SFATURI DE WEB DESIGN BOTOSANI SPRIJINITE PE CERCETARE

Pe Internet, sfaturi de web design sunt o duzină. Mulți oameni au opinii cu privire la aspectul site-ului perfect. Asta pentru că, într-o anumită măsură, designul este subiectiv. Ceea ce o persoană îi place, altul ar putea găsi hidos.

În același timp, designul web este unul dintre cei mai importanți factori pentru succesul unui site web. De fapt, aproape jumătate dintre oameni spun că proiectarea unui site este principalul lor factor pentru a judeca credibilitatea unei companii. În consecință, aceasta influențează și conversiile, rata de respingere și multe altele. Vedeti si articolul Realizare magazin online Botosani

Sigh, dacă există doar o modalitate de a găsi date obiective despre cum să creați un design web de succes. Stai! Și o grămadă de lucruri a fost compilată în acest articol. Rămâneți pe pagină pentru câteva sfaturi de design web susținute de știință. Nu te mai baza pe senzația de intestin și să începi să faci lucruri dovedite a funcționa. Vedeti si articolul Optimizare SEO Botosani

Sfaturi de Web Design Botosani pentru a zdrobi concurenta

În cele ce urmează, veți găsi câteva sugestii și trucuri bazate pe cercetare cu privire la modul de îmbunătățire a designului dvs. de web.

 

1. Faceți viteza site-ului o prioritate absolută

Este probabil unul dintre cele mai puțin dezbătute fapte din sfera de web design că viteza este importantă. Cercetarea a arătat că influențează totul, de la rata de respingere a satisfacției utilizatorilor la conversii și venituri.

 Dacă site-ul dvs. este lent, vizitatorii nu vor rămâne în jur. Perioadă. În plus, deoarece îngrijirea utilizatorilor, motoarele de căutare, de asemenea, fac și factorul de încărcare a paginii dvs. viteza în clasamentul lor. Din acest motiv, este foarte important să investiți în a face site-ul dvs. cât mai rapid posibil.

Cum? Articolele de mai jos vă vor pune pe calea cea bună:

 • 10 motive pentru performanța site-ului de afaceri pentru afacerea dvs.
 • 14 moduri de a accelera WordPress și de a reduce timpul de încărcare a paginii
 • 13 Sfaturi de performanță pentru viteza site-ului pentru WordPress
 • 10 modalități ușoare de a accelera site-ul dvs. WordPress [Studiu de caz]

2. Forma/aspectul are importanta

Indiferent dacă există sau nu un astfel de lucru, acest lucru este o parte a unei dezbateri aprinse. Unii spun că din cauza multitudinii de dimensiuni ale ecranului în aceste zile, ori nu mai contează. Alții au o opinie diferită.

Cu toate acestea, chiar și în 2018, oamenii petrec 57% din timpul lor deasupra ori cu un declin brusc după aceea. 74% din timpul lor este dedicat primelor două analize.

 Deci, se pare că plicul are încă importanță. Pentru site-ul dvs. înseamnă că trebuie să acordați prioritate conținutului dvs. și să utilizați spațiul disponibil pentru a prinde utilizatorii în așa fel încât să continue. Iată câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru:

 • Utilizați un titlu clar și descriptiv - Explicați ce poate face site-ul dvs. pentru vizitatori, evidențiați beneficiile. Fiți scurți și utilizați cuvinte de putere . Pentru mai multe sfaturi, consultați sfaturile noastre de copywriting .
 • Includeți apelul principal la acțiune - pentru a vă îmbunătăți șansele de conversie, ori este momentul pentru a începe călătoria utilizatorului. Asigurați-vă că CTA este clară și vizibilă.
 • Includeți materiale media - Imaginile, videoclipurile sau ajutorul audio vă subliniază punctul. Vom vorbi mai mult despre conținutul vizual mai jos.

Găsiți mai multe exemple minunate de practici de mai sus în acest articol . Realizare site-uri Botosani

3. Profitați de Legea lui Hick

Legea lui Hick afirmă că mai multe alegeri pe care le are un individ, cu atât mai mult vor lua pentru a lua o decizie.

Există de fapt un studiu fascinant despre acest fenomen în care oamenii din supermarket au primit mai mult sau mai puțin soiuri de gem pentru a încerca. În cele din urmă, cei care au avut mai multe opțiuni au fost mult mai puțin probabil să ajungă să cumpere unele gem decât cei care au avut mai puțin varietate de a alege de la.

 Cum este atât de important pentru site-ul dvs.? Deoarece s-ar putea să vă măriți conversiile pur și simplu limitând alegerea pe care o oferiți utilizatorilor. Iată câteva exemple despre cum ar putea arăta:

 • Reduceți numărul de elemente de meniu
 • Limitați câmpurile de formular
 • Concentrați-vă pe o chemare la acțiune
 • Afișați numai butoanele sociale pentru rețelele pe care sunteți activ
 • Urmați câte un gol pe pagină

Există o mulțime de alte modalități prin care puteți reduce copleșirea pe site-ul dvs. și puteți muta utilizatorii către opțiunile pe care doriți să le facă cu adevărat. De fapt, există o carte electronică despre asta.

4. Păstrați-o simplă

Continuând cu tema mai puțin, acest lucru se aplică și designului dvs. în general. Un studiu uriaș al Google a arătat că vizitatorii nu le plac complexitatea vizuală. Gist: cu cât designul este mai complex, cu atât este mai puțin perceput de vizitatori ca fiind frumos.

Ce înseamnă acest lucru pentru site-ul dvs.? Pe lângă punctul de mai sus, iată câteva idei:

 • Regândiți bara laterală - Site-urile din ce în ce mai multe punctează bara laterală în favoarea designului cu o singură coloană (de exemplu, cel în care vă aflați acum). Aceasta înseamnă mai puțin distragere a atenției și pune accentul clar pe conținut.
 • Adaptați la layout - uri standard - Oamenii iubesc familiaritatea și pot deveni curioși prin design-urile site-urilor non-standard. Prin urmare, poate fi o idee bună să rămânem cu trăsături de design familiare și layouts. Puteți găsi în continuare modalități de a iesi în evidență în alte moduri.

5. Evitați carusele, glisierele, tabelele și acordeonurile

Proprietarii de site-uri iubesc carusele. Este probabil una dintre caracteristicile cele mai solicitate de client. Din păcate, cercetările spun că sunt destul de inutile.

Unul dintre cele mai minuțioase date vine de la Universitatea Notre Dame . Webmasterul a observat că primul slide pe un carusel a primit aproape 90% din clicuri, în timp ce restul au fost ignorate în mare măsură.

 Nouă zeci la sută! Nu sună ca și celelalte diapozitive merită chiar să fie acolo, nu-i așa? Se pare ca designerii de web care vorbesc clientii lor de a folosi un cursor daca ar fi bine sa inceapa cu.

Taburile și acordeoanele au aceeași problemă ca și glisierele și carusele - adesea acestea sunt ignorate . Acest lucru este agravat de faptul că puțini vizitatori au citit de fapt întreaga pagină. Majoritatea oamenilor doar scanează și, prin urmare, nu este foarte probabil să facă clicuri suplimentare pentru a vedea conținutul.

Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă trebuie să includeți informațiile plasate în acele zone într-un fel? Ajungem la exact asta chiar acum.

6. Prioritizează derularea prin clic

Deci, dacă nu comprimați informații în glisiere și / sau acordeoane, cum o prezentați? Raspunsul: puneti totul intr-o singura pagina lunga, incluzand lucrurile de obicei ascunse. Serios, funcționează.

Există un studiu de caz fascinant de Crazy Egg pentru a dovedi acest punct. Ei au plecat de la a avea o pagină de vânzări simplă și scurtă la una care era de 20 de ori mai lungă decât originalul.

 

Rezultatul: conversiile au crescut cu 30%! Cu siguranță nu e vorba de asta.

Se pare că utilizatorii scrolling mult mai mult decât le place click. Prin urmare, dacă răspândiți în prezent informațiile despre produsul dvs. pe multe pagini diferite, este timpul să vă reconsiderați.

7. Atenție directă față de Visual Cues

Una dintre funcțiile principale ale web design-ului este de a ghida utilizatorii. Puteți face acest lucru dând diferite greutăți diferitelor elemente, direcționând astfel focalizarea în locul în care doriți să meargă.

Cu toate acestea, puteți utiliza și indicații vizuale directe pentru a realiza acest lucru. Una este prin a profita de faptul că oamenii tind să se uite în aceeași direcție ca oamenii care văd în anunțuri.

 Observați cum în imaginea de mai sus, mai mulți oameni citesc textul pe care îl privește copilul atunci când copilul se uita la aparatul foto? Acesta este un lucru real și puteți folosi acest lucru pentru a îndrepta atenția pe site-ul dvs. unde vreți cel mai mult.

Cu toate acestea, nu trebuie să fii atât de subtil în privința atenției vizitatorilor. Uneori ajută să fii blond despre asta. De exemplu, într- un studiu , cercetătorii au testat efectele menționate mai sus împotriva unei săgeți simple care să indice lucrurile.

 Atât de amuzant, cu cât metoda mai directă a depășit tacul subtil.

 Să fie o lecție pentru tine.

8. Utilizați oamenii în imagini (dar evitați fotografii stoc)

Pe lângă faptul că le folosiți pentru a atrage atenția, inclusiv alți oameni în imaginile de pe site-ul dvs. este, în general, o idee grozavă. Oamenii le place să se conecteze la alte persoane, în viața reală, precum și pe web. De aceea, de exemplu, avem despre paginile depe bloguri.

Puteți vedea acest lucru la lucru într-un studiu de caz de către Basecamp . Ei au reușit să-și mărească conversiile cu 102,5% prin trecerea de la o pagină de destinație bazată pe text la una cu o fotografie mare a unei persoane în fundal.

 Simplu dar eficient. Cu toate acestea, un avertisment: întregul efect este ușor negat de fotografiile de stoc. Un studiu al grupului Nielsen Norman Group a constatat că suntem foarte pricepuți la recunoașterea acestor imagini generice și la reglarea acestora.

 

Din acest motiv, dacă doriți să utilizați imagini de pe site-ul dvs., asigurați-vă că acestea sunt autentice și reale. Includeți personalul sau clienții dvs. Doar spune nu la stoc.

9. Utilizați ordinea listă dreapta

Folosirea listelor, atât ordonate, cât și neordonate, este o modalitate excelentă de a face informațiile mai accesibile. Cu toate acestea, se pare că și aici atenția umană este nevralgică.

Acest lucru se datorează faptului așa-numitului efect de poziționare serială . Se spune că, într-o listă, este foarte probabil să vă amintiți atât elementele de la început, cât și la sfârșit. Secțiunea de mijloc, pe de altă parte, merge în mare parte uitate.

 

Lecția de aici: Când listați atributele produsului sau serviciului dvs., asigurați-vă că puneți cel mai important în cazul în care sunt susceptibile de a avea un impact.

10. Folosiți dovada socială

Ultimul dintre sfaturile noastre de web design este despre așa-numita bias de conformitate. Aceasta este tendința oamenilor de a face așa cum fac ceilalți. Aceasta înseamnă că, dacă un grup de oameni aprobă ceva, alții au mai multe șanse să facă același lucru.

O modalitate de a utiliza acest lucru pe site-ul dvs. web este de a prezenta dovada socială. Dacă puteți arăta că alții au o opinie pozitivă asupra site-ului, conținutului, produsului sau serviciului dvs., vizitatorii noi au mai multe șanse să facă același lucru.

Puteți arăta cu ușurință acest lucru cu numărul de acțiuni sociale, media și / sau mărturii. Dacă doriți să vă aruncați mai adânc în acest subiect, avem un articol întreg pentru dvs.

Care sunt sfaturile dvs. preferate de web design?

Web design-ul BOTOSANI este un subiect complex și este un factor cu multă influență asupra succesului site-ului dvs. Din acest motiv, este mai bine să știți ce faceți. Bazându-se pe cercetarea pentru consiliere este o modalitate bună de a asigura acest lucru.

Tehnicile de mai sus pot fi folosite pentru a face site-urile dvs. mai eficiente, pentru a vă servi mai bine vizitatorii, precum și pentru a îmbunătăți conversia și alte marcatori de succes ale site-ului dvs. Să le rezumăm încă o dată:

 1. Investiți în viteza de încărcare rapidă a paginilor
 2. Utilizați foldul pentru a cârlig vizitatorii în
 3. Reduceți opțiunile pentru a îmbunătăți conversiile
 4. Simplificați unde puteți
 5. Evitați utilizarea caruselurilor, alunecătorilor, aripilor și acordeonului
 6. Prioritizați derularea clicurilor
 7. Direct attention via visual cues
 8. Folosiți imagini ale oamenilor (dar nu din stoc)
 9. Prioritizați ordinea elementelor din listă
 10. Utilizați dovezi sociale pentru a vă face site-ul mai atractiv

Sperăm că cele de mai sus vă ajută să vă îmbunătățiți propriul design web. Dacă aveți sfaturi, studii și informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să le împărtășiți.

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |