Creare site scoala

Realizare site scoala gimnaziala sau liceu - administrare site intuitiva

De ce este necesar creare site scoala sau liceu? Ste util si practic! Top 12 sfaturi pentru a crea un web design site școlar eficient.

Creare site scoala sau liceu pentru a ieși in evidenta mai ales cand numarul de copii este in scadere - un site școlar ar trebui să aibă un conținut convingător și un web design cu o atracție vizuală, să atraga prin implicare, rol informativ și să reflecte spiritul și activitățile din școală. În societatea actuală de internet, site-urile școlare sofisticate devin din ce în ce mai mult o normă. Vezi articolul Preturi realizare site-uri institutii si Administrare site primarie comunala

Valoare - realizare site scoala 

Contract 2900 RON, detalii SEAP, CUI 36246651, Cod CPV 73413000-8 Realizare site web :Go On 2880 institutie publica conform POCA si ghidului de transparenta manageriala.

Interactiv

Crearea unei prezențe online interactive care să apeleze la părinți, studenți, facultate și comunitate, sa încurajează implicarea, sa întăreasca comunitatea și sa promoveze loialitatea. Cu ajutorul unui program software pentru care include o funcție de gestionare a conținutului site-ului, școala dvs. poate obține un site securizat, personalizat și ușor de utilizat. 

12 recomandari pentru eficienta - realizare site scoala 

Mai jos sunt câteva sfaturi de pentru a face site-ul dvs. convingător și eficient:

1. Format

Asigurați-vă că dimensiunile și culorile de pe site-ul dvs. sunt ușor de citit.Stilul ar trebui să fie consecvent pe întregul site web și să pară similar cu documentele școlare standard pentru consistență și recunoașterea mărcii. Vedeti si articolul Sfaturi realizare site scoala gimnaziala

2. Consiliul de lucru pentru acasă

Permiteți profesorilor să trimită on-line misiuni la domiciliu și actualizări de clasă. Acest lucru oferă părinților o privire în cursul elevilor proprii, oferind în același timp acces  elevilor la continutul orelor pierdute. Vedeti si articolul  12 Motive pentru a alege Moodle ca sistem de management al învățării

 

3. Lista obiecte utile

Postați o listă de articole pe care elevii ar trebui să le aibă, fie în rucsaci, dulapuri, fie acasă. Lăsați lista afișată pe tot parcursul anului ca referință și actualizați-o după cum este necesar.

4. Showcase pentru proiectul studențesc: 

Afișați elevii talentați prin afișarea unei lucrări impresionante, cum ar fi un raport video sau o poezie emoționantă. Acest lucru arată părinților și comunității calitatea studenților din școala dvs. și oferă studenților un stimulent suplimentar pentru recunoașterea publică.

5. Resursele părintești

Echipați părinții cu cele mai recente materiale educaționale și legate de părinți, de la o programare de clasă și de la un student la altul până la o citire recomandată într-un director comunitar. Comunicând direct părinților și familiilor, veți stabili criteriul de referință pentru a aduce educația din sala de clasă în casă.

6. Master Calendar

 includeți un calendar principal cu evenimente școlare care includ jocuri sportive, înapoi la școală, vorbitori de oaspeți, date de lansare a cărților de raportare și multe altele. Nu uitați să actualizați calendarul în mod regulat pentru a conduce părinții și studenții înapoi la site-ul dvs. web pentru cele mai recente știri și informații.

7. Informații de contact

Accesul la o listă a adreselor de e-mail ale profesorilor, administratorilor și facultăților este esențială pentru comunicarea părintească deschisă și pentru construirea relațiilor. Cu cât sunt mai mulți părinți angajați, cu atât mai mulți elevi se vor simți probabil la școală și comunitate.

8. Sectiunea Premianti

indiferent daca sunteti o scoala elementara, de mijloc sau de liceu, ar trebui sa includeti o sectiune de absolventi pentru a arata succesul absolventilor care au obtinut o educatie valoroasa de la scoala dumneavoastra. Această secțiune poate servi, de asemenea, ca un forum pentru absolvenți de a se conecta și a arăta sprijinul lor pentru activități școlare și colectori de fonduri.

9. Creare site scoala prin Imagini: 

Nimic nu face un site mai personal decât fotografiile, videoclipurile și podcasturile studenților și profesorilor care se bucură de experiențele lor la școală. Părinții și studenții vor fi dornici să revină frecvent pe site-ul dvs. frecvent pentru a vedea fotografii și înregistrări ale colegilor și profesorilor.

10. Înregistrarea online - realizare site scoala 

participarea la cursuri și sprijinirea activităților școlare, oferind părinților, studenților și membrilor comunității accesul convenabil online pentru a se înscrie la piese, dansuri, evenimente și alte programe. Cu software-ul de înregistrare în școli, această caracteristică poate fi adăugată cu ușurință pe site-ul dvs. cu înregistrarea sigură și procesarea plăților.

11. Creare site scoala cu Magazin online

Oferiți părinților și studenților posibilitatea de a face cumpărături online de la tricouri școlare, până la bilete de evenimente și cărți recomandate pentru vânzare.

12. Instrumente de colectare a fondurilor

Furnizați o opțiune de donare online pentru părinți, membri ai comunității și absolvenți de a dona fundașilor școlari în timp ce se află pe site-ul dvs., revizuind informațiile, înregistrându-se pentru un eveniment sau cumpărând la magazinul dvs. școlar online.

Interactiune profesor- parinte in realizare site scoala 

Ceea ce este important să vă amintiți atunci când creați site-ul școlii dvs. este să explorați sistemele de programe școlare care vă permit să încorporați în mod frecvent instrumente creative, interactive care conduc frecvent părinții și elevii pe site-ul dvs., creare site scoala sau liceu astfel incat sa îmbunătățiți eficiența operațională și încurajați implicarea comunității și interacțiunea student, părinte și profesor.

Recomand si articolul Creare site gradinita.

 

Alba Arad Argeș realizare site scoala Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara realizare site scoala Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea Alba Iulia Arad Piteşti Bacău Oradea Bistriţa Botoşani Braşov Brăila realizare site scoala Bucureşti Sec 1 Sec 2 realizare site scoala Sec 3 Sec 4 Sec 5 Sec 6 Buzău Reşiţa Călăraşi realizare site scoala Cluj-Napoca Constanţa Sfântu Gheorghe Târgovişte Craiova Galaţi Giurgiu Târgu Jiu Miercurea Ciuc Deva Slobozia Iaşi Buftea Baia Mare Drobeta-Turnu Severin Târgu Mureş Piatra Neamţ Slatina Ploieşti Satu Mare Zalău realizare site scoala Sibiu Suceava Alexandria realizare site scoala Timişoara Tulcea Vaslui Râmnicu Vâlcea Focsani

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |