facebook securitySecuritatea conturilor de Facebook a fost dezbătută foarte intens în ultima perioadă, însă cu toate acestea mulţi nu sunt interesaţi de aceste setări fie pentru că nu se tem de furtul datelor personale, fie pentru că pur şi simplu nu ştiu cum şi de unde pot face acest lucru. Money.ro vă prezintă un top făcut de Mashable.com în care sunt prezentate cele mai importante zece setări pe care trebuie sa le faci pentru a-ţi securiza contul de Facebook.

1. Sharing-ul pe Facebook

Deși poate părea complicat, este foarte important să controlezi ceea ce publici și mai ales cui permiți să-ți vizualizeze profilul. În această privință Facebook oferă mai multe opțiuni, și anume: puteți împărți conținutul dumneavoastră cu “toată lumea”, cu “prietenii prietenilor” sau “doar cu prietenii”. În orice caz, trebuie să știți și faptul că puteți face setări care să fie aplicabile doar pentru un anumit grup de persoane. De exemplu, numai prietenii apropiați vă pot vedea toate fotografiile, în timp ce restul persoanelor pot accesa doar o parte din ele. Același lucru este valabil și în cazul informațiilor.

Datorită creșterii concurenței și a cerințelor crescânde ale clienților pentru confortul ultracomercial, companiile de comerț electronic continuă să inoveze și să furnizeze caracteristici din ce în ce mai puternice ale platformelor lor. Există câteva lucruri de reținut pentru a găsi cea mai bună platformă de comerț electronic pentru nevoile dvs.Cele mai bune platforme de comerț electronic pentru anul 2017

În mai 2016, Google a dezvăluit că mobilul a depășit desktop-ul în căutările de produse . Acest fapt a pus comerțul mobil în fruntea și centrul fiecărei companii de comerț electronic și a condus în centrul experienței de cumpărături mobile. Pur și simplu, dacă nu începeți cu o abordare "mobilă în primul rând" pentru experiența dvs. de cumpărături, vă puneți pe seama dvs. într-un dezavantaj competitiv încă de la început.

Comerțul social a fost o altă tendință care a înflorit pe tot parcursul anului. Potrivit unui studiu, media socială influențează decizia de cumpărare a aproximativ 74% dintre cumpărătorii online . În plus, 60% dintre comercianții cu amănuntul care au implementat comerțul social au declarat că au câștigat noi clienți din diferite rețele sociale. Comerțul social oferă cele mai bune avantaje, permițând clienților să achiziționeze direct de pe canalele media preferate, în loc să trebuiască să ieșiți dintr-un coș de cumpărături separat. Această simplitate a integrării va continua să crească și să domine în 2017.

Linia de fund: În timp ce optimizarea motorului de căutare și designul de experiență extraordinară a utilizatorilor sunt importante, platformele de comerț electronic de astăzi urmăresc să valorifice tendințele de comerț mobil și social.

Dacă sunteți în căutarea pentru o platformă de comerț electronic ieftin sau gratuit open source, ați ajuns la locul potrivit.

Ei bine, tehnic, ai putea alege doar despre orice cadru de comerț electronic, deoarece majoritatea dintre ele sunt destul de ieftin așa cum este.Cele mai bune 11 Open Source Platforme de comerț electronic pentru 2017

Cu toate acestea, modelul open source a adus tot felul de laude de la oamenii care îl folosesc, în special având în vedere aceste sisteme de magazin online sunt complet libere, acestea sunt gestionate și dezvoltate de numeroși oameni din întreaga lume, și puteți găsi de obicei, o mulțime de documentare și postări pe blog pentru a vă ghida de-a lungul drum.

Când cercetarea și alegerea oricare dintre aceste cadre de comert electronic, este important pentru a decide tipul de experiență de dezvoltare pe care îl căutați.

Iată câteva întrebări pe care ar trebui să ia în considerare sa te intrebi:

Sunteți interesat de auto-hosting?

Sau ai prefera să plătească o mică taxă pe lună pentru a avea găzduire și toate caracteristicile de comert electronic împachetate într-un singur pachet frumos?

Una dintre deciziile principale este dacă doriți unul dintre open source platforme (gratuit) de comert electronic sau un user-friendly unul mai mult, care implică o taxă lunară.

De exemplu, ai putea opta să plătească cât mai puțin de 9 $ pe lună pentru o platformă de comerț electronic cum ar fi Shopify, care are totul ca hosting, un constructor de site-ul, plugin-uri, instrumente de marketing, precum și opțiuni de inventar incluse.

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |