9 sfaturi esențiale SEO pentru realizarea unui site web despre Bucuresti

Sfaturi esențiale SEO pentru realizarea unui site webSEO este o țintă mereu în schimbare. Ceea ce a funcționat într-o zi nu mai poate funcționa în continuare. În acest articol, ne uităm la mai multe tactici SEO care ar trebui să reziste testului timpului. Cu toate că nimic nu este garantat și trebuie să rămâneți la curent cu ultimele tendințe globale si regionale. fiecare zona geografica avand tipologii de tehnici si polarizari urbane gen Iasi, Bucuresti, Cluj, Brasov, Sibiu, etc

1. Structura rubricii

Utilizarea corectă a etichetelor <h1>, <h2> și <h3> este esențială. Dacă acestea nu sunt în vigoare, webmasterii nu cunosc informațiile relevante pentru motoarele de căutare.

 

9 sfaturi esențiale SEO pentru realizarea unui site webDe asemenea, este important să folosiți etichetele <alt>. Un exemplu de unde vor fi folosite este imaginile. Destul de des, o imagine ar putea avea un nume criptic, cum ar fi 054.jpg, care nu este descriptivă și nu oferă nicio valoare SEO. Utilizarea etichetei <alt> în combinație cu textul descriptiv va oferi informații utile motoarelor de căutare, de exemplu, folosiți ceva de genul alt = "Whirlpool mortal cauzat de uraganul andrew"


2. Puneți Google Analytics pe loc

Acesta este un pas esențial și unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți atunci când vă configurați site-ul. Acest lucru vă va permite să urmăriți utilizarea cuvintelor cheie ( cluj, web design, template, etc ), ce pagini vizitează oamenii și este o modalitate excelentă de a afla dacă există probleme cu site-ul dvs.


3. Includeți o pagină a site-ului

O parte esențială a oricărui site este o pagină a hărții site-ului care conține toate legăturile relevante. Harta site-ului va ajuta paianjenii să găsească toate informațiile relevante de pe site-ul dvs. Potrivit unei surse, ar trebui să se utilizeze maximum 75 de legături. Dacă există mai mult de atât, construiți o altă pagină a hărții site-ului.


4. Utilizați Cuvinte cheie în text Anchor pentru Hyperlink-uri

Anchor text este folosit pentru link-uri clickable. Adesea, oamenii folosesc ceva de genul " faceți clic aici " pentru mai multe informații. În timp ce aceasta funcționează pentru a redirecționa persoane, aceasta nu ajută la o perspectivă SEO, nici nu ajută Google să catalogheze site-ul dvs. Un exemplu mai bun este legătura descriptivă, cum ar fi " check out galeria noastră de artă deco sculptură ".


5. Obțineți legături de la site-uri de încredere

Aceasta este o problemă care face ca mulți oameni să călătorească. Unele site-uri nu sunt pur și simplu reputate și folosirea acestor link-uri vă poate afecta reputația. De exemplu, cumpărarea de linkuri pe Fiverr - nu știți de unde provin aceste legături și pot crea un impact SEO negativ.

O altă problemă este inclusă într-o fermă de legătură. Acestea ar trebui evitate cum ar fi ciuma, deoarece Google vă poate pedepsi că le-ați folosit.


6. Crește viteza de încărcare a paginii

Acest lucru este important pe mai multe fronturi. Dacă paginile dvs. durează prea mult pentru încărcare, utilizatorii vor abandona site-ul dvs. Acest lucru este rău pentru afaceri și ar putea duce la probleme cu Google.

O modalitate de a face față problemelor de încărcare a paginilor este de a utiliza paginile Google PageSpeed ​​Insights care vă vor analiza paginile web și vă vor oferi date valoroase despre modul în care încărcați paginile dvs. și ce, dacă este cazul, trebuie să le faceți pentru a le optimiza. Pentru a afla mai multe despre ceea ce puteți face, vizitați Instrumente PageSpeed.

O altă opțiune este de a utiliza instrumentele Google Webmaster. Aceste instrumente vă permit să consultați toate paginile dvs. și să vedeți dacă există probleme. Dacă există, le puteți rezolva.


7. Oportunitatea mobilă

Piața mobilă reprezintă o oportunitate imensă și, dacă nu este luată în considerare, ar putea să vă ducă să pierdeți opinii și / sau vânzări valoroase. În primele zile, mulți utilizatori mobili au folosit un subdomeniu, deși acum, odată cu apariția unui design receptiv, nu mai este necesar. Totuși, este înțelept să avem o prezență optimizată mobil. Așa cum am menționat mai devreme, folosirea PageSpeed ​​Insights vă va ajuta. Există o filă pentru a verifica rezultatele pentru un site desktop și altul pentru a verifica rezultatele pentru mobil.


8. Creați multe surse de trafic

Multe site-uri folosesc Google ca mod principal de a fi listate, ceea ce reprezintă o greșeală uriașă. Următoarea actualizare ar putea avea un impact grav asupra prezenței dvs. Au existat numeroase povestiri despre întreprinderi care au fost greu de vizualizat în pagini și profituri, apoi brusc, după o actualizare, aceste rezultate au căzut brusc de pe o stâncă.

O strategie mai bună este diversificarea. Exemple de alte surse de trafic sunt: ​​asocieri în participațiune, bloguri clienți, videoclipuri, utilizarea platformelor de publicitate Twitter precum Socialoomph, comentarea pe blog, postarea pe Facebook, Google+, LinkedIn, publicitatea Facebook etc.

Un alt aspect al construirii unei afaceri este de a crea o listă de clienți utilizând formularele opt-in și autorespondere. Dacă aveți o listă solidă de clienți și veți profita la maximum de oportunitățile de vânzare în acest fel, modificările efectuate de Google nu vă vor afecta atât de mult.


9. Gestionarea erorilor

Este inevitabil ca informațiile să se schimbe în timp. Un site construit care conținea informații relevante ar putea deveni depășit în timp. Un exemplu în acest sens ar fi legăturile cu alte site-uri web. Site-urile web vin și pleacă tot timpul și dacă paginile dvs. nu sunt actualizate pentru a reflecta aceste modificări, acestea ar putea duce la erori "404". La rândul său, acest lucru ar putea crea un efect negativ asupra site-ului dvs., deci este important să verificați conținutul în mod continuu.

Tags: