Idei de marketing ieftine pentru întreprinderile mici

Cele mai multe sfaturi de marketing sunt pentru companiile care își pot permite să cheltuiască cel puțin câteva mii de dolari pe lună. Dar nu toate întreprinderile au un buget mare.

Strategiile de aici sunt accesibile sau gratuite. Acestea vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea până la punctul în care vă puteți permite să reinvestiți în afacerea dvs.

Există multe tactici de marketing ieftine. Ar putea dura mai mult, iar rentabilitatea investițiilor ar putea fi mai mică decât strategiile costisitoare, dar ele pot servi ca un element de bază pentru viitorul dvs. succes.

Mai jos, am compilat o listă cu 25 de idei de marketing ieftine pentru întreprinderile mici. Câștigul este că nu vor funcționa cu toții pentru fiecare afacere. Eficacitatea acestora va varia în funcție de piața în care vă aflați și de produsul sau serviciul dvs. specific.

Indiferent de afacerea în care vă aflați, cred că veți găsi cel puțin câteva idei care vor funcționa pentru afacerea dvs.

Cuprins 

 • Tactici ieftine de marketing pentru orice tip de afacere
  • 1. Solicitați clienților existenți sau utilizatorii pentru trimiteri
  • 2. Oferiți cupoane și reduceri și promovați-le
  • 3. Colaborați cu alte companii
  • 4. Sponsorizează influența pe mediile sociale
 • Tactica ieftine de marketing pentru afacerile online
  • 5. Obțineți recomandările jurnaliștilor
  • 6. Găzduiți un concurs prin intermediul Social Media
  • 7. Webinarii gazdă
  • 8. Creați propriul program de afiliere
  • 9. Construiți un mediu social urmând urmăririle și interacțiunile
  • 10. Trimiteți Produsul dvs. către Site-uri de Trend
  • 11. Alăturați-vă grupurilor relevante online și menționați produsul sau serviciul dvs. organic 
  • 12. Blogul regulat: Creați un calendar lunar de blogging
  • 13. Răspundeți la întrebări despre Quora
  • 14. Oferta de a fi oaspete pe podcast-uri
  • 15. Scrieți mesajele de oaspeți pentru alte bloguri și reviste
  • 16. Folosiți Retargeting pentru a vă reclamă pentru un serviciu ieftin
  • 17. Creați un Cont Google My Business
   • Obțineți citări: Sunt indispensabile pentru SEO local
 • Tactica necostisitoare de marketing offline pentru întreprinderile mici
  • 18. Începeți crearea de rețele - implicați în evenimente locale
  • 19. Creați autocolante pentru marca dvs.
  • 20. Sponsorizați evenimente pe o scară mică
  • 21. Creați note scrise de mână "Noi vă lipsesc"
  • 22. Acordați discursuri
  • 23. Faceți demonstrații
  • 24. Flyers Local Put Up
  • 25. Creați un sistem simplu de recompense
 • Concluzie

TACTICI IEFTINE DE MARKETING PENTRU ORICE TIP DE AFACERE

Tactica din această secțiune este atât online, cât și offline, dar poate fi utilizată pentru aproapeorice tip de afacere. Acestea includ atât companii de servicii, cât și companii bazate pe produse.

1. SOLICITAȚI CLIENȚILOR EXISTENȚI SAU UTILIZATORII PENTRU TRIMITERI

Oamenii sunt de patru ori mai multe șanse de a cumpăra atunci când un prieten le face referire. Prietenii noștri deseori știu ce ne interesează și avem încredere în opinia lor.

Acest lucru este deosebit de eficient dacă clienții iubesc produsul sau serviciul dvs.

Deci, cum întrebi?

Cea mai simplă modalitate de a solicita trimiteri este prin e-mail.

Iată un exemplu dintr-un e-mail de la Vitasave:

Aici, au solicitat trimiteri într-o secțiune abordată pe un e-mail, dar puteți trimite și e-mailuri solicitând doar trimiteri. Utilizați o linie de subiect cum ar fi "Știi pe cineva care ar găsi [produsul] util?"

Fii cinstit, nu încerca să-i pui pe oameni să te refere și să încurajeze practicile de partajare a spam-urilor.

Acest mesaj ar trebui să servească drept un impuls pentru a trimite un mesaj unui prieten pe care îl știe că îl iubește produsul, nu o invitație de a trimite la toate cele 500 de contacte de e-mail.

Dacă desfășurați o afacere offline, puteți pune un semn în magazin sau chiar pe peluze pentru anumite tipuri de afaceri (îngrijirea gazonului, acoperișuri, controlul dăunătorilor).

2. OFERIȚI CUPOANE ȘI REDUCERI ȘI PROMOVAȚI-LE

Reducerile sunt o sabie cu două tăișuri. Dacă oferiți prea multe reduceri, clienții se vor aștepta la acestea, ceea ce vă va reduce în linia de jos. Dar reducerile pot, de asemenea, să atragă atenția și să convingă clienții de avantaje pentru a face o achiziție.

Luați, de exemplu, acest e-mail de la compania de partajare a vitelor Lyft.

Dacă încercați să obțineți afacerea dvs. mică de pe pământ, aceasta este o opțiune pentru a atrage primul lot de clienți. Dacă produsul sau serviciul dvs. este excelent, acei clienți pot duce la vizite de întoarcere și la recomandări.

Odată ce creați un cupon, trebuie să-l puneți în mâinile oamenilor care o vor folosi.

Pentru companiile offline, încercați să postați pe forumuri și grupuri locale (cum ar fi pe Facebook). Sau contactați producătorii de fluturași local și cereți să fie inclus.

Pentru afacerile online, există mai multe locuri, cum ar fi SlickDeals și Hot Coupon World, unde puteți posta despre afacerea dvs.

Iată o listă uriașă de site-uri cu discount similare .

Puteți găsi mai multe grupuri pentru amatorii de cupoane pe Facebook, de asemenea, căutând "cupoane" și filtrarea rezultatelor după "grupuri":

În cele din urmă, căutați grupuri media sociale relevante. Acestea vor fi umplute cu potențiali clienți care probabil vor cumpăra din nou în viitor.

Pe Facebook, de exemplu, căutați un cuvânt cheie legat de afacerea dvs. și apoi filtrați după grupuri. Dacă sunteți un antrenor personal, veți căuta grupuri de formare "personală" sau "sănătos de viață și antrenament".

3. COLABORAȚI CU ALTE COMPANII

Dacă afacerea dvs. are un serviciu sau un produs unic, colaborați cu companii care vă servesc și publicul. Nu concurenți direcți, desigur, dar legați sau complementari.

Apoi, combinați-vă abilitățile pentru a oferi ceva de valoare care vă va permite să răspândiți cuvântul despre afacerea dvs.

De exemplu:

 1. Formatorii personali pot colabora cu dieteticienii pentru a oferi o dietă pentru începători și un curs de antrenament.
 2. Dezvoltatorii web pot colabora cu clasele locale de afaceri mici pentru a oferi site-uri gratuite WordPress pentru incepatori.
 3. Un producător de șosete se poate alătura adăposturilor locale fără adăpost și le poate furniza șosete.
 4. O librărie ar putea colabora cu un artist care face produse legate de lectură și cadouri.

Iată un exemplu real al acestei tactici.

Eric Van Buskirk gestionează o agenție de SEO și are acces la date mari. El a colaborat cu un bine-cunoscut blogger SEO, Brian Dean, și au creat un post blog împreună.

A fost o postare unică în blog din cauza accesului la date, iar postarea a fost distribuită de mii de ori. Probabil a dus la mulți clienți noi pentru agenția lui Eric.

4. SPONSORIZEAZĂ INFLUENȚA PE MEDIILE SOCIALE

Anumite nise sunt uriașe pe social media: sănătate, alimente și modă pentru a numi câteva.

Merită să plătiți factorilor de influență la nivel mediu pe aceste platforme o sumă mică pentru a revizui sau sponsoriza produsul. Evitați cei mai cunoscuți influențatori care adesea percep sute de dolari pentru o singură legătură.

Instagram și YouTube sunt de obicei cele mai bune site-uri pentru a începe.

Pe Instagram, veți avea nevoie de un cont pentru a căuta utilizatori care sunt activi fie cu marca dvs., fie cu concurenții dvs. și au un interes decent. Iată un ghid detaliat pentru găsirea de influențe asupra Instagram .

Înainte de a plăti un influențator, utilizați instrumentul gratuit numit HypeAuditor pentru a vă asigura că cei mai mulți dintre adepții lor sunt reali și nu bots.

TACTICA IEFTINE DE MARKETING PENTRU AFACERILE ONLINE

Dacă afacerea dvs. este în întregime online, veți dori mai ales să respectați tactica din această secțiune. Cu toate acestea, merită verificat și secțiunea offline, deoarece unele tactici offline pot funcționa bine pentru dvs.

5. OBȚINEȚI RECOMANDĂRILE JURNALIȘTILOR

Vă puteți înscrie gratuit pentru a vă ajuta să ieșiți din Reporter (HARO).

Veți primi e-mailuri care conțin solicitări din partea reporterilor pentru avizele experților.

Aceste e-mailuri ies la 5:35, 12:35 și 17:35 EST, de luni până vineri. Fiți la computerul dvs. gata să răspundeți la acele vremuri.

Răspunde bine, și veți primi o mențiune de presă și un link dacă este selectat. Alte companii vor răspunde și la solicitări, astfel încât să nu primiți un link pentru fiecare răspuns pe care îl oferiți. Cheia este persistența.

Sfat: Asigurați-vă că aveți o prezență online lustruită și un bio-convingător care ar fi atractiv pentru jurnaliști înainte de a încerca HARO. Este posibil să aveți nevoie să vă periați LinkedIn și să adăugați mai mult conținut pe blogul dvs. înainte de a încerca să îl scoateți pe HARO.

6. GĂZDUIȚI UN CONCURS PRIN INTERMEDIUL SOCIAL MEDIA

Concursurile reprezintă o modalitate excelentă de a obține cuvintele despre produsul și afacerea dvs.

Utilizați un instrument cu costuri reduse, cum ar fi Rafflecopter, pentru a face concursul să funcționeze.

Puteți alege modul în care oamenii intră în concurs, dar de obicei este prin partajarea concursului pe social media sau prin aderarea la o listă de e-mailuri.

Dacă aveți deja rezultate bune pe social media, concursul se va răspândi rapid. În caz contrar, va trebui să găsiți alternative cum ar fi cumpărarea de anunțuri sau postarea concursului dvs. în forumuri de concurs .

Iată un ghid detaliat pentru promovarea unui concurs .

În cele din urmă, puteți de asemenea să răsfoiți un forum de concurs (aici este o listă uriașă ) și să contactați creatorii altor concursuri și să întrebați dacă vă puteți înscrie în calitate de co-sponsor. Nu veți obține singură atenția participanților, dar, de asemenea, nu va trebui să cheltuiți cât mai mult pe premii și promovare.

7. WEBINARII GAZDĂ

Webinarii au o rată de conversie incredibilă și sunt excelente pentru produsele și cursurile software. Adobe pretinde o rată de conversie de 19% de la seminariile web, iar Buzzsumo spune că au o rată de conversie de 20% de la seminariile web.

Dacă sunteți în căutarea primilor dvs. clienți, acesta este un mod foarte personal și hands-on pe care le puteți obține.

Iată un ghid pas cu pas pentru crearea primului dvs. webinar .

8. CREAȚI PROPRIUL PROGRAM DE AFILIERE

Dacă vindeți un produs digital, atunci crearea unui program de afiliere de bază este simplu. Și, costă doar câteva dolari pe lună.

Iată cum funcționează: atunci când cineva se referă la un nou client printr-o legătură specială, câștigă o mică sumă. Având în vedere că nu trebuie să faci nici o muncă, acest lucru poate fi foarte profitabil.

Multe branduri, de la mici la mari, utilizează programe afiliate pentru a conduce vânzări, inclusiv Amazon și cele mai multe companii de hosting .

Pentru a configura rapid un program de afiliere, utilizați e-junkie . Ei au grijă de toate urmărirea și plata și tocmai ați pus detalii despre produs.

9. CONSTRUIȚI UN MEDIU SOCIAL URMÂND URMĂRIRILE ȘI INTERACȚIUNILE

Construirea unui mediu social media este o abordare de marketing pe termen lung .

E nevoie de timp; dar, de asemenea, vă costă foarte puțin.

Dacă afacerea dvs. este legată de sănătate, alimentație, meserii, fitness sau orice altceva trendy, construirea unei rețele media sociale poate fi o opțiune extrem de eficientă.

Iată cum să crească o urmărire pe site-uri de social media cum ar fi Twitter și Instagram:

 1. Căutați utilizatori interesați de industria dvs.
 2. Urmați o duzină de utilizatori în fiecare zi.
 3. Afișați conținut interesant din contul dvs. pentru a angaja urmașii.
 4. Ocazional verificați pe cine urmăriți și anulați urmărirea utilizatorilor care nu postează sau nu se angajează cu dvs.
 5. În timp ce adepții încep să se angajeze cu conținutul dvs., veți primi adepți organici noi.
 6. Concentrați-vă pe publicarea de conținut util, relevant, dar trimiteți ocazional link-uri către site-ul dvs. pentru a genera trafic și vânzări.

Când căutați un subiect pe aceste site-uri, filtrați-le de persoane sau urmați utilizatorii care au menționat recent cuvântul cheie pe care l-ați căutat:

Iată un ghid complet pentru utilizarea Twitter pentru afaceri dacă sunteți interesat de această tactică.

10. TRIMITEȚI PRODUSUL DVS. CĂTRE SITE-URI DE TREND

Această tactică este deosebit de utilă pentru firmele de tehnologie.

Există comunități întregi care se învârt în jurul testării și revizuirii celor mai recente aplicații și a companiilor SaaS.

Iată o listă cu cele mai populare site-uri de tendințe:

 • Vânătoare de produse
 • Beta List
 • Hacker News
 • Launchfeed
 • Lansarea următorului
 • Betabound

Produsul Hunt este cel mai mare site din această nișă de departe. Iată un ghid complet pentru lansarea cu succes a unui produs privind vânătoarea de produse .

11. ALĂTURAȚI-VĂ GRUPURILOR RELEVANTE ONLINE ȘI MENȚIONAȚI PRODUSUL SAU SERVICIUL DVS. ORGANIC 

Probabil aveți o idee despre cine este clientul dvs. ideal. Cineva care este entuziasmat de nișă și are o problemă pe care afacerea dvs. o rezolvă.

Cel mai simplu mod de a găsi aceste persoane este prin grupuri pe Facebook.

Căutați nisa sau hobby (de ex. "Grădinărit") și apoi filtrați rezultatele după grupuri.

Aruncați o privire rapidă prin grupuri pentru a vă asigura că nu sunt pline de spam, și apoi cereți-le să se alăture acestora. De fapt, se alăture mai multor grupuri.

Nu postați imediat un link către produsul dvs. Consultați regulile grupului și comentați despre alte postări din fiecare grup în câteva zile. Unele grupuri care nu permit publicitatea vor permite, de exemplu, o zi din săptămână. Când are sens, dați un link spre afacerea dvs.

Vrei să fii insider , un adevărat membru al grupului, nu ceva în afară, încercând să profiți de membri.

12. BLOGUL REGULAT: CREAȚI UN CALENDAR LUNAR DE BLOGGING

Intenția blogului este de a scrie postări care atrag traficul de la alte site-uri, mai ales motoarele de căutare precum Google.

Dacă vă clasificați bine în Google pentru postările dvs., puteți atrage gratuit mii de vizitatori pe site-ul dvs. în fiecare lună. Apoi le puteți promova ofertele.

Dar fi avertizat, blogging-ul durează mult timp pentru a crea o audiență și vă va lua mult timp. Nu este o tactică pentru rezultate imediate.

Dacă vă gândiți la blogging, există câteva aspecte care o fac cu succes:

 • Blogul regulat: fără consecvență, nu veți reuși. Utilizați un calendar de bloguri pentru a face acest lucru.
 • Conținut de înaltă calitate: Numai cele mai bune postări pe blog sunt observate în aceste zile. Aflați cum puteți crea postări de blog aici .
 • Promovare: pentru a obține o tracțiune inițială, va trebui să vă promovați postările pe blog, ceea ce necesită și mai mult timp.

13. RĂSPUNDEȚI LA ÎNTREBĂRI DESPRE QUORA

Quora este cel mai popular site de întrebări și răspunsuri, cu întrebări despre aproape fiecare subiect.

Dacă oferiți un răspuns util la o întrebare, acesta va fi votat în partea de sus a paginii și mai mulți utilizatori o vor vedea.

Vă este permis să includeți link-uri în răspunsurile dvs., inclusiv pe site-uri sau bloguri.

Fi avertizat că această tactică durează destul timp pentru a vedea traficul constant de la ea. Dar dacă sunteți interesat, citiți ghidul de marketing pentru Quora pentru următorii pași.

14. OFERTA DE A FI OASPETE PE PODCAST-URI

Podcast-urile pot fi un canal de marketing eficient și sunt mai puțin competitive decât blogging-ul.

Dacă sunteți un expert în domeniul dvs., puteți contacta podcasters și vă oferim să participați la emisiunea lor. În timpul podcast-ului, veți avea ocazia să menționați munca dvs. și puteți obține un link înapoi la site-ul dvs. din notele de emisiune ale episodului.

Du-te la Stitcher și răsfoiți o categorie relevantă pentru afacerea dvs.

Găsiți site-ul web pentru cei care vă interesează să apară și să utilizeze formularul de contact. Asigurați-vă că aveți timp să cercetați și să vedeți dacă vor lua vorbitori invitați și tipurile de subiecte pe care le acoperă.

Veți avea nevoie să investiți aproximativ 100 de dolari pentru un microfon de bază și un filtru pop, astfel încât să nu sunați teribil.

Dacă vă place foarte mult podcasting-ul, puteți să începeți propriul podcast și să obțineți rezultate pe termen lung.

15. SCRIEȚI MESAJELE DE OASPEȚI PENTRU ALTE BLOGURI ȘI REVISTE

Publicitatea pe bloguri și în reviste poate costa sute sau mii de dolari.

Dar poți scrie un post de oaspeți pentru mulți fără nici un cost și primești un link către afacerea pe care o parte din cititorii lor îl vor vedea.

Iată pașii către blogging-ul de succes:

 1. Căutați bloguri în nișă pe Google, Facebook sau Instagram.
 2. Citiți blogul înainte de a vă juca! Asigurați-vă că înțelegeți cine este publicul și care este misiunea lor.
 3. Creați un pitch relevant și grijuliu. Includeți un scurt intro despre articolul dvs. și de ce credeți că ar fi potrivit pentru audiența lor.
 4. Căutați un link de editor sau un mesaj de trimitere a oaspeților și trimiteți terenul.
 5. Urmați dacă nu veți auzi înapoi.
 6. Dacă auziți înapoi, solicitați indicații precum lungimea și formatul.
 7. Scrieți postarea pentru oaspeți, asigurați-vă că urmați instrucțiunile editoriale.
 8. Răspundeți la comentariile privind postarea dvs.

Poate fi consumatoare de timp, dar blogging-ul clienților nu costă bani și poate fi foarte reușit în conștientizarea brandului.

16. FOLOSIȚI RETARGETING PENTRU A VĂ RECLAMĂ PENTRU UN SERVICIU IEFTIN

Multe companii se luptă cu publicitatea online cu succes. Retargetarea este o metodă foarte eficientă de publicitate, care nu este la fel de înfricoșătoare.

Iată conceptul: afișați-vă anunțurile în mod specific persoanelor care au accesat deja site-ul dvs. web . Anunțurile le urmăresc, în esență, în jurul web-ului. Pe măsură ce vizitează alte site-uri, ei vor vedea un anunț pentru afacerea dvs., ceea ce vă va ține minte.

Știți că acești vizitatori sunt deja interesați de afacerea dvs., astfel încât rata de conversie pentru retargetare este de obicei mult mai mare decât anunțurile reci.

Multe instrumente vor face tot munca greu de retargeting pentru tine; trebuie doar să instalați un pixel de urmărire pe site-ul dvs. web (copiați și lipiți câteva linii de cod).

Iată ghidul nostru complet de trimitere a mesajelor prin e-mail dacă doriți să aflați mai multe.

17. CREAȚI UN CONT GOOGLE MY BUSINESS

Configurarea unui cont Google My Business este o necesitate pentru orice afacere de cărămidă și mortar, chiar dacă nu aveți intenția de a investi în SEO.

Este ceea ce permite afacerii dvs. să apară pe hărți atunci când utilizatorii caută magazine în Hărți Google.

De asemenea, vă oferă șansa de a vă afișa în rezultatele obișnuite ale căutării Google:

Este ușor de făcut și este gratuit, deci urmați acest ghid pentru a crea un cont Google My Business cât mai curând posibil.

Obțineți citări: Sunt indispensabile pentru SEO local

 1. După ce ați instalat pagina dvs. Compania mea pe Google, veți dori să verificați de două ori pentru a vă asigura că " NAP " (numele companiei, adresa și telefonul) este corect oriunde este afișat online (site-ul dvs., Facebook, LinkedIn etc. ) Acest lucru este important pentru motoarele de căutare.
 2. Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să trimiteți site-ul dvs. la " agregatoare de date ". Iată cum să faceți acest lucru ieftin și ușor . Odată ce 3-4 "agregatori de date" au verificat informațiile dvs. de afaceri, directoarele online care afișează companiile vor vedea că ați fost verificate și puteți începe să vă conectați. Având aceste link-uri de intrare, în special de la agregatorii înșiși, vă va ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul în ceea ce se numește "Local Pack" - un afișaj de servicii locale pe pagina cu rezultatele motorului de căutare.
  Salvați
  Acesta este un exemplu de "pachet local" - un afișaj vizual al companiilor care au ratingul de recenzie Google. Dacă faceți clic pe "mai multe locuri", se extinde pachetul local și se dezvăluie o listă mai completă.

TACTICA NECOSTISITOARE DE MARKETING OFFLINE PENTRU ÎNTREPRINDERILE MICI

Dacă afacerea dvs. mică este în principal offline sau locală, tactica din această secțiune va fi cea mai relevantă pentru dvs.

18. ÎNCEPEȚI CREAREA DE REȚELE - IMPLICAȚI ÎN EVENIMENTE LOCALE

Lucrul în rețea este util, indiferent de afacerea pe care o conduceți.

Mergeți la evenimente locale din industria dvs. și cunoașteți proprietarii altor întreprinderi mici și entuziaști. Asigurați-vă că întotdeauna aveți cărți de vizită la îndemână pentru a da afară.

Pentru a găsi evenimente pentru a merge la, căutați evenimente din industrie pe Facebook, Twitter, Google și Meetup .

Rețineți că rezultatele nu vor veni imediat. Dar într-un anumit moment, cineva pe care l-ați întâlnit va avea nevoie de produsul dvs., va cunoaște pe cineva care are nevoie de produsul dvs. sau va avea o oportunitate de parteneriat pentru dvs.

Fiți răbdători și continuați să întâlniți oameni noi.

19. CREAȚI AUTOCOLANTE PENTRU MARCA DVS.

Autocolante au fost principalul mod în care Reddit a început să comercializeze site-ul , iar acum este unul dintre cele mai mari site-uri din lume.

Au cheltuit 500 de dolari pe autocolante și i-au transferat oriunde ar fi utilizatorii lor. Oamenii le-ar lipi pe laptop-uri, console și alte articole și pot posta imagini pe Internet.

Acest lucru este valabil numai pentru companiile care au un logo drăguț sau răcoros pe care oamenii nu le-ar deranja să le lipiască de proprietatea lor. De asemenea, este utilă în special atunci când afacerea dvs. este "interesantă", un instalator nu ar avea mult succes cu această tactică.

20. SPONSORIZAȚI EVENIMENTE PE O SCARĂ MICĂ

Evenimentele comunității locale (târguri, festivaluri, concerte) pot fi un loc minunat pentru comercializarea produselor fizice.

Dacă faceți oricare dintre următoarele lucruri, donația unor produse în schimbul unei publicități poate merita:

 • Mobilier (mese, scaune, etc.)
 • Produse alimentare (de exemplu, sistem de filtrare a apei)
 • Jucării (brățări, baloane, etc.).

Alternativ, puteți sponsoriza evenimente direct prin cumpărarea unui pachet sponsor. În schimb, veți primi publicitate pe materialele evenimentului și pe site-ul evenimentului.

Sponsorizarea unui eveniment național poate fi în afara bugetului dvs., dar sponsorizarea evenimentelor locale mici se poate face pentru câteva sute.

Pentru a le găsi, doar Google ceva de genul "[nișă] sponsor eveniment."

De exemplu, dacă sunteți un mecanic, căutați "sponsor auto show":

21. CREAȚI NOTE SCRISE DE MÂNĂ "NOI VĂ LIPSESC"

Menținerea sau aducerea înapoi a unui client care a făcut deja cumpărături cu dvs. este mai ieftin decât achiziționarea unui brand nou. De aceea, companiile (în special companiile de internet și de televiziune) oferă întotdeauna mari reduceri pentru a reveni la ele.

Dacă sunteți o afacere B2B, luați în considerare scrierea unei note scrise de mână, care le mulțumește pentru afacerea lor anterioară și le invită înapoi.

Dacă doriți să îndulciți afacerea, adăugați un cupon înăuntru.

Scrise de mână, notele "reale" au o atingere personală și vor obține o rată bună de răspuns.

Cu toate acestea, multe companii online automate acest lucru prin trimiterea de e-mail clienților din trecut, cerându-i să se întoarcă.

Va obține o rată de răspuns mai mică, dar este încă eficientă și nu costă practic nimic.

22. ACORDAȚI DISCURSURI

Multe organizații și conferințe caută să prezinte vorbitori calificați.

Acest lucru este ideal pentru afacerile B2B, unde doriți să vă stabiliți ca expert. Un discurs sau o prezentare bună va conduce adesea la vânzări de la participanții la eveniment. Ca bonus, puteți participa de obicei gratuit la conferințe scumpe atunci când sunteți un vorbitor.

Iată un ghid solid pentru obținerea primelor dvs. angajări de vorbire .

Sfat Pro: Verificați înainte cu organizatorii pentru a vedea dacă vor filma prezentarea. Întrebați dacă puteți obține o copie și postați-o pe canalul dvs. YouTube. Dacă nu este planificată nicio filmare, luați în considerare obținerea unui documentar calificat care să vă filmeze. Asigurați-vă că ați captat o înregistrare audio bună.

23. FACEȚI DEMONSTRAȚII

Dacă afacerea dvs. este în comerțul cu amănuntul, a face demonstrații în magazine sau a da mostre va ajuta să obțineți mai mulți clienți. Luați în considerare instalarea într-un magazin alimentar sau un magazin cu discount cum ar fi Costco sau Clubul lui Sam. În funcție de produsul dvs., târgurile și festivalurile locale sunt alte opțiuni.

Nu este nevoie să vindeți greu produsul dvs. Lăsați-o să vorbească de la sine.

24. FLYERS LOCAL PUT UP

Pentru companiile locale de servicii, fluturașii încă mai funcționează. Puneți-le în cutiile poștale, în sondaje și în buletinele de știri ale comunității.

Veți dori să verificați legalitatea acestui lucru în orașul dvs. înainte de a face acest lucru, bineînțeles.

25. CREAȚI UN SISTEM SIMPLU DE RECOMPENSE

Pentru companiile cu mulți clienți repetați, este ușor și ieftin să creați un sistem de recompense.

Acesta este ceva sandwich, și alte magazine de produse alimentare au făcut de mai mulți ani.

Puteți obține sute de cărți de loialitate tipărite pentru doar câțiva dolari. Iată câteva exemple de la Zazzle , o piață online cu produse de marketing personalizabile.

CONCLUZIE

Majoritatea acestor tactici nu sunt costisitoare, dar necesită mult timp și efort.

Vă sugerez să alegeți doar una sau două strategii pentru a testa la un moment dat. Trebuie să oferiți fiecărei tactici suficient timp și atenție pentru a funcționa bine.

Ca o reamintire finală, aveți așteptări realiste . Aceste tactici vă vor aduce mai mulți clienți, dar de obicei în număr mic. Planul dvs. ar trebui să fie acela de a utiliza aceste rezultate timpurii pentru a genera venituri suficiente, astfel încât să le puteți scala sau să treceți la tactici de marketing mai scumpe.

Autor: Dale Coudmore https://digital.com/blog/author/dale/

 

salamander bluevolution 73 veka softline 70 tamplarie usi de garaj ieftine ferestre termopan jaluzele usi jaluzele termopan trends rolete geam discount blinds rulouri geam usi deschise usi exterior jaluzele orizontale textile jaluzele pvc nu profile pvc termopan veka softline 82md salamander bluevolution 82 md case lemn preturi termopane dorohoi termopane dorohoi pret termopane windows termopane pret veka 82md windpws softline 70 ad instalator dorohoi usi garaj second hand zaluzele uși termopan termopane max feronerie maco vs roto jaluzele ferestre magazinul de usi usi termopan interior wingow veka softline 70 ad trend instalator botosani veka 82 md maxtrend softline 70 ad veka usi de interior din lemn usi pvc interior window geamuri termopan pvc profil veka softline 70 ad jaluzele aluminiu jaluzele termopane softline 82 md termopane aluplast veka 82 md softline bluevolution 73 veka softline 82 md de max, max trend, usi botosani, geamuri termopan ieftine, termopane botosani, garaje, geamuri termopan pret, bluevolution 82 md, usi si ferestre, termopane targu frumos, oferte termopane, reglaj termopane, termopan botosani, teste covid, termopane darabani, usi, termopane suceava, usi pvc, termopane balcon, usi ferestre, usi si geamuri termopan, door garage repair, ferestre si usi, garage door repair, geamuri, geamuri si usi termopan, geamuri termopane,

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |