Nu aveți nevoie să învețe HTML, CSS, PHP pentru a realiza un site bun și funcțional.

PASUL # 1: Alege platforma Site-ul dvs.

Nu aveți nevoie să învețe HTML CSS PHP pentru a crea un site bun și funcționalÎnainte de a începe să gândesc la scheme de culori, nume de domeniu si web hosting, le-ați luat pentru a decide ce platforma ai de gând să construiască site-ul dvs. cu.

Înapoi în 2004, când m-am început cu dezvoltare web, cele mai multe site-uri au fost construite folosind

 • HTML (cod)
 • CSS (cod)
 • PHP (cod)

Acestea au avut o mulțime de timp pentru a învăța și a fost dificil să stăpânească (încă mai sunt).

Nu recomand codificare de învățare de la zero , deoarece ar putea dura luni de zile , dacă nu ani pe deplin de master.

Și chiar și atunci, nu sunteți, probabil, încă mulțumit de rezultatul final al site-ului. Adăugarea de conținut prin pagini HTML și PHP ar fi pierdere de timp și un proces foarte complicat. Pentru cursuri gasiti doar in orase mari gen Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, etc.

 

În 2017, cei mai mulți oameni și organizații folosesc sisteme de management al conținutului (CMS) pentru a construi și de a gestiona site - urile lor . Eu o recomanda, de asemenea.

Ce este 'Content Management System'? Este gratis?

Cele mai multe CMS populare și bine-cunoscute (platforme) site-ul sunt gratuite.

Pentru a pune pur și simplu, un sistem de management al conținutului (sau platformă de construcție site-ul) este o platformă ușor de utilizat pentru construirea site-uri și gestionarea conținutului site-ul dvs., în loc de a folosi o grămadă de vrac pagini HTML, CSS și PHP.

CMS este bună alegere pentru multe tipuri diferite pentru site-uri, ca organizații și persoane fizice pot:

 • Copy / paste de conținut într - o pagină și apoi actualizați doar atunci când schimbările trebuie să fie făcute. ( de exemplu , cum ar fi copierea de la Microsoft Word )
 • Nu este nevoie să angajeze pe cineva pentru a umple un rol de întreținere web. (Nimeni nu îi place să cheltuiască bani)
 • Nu este nevoie de a cumpăra software-ul scump pentru a construi pagini.

Utilizarea CMS este foarte simplu și ușor de utilizat.

Ce Platforma CMS / site-ul ar trebui să folosesc?

Statisticile recente ale lui Builtwith.com și W3.org

Conform statisticilor recente, trei dintre cele mai cunoscute platforme de construcție site-ul în 2017 sunt ..

 1. WordPress (GRATUIT, 50.07%)
 2. Drupal (GRATUIT, 17.07%)
 3. Joomla (GRATUIT, 6,44%)

Dupa cum se poate vedea din grafic, peste 50% din primele 10 milioane de site-uri folosesc WordPress.

Dacă doriți mai multe detalii, am pus împreună o destul de cuprinzătoare comparație între WordPress, Joomla și Drupal . Dacă , din anumite motive , nu doriți să construiască site - ul dvs. cu WordPress, a verifica afară meu Drupal , Joomla și HTML5 tutorial , de asemenea. Acestea sunt toate gratuite de a utiliza.

În cele mai multe cazuri, cu toate acestea, Drupal si Joomla sunt prea robuste și dificil pentru o medie utilizatorii de internet, prin urmare, motivul pentru care , am sugera lipit cu WordPress.

Deci, continuă să citești ghidul.

De ce se recomanda folosirea WordPress?

PinchOfYum.com rulează pe WordPress

Pentru că în acest moment nu există o mai bună / modalități mai simple de a construi un site web ... Dar mai important:

 • 1. WordPress este GRATUIT

WordPress nu costa nimic pentru a descărca sau instala (deși este în curs de actualizare în fiecare lună), și există o comunitate uriașă, care ajuta / ghida oamenii pentru drum liber.

Site-ul meu propriu este construit pe WordPress
 • 2. WordPress este foarte flexibil

Dacă știți cum să utilizați Microsoft Word, știi deja cum adăugați propriul conținut. WordPress poate fi extins cu plugin-uri gratuite pentru a manipula doar despre orice site vă puteți imagina. Există mai mult de 2000 de teme gratuite pentru a alege.

TechCrunch.com rulează pe WordPress
 • 3. Nu este nevoie să învețe HTML, CSS si PHP de la zero (poate dura 6+ luni)

Deoarece WordPress acționează ca un „editor de site-ul“, nu aveți nevoie pentru a învăța toate abilitățile de codificare doar pentru a adăuga o imagine sau o linie de text unic

.

 • 4. Există rețea dezvoltator imens
NorthernGasNetworks.co.uk rulează pe WordPress

Marea majoritate a web designeri și dezvoltatori utilizează WordPress. Acest lucru înseamnă că puteți obține ajutor destul de repede.

 • 5. WordPress este mare pentru site-uri mici și mari

De la site-uri web la magazine online, WordPress se poate ocupa doar despre orice fel de site-ul web. WordPress este, de asemenea, utilizat de către eBay, Mozilla, Reuters, CNN, Google Ventures și chiar NASA.

Pentru incepatori, vă sugerez lipirea la WordPress.

Este cel mai simplu platforma de care am lucrat vreodată, dar este suficient de flexibil pentru a se potrivi cu toată lumea de la proprietarii de afaceri mici, și liber-profesioniști artiștilor creativi și bloggeri.

Dacă aveți întrebări / sugestii pentru acest ghid nu ezitați să mă contactați . Nu uitați: Sunt aici pentru a va ajuta!

PS Nu descărcați / instalați încă WordPress , va trebuiîntâi un numedomeniu (www.YourWebsiteName.com) și web hosting pentru a stoca fișierele siteul dvs. (acest lucru va fi explicat în pasul următor).

PASUL # 2: Ia un nume de domeniu și gazdă

Să începem cu începutul.

Înainte de configurare vă un nou WordPress (sau orice alt tip de) site-ul, va avea nevoie de două lucruri:

 • Un NUME DE DOMENIU (necesar): O adresă web cum ar fi YourSiteName.com )
 • WEB HOSTING (obligatoriu):  Un serviciu care pune site - ul dvs. pe Internet)

A.  Numele de domeniu este un aspect important al site - ului dvs., deoarece acesta este modul în care oamenii vor găsi site - ul dvs. pe Internet. Numele de domeniu costă în jur de 10 $ / an, dar voi arăta pentru a obține unul gratuit.

B. Web hosting este un fel de închiriere spațiu de birouri - dar în schimb este pe web. Se stochează toate fișierele site - ul dvs. și le afișează pentru vizitatorii site - ului. Hosting furnizorul va face , de asemenea , vă că site - ul sarcini rapid și nu va merge în jos pentru ore , la un moment dat (destul de important pentru toți cei care accesează paginile.)

Fără unul sau altul, site-ul dvs. nu este completă și nu puteți configurare / crea un site web.

Platforma WordPress în sine este gratuit, dar un nume de domeniu si hosting va costa in jur de $ 3 - $ 5 / mo. Cu toate acestea costă mai puțin decât o cafea, așa că nu se va rupe banca si este de investiții importante pentru site-ul dumneavoastră.

De unde pot obține un nume de domeniu și găzduire?

Am folosit cea mai mare parte www.Bluehost.com ca un web hosting si inregistrare domenii pentru mine și pentru clienții mei.

De ce? Pentru că, sunt accesibile, fiabile și oferă 1-clic-instalare pentru WordPress, Joomla și Drupal. Găzduiți cont este activat imediat ceea ce înseamnă că puteți începe să creați site - ul dvs. acum :).

WebsiteSetup.org vizitatorii pot obține , de asemenea , o reducere de Bluehost făcând clic aici ($ 2,75 / lună + nume de domeniu gratuit )

Dezvaluirea: Pentru că am folosit Bluehost și a găsit găzduire lor mare, toate link-urile către Bluehost sunt link-uri de sesizare. Voi câștiga un comision în cazul în care vă decideți să le folosească și veți obține un preț redus. Acesta este modul în care am păstra WebsiteSetup.org în sus și să fie difuzate.

Desigur, puteți încerca alți furnizori de web hosting și chiar să încerce să găzduiască site-ul dvs. de unul singur, dar este un proces foarte complicat și, adesea, nu ar fi capabil de a servi vizitatorii site-ului. Deci, salvați-vă niște bani și de a obține o gazdă adecvată, care îndeplinește cerințele WordPress.

Atunci când primiți un nume de domeniu (și găzduire), veți primi, de asemenea, un cont de e-mail personal (e) prin intermediul contului dvs. de web hosting: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - mod mai profesionist decât un generic Gmail sau Yahoo adresa.

Aveți deja un nume de domeniu si hosting? Du-te și treceți la pasul 3, în cazul în care voi explica modul în care puteți configura site-ul dumneavoastră.

Ce fel de nume de domeniu ar trebui să aleg?

Dacă v - ați decis să meargă cu Bluehost , veți avea opțiunea de a alege un nume de domeniu gratuit:

Ca un punct de pornire ușoară:

 • Dacă faci un site web pentru afacerea dvs., numele dvs. de domeniu ar trebui să coincidă cu numele companiei. De exemplu: YourCompanyName.com
 • Dacă sunteți de planificare pentru a crea un site web pentru tine, atunci YourName.com poate fi o opțiune mare.

Pentru acest site ( WebsiteSetup ), am ales WebsiteSetup.org

Numele de domenii se încheie, de obicei, cu .com, .org sau .net, dar în ultimele luni, o cantitate mare de extensii de domeniu (partea sfârșitul adresei de web, cum ar fi .com) au ieșit, variind de la .agency la .pizza.

Cel mai bun sfat meu? Evitați extensiile ciudate și du - te cu .com, .net sau .org , cu excepția cazului în care descriu perfect ceea ce ai de oferit - și chiar și atunci, a se vedea dacă puteți găsi un nume mai frecvente.

In timp ce .com, .org și .net sunt utilizate în mod obișnuit și ușor de amintit, nebunia extensie de domeniu nu a mers într-adevăr de masă încă - astfel încât oamenii nu s-ar putea găsi dacă utilizați o extensie de domeniu foarte diferit.

Orice sfaturi suplimentare pentru a alege numele meu de domeniu?

Există câteva lucruri care vă pot ajuta să alegeți numele de domeniu :

 • # 1 Este BRANDABLE ? De exemplu, dacă faci un site despre poezie , atunci best-poetry-website.net nu este o alegere bună: poetryacademy.com sau poetryfall.com este mult mai bine.
 • # 2 Este memorabil ?  Nume de domeniu scurt, punchy și clare sunt mult mai ușor de reținut. Dacă numele dvs. de domeniu este prea neclar, prea lung sau scris într - un mod ciudat, vizitatorii pot uita.
 • # 3 Este ușor de reținut ?  Venind cu un nume bun poate fi un pic mai greu , deoarece există aproximativ 150 de milioane de nume de domenii active în lume , chiar acum - dar nu renunta.

Există o regulă care se aplică întotdeauna nume de domenii: Dacă vă place, du - te pentru ea.

Lucruri de făcut înainte de etapa următoare:

Secure numele de domeniu si web hosting. Pentru aceasta am recomanda Bluehost.com , dar puteți alege orice alt web gazdă , atâta timp cât este de încredere și are 1-clic-pentru a instala WordPress, Joomla și Drupal .

PS Am făcut un ghid simplu pentru utilizatorii Bluehost ( care pachetul de hosting pentru a alege și cum se instalează WordPress ).

PASUL # 3: Să Configurarea și Tweak Site-ul dvs.

După ce ați cumpărat numele de domeniu și configurați dvs. de găzduire, sunteți bine pe drum!

Acum este timpul pentru a obține site-ul dvs. și să fie difuzate. Primul lucru pe care va trebui să faceți este să instalați WordPress pentru domeniul.

instalarea WordPress

Există două moduri posibile de a instala WordPress, una mult mai ușor decât celălalt.

1. Pentru a crea un site cu WORDPRESS (SAU JOOMLA & DRUPAL), utilizați una clic pe Instalare:

Aproape fiecare companie de încredere și bine stabilit de găzduire a integrat 1-clic-instalare pentru WordPress, care face obtinerea merge într-o clipă.

Dacă v - ați înscris cu Bluehost sau de orice altă companie similară de hosting, ar trebui să găsiți „1-clic-instalare“ din panoul de control cont.

Iată pașii pe care ar trebui să urmeze (ar trebui să fie similare / identice pe toate marile companii de web hosting):

 1. Conectați-vă la contul dvs. de găzduire.
 2. Du-te la panoul de control.
 3. Uita-te pentru „WordPress“ sau pictograma „Site-ul“.
 4. Alegeți domeniul în care doriți să instalați site-ul dumneavoastră.
 5. Faceți clic pe butonul „Install Now“ și vei primi acces la noul dvs. site-ul WordPress.

Dacă nu puteți să - l localizeze, uite aici: Cum se instalează WordPress pe Bluehost .

2. ... SAU MANUAL DE INSTALARE (dacă este necesar)

Dacă dintr- un motiv ciudat (unele companii de hosting nu oferă un singur clic-pentru a instala WordPress) nu aveți opțiunea de a instala automat WordPress, uite acest ghid manual de mai jos:

Instalarea WordPress manual (faceți clic pentru a extinde)

Pssst - în cazul în care nu au 1-clic-instalare, poate că ai de a face cu o gazdă rău!

Alegerea unui Tema / șablon pentru site-ul dvs.

Odată ce ați instalat cu succes WordPress la domeniul dvs., veți vedea un site curat încă foarte de bază:

Dar nu doriți să arate ca toți ceilalți, nu-i așa?

De aceea ai nevoie de o temă - un șablon de design care spune WordPress cum ar trebui să arate site-ul dumneavoastră. A se vedea o versiune de probă de mai jos:

Iată în cazul în care devine distractiv : Există mii de teme minunat, design profesional , puteți alege și personaliza pentru un site care e tot singur.

Iată cum să găsiți o temă care vă place:

1. Conectați-vă tabloul de bord WordPress

Dacă nu sunteți sigur cum, tastați: http://yoursite.com/wp-admin (înlocuiți „yoursite“ cu domeniul dvs.).

Aceasta este ceea ce tabloul de bord WordPress arata ca:

Totul este ușor de etichetat. Dacă te simți un pic copleșit, nu-l sudoare - am de gând să-ți arăt unde să mergem.

2. Teme de acces gratuit

După ce vă aflați în tabloul de bord, ai acces la peste 1500 de teme gratuite! Nimic de-a lungul bara laterală pentru „Aspect“, apoi faceți clic pe „Teme“.

Am compilat chiar o listă cu 15 cele mai populare teme WordPress gratuite .

Dacă doriți ceva mai profesionist sau elegant decât ceea ce ați găsit aici, puteți peste cap de la ThemeForest.net în cazul în care există o bibliotecă foarte mare de teme pentru a alege de la costuri diferite.

Dar, înainte de a face asta, eu chiar sugerez să încercați cel puțin a petrece ceva timp de navigare pe teme gratuite. Multe dintre ele sunt de fapt foarte profesionist și bine făcut; asa ca nu le scrie off.

După cum se poate vedea mai sus, instalarea unei noi teme pentru site-ul dvs. este foarte ușor.

Puteți căuta anumite cuvinte cheie și / sau de a folosi filtre pentru a găsi teme care se potrivesc stilului tau. Găsirea tema perfectă poate dura un timp, dar merita.

Tu ar trebui să arate, de asemenea, teme care sunt „receptiv“, deoarece acest lucru înseamnă că vor arata bine pe orice dispozitiv mobil.

Doar pumn-l într-unul dintre cuvintele cheie, și veți fi gata!

3. Instalați noua temă

Odată ce ați găsit o temă care vă place, instalarea este la fel de simplu ca făcând clic pe „Install“, urmat de „Activare“.

IMPORTANT : teme Schimbarea nu va șterge mesajele dumneavoastră anterioare, pagini și conținut. Puteți schimba temele ori de câte ori doriți , fără a fi nevoie să vă faceți griji pierde ceea ce le - ați creat.

Cum pot adăuga conținut și de a crea noi pagini?

Cu tema instalat, sunteți pregătit pentru a începe crearea de conținut. Hai să fugim rapid prin unele dintre elementele de bază:

Adăugarea și editarea paginilor

Vrei un „Servicii“, pagina, sau o pagină „Despre mine“ (așa cum am pe meniul meu din partea de sus a site-ului)?

1. Uita-te pe bara laterală în tabloul de bord WordPress pentru „Pagini“ -> „Add New“.

2. După ce ați făcut clic, veți găsi un ecran care arata foarte mult ca ceea ce ai văzut, poate, în Microsoft Word. Adăugați text, imagini și mai mult pentru a construi pagina pe care doriți, apoi salvați-l când ați terminat.

Adăugarea de pagini la meniul

Dacă doriți ca noua pagină să fie legate în bara de navigare,

1. Salvați modificările pe care le-ați făcut pe pagina făcând clic pe „Actualizare“

2. Faceți clic pe „Aspect“ -> „Meniuri“ în bara laterală a Tabloului de bord WordPress

3. Găsiți pagina pe care a creat și adăugați-l la lista făcând clic pe caseta de lângă ea și apoi „Adăugați la meniul“.

Adăugarea și posturi de editare

Dacă aveți un blog pe site-ul dvs., „Mesaje“ va fi în cazul în care te întorci la următoarea. Puteți utiliza diferite categorii pentru a grupa posturi similare.

Dacă doriți să adăugați un blog pe site-ul dvs., puteți utiliza diferite categorii și posturi. Să presupunem că doriți să creați o categorie numită „blog“. Pentru a face acest lucru, pur și simplu adăugați la meniul și pentru a începe a face posturi.

Iată ce trebuie să faci:

A. Creați o nouă categorie de a merge la „Posturi -> Categorii“

SAU

b. Creați un post de blog de a merge la „Mesaje -> Add New“. După ce ați terminat de scris un articol de blog, trebuie să adăugați categoria potrivită pentru ea.

După ce ați creat categoria dvs., pur și simplu adăugați la meniu, și sunteți în afaceri!

Personalizare & Tweaks fara sfarsit ...

În această secțiune voi acoperi o parte din lucrurile de bază sunt întrebat despre tot timpul care vă va ajuta să tweak site-ul dumneavoastră.

Modificarea titlului și Slogan dvs.

Titluri de pagini explica căutătorilor ceea ce site - ul dvs. este de aproximativ, și sunt , de asemenea , o mare parte din modul în care motoarele de căutare a determina clasamentul dvs., astfel încât să doriți să fie sigur că am luat cuvintele cheie pe care doriți să le vizați în ele (dar într - un cadru natural Astfel, scris pentru oameni reali).

Ar trebui să utilizați un titlu unic pe fiecare pagină a site-ului. De exemplu, titlul site-ului meu este „Cum sa faci un site web“.

(Nu-l găsiți? Doar țineți mouse-ul peste fila din partea de sus a browser-ului tău).

Sloganurile sunt adăugate la sfârșitul titlurilor peste fiecare pagină. Sloganul site - ul meu este „Ghid pas cu pas“

Pentru a schimba titlul și sloganul de pe site-ul dvs., mergeți la „Settings -> General“ și completați formularul de mai jos:

Comentarii pentru mesajele dezactivezi & Pagini

Unele site-uri web (site-uri de afaceri / organizația cea mai mare parte) nu doresc vizitatorii lor pentru a putea comenta pe paginile lor.

Iată cum să închidă comentarii off pe paginile de WordPress :

1. În timp ce scrieți o nouă pagină, faceți clic pe „Opțiuni ecran“ în colțul din dreapta sus.

2. Faceți clic pe caseta „Discussion“. Caseta „Permiteți comentarii“ va apărea în partea de jos.

3. Debifați „Permiteți comentarii“.

Doriți să dezactivați comentariile pe fiecare pagină nouă în mod implicit?

1. Mergeți la „Setări -> Discuție“ și debifați „Permite oamenilor să posteze comentarii pe articole noi“

Configurarea unui static Front Page

Unii oameni mă contacteze spunând că sunt frustrat că pagina lor de origine arata ca un post pe blog. Puteți rezolva că prin pagina de pornire „statică“.

O pagină statică este o pagină care nu se schimba. Spre deosebire de un blog, în cazul în care primul articol nou va apărea în partea de sus de fiecare dată, o pagină „statică“ va afișa același conținut de fiecare dată când cineva vine la site-ul - ca o pagină de start care le-ați proiectat.

Pentru a configura o statică pe prima pagină:

1. Mergeți la „Setări -> Reading“

2. Alegeți o pagină statică pe care le-ați creat. „Pagina din față“ reprezintă pagina de pornire „pagina Mesaje“ este prima pagină a blogului dvs. (în cazul în care întregul site-ul nu este un blog).

Dacă nu alegeți o pagină statică pe cont propriu, WordPress va lua cele mai recente posturi și a începe afișarea lor pe pagina dvs. de pornire.

Editare bara laterală

Cele mai multe teme WordPress au o bara laterală din partea dreaptă (în unele cazuri, este pe stânga).

Dacă doriți să scape de bara laterală sau edita din elemente care nu aveți nevoie ca „Categorii“, „Meta“ și „arhive“, care sunt, de obicei, fără rost, iată cum:

1. Du-te la „Aspect -> Widgets“ în tabloul de bord WordPress.

2. De aici, puteți utiliza drag and drop pentru a adăuga diferite „cutii“ în bara laterală sau pentru a elimina elementele pe care nu le doriți.

Există, de asemenea, o „cutie HTML“ - o casetă text în care puteți folosi codul HTML. Pentru incepatori, nu vă faceți griji cu privire la acest bit - trebuie doar să glisați și fixați elementele pe care doriți în bara laterală.

Instalarea Plugin-uri pentru a obține mai mult de la WordPress

Ce este un plugin?

„Plugin-uri“ sunt extensii care sunt construite pentru a extinde capacitățile WordPress', adăugând funcții pentru site-ul dvs., care nu vin built-in.

Sunt comenzi rapide pentru obtinerea site-ul dvs. pentru a face ceea ce doriți, fără a fi nevoie pentru a construi caracteristica de la zero.

Puteți folosi plugin-uri pentru a face totul, de la adăugarea de galerii foto și forme de prezentare pentru optimizarea site-ul dvs. și crearea unui magazin online.

Cum instalez un plugin nou?

Pentru a începe instalarea plugin-uri, du-te la „Plugin-uri -> Add New“ și pur și simplu începe căutarea.

Rețineți că există peste 25.000 de diferite plugin - uri gratuite , așa că ai o mulțime de a alege de la!

Instalarea este ușoară - odată ce ați găsit un plugin vă place, trebuie doar să faceți clic pe „Install“.

DAR - înainte de a merge și a instala fiecare unul, vă sugerez să citiți acest articol: Lucrurile pe care trebuie să știți despre utilizarea plugin - uri WP .

Pentru a economisi ceva timp, am pus împreună o listă cu cele mai populare plugin-uri care webmasteri găsi utile:

 • # 1 Formular de contact 7 : Site - ul meu are un formular de contact pe mea Despre mine pagina. Este o caracteristică minunat de a avea, ca oameni (ca tine!) Pot completa formularul și trimite - mi un e - mail , fără a se conecta la propriul furnizor de e - mail. Dacă vrei să faci ceva similar, pentru a primi cu siguranta acest plugin. PS Iată un ghid pas-cu-pas , pentru constituirea ei .
 • # 2 Yoast SEO pentru WordPress : Dacă doriți să faceți site - ul dvs. WordPress chiar mai mult SEO-friendly, acest plugin este un must-have. Este gratuit, și este minunat. Veți putea să editați etichetele de titlu, descrieri meta și mai mult, toate din pagina în sine - nu mai complicați cu setările WordPress.
 • # 3 Google Analytics : Interesat de urmărire vizitatori / trafic și comportamentul lor? Trebuie doar să instalați plugin - ul, conectați - l cu contul dvs. Google și sunteți gata de plecare.

Desigur, acesta este doar vârful aisbergului! Iată o listă de plugin - uri recomandate de mine .

Felicitări - sunteți pregătit să lansati!

Dacă ați urmat pașii din acest ghid, ar trebui să aveți acum un site web complet funcțional WordPress! Nu a fost așa de rău, nu?

Nu în ultimul rând, să păstreze îmbunătățirea site-ului.

Ruwix is the best place to learn about the Worlds best selling puzzle toys, like the Rubik's Cube.

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |