8 sfaturi de expert pentru crearea unui site pentru dispozitive mobile

Sfaturi de expert pentru crearea unui site pentru dispozitive mobileStatisticile arată că utilizarea internetului mobil a dublat de fapt, în ultimii ani. Dacă sunteți în căutarea înainte de a woo vizitatori la un nivel care acestea devin clienti fideli, atunci producerea și deținerea unui design web pentru dispozitive mobile este o necesitate. 


Cu o proporție incredibil de mare de trafic mobil pentru site - ul dvs., vă puteți apuca cu ușurință posibilitatea de a se deplasează în fața competitorilor cu un site receptiv bine conceput și mobile

Cele mai multe aspecte importante ale Mobile Web Design

Deci, de unde să începeți? Citind acest post va permite să adune opt sfaturi utile și trucuri pe construirea unui site web, care este pe deplin compatibil cu dispozitivele mobile multiple și platforme.

 

1. Alegeți abordarea corectă a Mobile Dezvoltare Web

Cu o serie de abordări disponibile pentru crearea unui site pentru dispozitive mobile, este esențial să se opteze pentru cel care este capabil să redea o experiență unică și scăpărător pentru utilizatorul mobil.

Există mai multe modalități de abordare a dezvoltării unui dispozitive mobile de design site - ul :

  • Responsive: Aici, URL - ul paginii web, imagini și HTML rămân aceleași, cu CSS redare reguli diferite pe baza lățimii browser - ului ales lui
  • RESS / Difuzare dinamică / Adaptive: Aici, precum și site - ul URL - ul rămâne aceeași, cu o singură diferență că serverul va trimite diferite HTML si CSS pe baza de dispozitiv mobil care trimite cererea paginii
  • Separată site - ul mobil: In timp ce o astfel de abordare este folosită pentru a crea un site web care este , de obicei , găzduit pe un sub-domeniu sau un sub-folder, există situații în care un site web mobil utilizează URL - uri întregi diferite , care sunt paralele cu omologii desktop.

 

2. Identificați nevoia de bază de clienți ( din zona respectiva, Cluj, Iasi, etc )

În timp ce crearea unui mobil prietenos designe receptiv / websit, obiectivul principal ar trebui să fie de a face clienții simt încântați.
Prin urmare, se recomandă să se identifice exact ceea ce clienții așteaptă de la site-ul tau.
Asigurați-vă că utilizarea de navigare ușoară, deoarece același lucru se poate asigura o experiență fără cusur pentru vizitator mobil a site-ului.

3. Ia o imagine clară a ceea ce competitorii dvs. sunt de până la

Deși este mai bine să rămânem la abordarea aleasă pentru dezvoltarea site-ului mobil, preluarea ideilor de competitori nu este cu siguranță o idee rea.
Înainte de a sari-începe cu procesul de creare a site-ului mobil, nu uita la alte site-uri, astfel încât pentru a găsi idei unice, care vă va permite să stați în fața în concurență on-line.

4. Designul web s-ar putea să nu fie întotdeauna răspunsul corect

În timp ce un web design receptiv este un mod genial de a crea un site pentru dispozitive mobile, este posibil să nu fie întotdeauna tehnica dreptul de a genera o experiență mobilă remarcabilă.
Cum de a crea un site mobil receptiv
S-ar putea să fie nevoie de utilizarea unui URL-ul site personalizat mobil, astfel încât să impresioneze utilizatorii mobili instantaneu. Un astfel de site-ul vă va face, de asemenea, flexibilitatea ajustând elemente de web, cum ar fi texte, îndemnuri, meniul principal site-ul și multe altele.

5. Nu uitați să includă o casetă de căutare ochi-ușor de reținut și de lucru

Deoarece dispozitivele mobile vin cu o dimensiune ecran mai mic, devine destul de plictisitor pentru a naviga de la o pagină la alta.
Este aici că o casetă de căutare simplu de utilizat vine la îndemână. Caseta de căutare va permite utilizatorilor să recupereze rezultate pentru căutarea lor, salvându-le de la hassles de petrecere a timpului pe căutarea bucata de informații pe care le doresc să acceseze.
Acest lucru ar stimula, de asemenea, o experiență mobilă a site-ului de către un imens salt legat și.


6. Nu ignora Visual Indicatorii

Spre deosebire de browsere desktop, browsere mobile nu sunt echipate cu indicatori de progres încorporate, cum ar fi simboluri de încărcare.
Prin urmare, este recomandat pentru a oferi un feedback vizual implicit ca o componentă a design-ul mobil.
Consultanță de tehnicianul de specialitate pentru un site web receptiv
De exemplu, de fiecare dată când un utilizator pune pe un anumit buton, puteți avea butonul schimba culoarea și aspectul pentru a reprezenta faptul că un robinet a avut loc.


7. Menține consecvent web design-ul

În timp ce s-ar putea fi cu siguranță necesare pentru a modifica aspectul de web design sau ajusta conținutul pentru site-ul mobil; să acorde o atenție deosebită pentru a menține consecvența (pe mai multe dispozitive și platforme) în ceea ce privește funcționalitatea de bază.

Toate în toate, un mic web design de afaceri  pentru dispozitive mobile nu ar trebui să arate ca un străin în comparație cu design - ul clasic.


8. Păstrați introducerea textului la un nivel minim

Deși tehnologia a avansat atunci când vine vorba de introducerea o intrare pe un dispozitiv mobil; același lucru este încă considerat ca o pacoste de către o populație mai mare de utilizatori de smartphone-uri.
Prin urmare, vă sugerăm să păstrați introducerea textului pe cât posibil minim.

 

- Bucuresti - iasi - Cluj - Sibiu

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |