Sfaturi pentru creare site-uri politicieni si candidaților politici

Sfaturi pentru creare site-uri politicieni si candidați politici

Creare website politician este o activitate temporara, acum suntem chiar in sezonul politicii, ceea ce înseamnă că este timpul să vorbim despre site-urile web ale candidaților politici și despre modul în care să le facem corect și despre modul în care le putem face greșit! Am multe opinii! Dacă te-ai gândit să candidezi la birou sau ai anunțat deja candidatura, atunci ai nevoie de un site web și acum ai nevoie de unul. Alegerile din 2020 se apropie repede de noi!

Nu sunt aici pentru a discuta despre politica actuală cu tine, dar aș dori să discut despre site-urile web ale candidaților politici și despre modul în care candidații merg atât de des. Există o istorie lungă de candidați care creează site-uri web DIY pentru a economisi bani. Am înțeles că alergarea pentru birou costă bani și trebuie să fii cât mai eficient cu fondurile tale. Însă adevărul este că a avea un site web prost pentru campania dvs. politică este mai rău decât să nu aveți niciun site web și să aveți un site excelent vă va câștiga mai mulți bani în donații și mai mult sprijin din partea reprezentanților dumneavoastră.

Intrați pe site-ul dvs. de candidat politic

Odată ce începeți campania, dacă mergeți ușă în ușă sau afișați semne și panouri publicitare, atunci adresa URL a site-ului dvs. ar trebui să fie pe fiecare reclamă. Persoanele care sunt nehotărâte sau care au în vedere candidații lor vor dori să vă caute și să afle mai multe despre tine, platforma ta și experiența ta. Adesea este prima impresie pe care o faci cuiva ca candidat și depinde de tine să decizi care va fi acea impresie.

 

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui să tineti cont la creare site politician

Biro-ul tău . Crede-mă, oamenii vor să afle despre tine și nu doar istoricul muncii tale. Vor să știe cine ești, unde locuiești, unde ai mers la liceu și cine este echipa ta sportivă preferată. Vor să găsească o legătură cu tine. Ceea ce înseamnă că trebuie să ai un bio cu adevărat bun. Trebuie să fie în profunzime, dar nu prea curat. Trebuie să fie prietenos și ușor de citit și amuzant, dar și serios. Ar trebui să rezoneze cu vizitatorii dvs. și să-i facă să se simtă ca și când sunteți o persoană de încredere și de încredere.

Asigurați-vă că conținutul dvs. de pe această pagină (și toate paginile de fapt) este ușor de citit de către elementul dvs. constitutiv mediu. Nu contează dacă aveți un doctorat. în Astrofizică; electorii dvs. cel mai probabil nu. Și bio-ul tău este despre tine, dar este pentrulor. Din acest motiv, vă recomand să angajați un scriitor profesionist pentru a crea și scrie conținut care poate fi citit pentru vizitatorul mediu al site-ului. Un redactor profesionist poate scrie conținut la diferite niveluri, astfel încât nu va lăsa vizitatorii să se întrebe despre ce vorbești în lumea ta.

Fotografii foarte grozave pentru creare site politician . Puneți-vă iPhone-ul acum sa astepte. Acum nu este momentul pentru selfie-uri și de dragul cerului, nici un filtru Snapchat! Dacă alergați la birou sau la birou, trebuie să vă prezentați online în cea mai bună lumină posibilă și mă refer la asta literal. CELE MAI BUNE LUMINI. Ceea ce vine din luarea unor fotografii profesionale.
Un fotograf profesionist știe să te lumineze, știe să te poziționeze și știe să te facă să pari cel mai bine in creare site politician. Oricât de mult ne place să spunem că nu ar trebui să judecați o carte după coperta ei, adevărul este că toți facem asta. Și nu te opri la o singură fotografie, obține o grămadă. Aveți mai multe pagini pe site-ul dvs., deci veți avea nevoie de mai multe fotografii. Amestecați ținute, schimbați-vă părul, mergeți în diferite locuri. Obțineți fotografii de acțiune întâlnindu-vă cu reprezentanții, vorbind și făcând apariții publice.

Un buton de donație mare . Dacă candidați pentru birou, probabil aveți nevoie de fonduri și doriți ca oamenii să doneze campania dvs. Știți câți oameni uită să facă atât de ușor de făcut pe site-ul lor? Acest buton de donare ar trebui să fie destul de mare, greu de ratat și în partea de sus a fiecărei pagini de pe site-ul dvs. web. Indiferent unde este vizitatorul dvs., ar trebui să poată dona cu un singur buton.

În plus, ar trebui să poată dona în mai multe moduri. NU VOI DACĂ UN BUTON PAYPAL . Da, îmi place PayPal . PayPal funcționează ca o poartă de plată, dar dacă utilizatorii dvs. nu sunt deja membri PayPal, este mai probabil să renunțe la donație, dacă aceasta este singura modalitate de plată. Dă-le opțiuni. Puteți utiliza unul dintre sistemele afiliate (cum ar fiActBlue ) sau chiar aveți plăți integrate chiar într-un formular de pe site-ul dvs. cu Stripe . Doar asigurați-vă că este super ușor de verificat.

 

Oh, și asigurați-vă că le oferiți opțiuni pentru donații recurente! Știți ce este mai bun decât o donație de 25 de dolari o singură dată? O donație lunară de 25 $ !! Dacă aveți un site WordPress, vă recomand cu încredere GiveWP pentru configurarea acestui lucru.

Și nu uitați să le arătați oamenilor cum să faceți și donații offline. Unii oameni se feresc de plățile online, dar pot fi bucuroși să trimită un cec. Dacă alegătorii dvs. sunt vârstnici (și vârstnicii votează!), Atunci este o greșeală imensă de a nu da instrucțiuni simple și clare despre cum să donați offline.

Sfat de recomandare : Cu cât câștigați mai puține câmpuri în formularul dvs., cu atât este mai probabil ca cineva să termine acesta. Știu că doriți să colectați cât mai multe informații despre electorii dvs., dar dacă doriți donația, luați în considerare să solicitați cât mai puțin. Normele FEC necesită solicitarea ocupării și angajatorului, dar evitați să puneți alte întrebări decât cele necesare. Fiecare câmp suplimentar poate reduce șansa ca cineva să completeze formularul.

Platforma ta . Nu lăsați utilizatorii să stea în expectativa, asigurați-vă că știu pentru ce vă propuneți! Plăcile dvs. ar trebui să fie listate pe site-ul dvs. web într-un mod ușor de citit și de sortat, astfel încât oamenii să găsească exact ceea ce caută. Majoritatea oamenilor au o problemă despre care personal se simt puternic și vor dori să știe dacă valorile tale sunt aceleași.

Un calendar de evenimente . Dacă cineva vine pe site-ul dvs. web, ar putea dori să știe unde poate veni să vă întâlnească și ce veți face. Dacă efectuați rundele la evenimente din comunitatea locală sau călătoriți la nivel național către audiențe mari, asigurați-vă că enumerați toate evenimentele viitoare pe site-ul dvs. web, astfel încât alegătorii să vă poată găsi. Mențineți acest lucru cât mai mult posibil. Dacă au nevoie de bilete, permiteți-le să se înscrie la bilete chiar pe site-ul dvs. Puteți utiliza ceva precum EventBrite sau bilete de evenimente de la Modern Tribe .

Un blog . Acest lucru este într-adevăr pe care candidații doresc să sară pentru că le cere timp și să scrie lucrurile. Înțeleg, ești ocupat. Dar un blog poate oferi informații valoroase despre campania dvs. și poate fi un mod puternic de conectare cu alegătorii. Pentru a lucra, totuși, trebuie să vă angajați. Fie că este o dată pe săptămână sau o dată pe lună, alegeți un program și vă angajați să vă scrieți gândurile și experiențele. Puteți scrie despre evenimente la care ați fost, întâlniri cu reprezentanți, povești puternice ale alegătorilor sau idei pe care le aveți pentru a face schimbări politice. Acest lucru nu te costă decât timpul tău.

Cele mai mari greșeli fac site-urile de candidați politici

  • Nefiind mobilă . Într-adevăr? ÎNTR-ADEVĂR? Asta mă înnebunește absolut. Mulți votanți nu au nici măcar computere desktop sau laptop și doar modul în care accesează site-ul dvs. este pe telefon. Asigurați-vă că site-ul dvs. web este mobil.
  • Nici opt-in . Dacă cineva aterizează pe site-ul dvs. web, probabil că vrea să afle mai multe despre tine. Marketingul prin email este un lucru pentru că funcționează. Nu ratați ocazia de a urmări cu vizitatorii dvs. invitați-i să se înscrie pentru lista dvs.
  • Nefiind criptate. Este anul 2019, nu vă riscați utilizatorii să vadă un mesaj „Nu este sigur” pe browserul lor, deoarece nu v-ați gândit să activați certificatul SSL.
  • Arătând de casă . Dacă site-ul dvs. web pare profesionist, atunci arătați profesionist. Nu uitați, site-ul web este modul în care vă construiți credibilitate și încredere. Dacă se pare că a făcut-o copilul tău, asta va apărea în donațiile și voturile tale.
  • Neavând apeluri la acțiune. Site-ul dvs. nu este același ca un pliant politic. Nu este ceva ce oamenii doar citesc și aruncă, ci poate fi o modalitate puternică de a motiva voturile în acțiune. Asigurați-vă că includeți apeluri la acțiune pe site-ul dvs., invitând reprezentanții dvs. să ia măsuri. Aceasta se poate face printr-o donație, înscrierea la newsletter-ul tău, comentarea blogului tău, obținerea de bilete la un eveniment sau înscrierea la voluntariat pentru campania ta.
  • Nu este accesibil . Aproximativ 20% dintre utilizatorii site-ului dvs. web au un anumit tip de dizabilitate. Și aveți încredere în mine, dacă persoana care are un handicap apare pe site-ul dvs. web și ați făcut cazații, astfel încât utilizatorul să poată folosi site-ul dvs. bine, va aduce beneficii.

Desigur, faptul că un profesionist care cunoaște toate elementele cheie ale unui site de candidat politic nu va fi ieftin, dar ieftin nu corespunde întotdeauna cu eficiență. Dacă sunteți un candidat în căutarea unui site web pentru campanii politice , vă rugăm să vă ajutăm. Dacă aveți un site web profesional, veți obține recompense atât în ​​donații, cât și în voturi.

Notă secundară, dacă sunteți o candidată feminină care caută ajutor, este posibil să luați în considerare înscrierea la Asociatia de promovare a femeilor https://apfr.ro, o inițiativă care ajută la cunoasterea candidaților femei cu furnizori de servicii profesionale pro-bonus, cum ar fi designeri web, marketeri, redactori și multe altele.

 

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea  Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |