Cum blochezi mesajele de la un număr pe iPhone pe termen nelimitat

ios Cum blochezi mesajele de la un numar de telefon pe iPhone 2Nu este foarte greu să înveți cum blochezi mesajele de la un număr pe iPhone, dar s-ar putea să-ți scape câteva detalii ce merită avute în vedere.

Cum blochezi mesajele de la un numar de telefon pe iPhone
Indiferent dacă ai un iPhone sau un Android, odată cu versiunile noi ale sistemelor de operare, a devenit mult mai facil să-ți filtrezi persoanele cu care interacționezi. Nu mai ești nevoit să primești apeluri de la persoane care te-au supărat în trecut, iar dacă ai început să primești mesaje de tip spam de la un număr, acelea pot fi de asemenea blocate. Dacă atunci când vine vorba de apeluri telefonice sistemul este relativ simplu, pentru SMS-uri, am creat acest material care te învață cum blochezi mesajele de la un număr pe iPhone.


În momentul în care te sună o persoană pe iPhone, indiferent dacă îi apare numărul de telefon sau numele sub care îl ai în agendă, este foarte ușor să-l blochezi. Te duci în istoricul de apeluri, apeși pe i-ul mic din partea dreapta a contactului cu pricina și optezi pentru Blocați acest apelant.

Pentru situația în care vrei să blochezi mesajele de un anumit număr de telefon, primul gest pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că respectivul număr se află salvat în agenda telefonului. Chiar și dacă îi asociezi un nume simplist format dintr-un singur caracter, trebuie să fie acolo. Pentru a bloca mesajele de la un număr pe viitor, intră în Settings sau Configurări la secțiunea Mesaje din meniul principal. După cum se poate vedea în capturile de ecran de mai jos, următorul pas implică să intri la Blocate sau Blocked. Dacă lista de numere blocate e goală, folosește butonul adăugați pentru a defini câteva contacte cu care nu mai vrei să interacționezi pe viitor.

Orice nume prezent în acea listă nu îți mai poate trimite mesaje, nu te mai poate suna telefonic sau prin Facetime. Pentru a anula blocare unui număr, accesează același meniu, apasă pe Edit în dreapta sus și folosește butonul roșu din stânga numărului pe care îl vrei eliminat din listă.

Tags: