Vă sabotați clasamentele Google?

Majoritatea companiilor își sabotează clasamentul local pe Google și cel mai rău este că nici măcar nu își dau seama ...

Vă sabotați clasamentele Google?

Parcurgeți această listă ca o listă de verificare pentru a determina dacă vă sabotați propriile clasamente Google.

Realizăm frecvent audituri SEO și aproape 100% dintre companiile pe care le examinăm fac cel puțin una dintre cele 11 greșeli frecvente din acest articol. Așadar, există șanse mari să descoperi că faci și câteva greșeli.

 

Cu toate acestea, nu vă descurajați dacă găsiți câteva greșeli. Vestea bună este că este destul de ușor să remediați toate acestea.

Scopul meu aici este să vă ajut să identificați ce nu este în regulă și ce vă împiedică să vă poziționați pe primul loc în rezultatele locale ale Google, iar apoi depinde de dvs. să luați măsuri pentru a curăța totul.

Bine, să începem cu cea mai ușoară greșeală de remediat ...

Ghidul SEO pentru a conduce un trafic de calitate

SEO pe scurt

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) se referă la toate activitățile care vizează conducerea unui trafic de calitate către un site web prin listări organice de motoare de căutare. Pentru a funcționa bine, site-ul dvs. web trebuie să:

  • fii prietenos cu motoarele de căutare
  • au conținut valoros
  • poartă o anumită autoritate și încredere prin link-uri de pe alte site-uri web

Ai rezolvat totul? Atunci performanța SEO a site-ului dvs. web va trece prin acoperiș!

În acest ghid pentru SEO pentru începători, vă vom prezenta pas cu pas prin procesul de optimizare SEO a site-urilor dvs. web. După citirea acestui ghid, veți putea începe optimizarea site - uri web pentru mai mult trafic organic de unul singur . Prin trafic organic, ne referim la traficul pentru care nu ați plătit motoarele de căutare.

Să luăm interogarea „cumpără tricou online”. Secțiunea marcată în verde cuprinde listele neplătite. Aceste listări sunt ceea ce ne propunem cu SEO. Secțiunea marcată cu roșu conține reclame. Publicitatea în Google se face prin Google AdWords.

Ghidul SEO esențial pentru începători

 

Dacă toată lumea are o chemare, atunci una dintre ele este SEO. Împreună cu media plătită, SEO este pâinea și alimentele  și unele dintre ceea ce facem cel mai bine. Echipele noastre de SEO sunt pline de tocilari auto-proclamați care sunt obsedați de backlink-uri, strategia de conținut și, mai presus de toate, practicile de pălărie albă. Ne place să credem că avem unii dintre cei mai buni dintre cei mai buni când vine vorba de guru SEO și am pus timpul și efortul în înțelegerea profunzimilor SEO și a modului în care îl puteți folosi pentru a vedea un succes uimitor pentru afacerea dvs. Avem rezultatele pentru a demonstra acest lucru.

Ne compilăm expertiza pentru a oferi un tutorial perfect pentru începătorii SEO. Indiferent dacă sunteți un startup mic sau o afacere mare, aceste informații pot schimba drastic vizibilitatea și, în cele din urmă, succesul mărcii dvs. Vom trece în revistă câteva cunoștințe fundamentale și concepte cheie care vă vor pune în poziția de a deveni propriul dvs. profesionist SEO.

What is SEO?

Să începem de sus. SEO este un acronim pentru optimizarea motoarelor de căutare și, în forma sa cea mai concisă, este practica creșterii atât a calității, cât și a cantității de trafic către site-ul dvs. web prin rezultate de căutare organice. Cel mai bun SEO permite persoanelor care caută produsul dvs. să îl poată găsi cu ușurință și să ofere cele mai potrivite informații. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de a implementa tactici SEO pălărie albă care au ca rezultat clasarea site-ului dvs. web pe SERP. SEO cu pălărie albă se referă la strategiile SEO care sunt în conformitate cu termenii și condițiile marilor motoare de căutare, inclusiv Google.