Instrumente de marketing social media

Marketingul de astăzi (în special tipul social media) trebuie să fie date geeks.

Cu cantitatea de informații pe care trebuie să o filtram, clasificăm și organizăm în fiecare zi, nu există nici o modalitate de a avea vreun fel de succes fără instrumentele care transformă datele importante în biții relevanți de cunoștințe. Deci, ne bazăm pe automatizare, analiză, instrumente de ascultare și multe altele.Instrumente de marketing social media vom folosi pe o bază de zi cu zi

La marketingul digital al agenției, vom folosi cel puțin trei instrumente de cercetare și SEO pentru fiecare post pe blog vom scrie și cel puțin cinci instrumente pentru a ne ajuta să creăm, să implementăm și să monitorizăm strategiile de social media.

Am testat personal zeci dacă nu sute de spus instrumente și continui să fac asta. Știu că în fiecare zi noi instrumente sunt în curs de elaborare și caracteristici noi apar în instrumente mai vechi. Așa că trebuie să ne asigurăm că vom folosi cele mai bune instrumente disponibile pentru a genera cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Aceasta este ceea ce punte nostru mass-media instrument de marketing social arată. Cu alte cuvinte, acestea sunt instrumentele care ne ajută să ne asigurăm că menține clienții noștri în fața concurenților lor:

7 instrumente de marketing social media vom folosi pe o bază de zi cu zi

Vei observa că unele dintre aceste instrumente sunt complet gratuit. Alții au studii gratuite sau opțiuni limitate în modul lor liber.

Voi fi sincer: unele sunt cu siguranță merită să plătești. Pentru alții, versiunea gratuită este suficient dacă aveți un singur brand pentru a gestiona sau dacă sunteți împotriva concurenței moderată.

Din moment ce noi oferim profesionale servicii de marketing și management social media , folosim (și să plătească pentru) marea majoritate a acestor instrumente.

 

1. Sendible 

Împreună cu tampon, Agora Puls, HootSuite și alții, Sendible este una dintre cele mai bune platforme de management social media acolo. Acesta poate fi mai puțin cunoscut decât concurenții săi, dar eu personal cred că nu e corect.

Am folosit Sendible pentru mai mult de doi ani in casa. Pentru unii dintre clienții noștri, folosim alte instrumente, așa că am făcut partea mea de a compara între ele.

What I like about Sendible is its user-friendliness, the in-depth reports you can generate with it and the stellar customer service. I chose it and passed on others because at that time it was the only one to support Pinterest. Now, there are, of course, other tools that do that, but Sendible is still among the first to introduce new features and new platforms.

Pro tip: If you have a single set of social media channels to manage (for a single brand), Buffer is a free option, while Sendible is not.

2. SEMrush

SEMrush este-du-te la nostru analizor concurent. O folosim pentru ambele social media (de exemplu, pentru a verifica creșterea noastră în comparație cu cea a concurenților noștri) și pentru copywriting (în principal pentru cercetare de cuvinte cheie).

Puteți obține destul de mult de la versiunea liberă SEMrush lui, dar daca esti serios despre de analiză în profunzime, eu recomand versiunea cu plată.

3. Despre sociale

Am folosit Quant Social pe mai mult de o duzină de conturi de Twitter pentru a stimula creșterea lor. Iată cum funcționează: conectați contul Twitter pentru a Quant Social, se adaugă câteva diez, care sunt relevante pentru tine și SQ va urmări acele conturi în numele dumneavoastră. Pe scurt, este o modalitate foarte bună de a automatiza de creștere Twitter.

Ce vă puteți aștepta: proces liber durează 14 zile. În funcție de domeniul dvs., puteți obține 100-700 noi adepți în acea perioadă. Pentru versiunea plătită, vă puteți aștepta Peste 1000 de fani în fiecare lună.

4. BuzzSumo

Acesta este un instrument excelent atât copywriting și social media. Caută un subiect pe BuzzSumo si vei afla care articole care ar fi fost cel mai pe rețelele sociale. Puteți căuta, de asemenea, pentru menționări sociale și să monitorizeze profilurile.

Pentru noi, este un loc bun pentru a începe cercetarea noastră și a obține un sentiment de ceea ce ne confruntăm. Versiunea plătită vă oferă acces la mai multe rapoarte detaliate și mai multe rezultate pe o interogare.

5. TweetReach

Acesta este unul dintre instrumentele pe care le pot oferi o mulțime de înțelegere, chiar și în versiunea sa liberă. Pur și simplu caută un hashtag, un nume de utilizator sau un cuvânt cheie și veți obține un raport detaliat cu privire la aceasta.

Noi folosim acest lucru pentru a vedea cât de bine conturile noastre de Twitter efectua într-o anumită perioadă de timp. Împreună cu alte instrumente și rapoarte similare, ajută-ne mai mult sens de date și de a transforma valorile cufere în elemente acționale.

6. Alerte Google

Acesta este destul de simplu și complet gratuit. Adăugați un brand sau un nume și de a primi alerte prin e-mail ori de câte ori este menționat oriunde pe Web.

Puteți să-l utilizați pentru a monitoriza propriul brand, concurenții dumneavoastră, anumite cuvinte cheie sau chiar le.

7. Canva

This is a tool that will turn even the most graphics-challenged person (I do believe I am reigning queen here) into a superb designer. It’s easy to use, mostly free and perfect for social media images, especially the motivational ones.

Şi tu? Care sunt instrumentele tale preferate de social media? Ce-am lăsat pe dinafară?

Tags: