Obiceiuri de marketing greșite - cele mai grave practici intalnite

Marketingul făcut corect vă poate aduce o mulțime de atenție, să nu mai vorbim de trafic și distincții. Cand persistati si faceti intr-un mod gresit, rezultatul devine mediocru.Obiceiuri de marketing greșite cele mai grave practici intalnite

Lucrul trist este că marketingul este rareori făcut vreodată drept.

Mulți dintre noi, ca și comercianți, ne-au început călătoria și am învățat pe măsură ce mergeam împreună. Destul de mulți profesioniști de marketing online au început să se  și să încorporeze aceste cunoștințe în dobândirea de calificări în conformitate cu expertiza lor.

Problema de a veni la masă, după ce te-ai antrenat, este că ai tendința de a-ți lua niște obiceiuri proaste pe parcurs.

Indiferent de domeniul profesional despre care vorbiți, fie că este vorba despre inginerie, știință sau psihologie, vor exista indivizi amatori care se vor preda elementele de bază ale meseriei și apoi vor deveni profesioniști instruiți în domeniu. Rezultatul lor final poate fi destul de impresionant ocazional, dar metodologia lor este defectuoasă.

Identificarea celor 9 cele mai grave obiceiuri de marketing pentru a le evita

Ceea ce ar trebui să luați în considerare în acest an vine în găsirea obiceiurilor care apar și vă fac să arăți ca un amator. Se aplică oricare dintre aceste obiceiuri?

Prea multe date pentru a încerca să procesăm totul1. Păstrați datele în locul său :  este unul dintre noile cuvinte cheie pe care Internetul le-a utilizat atunci când vine vorba de urmărirea statisticilor privind eforturile dvs. de marketing. Analiza este o modalitate inovativă de a strânge informații și prin reprezentarea acestor informații într-un format ușor de citit, puteți lua decizii critice care vă pot îmbunătăți eforturile. Analiza se bazează pe ideea de auto-îmbunătățire. Abilitatea finală a campaniei dvs. de marketing de a influența clienții poate fi cuantificată și analizată, oferindu-vă rezultate tangibile cu care puteți lua deciziile.

Obiceiul rău pe care comercianții îl cultivă (în special cei care vin din câmpul tradițional în lumea digitală) este că ei tind să devină coplesiți de datele pe care le au.

Există pur și simplu prea multe date pentru a încerca să procesăm totul. Pentru a realiza pe deplin beneficiile pe care trebuie să le aibă analizele pe care le aveți în marketing, trebuie să prioritizeze. Acest lucru se traduce în a afla ce chestiune KPI vă este cea mai importantă și că vă concentrați pe acestea. Dacă încercați să faceți prea mult cu datele dvs., atunci devine mai mult un obstacol decât un ajutor. Încercați să compariți datele "bune" și aruncați tot excesul de umplutură.

 

2. Etapele de eschivare în dezvoltarea brandului: Brandingul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care profesioniștii de marketing le fac. Dezvoltarea unui brand și creșterea acestuia pentru a deveni un jucător important este unul dintre visurile fiecărui comerciant. Cu toate acestea, pentru a obține branding-ul corect, există o  care trebuie să le faceți înainte ca marca dvs. să se ridice de la sol. Branding personifică afacerea dvs. și tot ceea ce face afacerea dvs. vine de la ideea că marca reprezintă pentru clienți. Dezvoltarea slabă a mărcii duce la un coșmar când vine vorba de relațiile cu clienții.

S-ar putea să te gândești că poți lăsa câțiva pași și să te desparți de urmărire. Poate nu aveți nevoie să dezvoltați conținut în jurul mărcii dvs. Poate tot ce ai nevoie este un logo grozav? Eventual, dacă faceți publicitate, suficient de mulți oameni vor începe să observe că sunteți în preajmă? La fel ca arderea unei săgeți la o țintă, trebuie să aveți o idee despre ceea ce doriți să fie marca dumneavoastră și să aveți drept scop. Dacă nu aveți un plan pentru branding, se va încheia numai cu faptul că marca dvs. nu reușește spectaculos.

3. Căderea prafului la cantitate peste calitate : În vremurile vechi, a existat o zicală care a mers "mai bine este bine". În timp ce ideea generală este că mai mult poate fi mai bine, nu este neapărat cazul în ceea ce privește conținutul de marketing . Conținutul bun diferă de conținutul rău, deoarece conținutul bun oferă ceva înapoi audienței dvs. Acesta vă permite publicului să aștepte cu nerăbdare ceea ce creați și să vă bucurați de el în felul propriu. Când aveți conținut bun, păstrați-vă audiența înapoi pentru mai multe.

Conținutul de marketing trebuie să fie produs în mod regulat pentru a menține relația cu publicul. Datorită programului strict, unii specialiști în marketing decupează colțurile cu producția de conținut și încep să creeze conținuturi substandard. Nu ne putem aștepta să creați continut mare, clară și concis tot timpul (de aceea există un  : să aruncați conținutul substandard), dar ar trebui să încercați să  cât mai mult posibil . Veți ști că mergeți în direcția corectă când numerele de trafic se umflă.

4. Nici o strategie de conținut : Care este scopul producției dvs. de conținut? Ce încercați să realizați cu conținutul dvs.? Încercați să le vindeți consumatorului sau pur și simplu pentru a construi loialitatea clientului? Aspectele critice ca acestea vă ajută să  care să poată fi utilizată pentru a vă direcționa eforturile de producție de conținut. Având un plan este important în a face marketing de conținut, deoarece vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce aveți nevoie pentru a realiza. La fel ca orice alt plan, o strategie de conținut descrie succesul dvs. prin pași care ar duce la crearea unei baze de clienți loiali la sfârșitul tuturor.

Ce faceți atunci când începeți să creați conținut fără un plan de conținut? Ardeți într-o pădure și sperând că unul dintre fotografiile dvs. pliculează un cerb. Este unul dintre cele mai frustrante exerciții în inutilitate. Conținutul dvs. trebuie să vorbească cu cineva și trebuie să atingă un scop. Dacă nu are un scop, atunci de ce a fost creat? Având instrumentele potrivite pentru dezvoltarea conținutului de marketing este doar la jumătatea drumului. Trebuie să aveți o hartă a drumului pentru a afla unde vă îndreptați și cum să ajungeți la destinația dvs. Dacă nu aveți încă una, puteți consulta întotdeauna o companie profesională de producție de conținut pentru a vă ajuta în dezvoltarea acesteia.

5. Doriți să faceți prea mult : publicul dvs. trebuie să știe asta? Cum vă aduce beneficii audiența dvs.? Cum avansează strategia dvs. de conținut? Marketingul presupune obținerea informațiilor corecte consumatorului la momentul potrivit. Se concentrează pe acoperirea bazelor care trebuie acoperite și transformarea clientului în punctul dvs. de vedere. Cum te descurci asta este decizia ta. Fiecare comerciant are propriul său stil. Unii dintre noi încearcă să se potrivească cu prea multe informații în conținutul nostru și în loc să ne ajute cauza cauzează grav pagubele.

Păstrați informațiile pe care le prezentați potențialului cumpărător concis și până la punctul cât mai mult posibil. Noua rasă de consumatori apreciază concluziile de scurtă durată și faptele în legătură cu apelurile la emoție. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. (mai ales în campaniile care se concentrează pe mediile sociale). Twitter poate avea doar 140 de caractere. Ar trebui să spuneți ce trebuie să spuneți în spațiul respectiv și să nu risipiți timpul potențial al cumpărătorului cu informații excesive care nu le îngrijorează.

6. Nu face o conexiune personală : Internetul a făcut foarte ușor să fii impersonal cu tacticile noastre de marketing. Conexiunile pe suporturi media digitale sunt trecătoare și nu au atașament emoțional. În trecut, un zâmbet, o strângere de mână și o conversație inteligentă te-ar putea îngrada cu un client în primele câteva minute de la întâlnirea cu aceștia. Acum, este nevoie de mult mai mult pentru a intra în  unui cumpărător potențial . Durata atenției pe care mulți consumatori o au astăzi doar pare să exacerbeze problema.

Opriți tratarea clienților cum ar fi numele de pe o listă care urmează să fie apelată sau trimisă prin e-mail și aruncată până la următoarea rundă de e-mail. Asigurați conexiuni și începeți conversații. Amintiți-vă că marketingul vizează numai realizarea acelei conexiuni umane, în pofida tuturor șanselor care s-au pus în fața sa. Utilizați capacitatea dvs. de a discuta personal cu clienții dvs. personal. Ei vă vor aprecia pentru asta. În această epocă digitală, găsirea unei legături reale umane este un lucru rar și mulți clienți îi prețuiesc deasupra promisiunilor și caracteristicilor. Conexiunile personale sunt modul în care puteți câștiga cu succes un consumator modern de partea dvs. Nu subestima puterea de ingrijire.

7. Nu urmați tendințele : Când eram copii, obișnuiam să mergem la cel mai popular lucru pentru că toți ceilalți aveau nevoie de el. Mulți dintre noi au crescut și încă nu au depășit acest tip de mentalitate. Marketing este despre găsirea  . Deoarece fiecare companie și fiecare campanie este diferită (chiar dacă se bazează pe campania unei alte companii), nu puteți spera să câștigați succesul urmând o strategie formică. Lucrul care face marketingul un domeniu interesant este că nici două provocări nu sunt la fel. În urma unei metode "încercate și testate" va funcționa jumătate din timp, dar are o probabilitate egală de flopping.

Examinați ce doriți să realizați prin campania dvs. de marketing. Vedeți unde doriți ca conținutul dvs. să apeleze la consumatorii dvs. Vreți să vă sensibilizați? Ați prefera construirea loialității clienților și dezvoltarea unei baze de clienți pe care să puteți depinde în mod fiabil? Dezvoltați-vă propriile metode pentru a vă atinge obiectivele. Există întotdeauna mai mult decât o singură cale de a rezolva o problemă și prin a-ți veni propriile gânduri, te antrenezi să vezi aceste probleme dintr-o perspectivă diferită și să gândești la soluții care nu sunt tradiționale. Uneori, cele mai nebunești idei lucrează dincolo de cele mai sălbatice vise ale tale.

8. Opriți să vorbiți despre dvs .:  și faceți publicul să se simtă implicat formează coloana vertebrală a marketingului bun de conținut. Încercați să le oferiți un motiv să vă gândiți pozitiv la marca dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să determinați ce vrea publicul și să încercați să îl conectați la imaginea mărcii dvs. Cu toate acestea, modul în care faceți acest lucru diferă foarte mult între marketingul B2C și marketingul B2B.

În marketingul B2B, este de așteptat să vorbim despre tine. Întreprinderile nu sunt preocupate de a fi protagoniștii propriei lor povestiri. Ei vor doar faptele, simple și simple. În marketingul B2C, trebuie să vorbiți mai puțin despre produsele și caracteristicile produselor dvs. și să vă concentrați mai mult pe dezvoltarea unei povesti în jurul consumatorului. Studiile au arătat că consumatorii tind să cumpere mai mult atunci când se confruntă cu campanii de marketing de tip poveste, spre deosebire de campaniile factuale și informative. Puteți păstra în continuare faptele dvs. în eforturile dvs. de marketing, dar consumatorii pun mai mult stoc în povestile pe care le spuneți.

9. Încetați să așteptați, începeți să faceți : În trecutul recent, a fost o normă de a vedea companiile care analizează modul în care o anumită schemă de marketing a fost angajată de alte companii și a fost adoptată în funcție de propriile nevoi. Cu toate informațiile pe care le avem despre cum funcționează anumite campanii și despre cât de reușite sunt în anumite nișe, nu mai este nevoie să așteptați și să vedeți cum se întâmplă lucrurile. Lucrurile s-au "întors" și cu cât aștepți mai mult în spatele tău să cadă.

Acest lucru provine dintr-o problemă dublă cu întârziere și frică. Marketingul este o știință inexactă (chiar și cu tonurile noastre de analiză care ne ajută să ieșim). Nu știți niciodată ce veți obține de la campanie la campanie. Dar lucrul bun în ceea ce privește marketingul este că este flexibil. Chiar dacă un anumit tip de campanie are o performanță slabă la început, cunoaștem destul de multe despre mentalitatea clienților și despre publicul nostru, încât să putem ajusta campania să aibă mai mult succes în timp. Procrastinationul se termină cu anumite eșecuri, deoarece nimic nu poate reuși dacă nu începe niciodată. Combaterea propriilor dvs. instincte în acest sens permite campaniei dvs. de marketing să crească și să evolueze până la punctul în care își ia o viață proprie.

Faceți decizia de a schimba

Mulți dintre noi au căzut deja pradă cel puțin unui (dacă nu mai mult) dintre aceste în marketingul nostru. Ruperea unui obicei necesită un efort concertat din partea dvs. De aceea nu vă puteți permite să pierdeți timpul petrecut în ceea ce ați făcut până acum. Faceți decizia de a vă schimba acum obiceiurile proaste.

În timp ce lucrați la ele, luați în considerare angajarea unei companii profesionale de producție de conținut care să vă ajute în completarea golurilor. Doar dacă nu iei lucruri în mâinile tale, te vei găsi în unele strâmtorări mai departe pe drum.

 

Multumiri: Julia McCoy  Source:  http://www.sitepronews.com/2015/11/03/9-bad-marketing-habits-you-should-quit-this-year/

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |