21 de super puteri necunoscute ale telefoanelor inteligenteTelefonul iPhone sau telefonul Android vă poate ajuta să numărați pași, să programați texte, să faceți fotografii mai rapide și multe altele. Iată cum.

Telefoanele de astăzi sunt mai inteligente decât probabil știți. Iată câteva dintre lucrurile surprinzătoare pe care le pot face pentru a vă menține în siguranță și sănătoase și pentru a ușura viața. În majoritatea cazurilor, nu este nevoie să descărcați o aplicație suplimentară - și atunci când recomandăm o aplicație pe care o face Apple sau Google.

Există mici difererente pentru utilizatorii Android: instrucțiunile și capabilitățile variază de la model la model și la model. Dar instrucțiunile noastre ar trebui să funcționeze pentru cele mai recente smartphone-uri.

Am grupat in patru categorii: 
Sanatate si siguranta 
Confidențialitatea
Faceți sarcinile mai ușoare 
Locatie

Cele mai multe sfaturi de marketing sunt pentru companiile care își pot permite să cheltuiască cel puțin câteva mii de dolari pe lună. Dar nu toate întreprinderile au un buget mare.

Strategiile de aici sunt accesibile sau gratuite. Acestea vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea până la punctul în care vă puteți permite să reinvestiți în afacerea dvs.

Există multe tactici de marketing ieftine. Ar putea dura mai mult, iar rentabilitatea investițiilor ar putea fi mai mică decât strategiile costisitoare, dar ele pot servi ca un element de bază pentru viitorul dvs. succes.

Mai jos, am compilat o listă cu 25 de idei de marketing ieftine pentru întreprinderile mici. Câștigul este că nu vor funcționa cu toții pentru fiecare afacere. Eficacitatea acestora va varia în funcție de piața în care vă aflați și de produsul sau serviciul dvs. specific.

Indiferent de afacerea în care vă aflați, cred că veți găsi cel puțin câteva idei care vor funcționa pentru afacerea dvs.

Cuprins 

Întrebați-i pe un comerciant sau pe un proprietar de afaceri ¨Ce le-ar plăcea cel mai mult în activitate?¨ și probabil vă vor spune "Mai mulți clienți !". Ce este prioritar adesea pe lista de dorințe al unei companii? Mai mult trafic pe site-ul lor. Există multe modalități prin care puteți crește traficul pe site-ul dvs. (din reclam, optimizare SEO, platforme sociale, articole in blog-uri, recomandari si comentarii pozitive, etc) , iar în postarea de astăzi vom examina 25 dintre acestea, inclusiv mai multe modalități de a spori traficul site-ului GRATUIT.

 

1. Reclamă25 de moduri de a crește traficul către site ul dvs

Aceasta este atât de evidentă, o vom privi mai întâi. Căutarea plătită, publicitatea în rețelele sociale și publicitatea grafică reprezintă modalități excelente de atragere a vizitatorilor , de construire a mărcii dvs. și de obținere a site-ului dvs. în fața oamenilor. Ajustați strategiile plătite pentru a se potrivi cu obiectivele dvs. - doriți doar mai mult trafic sau doriți să creșteți și conversiile? Fiecare canal plătit are avantajele și dezavantajele acestuia, deci gândiți-vă cu atenție asupra obiectivelor dvs. înainte de a ajunge la cardul dvs. de credit.

Dacă sperăți că mai mult trafic pe site-ul dvs. va avea ca rezultat și mai multe vânzări, va trebui să vizați cuvintele cheie cu intenții comerciale intense, ca parte a strategiilor de căutare plătite. Da, concurența pentru acești termeni de căutare poate fi acerbă (și scumpă), dar plățile pot fi merita.