Traficul web direct pe site este important pentru hotel si pensiune

Traficul web direct pe site este important pentru hotel si pensiuneSite-ul propriu al hotelului și motorul de rezervare a hotelului este locul în care hotelierii au cel mai mare control asupra imaginii, ratelor, marjelor și a câtorva alți factori esențiali, care ar putea fi controlați și pe alte canale, deși niciodată nu la fel ca în propriile canale ale hotelului.

Hoteluri trebuie să poată sta pe cont propriu, mai ales dacă sunt relativ mici și au puțină recunoaștere a mărcii. Internetul este un mediu concurențial echitabil, dar este, de asemenea, foarte aglomerat și zgomotos. Dacă hotelierii nu au o strategie digitală de marketing digitală, vor avea o mare dificultate de a fi observate și, în consecință, vor depinde de agenții de turism online Cum ar fi booking.com.

Deci, cum pot hotelierii să crească traficul direct pe site?

Hotelierii nu numai că au nevoie de clienți potențiali pentru a vizualiza pe site-ul propriu al hotelului: au nevoie de un site care este un canal suficient de atractiv pentru a garanta faptul că clienții își vor rezerva efectiv sejururile în loc să facă rezervări prin alte canale.

1. Cea mai bună rată disponibilă

Este propriul dvs. site web, propriul dvs. canal? Acesta este locul în care aveți cel mai mare control asupra valorilor și marjelor dvs. și, în consecință, canalul la care trebuie să acordați privilegii. Cele mai bune prețuri disponibile online ar trebui să fie disponibile pe site-ul dvs. web.

Alte site-uri web și servicii pot oferi foarte bine aceleași prețuri, dar nu ar trebui să vă aflați într-un dezavantaj competitiv pe propriul site web. Dacă oferiți rate non-rambursabile pe OTA, ar trebui să le oferiți și pe site-ul dvs. Dacă participați la noul lansat booking.com Genius 10% reducere, trebuie să oferiți o reducere de 10% pentru vizitatorii repetate sau fanii Facebook.

În plus, diferențierea de fixarea OTA-urilor cu compararea prețurilor este de a oferi promoții speciale și oferte speciale (de exemplu, o băutură de bun venit) pentru o importanță sporită.

 

2. Prețuri mai bune pe motorul de rezervare

Dinamica prețurilor nu înseamnă doar să coborâți prețurile în sezonul scăzut și să creșteți prețurile în sezonul de vârf; Nici nu înseamnă să oferim reduceri uriașe când înțelegeți că hotelul nu va fi la fel de plin cum era de așteptat la un moment dat.

Prețurile dinamice vizează oferirea de promoții și oferte speciale, de exemplu, clienților care se întorc și consumatorilor speciali cu motorul dvs. de rezervare. Aceste tipuri de campanii direcționate ar trebui utilizate pentru a îmbunătăți loialitatea clienților dvs. și recunoașterea generală a mărcii dvs., satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților dvs. și recompensarea acestora pentru alegerea hotelului dvs.

3. Site-ul optim, optimizat

Când încercați să conduceți clienții la site-ul dvs., site-ul în sine trebuie să arate atractiv. Site-ul dvs. de hotel trebuie să fie destul de atrăgător, astfel încât atunci când clienții potențiali se pot împiedica, vor avea o impresie pozitivă asupra hotelului și vor dori să-l împărtășească sau să-l marcheze pentru călătorii viitoare.

Nu uitați să vă asigurați că site-ul dvs. de hotel reflectă experiența și valorile mărcii și proprietății dvs., este ușor de navigat, vă afișează în mod vizibil fotografiile și îi angajează pe vizitatori să facă rezervări.

4. Crearea backlink-urilor nu este atât de dificilă

Nu uitați să listați hotelul dvs. pe mai multe site-uri disponibile acolo. Nu numai că înregistrarea dvs. are informațiile de contact de bază și de locație, ci și adresa dvs. URL. Acest lucru ar putea părea dat, dar, de exemplu, atunci când listați proprietatea pe Google Place, mulți administratori / dezvoltatori de site-uri web nu pun adresa URL a site-ului dvs. de hotel în locația în cauză.

5. Link-uri sociale 

Este important să aveți o pagină interesantă în cele mai populare site-uri de social media. Având o pagină bună pe Facebook și Google+, precum și un feed Twitter poate merge mult spre prezentarea clienților cu o idee pozitivă despre hotel și pentru creșterea prezenței dvs. online.

Este, de asemenea, o strategie de diversificare a canalelor de comunicare către consumatori. Cu mass-media socială vi se oferă posibilitatea de a comunica cu clienții dvs. într-o manieră mai informală și, dacă sunteți un hotel independent sau un mic grup de hoteluri, puteți utiliza social media pentru a transmite un mediu mai prietenos și mai mic Clienții dvs.

6. Identificare nise

Căutarea exactă a rezultatelor căutării locației (de ex. "Hoteluri la XYZ") este extrem de costisitoare și poate fi chiar prohibitivă în ceea ce privește costurile. În schimb, trebuie să vă concentrați pe piețele care au mai mult de-a face cu hotelul dvs. Aceasta ar putea însemna, de exemplu, afișarea hotelului în liste care se potrivesc în mod special segmentului dvs. de piață sau care vizează mai multe piețe de nișă în SEO, de ex. Activități în jurul hotelului dvs., cum ar fi călărie sau parapantă (de exemplu, "parapantă de hotel alpin francez" sau "centru de surf Algarve").


7. Site in mai multe limbi

Site-ul dvs. Web trebuie să fie disponibil în mai multe limbi. Este deosebit de important ca hotelurile din Europa să fie disponibile online în mai multe limbi, deoarece clienții lor nu provin doar din țara lor (sau chiar din țări cu aceeași limbă maternă). Acest lucru înseamnă că hotelierii trebuie să fie disponibili pentru acești clienți potențiali și capabili de a-și satisface gusturile / cultura / etc. pe net.

Hotelierii trebuie să se asigure că, indiferent de limbă, potențialii clienți vor fi atrași de site-urile lor în efectuarea unei rezervări. Site-ul hotelului este o parte importantă a percepției generale pe care o reprezintă clienții hotelului și, prin urmare, punerea la dispoziție în limba maternă ar putea constitui un pas pozitiv în percepția lor asupra hotelului dvs.

8. Optimizați pentru dispozitivele mobile

Deoarece atât telefoanele mobile cât și tabletele arată valori de creștere impresionantă, atât pagina de web, cât și motorul de rezervare ar trebui să fie optimizate pentru dispozitivele mobile.

Este esențial să optimizați motorul de rezervare, deoarece, potrivit studiilor Google, 40% dintre călătorii de plăcere și 36% dintre călătorii de afaceri își rezervă utilizarea dispozitivelor mobile. Într-un studiu realizat de GuestCentric cu peste 300 de hoteluri, 60% din rezervările smartphone-urilor au fost pentru aceeași noapte sau pentru șederea noaptea următoare.

În mod optim, site-ul dvs. Web ar trebui să aibă o versiune optimizată atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete.

9. Resetați conținutul offline

Aveți oaspeți care au găsit hotelul dvs. Aceasta este oportunitatea optimă de a le întreba ce informații i-ar fi putut ajuta să se pregătească pentru călătoria lor și, în general, să o sporească. Acest lucru nu numai că vă oferă cunoștințele necesare pentru a face posturi pentru viitorii oaspeți pentru a vă găsi hotelul, ci și pentru a vă oferi cunoștințe importante pentru personalul dvs. pentru a fi conștient de faptul că vă ajută în viitor.

În plus, există și alte lucruri pe care le puteți profita. De exemplu, dacă faceți broșuri pentru hotelul dvs. și / sau locațiile și activitățile înconjurătoare, faceți apoi acel conținut disponibil online. Odată ce este disponibil, s-ar putea să-l vedeți încet răspândit și creșterea numărului de hit-uri.

10. Aveți fotografiile dvs. etichetate corect

O mulțime de clienți potențiali vor căuta hotelul dvs. și s-ar uita la site-ul dvs. înainte de a lua o decizie, în timp ce unii vor face o căutare de imagini pentru a-și vedea aspectul înainte de a merge chiar pe site-ul web al hotelului. Dacă aveți fotografiile în ordine, vă puteți asigura că potențialii clienți vor vedea hotelul dvs. Acest lucru este deosebit de important cu încercările Google de a afișa răspunsuri imediate la întrebări. Luați, de exemplu, modul în care căutarea pentru "Tivoli Sao Paulo" va avea rezultatele cu o fotografie a uneia dintre camerele hotelului din lateral.

 

Concluzie

Hotelierii ar trebui să-și poată promova proprietățile online, indiferent de mărimea acestora. Întrucât hotelierii trebuie să crească traficul direct pe site-ul hotelului, este clar că ar trebui să acorde prioritate site-ului hotelului și motorului de rezervare a hotelului. Cu o strategie de marketing digital multi-canal și cu instrumentele potrivite, chiar și hoteluri și grupuri de hoteluri mici, independente, pot avea o prezență online, care anterior a fost posibilă numai de marile lanțuri hoteliere.

 

Tags: