Creare magazin online Botosani - lanseaza si vinde

Dacă veniți la acest ghid de web design, atunci avem multe detalii de implementat si creat magazin online in Botosani!

În primul rând, acesta este un capitol al unui ghid cu 9 capitole despre, cum să începeți o afacere profitabilă online .

Am acoperit totul, de la legi și nuanțe la modul de sursa a produsul pentru a vă oferi chiar și un șablon de pornire gratuit pentru o analiză competitivă în industria dvs. Vedeti si articolul Realizare site-uri Botosani sau Realizare site institutii

Să revizuim foarte repede.

Aflați cum să vă creați un web design de magazin online in Botosani:

S-ar putea să vă întrebați de ce lansarea reală a unui magazin online este un capitol atât de târziu în joc pentru un ghid despre Cum să începeți o afacere online - realizare magazin online Botosani .

Răspunsul este simplu: planificarea este cheia pentru a începe un magazin online de succes, cu succes pe termen lung. 

Planificarea nu este grea. Primul pas este pur și simplu să începeți.

Iată ce ne-am referit la planificarea până în acest moment pentru a pregăti antreprenorii inteligenți pentru următorul pas: de fapt, mergeți live! Vedeti si articolul Optimizare SEO Botosani

 

1. Decideți ce să vindeți.

Aveți două opțiuni aici - produse commoditized sau unice.

În general, produsele unice vând cel mai bine. Deci, găsiți-vă o nișă de produs pe care sunteți pasionat sau unul care este trending.

Puncte bonus dacă reușiți să găsiți amândouă. Google Trends vă poate ajuta să vedeți tendințele. Pentru pasiune, va trebui să te uiți adânc în tine.

Capitolul 1 de referință pentru o defalcare cu exemple ale modului în care alți antreprenori au găsit succese de nișă.  Vedeti si articolul Realizare site Botosani

2. Asigurați-vă că o puteți vinde.

Dincolo de ceilalți oameni care ar dori să cumpere ceea ce vând (ceea ce este un alt exercițiu aproape în întregime), este important să luați în considerare provocările din cadrul produsului dvs. înainte de a vă deplasa înainte cu lansarea unui magazin online Botosani.

De exemplu, v-ați gândit la greutatea și dimensiunea produsului dvs.? Sigur, ați putea să vă vindeți articolul mult mai puțin decât concurența, dar costurile de expediere vor elimina marjele dvs.? Ele vor fi dacă elementul dvs. este prea mare sau greu.

Consultați capitolul 2 pentru mai multe informații. Vedeti si articolul Web design Botosani

3. Cunoașteți alte persoane care o vând (și cumpărați-o deja).

Concurența online este acerbă, iar cea mai bună ofensă este o apărare bună.

Sau, mai degrabă, cea mai bună ofensă este cunoașterea concurenței și diferențierea pe piață a magazinului online Botosani.

În această etapă a jocului, veți dori să faceți o cercetare de cuvinte cheie. Apoi, veți dori să obțineți o bună înțelegere a pieței produselor dvs. și a tendințelor generale care conduc această piață.

Citiți capitolul 3 pentru mai multe informații despre cum să faceți acest lucru în mod eficient.

4. Analizați ce fac cei mai apropiați concurenți.

Acum, că aveți o simțire mai bună pentru așezarea terenului, utilizați acest șablon de analiză competitivă pentru a obține o vizualizare la nivel înalt a primilor 10 concurenți din spațiu.

Rețineți că există trei tipuri de concurenți: primar, secundar și terțiar.

Vrei să ai un ochi bun pe fiecare dintre ele. Identificați punctele forte și slăbiciunile fiecărei mărci. Notați unde vinde. Toate acestea vă vor ajuta să găsiți cu ușurință găurile de pe piață. Aceste găuri sunt ale tale de umplut.

Consultați capitolul 4 pentru mai multe detalii.

5. Asigurați-vă că nu încălcați legile.

Desigur, înainte de a începe ceva, verificați dacă afacerea dvs. funcționează în limitele legii în care vândem - local, statal, federal și chiar internațional, dacă este cazul.

Acest lucru se aplică atât înainte de lansare (de exemplu, puteți vinde legal acest lucru?) Și chiar după lansare (de exemplu, ați plătit taxele corespunzătoare?). Acest lucru poate deveni complicat, iar diferite state au reguli diferite.

Prinde-ți niște cafea și stai jos pentru o lecție juridică în vânzările online .

6. Identificați-vă piața (și diferențiatorii dvs.).

Acum, când aveți analiza competitivă privind blocarea, puteți identifica cu ușurință piața țintă.

Aceasta va fi piața care este interesată de produs, dar este în prezent deservită. Veți utiliza această direcționare pentru a determina aspectul și simțul, tonul și punctul de vedere al mărcii dvs. Doriți ca marca dvs. să fie încredințată încrezătorilor acestor clienți deserviți într-o categorie de trend.

Deci, vorbesc ei cu tine.

7. Sursa produsului.

Iar odată ce ați obținut toate informațiile despre fundal, este timpul să vă furnizați produsul .

Vrei să renunți, să faci articolul în casă sau să folosești 3PL ? Răspunsul la acest lucru este diferit pentru fiecare brand, chiar și în cadrul aceleiași categorii de vânzare. Există beneficii și capcane pentru toate opțiunile dvs.

Aflați care dintre acestea funcționează cel mai bine pentru marjele dvs., canalul dvs. de vânzări și așteptările clientului dvs. de la un magazin online Botosani

8. Alege soluția potrivită de comerț electronic.

Există câteva lucruri de bază pe care trebuie să le țineți minte în timp ce alegeți o platformă de comerț electronic pentru afacerea dvs., cum ar fi funcționalitatea necesară, costul și ce tipuri de integrare terțe părți sunt necesare.

Vrei mai multe informații ca asta?

Suntem într-o misiune de a oferi afacerilor cum ar fi cele ale dvs. de marketing și de vânzări sfaturi, trucuri și cunoștințe de top din industrie pentru a construi brand-ul următor nume-dețin nume. Nu pierdeți un post. Înscrieți-vă la newsletter-ul săptămânal.

Alegerea unei platforme de comerț electronic:

Acum că ați făcut toate cercetările, este timpul să vă alegeți platforma de comerț electronic, să vă construiți magazinul și să lansați brandul dvs. online.

Marea majoritate a noilor magazine online aleg astăzi soluția SaaS, cum ar fi BigCommerce (chiar și companiile B2B fac tranziția către online ).

Acest lucru se datorează faptului că există:

 • Un cost redus la intrare
 • Nu există dezvoltări costisitoare sau dureri de cap tehnice
 • Un cadru scalabil conceput pentru a vă ajuta să crească.

Căutați o platformă cu o mare comunitate de oameni care o conduc și o folosesc, care va depune mărturie cu privire la succesul lor asupra soluției.

Urmați-le pe forum , verificați blogul lor și consultați materialele de suport .

1. Întrebați întrebările corecte atunci când analizați o platformă de magazin online.

Apoi, asigurați-vă că întrebați toate întrebările corecte înainte de a vă angaja.

Vă puteți conecta cu personalul de vânzări și de asistență pentru a vă răspunde la întrebările dvs. de ardere sau pentru a testa propriile caracteristici prin inițierea unei încercări gratuite.

Doar asigurați-vă că treceți prin următoarea listă de planificare a comerțului electronic pentru fiecare platformă pe care o considerați:

Lista de verificare a funcționalității platformei de comerț electronic:
 • Constructorul de site -uri Web are tot ce-mi trebuie, inclusiv meniurile de tip drop down sau un editor?
 • Cât de simplu este utilizarea platformei? Mă simt confortabil folosind?
 • Oferă o găzduire fiabilă? Va rămâne site-ul meu chiar și atunci când am un flux de trafic?
 • Cine va fi acolo să mă susțină când am întrebări? Trebuie să plătesc pentru sprijin?
 • Va susține platforma tipul de produse pe care doresc să le vând? Dacă produsul are variante, cum arată platforma toate aceste opțiuni? Cât de simplu este să gestionăm acest lucru?
 • Există o limită pentru câte produse pot vinde? Există taxe de tranzacție?
 • Pot să vând direct clienților pe Facebook, eBay, Amazon și Pinterest fără a gestiona inventare separate?
 • Cum gestionez inventarul?
 • Ce opțiuni trebuie să accept plățile? Ar trebui să utilizez PayPal sau Stripe pentru carduri de credit? Cat costa?
 • Ce opțiuni pot oferi pentru transport?
 • Care sunt opțiunile mele pentru teme? Cât de personalizabile sunt acele teme?
 • Cum va arăta magazinul meu pe un dispozitiv mobil? Pot personaliza experiența mobilă?
 • Cum se afișează rezultatele de căutare Google și îmbunătățește optimizarea motoarelor de căutare (SEO)?
 • Oferă integrare cu aplicații suplimentare, astfel încât să pot personaliza afacerea mea de comerț electronic în timp ce crește? Trebuie să plătesc pentru orice funcționalitate suplimentară de care am nevoie?
 • Există API-uri deschise pe care le pot utiliza pentru a personaliza și automatiza afacerea mea, astfel încât să nu trebuiască să migrez la o soluție nouă?
 • Care sunt funcțiile UX out-of-the-box, care vor face mai ușor pentru clienți să facă cumpărături de pe site-ul meu (de exemplu, căutare cu fatete, HTTPS etc.)? Trebuie să plătesc aceste caracteristici?
 • Cum va ajuta această platformă să apară în motoarele de căutare, astfel încât potențialii clienți să-mi găsească magazinul online?
 • Ce material este disponibil pentru a mă ajuta să aflu mai multe despre creșterea afacerii mele online?

Chiar și după ce primiți răspunsurile la aceste întrebări, asigurați-vă că ați luat soluția de comerț electronic pentru o rotire înainte de a vă înscrie pentru un plan.

Cele mai multe soluții de pe cel puțin o încercare gratuită de 14 zile. Profitați de asta!

Pașii rămași sunt unele dintre cele mai importante preocupări pentru proprietarii de noi magazine atunci când caută o platformă de comerț electronic.

2. Comparați costul platformelor.

Platformele de comerț electronic nu sunt gratuite.

Serviciile pe care le oferă combină nevoia de tehnologii multiple, toate într-unul:

 • Hosting
 • Verifică
 • plăţile
 • Conformitatea PCI
 • Fraudă
 • Atacurile DDoS
 • Google Analytics și altele.

Și, ei organizează toate aceste lucruri pe backend, astfel încât este ușor pentru tine de a accesa orice punct de care aveți nevoie.

Modelele lor de tarifare diferă însă și este esențial să cercetați opțiunile. Acordați o atenție deosebită la ceea ce este inclus în fiecare punct de preț.

De exemplu, costă aproximativ 6.000 dolari - 20.000 dolari mai mult pe an pentru comercianții Shopify pentru a atinge paritatea de caracteristici cu funcționalitatea out-of-the-box a BigCommerce.

Nu credeți?

Shopify vs. BigCommerce:

În februarie 2019. 

Funcționalitate Prețul pe Shopify Prețul pe BigCommerce
Dimensiunile de livrare a produselor

$228 – $1,200

$ 0, încorporat

Sugestii pentru produse similare

$108 – $2,000

$ 0, încorporat

Pauze de cantitate

$180 – $1,200

$ 0, încorporat

Formulare detaliate de colectare a informațiilor despre clienți

$72 – $840

$ 0, încorporat

Opțiunile Swatch

$60 – $120

$ 0, încorporat

Ascunde produsele din stoc

$108

$ 0, încorporat

Capabilități simple de marketing prin e-mail

$0 – $60

$ 0, încorporat

Formulare personalizate

$0 – $230

$ 0, încorporat

Notificări de nivel scăzut / în afara stocului

$0 – $180

$ 0, încorporat

Niveluri scăzute de stocuri la magazinul live

$0 – $120

$ 0, încorporat

Clienții au achiziționat, de asemenea, ... caracteristică

$60 – $70

$ 0, încorporat

Alte butoane de selectare a opțiunilor pentru produse

$96 – $180

$ 0, încorporat

Căutare falsă

$3,000 – $6,000

$ 0, încorporat

Reduceri (BOGO, nivel de coș, etc.)

$228 – $1,200

$ 0, încorporat

Editați comenzile plasate

$228

$ 0, încorporat

Clienții pot edita informațiile despre cont

$72-$360

$ 0, încorporat

Calculează tarifele de expediere pe pagina de coș

$60-$70

$ 0, încorporat

Bundlingul de bază

$120-$300

$ 0, încorporat

Funcțiile dorite

$0-$590

$ 0, încorporat

Pre-comandă de produs

$0-$590

$ 0, încorporat

Afișați CTA-uri pentru produse, comandă post

$72

$ 0, încorporat

Verificați termenii cutie de checkout

$60

$ 0, încorporat

Vizualizare rapidă a produsului

$0-$600

$ 0, încorporat

Compararea produselor

$60

$ 0, încorporat

Costul produsului / capacitatea de a calcula profitul

$60-$360

$ 0, încorporat

Bulk 301 redirect import

$0-$60

$ 0, încorporat

Reducerea grupului de clienți

$360

$ 0, încorporat

Optimizarea / redimensionarea imaginilor

$480

$ 0, încorporat

Category / Sub-category structure

$120

$ 0, încorporat

Ambalajele cadou și navele către mai multe adrese

$360-$600

$ 0, încorporat

Reorganizați funcționalitatea

$0-$360

$ 0, încorporat

Produse digitale

$0-$180

$ 0, încorporat

Creditul clientului

$100-$780

$ 0, încorporat

Conectați-vă pentru a vedea prețul

$288

$ 0, încorporat

Costul suplimentar suplimentar pe prima taxă pentru abonament

$6,000-$20,000

 $0

3. Determinați ce platformă este cea mai potrivită pentru designul magazinului dvs.

Site - ul de proiectare este o parte fundamentală a afacerii dumneavoastră .

Acesta este primul tău picior înainte cu consumatorii tăi. Și consumatorii de astăzi sunt obișnuiți cu designul excelent de web și UX.

Când începeți un magazin online, este important să găsiți o temă sau un șablon care reprezintă cel mai bine marca dvs.

De asemenea, doriți să fie suficient de personalizabil pentru diferențierea imediată la lansare și pentru creșterea pe termen lung a orelor suplimentare.

Cele mai multe platforme au gratuit și plătite pentru teme.

Am recomandat să începeți trasee cu alegerile de top ale platformei dvs. de comerț electronic , încărcați conținutul de umplutură în backend și apoi previzualizați site-ul dvs. pe mai multe teme pentru a vedea ce va funcționa cel mai bine pentru dvs.

Uită-te în mod special pentru atenția la dimensiunea dispozitivului, ușurința de utilizare, personalizare și scalabilitate în timp.

Iată cum ați face acest lucru în BigCommerce.

 

 

 

4. Testați funcționalitatea magazinului și ușurința de utilizare.

Atunci când vine vorba de ușurința utilizării, doriți să vă puteți îndeplini sarcina (comercializând de obicei marca dvs.) fără a trebui să deveniți, de asemenea, un tehnician.

Aceasta înseamnă că platforma trebuie să fie ușor de navigat, de a configura corect și de a folosi în timp.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le căutați.

Flux de instalare

Platforma oferă un flux de configurare ușor, explicând tot ce trebuie să faceți înainte de lansare, incluzând încărcarea în produse, stabilirea taxelor, înregistrarea numelor de domeniu, procesarea plăților și altele asemenea?

Iată cum te plimbă prin BigCommerce.

 

 

Gestionarea produselor și a SKU-urilor

Încărcarea în bloc a produselor din fișierele CSV este o modalitate mult mai rapidă de a adăuga produse în catalogul dvs. odată ce ați stabilit elementele de bază.

Asigurați-vă că platforma pe care vă aflați permite acest lucru, mai ales dacă aveți un catalog mare sau în creștere.

 

One-Click Marketplace App

Veți dori o mulțime de aplicații cu un clic sau integrate deja integrate pentru a vă ajuta să crească fără a trebui să angajeze dezvoltatori.

Utilizați App Store-ul platformei dvs. pentru a răsfoi și a integra instrumentele pe care doriți sau trebuie să le utilizați.

 

Gestionarea centralizată a canalelor

Starea curentă de comerț electronic în omnichannel .

Clienții fac cumpărături peste tot și oriunde - și este important ca produsul dvs. să fie acolo, pentru a putea câștiga vânzarea. Odată ce lansați și începeți să vedeți vânzări, probabil că veți dori să vă extindeți destul de repede în canale suplimentare.

Cu multe platforme de comerț electronic, veți fi obligat să gestionați atât platforma site-ului dvs. de comerț electronic, cât și platforma oricărui alt canal.

Acest lucru poate deveni confuz și chiar te poate lovi de anumite piețe pentru încălcarea necontențională a regulilor.

Uită-te în schimb pentru o platformă centralizată de gestionare a canalelor, în care poți să-ți împingi direct produsul, să gestionezi punctele de preț, descrierile de produse și multe altele fără a întări pagina.

 

5. Determinați scalabilitatea și personalizarea platformei.

Pentru că ți-ai planificat atât de bine afacerea, în timp vei crește. Pe măsură ce creșteți, veți avea nevoie de asistență suplimentară de la platforma dvs. de comerț electronic.

Ce fel de sprijin?

Ei bine, este greu de prezis. Fiecare afacere este unică. De aceea, multe mărci utilizează API-uri pentru a personaliza și automatiza magazinele în funcție de nevoile lor.

Întreprinderile aflate în faza lor de infantilă nu sunt destul de la acest punct, dar este ceva la care doriți să planificați dacă intenționați să scalați (și dacă citiți acest lucru, atunci probabil că faceți).

Planificați bine această piatră de temelie în creșterea mărcii dvs. și căutați platforme cu API-uri de încredere și rapide.

Unele platforme limitează apelurile API la 2 cereri / sec. La cerere, aceștia pot efectua până la 10 solicitări / sec.

Acest lucru este bine pe termen scurt, dar nu permite sincronizarea în timp real a cataloagelor sau împingerea imediată a datelor (de exemplu, puteți automatiza realizarea la diferite depozite).

API-ul BigCommerce permite 100 de cereri pe secundă. Pentru a traduce acest lucru, BigCommerce actualizând un catalog de produse de 25.000 în comparație cu alte platforme care actualizează același catalog este de aproximativ 60 de secunde față de două ore. Patru ore, chiar dacă te referi la cele 2 cereri / sec.

Gândiți-vă pe termen lung aici. Viitorul vostru nu va avea acel moment

Lansarea magazinului dvs. online:

Acum că ați ales o platformă, ați fost angajat într-un produs și ați lucrat la câștigarea unui public țintă, ne putem concentra pe sfaturi esențiale pentru crearea și lansarea magazinului.

Sigur, puteți bate un site împreună în câteva ore, aruncați-l pe internet și așteptați doar să vedeți ce se întâmplă.

Dar voi distruge surpriza și vă voi anunța că veți avea doar o mână de vizitatori și un cont bancar gol pentru a vă arăta.

1. Asigurați-vă că magazinul dvs. online arată profesional.

Dacă doriți să aveți o afacere viabilă online, trebuie să vă concentrați asupra calității de la început.

Trebuie să construiți un magazin care arată profesional, atrage clienții potriviți și are dreptul de a solicita acțiunea imediat după sosirea lor.

Următorii trei pași vă vor arăta modelul de bază pentru a vă asigura că aveți chestii potrivite pentru a rula un magazin online de succes.

Nu este vorba despre site-ul dvs., ci despre produsul dvs.

Este foarte ușor să estompeze liniile de "design" și "funcționalitate" atunci când construiți magazinul online.

Să nu spun că designul nu este important, un design atrăgător al site-ului poate conduce vânzări online. Dar designul dvs. nu ar trebui să stăpânească ceea ce încercați să vindeți.

ASIGURAȚI-VĂ PRODUSELE DVS. STEAUA SPECTACOLULUI!

Cumpărătorii online vor decide dacă au încredere și vor să cumpere de pe site-ul dvs. în aproximativ trei-cinci secunde.

Aceasta înseamnă că trebuie să aveți un site simplu, de încredere și ușor de utilizat.

Ce vinzi și unde un client trebuie să meargă să-l găsească trebuie să fie clar. Rezistați nevoii de a vă supraîncărca site-ul cu atât de multe "lucruri" pe care oamenii le copleșesc sau își pierd răbdarea așteptând ca totul să se încarce.

Marucci Sports este un exemplu excelent de design curat, concentrat. Produsul lor unic este în față și central în toate direcțiile.

 

Construiți-vă designul pe fundația potrivită.

Nu vă faceți griji despre culori sau logo-uri încă. Începeți prin selectarea unui șablon de design care vă prezintă cu adevărat produsele sau serviciile dvs.

Site-ul dvs. Web ar trebui să servească drept instrument pentru cumpărături online eficiente. Site-urile supraordonate riscă să distragă atenția clienților, mai degrabă decât să-i îndrume spre verificare.

În al doilea rând, în timp ce alegeți un șablon de design, asigurați-vă că meniul de navigare este clar și nu vă copleșeste clienții.

Prin navigarea clară veți putea să prezentați diferite categorii de produse și să vă asigurați clienților să știe unde să meargă în magazin și să nu se piardă niciodată.

Dacă aveți doar o mână de categorii de produse, selectarea unei teme cu navigarea prin meniuri în partea de sus va funcționa excelent.

Cu toate acestea, dacă aveți o mulțime de produse și categorii, gândiți-vă să le consolidați cât mai bine puteți (obțineți feedback de la prieteni și familie dacă aveți nevoie de o perspectivă a unui outsider) și alegeți din șabloanele care navighează pe partea stângă sau dreaptă.

Nu doriți să forțați cumpărătorii să parcurgă pagina în jos pentru a obține informațiile de care au nevoie. Clienții potențiali ar trebui să poată vedea aproape toate părțile relevante și convingătoare ale site-ului dvs. la sosire.

Cu toate acestea, cel mai bun, dacă aveți o mulțime de categorii, utilizați pagina dvs. de pornire pentru a permite clienților să își aleagă propria călătorie de cumpărături.

În cele din urmă, dar cu siguranță nu în ultimul rând, asigurați-vă că orice șablon de design pe care îl alegeți are o versiune solidă pentru rock.

Veți pierde 100% din vânzări dacă nu oferiți clienților dvs. o experiență mobilă bună și un proces simplificat de verificare.

Mai degrabă decât să citez statistici, vreau să răspunzi la o întrebare simplă:

Câtă distanță există între dvs. și dispozitivul dvs. mobil chiar acum? Este chiar lângă tine? Este în buzunar sau în poșetă chiar lângă tine? Citiți această postare de pe telefonul smartphone sau pe tabletă?

Da, m-am gândit așa.

Scoateți toate piulițele și șuruburile în poziție.

Există câteva piese cheie pe care trebuie să le instalați pentru a vă asigura că magazinul dvs. este gata să accepte comenzi.

Următorii pași sunt esențiali pentru a vă ajuta să lansați magazinul și să vă pregătiți pentru succes pe termen lung.

2. Alegeți un gateway de plată.

Dacă doriți să vă plătiți, acesta este un pas destul de important!

Plăcile de plată reprezintă modul în care colectați bani de la clienții dvs. Platforma dvs. de comerț electronic vă poate spune ce gateway-uri funcționează cu sistemul lor.

Bigcommerce suportă peste 60 de gateway-uri de plată diferite și oferă opțiuni de portofel digital cu un singur clic, cum ar fi Apple Pay și PayPal One-Touch .

Odată ce aveți o listă de opțiuni, trebuie să obțineți o imagine completă a modului de funcționare și a modului în care va afecta linia de jos.

Voi, de asemenea, doriți să alegeți ceva care poate crește cu afacerea dvs. Deci, înainte de a vă închide, adresați-vă următoarele întrebări despre fiecare soluție de plată:

 • Sunt stabilite taxe?
 • Există taxe lunare și / sau de tranzacție?
 • Există taxe de penalizare? Dacă da, ce le declanșează?
 • Există o cerință minimă de echilibru?
 • Cum rămâne cu întârzierile de transfer?
 • Când am nevoie de ajutor sau de sprijin la cine să contactez? Cum îi pot contacta? Ce ore sunt disponibile?

PRO TIP

Platformele de comerț electronic precum BigCommerce vă pot ajuta să obțineți cele mai mici rate posibile. De exemplu, rata oferită clientului BigCommerce care utilizează serviciul PayPal alimentat de Braintree este cea mai mică posibilă acolo. Cercetează-l. Dați-i drumul. Vom aștepta.

"În raport cu vânzările noastre, costul BigCommerce este neglijabil. Tarifele de la Braintree pot plăti cu ușurință pentru ceea ce costă magazinul dvs. ".

- John McCann, CEO, Spectrum Audio

3. Configurați integrarea transportului maritim.

Acest pas se poate simți puțin copleșitor pentru cineva care începe doar un magazin online.

Opțiunile de expediere depind în mare măsură de produsul dvs., modelul dvs. de afaceri, publicul vizat și soluția dvs. de comerț electronic.

Trucul se asigură că toți acești factori lucrează împreună. Din fericire, avem câteva bune practici încercate și adevărate pentru a vă ușura mintea și a crește vânzările.

Transportul maritim este o propunere valoroasă pentru magazinul dvs. Are puterea de a atrage clienți, dar poate și să-i împingă pe clienți.

Deci, dacă sunteți nou la vânzarea online, gândiți-vă să începeți mici.

Acest lucru înseamnă că ați putea dori să rămânem cu transport maritim intern și stăpânește că înainte de a se arunca cu capul în transport maritim internațional.

Există câteva sfaturi pe care să le aveți în vedere atunci când începeți să navigați online .

 1. Începeți prin cercetarea competiției dvs. , puteți descoperi unele informații foarte bune despre ceea ce funcționează și ce nu se încadrează în categoria dvs.
 2. Asigurați-vă că politicile dvs. de expediere sunt foarte directe , acest lucru va împiedica confuzia sau surprizele, ceea ce va face mai probabil ca potențialul dvs. client să le urmeze cu achiziția lor.
 3. În cele din urmă, oferiți mai multe opțiuni de expediere bazate pe viteze diferite de transport sau transportatori. Cât de repede un cumpărător devine produsul lor poate fi la fel de important ca și cât de mult plătesc pentru transport.

Acum, dacă puteți oferi transport gratuit pe produsele dvs., faceți-o! Potrivit unui studiu BigCommerce și Square , costurile ridicate de transport sunt principalul motiv pentru abandonarea căruciorului.

 

Puteți crește, de fapt , valoarea dvs. de comandă medie cu transport gratuit sau oferind transport gratuit la o sumă minimă de comandă.

Obținerea unui serviciu gratuit are un impact enorm asupra psihologiei efectuării unei achiziții. De asemenea, dacă puteți oferi pick-up local ca o opțiune, ar trebui. Este deseori mai ușor pentru toți cei implicați, iar clientul nu trebuie să plătească niciun cost de expediere.

În partea din spate, trebuie să planificați și să organizați procesul de îndeplinire a comenzii .

Mulți comercianți noi neglijează acest pas și acest lucru poate fi extrem de dăunător pentru afacerea dvs. în timp ce creșteți.

În cazul în care produsele dvs. sunt întinse peste masa de cafea chiar acum, aveți de lucru. Chiar dacă aveți doar câteva elemente, trebuie să lucrați la elaborarea unei proceduri pentru ceea ce se întâmplă atunci când vine o comandă.

Iată întrebările pe care ar trebui să le răspundeți în jurul împlinirii:

 1. De unde știi că ai o comandă?
 2. Cum imprimați factura? Cum imprimați ambalajul?
 3. Ce materiale de ambalaj aveți nevoie?
 4. Ce informații se află cu produsul în cutie? Instrucțiuni pentru montare sau utilizare, baterii sau piese suplimentare? Poate o notă sau un cupon de mulțumire? Opțiunile sunt nesfârșite.
 5. Cum arată prezentarea când deschideți cutia? Are aspectul și aspectul ambalajului dvs. care reflectă marca dvs.?
 6. Cum organizezi produsele care trebuie expediate? Sunt în coșuri, frigidere, încăperi sau depozit? Puteți plasa locația produsului în magazinul dvs. online, astfel încât acesta să fie imprimat pe factură pentru o abordare mai raționalizată?

Dacă nu vă petreceți timp în planificarea acestui proces, este posibil ca clienții dvs. să nu primească comenzile la timp, ceea ce duce la o primă impresie proastă.

Ați transformat deja un browser într-un cumpărător, așa că faceți tot ce puteți pentru a vă menține fericit și a vă întoarce pentru mai mult.

4. Instalați corect impozitele.

Vorbim despre impozitele pentru afacerea dvs. în acest moment, nu despre impozitul local pentru vânzări. Deci, acest pas este destul de scurt și dulce - vorbiți cu un profesionist în domeniul fiscal.

Acest lucru nu trebuie neapărat să fie un contabil sau un CPA, poate fi, de asemenea, un controlor de stat sau altă autoritate privind impozitele din zona dvs.

Acestea vă vor ajuta să faceți lucruri cum ar fi obținerea codului dvs. de identificare fiscală și înțelegerea clasei, ratele și structura fiscală a zonei dvs. Toate acestea pot varia de la locație la locație.

Crede-mă, vei economisi bani și dureri de cap pe termen lung, consultând un profesionist.

5. Alegeți un nume de domeniu excelent.

Alegerea unui nume de domeniu este critică . Este adresa dvs. web, precum și marca dvs. și un instrument important de marketing.

Numele dvs. de domeniu va servi ca o modalitate pentru potențialii clienți să vă găsească și apoi să reveniți pentru a cumpăra mai mult. Deci, păstrați-o simplu. Rezistați nevoii de a include ortografii dificile sau acronime necunoscute.

Dacă aveți deja o afacere stabilită, nu schimbați benzile și nu vă schimbați domeniul!

Alegerea unui domeniu credibil va impulsiona încrederea clienților și va crea loialitatea clienților, deci luați-vă timpul.

GHIDUL ULTIMATE PENTRU COMERȚUL ELECTRONIC SEO.

Numele dvs. de domeniu este important dintr-o varietate de motive - dar probabil că cel mai important motiv este că este URL-ul de pe care vă veți construi întregul brand. Și asta înseamnă că este fundamentul strategiei dvs. de SEO. 

Faceți-o irelevantă pentru produsele pe care le vindeți și veți avea un drum lung înaintea dvs. în comunicarea cu Google (și cu lumea) despre ceea ce vă referiți. 

Aflați mai multe despre cele mai bune practici SEO din ghidul de mai jos.

BAZELE SEO-ului pe care trebuie să le cunoașteți.

6. Creați analize pentru a măsura succesul.

Aveți nevoie de date și repere pentru a vă dezvolta afacerea.

Recent, am subliniat 55 de valori de comerț electronic pe care ar trebui să le urmăriți. Descărcați foaia de calcul pentru a începe cu asta .

Pentru a începe, examinați analizele din magazin ale platformei.

Cel puțin, platforma dvs. ar trebui să vă poată ajuta cu ajutorul unor valori de bază, cum ar fi:

 • Vizitatori unici
 • Rata de conversie
 • Cele mai populare produse
 • Venitul mediu pe client

De asemenea, aruncați o privire asupra opțiunilor platformei, cum ar fi căutare în site-ul magazinului, care vă poate oferi informații valoroase despre ceea ce caută clienții dvs.

 

Este destul de sigur să spun că indiferent de ce ar trebui să utilizați Google Analytics pentru afacerea dvs. online.

Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ce văd gigantul de căutare în interiorul și în afara magazinului dvs. Google Analytics vă poate oferi următoarele informații pentru a vă ajuta să vă extindeți și să vă îmbunătățiți afacerea:

 • Familiarizați-vă cu publicul țintă
 • Urmează unde provin cumpărătorii, unde merg și unde părăsesc
 • Urmăriți modul în care vizitatorii dvs. se angajează cu magazinul dvs.
 • Abilitatea de a vă adnota eforturile

Ultimul este favoritul meu personal. Puteți să etichetați acțiunile sau evenimentele importante pe cronologie, cum ar fi adăugarea de produse noi sau o vânzare, astfel încât să puteți vedea impactul pe care îl au asupra magazinului dvs.

Vorbește despre eficiență!

Analizele, în general, reprezintă un element cheie care vă ajută să acționați mai degrabă pe fapte decât pe presupuneri despre clienții și afacerile dvs.

STRATEGII BAZATE PE DATE PENTRU A VINDE MAI MULT ACUM

Citiți articolul complet gratuit aici sau dați clic mai jos pentru a obține PDF-ul descărcat pentru imprimare.

STRATEGII DESTINATE DATELOR LA CREȘTERE.

Online Store FAQ:

Puteți face un magazin online gratuit?

Multe platforme open source sunt gratuite, dar pot avea curbe abrupte de învățare și taxe suplimentare pentru funcționalitate. Pentru a accelera configurarea magazinului online, soluțiile SaaS sunt adesea o opțiune mai bună deoarece au toate funcționalitățile necesare și o încercare gratuită (pentru a testa software-ul), dar costă o taxă lunară .

Cât de ușor este crearea unui site de magazin online?

Crearea unui magazin on-line a devenit mai ușoară deoarece nu mai necesită cunoștințe tehnice avansate. De exemplu, multe platforme vă permit să utilizați teme bine concepute, să adăugați cu ușurință produse, să configurați plăți, să expediați și alte funcționalități necesare pentru a lansa rapid magazinul dvs.

Când ar trebui o afacere să înceapă crearea unui magazin online?

Întreprinderile care nu vând online au un dezavantaj imens, deoarece vânzările online cresc rapid în fiecare an. O afacere ar trebui să lanseze un magazin online ASAP pentru a profita de această tendință de creștere și a adăuga venituri suplimentare companiei lor.

Cum creați rapid un magazin online?

Timpul este bani când se creează un magazin online. Este mult mai rapid să utilizați o platformă de comerț electronic SaaS pentru a lansa magazinul dvs. Web. Există multe platforme de comerț electronic open source pe care le puteți descărca și instala, însă va necesita cunoștințe tehnice.

Cât costă pentru a-ți construi propriul magazin online?

Construirea unui magazin online poate fi costisitoare datorită costurilor de găzduire, de dezvoltare și de securitate. Aceste costuri cresc și ca traficul și vânzările. Din fericire, o soluție cum ar fi BigCommerce costă 29,95 USD / lună pentru a lansa rapid un magazin web și poate fi îmbunătățită odată cu creșterea companiei dvs.

Construiește un complex de magazine online?

Complexitatea construirii unui magazin online va varia. Dacă construiți o soluție personalizată, va fi nevoie de expertiză tehnică. Dacă creați un magazin online cu o soluție SaaS, puteți construi și lansa rapid un magazin web

Care sunt greșelile comise după lansarea unui magazin online?

 1. Gândește-ți tot ce ai nevoie este un magazin (și că clienții îl vor găsi magic).
 2. Nu urmăriți conversiile dvs. cu urmărirea comerțului electronic Google Analytics.
 3. Nu aveți un plan de marketing care să conducă clienții la magazinul dvs.
 4. Nu folosesc puterea social media.
 5. Nu implementarea unei strategii SEO de comerț electronic .
 6. Nu uita să creezi și să contactezi pagina.
 7. Nu aveți un plan de servicii pentru clienți.
 8. Utilizarea imaginilor de produs de calitate scăzută și descrieri incorecte.

Ești gata să lansezi

Combinați aceste domenii cheie - funcționalitatea site-ului, elementele de bază ale afacerii și analiza - și ați creat fundația solidă de care aveți nevoie pentru a vă construi magazinul online.

Acum, va trebui să citiți despre cum să conduceți trafic la magazinul dvs. online .

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |