Cele mai bune platforme de comerț electronic

Datorită creșterii concurenței și a cerințelor crescânde ale clienților pentru confortul ultracomercial, companiile de comerț electronic continuă să inoveze și să furnizeze caracteristici din ce în ce mai puternice ale platformelor lor. Există câteva lucruri de reținut pentru a găsi cea mai bună platformă de comerț electronic pentru nevoile dvs.Cele mai bune platforme de comerț electronic pentru anul 2017

În mai 2016, Google a dezvăluit că mobilul a depășit desktop-ul în căutările de produse . Acest fapt a pus comerțul mobil în fruntea și centrul fiecărei companii de comerț electronic și a condus în centrul experienței de cumpărături mobile. Pur și simplu, dacă nu începeți cu o abordare "mobilă în primul rând" pentru experiența dvs. de cumpărături, vă puneți pe seama dvs. într-un dezavantaj competitiv încă de la început.

Comerțul social a fost o altă tendință care a înflorit pe tot parcursul anului. Potrivit unui studiu, media socială influențează decizia de cumpărare a aproximativ 74% dintre cumpărătorii online . În plus, 60% dintre comercianții cu amănuntul care au implementat comerțul social au declarat că au câștigat noi clienți din diferite rețele sociale. Comerțul social oferă cele mai bune avantaje, permițând clienților să achiziționeze direct de pe canalele media preferate, în loc să trebuiască să ieșiți dintr-un coș de cumpărături separat. Această simplitate a integrării va continua să crească și să domine în 2017.

Linia de fund: În timp ce optimizarea motorului de căutare și designul de experiență extraordinară a utilizatorilor sunt importante, platformele de comerț electronic de astăzi urmăresc să valorifice tendințele de comerț mobil și social.

 

În plus, simplitatea din ce în ce mai mare a acestor platforme le permite noilor intrați cu medii nontehnice. Ținând cont de aceste tendințe și de cerințele în schimbare ale afacerii de comerț electronic modern, am identificat cele mai bune 5 platforme de comerț electronic care pot servi cel mai eficient în anii 2017 o gamă de antreprenori (de la persoane la comercianți stabili).

1. Magazinul Shopify

Shopify găzduiește peste 325.000 de magazine online active și cu accent pe comerțul social și pe cumpărăturile mobile, platforma continuă să evolueze pentru a răspunde cerințelor în creștere ale magazinelor online.

Beneficiile Shopify sunt:

 • Peste 100 de șabloane de magazin (teme) pentru a alege de la

 • 1500 de aplicații (pluginuri / extensii) pentru a extinde funcționalitatea magazinului

 • Abilitatea de a vă conecta magazinul online cu pagina dvs. Facebook și de a vinde direct pe Facebook

 • Construit în aplicații mobile de cumpărături mobile și vânzător (și Shopify oferă o platformă pentru conectarea proprietarilor magazinelor cu dezvoltatorii de aplicații pentru dezvoltarea aplicației magazinului lor)

 • Suport 24/7 prin chat live, telefon și tutoriale, precum și forumul comunității Shopify

În ciuda acestor avantaje, există unele dezavantaje importante cu platforma. În primul rând, dacă nu utilizați plățile pentru magazin, va exista o taxă de tranzacție suplimentară pentru fiecare vânzare. În plus, multe dintre extensiile pentru funcționalități suplimentare nu sunt gratuite, prin urmare, rularea magazinului dvs. pe Shopify ar putea costa ceva mai mult decât vă așteptați. În cele din urmă, Shopify are propriul limbaj de codare numit "Liquid", astfel încât orice personalizare din sistem este o cheltuială suplimentară.

Când este Shopify o alegere bună?

Pentru începători cu cerințe convenționale, Shopify rămâne soluția ideală de comerț electronic. Pe baza cerințelor bugetului dvs., puteți alege diferite pachete care variază între 29 și 299 USD / lună. Dar dacă aveți în minte caracteristici și funcționalități unice pentru magazinul dvs., ar fi mai bine să vă uitați în altă parte.

 

2. BigCommerce

Lansat în 2009, BigCommerce găzduiește în prezent peste 55.000 de magazine online și se numără printre cei mai importanți furnizori de software de comerț electronic. De la mari nume ca Martha Stewart & Toyota la IMM-uri, platforma se potriveste ideal pentru magazine de toate marimile. Având în vedere lista completă a caracteristicilor construite pe care le oferă, BigCommerce este adesea considerată cea mai bună opțiune pentru cei care au puțin până la nici o cunoaștere tehnică sau pur și simplu nu au timp să se împacă cu codul.

Beneficiile BigCommerce sunt:

 • Caracteristici extinse incluse, inclusiv buletine de știri, cupoane, transport marfa, taxe, analize și multe altele

 • Spre deosebire de Shopify, BigCommerce nu plătește nici o taxă de tranzacție

 • Toate temele gratuite și plătite sunt receptive și oferă o experiență mobilă fără probleme

 • Integrați magazinul dvs. cu Facebook, eBay, cumpărăturile Google și o serie de site-uri de comparație

 • Suport puternic cu expertul de configurare extrem de util, videoclipuri educaționale și ghiduri extinse cu reprezentări vizuale

O preocupare cu BigCommerce este lipsa de teme gratuite. În prezent, oferă doar 7 teme gratuite, în timp ce majoritatea concurenților lor imediați oferă mai mult de 20 de teme gratuite. Cu toate acestea, platforma are o listă completă de teme premium și permite, de asemenea, personalizarea acestor teme dacă doriți să oferiți magazinului dvs. un aspect și un aspect complet unic.

Când trebuie să mergi cu BigCommerce?

Dacă doriți un magazin cu drepturi depline, dar nu doriți ca complicațiile de integrare a pluginurilor, editare HTML / CSS sau alt cod, atunci BigCommerce este cu siguranță platforma go-to eCommerce pentru dvs. Dacă sunteți dispus să faceți compromisuri pe teme, atunci BigCommerce este o alternativă puternică la Shopify la aproximativ aceleași prețuri (planurile BigCommerce sunt între 29 și 199 USD / lună), fără taxele de tranzacție incrementale.

3. Magento

Cu aproape un sfert din cota de piață, Magento este adesea considerată lider de piață printre platformele de comerț electronic. Pentru fiabilitatea și scalabilitatea sale, multe branduri populare folosesc Magento ca tehnologie de bază pentru magazinele lor online, printre care Burger King, Huawei, Pepe Jeans & Liverpool FC. Această platformă este considerată cea mai bună platformă de comerț electronic pentru magazine online la nivel de întreprindere.

Pentru o viziune și mai detaliată, vedeți interviul meu cu Mark Lavelle, CEO al Magento .

Beneficiile Magento sunt:

 • Experiență bună pentru utilizatori: ușor de utilizat și de gestionat

 • Platforma open source și, prin urmare, deschisă la tot felul de personalizare

 • 9000+ pluginuri / extensii pentru a vă scala afacerea

 • Extensii gratuite care permit comerțul social, astfel încât să puteți vinde pe platformele sociale

 • Bibliotecă extensivă de resurse pentru gestionarea magazinelor, creșteri, demo-uri și comunitatea online a proprietarilor magazinelor, precum și a dezvoltatorilor de plugin-uri pe care le puteți accesa pentru ajutor

Unul dintre factorii critici asociați cu Magento este prețul versiunilor sale. Versiunea comunitară de bază este gratuită, în timp ce versiunea avansată pentru Enterprise costă un minim de 20.000 $ / an. Inutil să spun că versiunea comunitară nu se potrivește cu versiunea Enterprise, care oferă multe caracteristici de vârf cum ar fi segmentarea clienților, un modul de suport, suport non-stop și multe altele.

În plus, natura flexibilă, open source a platformei o face și destul de complexă, deci aveți nevoie de dezvoltatori foarte competenți pentru personalizare. Deci, chiar și cu versiunea comunitară - având în vedere găzduirea, SSL, extensiile, personalizarea etc. - probabil vă va costa timp și bani semnificativi pentru a obține magazinul dvs. de comerț electronic exact așa cum doriți.

Când este Magento soluția ideală?

Magento este considerată cea mai potrivită platformă de comerț electronic pentru comercianți la nivel de întreprindere, cu un volum mare de produse. Având în vedere complexitatea setării și gestionării magazinului cu Magento, platforma nu este recomandată pentru începători.

4. YoKart

Cu bogăția sa de caracteristici și modelele inteligente de stabilire a prețurilor, YoKart este construit cu un accent deosebit pe sprijinirea inițiere a construi ecosistemul de comerț electronic cu ușurință. Gândiți-vă la aceasta ca la soluția unică pentru lansarea magazinelor multi-vendor precum eBay și Etsy. Deși multe alte platforme de comerț electronic oferă și versiunea multi-vendor, YoKart face acest lucru fără probleme.

Beneficiile lui YoKart sunt:

 • O soluție de piață multi-vendor gata de lansare

 • În afara cadrului, sunteți proprietarul codului sursă și puteți personaliza portalul conform cerințelor dvs.

  • YoKart este construit pe un cadru criptat. Ceea ce înseamnă că personalizarea ar necesita cunoașterea cadrului respectiv. În general, un dezvoltator experimentat în PHP ar înțelege rapid cadrul și cum îl poate modifica după cum este necesar.

 • Platformă mobilă și o aplicație dedicată Android pentru piețe

 • Aceleași caracteristici în toate pachetele de prețuri (prezentate mai jos)

 • Manuale complete pentru proprietarii și comercianții magazinelor, tutoriale video, întrebări frecvente și asistență gratuită de 12 luni pentru gestionarea magazinelor

Fiind un participant relativ nou în industrie, nu există în prezent extensii pentru terțe părți disponibile pentru YoKart. Dar sistemul oferă un instrument de analiză construit, peste o duzină de gateway-uri de plată acceptate, recompense și caracteristici de gestionare a cupoanelor cu discount. Un mare dezavantaj este totuși lipsa capacităților de comerț social, ceea ce înseamnă că acesta nu are în prezent caracteristici care să permită comercianților să vândă pe Facebook și alte platforme media sociale.

Când este YoKart platforma de comerț electronic potrivită?

Pentru magazinele cu mai mulți furnizori, cum ar fi eBay și Etsy, YoKart este o alegere excelentă. Pachetul său de pornire este o soluție găzduită cu licență de un an, care costă 250 USD și permite companiilor de pornire să-și verifice modelul de afaceri. Versiunea avansată este găzduită pe cont propriu, personalizabilă, costă 999 USD (o dată) și este destinată companiilor care au un model de afaceri solid. Trecerea de la pornire la un pachet avansat este, de asemenea, destul de ușoară.

5. Big Cartel

Cu sloganul "Noi credem în artist", Big Cartel vizează artiști și alte întreprinderi de mici dimensiuni la domiciliu conduse de persoane fizice. Platforma susține că a ajutat peste un milion de artiști să-și vândă creațiile on-line de când a lansat în 2005. Acest sistem extrem de simplu de utilizat este adesea considerat drept cel mai bun bilet pentru artiști și alți oameni creativi pentru a intra în arena de comerț electronic.

Beneficiile Big Cartel sunt:

 • Extrem de simplu de a configura un magazin și de a-l administra

 • Acces la magazinul Facebook

 • Teme din punct de vedere estetic

 • WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce obțineți) editorul de coduri pentru a vă personaliza tema, inclusiv HTML, CSS și JavaScript

 • Centrul de ajutor complet (ghiduri detaliate și întrebări frecvente), tutoriale video utile, suport prin e-mail și conturi Facebook și Twitter ale Big Cartel

Simplitatea Big Cartel are ca rezultat și o funcționalitate limitată, care este cu siguranță un dezavantaj pentru cei care doresc să facă mai mult decât să vândă doar produse. Cartea tematică Big Cartel este limitată la 12 teme, dintre care doar 2 sunt receptive (adică optimizate pentru dispozitivele mobile). Sunt adăugate limitate; cu toate acestea, proprietarii magazinului pot avea acces la 500 de aplicații prin integrarea Zapier.

Aceste provocări se datorează faptului că Big Cartel vizează un segment foarte specific, astfel încât unele dintre ele pot fi trecute cu vederea. În prezent, oferă doar comerț social pentru Facebook. Având în vedere audiența țintă (artiști și indivizi creativi), va include probabil alte rețele sociale în viitor (sau cel puțin ar trebui).

Când Big Cartel este soluția potrivită pentru comerțul electronic?

După cum sa menționat anterior, această platformă este ideală pentru artiști individuali și oameni creativi (nu pentru comercianții cu amănuntul tipic). Cu magazinele sale simpliste și prețurile economice (de la $ 0 la $ 29,99 / lună), Big Cartel permite artiștilor să vândă online lucrurile cu ușurință cu un site web binefăcător, permițând astfel artistului să se concentreze pe crearea de lucruri în loc să își administreze magazinul online.

Dominanța crescândă a mijloacelor de comunicare mobile și sociale nu are nici un semn de încetinire. Folosirea platformelor sociale și mobile ca vehicule pentru a ajunge la clienți noi și a conduce la mai multe vânzări este un aspect critic pentru orice platformă de comerț electronic în 2017 și în afara acesteia.

În timp ce căutați o soluție de comerț electronic, verificați dacă platforma vă va permite să valorificați aceste tendințe și că platforma de comerț electronic selectată se aliniază la necesitățile și obiectivele proiectate ale afacerii dvs.

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |