Sfaturi pentru a alege cel mai bun șablon pentru realizarea site-ul dvs. despre Bucuresti

Sfaturi pentru a alege cel mai bun sablon pentru realizarea site ul dvs in ClujSunt atât de multe opțiuni, încât sarcina de a selecta cel mai bun șablon poate fi copleșitoare, mai ales dacă sunteți un începător si incepeti cu un site despre Cluj.

Nu trebuie să fie un designer de expert sau dezvoltator pentru a crea un site web profesional, datorită site - ul șabloane readymade puteți face acum site - uri proprii cu cunoștințe puține sau deloc înainte de web design. Pe măsură ce îmbarca în călătoria dumneavoastră de a construi un site excelent cu template - uri, prima provocare este: ce șablon ar trebui să aleg pentru descrierea unui oras precum Cluj, Iasi sau Bucuresti?

Iată câteva sfaturi care ar trebui să vă ajute pentru a selecta cel mai bun meci pentru tine.

 

1. Știe ce tip de site îl clădești. Ce website am de realizat?

Primul și cel mai evident considerare în alegerea primul șablon este că trebuie să fie foarte clare cu privire la tipul de site - ul pe care doriți să construiască. Ați putea fi surprins de faptul că acest sfat a făcut lista, deoarece este o dată: nimeni nu construiește un site fără să știe ce și le doresc clienții . Cu toate acestea, există atât de multe minunate, stand-out template - uri acolo , că , dacă sunteți un începător în curs de dezvoltare un site web pentru produsul dvs., poate fi dificil să nu fie tentat să selectați o temă sexy pentru designul său vizual atrăgător, în loc de o temă care este adecvat pentru site - ul tau.  

Fiecare site are particularitatile sale proprii, propria sa specificitate. Un site de e-commerce nu pot fi construite în formă de un blog personal, indiferent cât de plăcut și simplu s-ar putea să apară un blog personal. Intelegerea caracteristicile site-ul dvs. este, prin urmare, primul și cel mai important, dar de multe ori ignorat o parte de selectare a unui șablon propriu-zis.

 
 
 

2. Luați în considerare toate costurile și plătiți pentru calitate.

Nu există un deficit de template - uri de pe piață: vs liber plătit, personalizat vs premium și multe altele. Există mai multe lucruri să ia în considerare și costul este de înțeles o preocupare majoră pentru mulți. Înțelegeți că nu este doar banii pe care îi investiți, vă investesc timp și efort, de asemenea. Întreabă - te acest lucru: mi - ar petrece mai degrabă timpul și efortul meu personalizarea site - ul meu sau timpul meu ar fi mai bine cheltuite de lucru mai mult pe produsul meu? În acest din urmă caz, ar trebui să caute șabloane off-the-raft, aceste șabloane pot fi mai scumpe , dar va reduce foarte mult cantitatea de timp care aveți nevoie pentru a petrece crearea de site-uri web.  

Deși este tentant pentru a merge pentru template-uri gratuite pentru a reduce costurile, acest lucru poate fi contra-productivă. template-uri gratuite de multe ori vin cu o mulțime de probleme în formă de proastă calitate și pot duce la lipsa de suport tehnic, printre alte probleme. template-uri plătite, în general, oferă suport excelent și sunt, de obicei, codificate de către dezvoltatori de experți. Aceste template-uri pot ajuta, de asemenea, să-și petreacă mai puțin timp pentru a crea site-ul dvs., pe care o puteți cheltui concentrându-se pe produsul dumneavoastră.

Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să ia în considerare template-uri gratuite: există o mulțime de template-uri excelente pe care le puteți obține fără a plăti. Cu toate acestea, nu ar trebui să compromită calitatea beneficiilor pe termen scurt. Dacă trebuie să plătească bani, o fac cu înțelepciune și amintiți-vă că investesc timp și efort, precum și banii.

 
 
 

3. Ia-ți timp pentru realizare site.

Ați putea fi foarte incantati de a lansa site-ul dvs.; s-ar putea apuca doar un șablon și începe site-ul dvs. imediat. În timp ce această abordare va ajuta să vă lansa site-ul dvs., amintiți-vă că ceea ce face de succes este o chestiune complet diferită. Alegerea unui șablon și săraci „adăugând lucruri, treptat,“ este mai greu decât s-ar putea imagina. Atunci când câștigurile dvs. site-ul de tracțiune și trebuie să răspundă la lucrurile rapid, șablonul de bază ați ales inițial, nu se poate dovedi optimă sau chiar eficientă, în astfel de cazuri s-ar putea chiar trebuie să înceapă din nou.

Deci, nu va grabiti lucrurile , în speranța de a face lucrurile mai repede, să ia timp, să fie pacient și de a face cercetare șablonul pe care cel mai bine se potriveste acum si care va servi scopului lor in viitor.  

4. Uita-te pentru opțiuni de personalizare și flexibilitate.

Va trebui să tweak șablonul într - un fel , în scopul de a aduce un sentiment personalizat site - ul dumneavoastră. În funcție de numai șabloane, fără o mare parte din propria intrare originală, nu va fi niciodată face site - ul dvs. iasă în evidență printre mii de concurenți site - ului folosind același șablon. Este acest cont de faptul că dezvoltatorii de șablon oferă opțiuni de personalizare. Unele oferă utilizatorilor cu opțiuni de personalizare nenumărate, în timp ce altele nu vă permit mai multe opțiuni pentru a modifica anumite elemente ale site - ului.  

Daca nu sunt mult de un dezvoltator, s-ar putea simți că o mai mare flexibilitate face ca site-ul de construcție mai complicate și pot alege pentru a selecta opțiuni de personalizare limitate în loc. Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a păstra un ochi pe viitor. Pe termen lung, poate fi necesar să adăugați elemente non-default pentru site-ul dvs. și doar opțiuni de personalizare flexibile vor permite să facă acest lucru.

 
 
 

5. Întotdeauna alege receptiv.

Acesta este un nu-brainer. Dacă site - ul dvs. nu este receptiv, site - ul dvs. este depășit . Șabloane responsive face posibilă pentru a ajusta aspectul site - urile dvs. pe diferite dimensiuni și dispozitive de ecran.  

O parte remarcabilă a traficului web este generat de dispozitive portabile mobile și alte. Telefoanele mobile sunt acum utilizate în mod obișnuit pentru a naviga pe internet și această tendință va crește numai. Trebuie să atingeți în această piață. Nu contează ce criterii demografice sau de nisa site-ul dvs. să satisfacă, fie că este vorba de e-commerce sau un site de știri de alimentare, dacă nu face site-ul dvs. disponibile la dispozitive portabile acest lucru este întotdeauna să doară afacerea.

A existat un moment dat în trecut, atunci când designul receptiv era opțională, cu toate acestea ori s-au schimbat, iar cele mai multe template-uri de astăzi reflectă teme de furnizare de schimbare, care răspund pentru mobile. Cu toate acestea, există încă unele template-uri care nu oferă aspecte-mobile prietenoase. Asigurați-vă că stați departe de aceste aberații.

 

6. Cunoaște furnizorul de șablon și de asistență pentru clienți.

Dezvoltatorii Nenumărate oferă acum șabloane pe internet. Nu fiecare șablon este excelent scris sau efectuează cu fermitate. Un șablon de prost scris va doar crea mai multe probleme și nu vă va ajuta să creați un site. Deci, dacă veți plăti pentru un șablon sau pentru a obține în mod gratuit, asigurați - vă că veți obține șablonul de la un furnizor de renume, demn de încredere.  

Investiga modul extrem de evaluat furnizorul este și citi marturii de la cumpărători anteriori pentru a vă ajuta să faceți decizia ta. suport pentru clienți este un alt aspect important pentru selectarea unui furnizor șablon. Chiar și șabloanele cel mai bine scrise pot avea defecte si daca veni vreodată peste unul, furnizorul dumneavoastră trebuie să-l facă o prioritate pentru a remedia problema.

 
 
 

7. Straduiti-vă pentru template-uri SEO prietenoase in realizarea unui site.

Cu siguranta ai doriți site-ul dvs. pentru a ajunge la mai multe persoane, și nu se poate face acest lucru fără eficiente Search Engine Optimization (SEO). Deși ați putea fi capabil de a construi un site web de vedere vizual uimitoare cu un conținut excelent, va trebui să folosească tehnici de SEO pentru a obține pagina dvs. de rang mai bine în motoarele de căutare. Utilizați modele care nu sunt doar frumoase, ci oferă o ierarhie solidă și navigare ușoară. În plus, evitați să schimbați șablonul în fiecare categorie. Cu cat mai multe template-uri pe care le utilizați în site-ul dvs., cu atât mai dificil este să navigheze pe site-ul tau.

Unele template - uri cu un design excelent pot fi prost scrise din punctul de vedere al SEO, astfel încât asigurați - vă că veți obține șabloane SEO prietenos . Stîngăcie codificate șabloane care necesita mai mult timp pentru a încărca va afecta în mod direct ranking. Motoarele de căutare precum Google au menționat în mod clar că timp suplimentar pentru a încărca pagini va contribui la clasament, prin urmare , pentru a alege un șablon în scris în mod eficient.  

Chiar dacă template-uri sunt optimizate pentru motoarele de căutare, trebuie să aibă cunoștințe ample pe această temă, deoarece conținutul dvs. va juca un rol la fel de important.

Tags: