Top 111 Site-uri de depunere a articolelor advertoriale

Top 111 Site-uri de depunere a articolelor advertoriale

Site-urile de trimitere a articolelor ajută o companie să publice și să își promoveze conținutul pe site-urile de vizualizare a articolelor. Ajută la creșterea clasamentului motorului de căutare în timp ce crește traficul pe site.

Clasamentul motorului de căutare este îmbunătățit în continuare prin adăugarea cuvintelor cheie potrivite în conținut. Folosind această tehnică, se poate crește gradul de conștientizare cu privire la marca și produsele lor.

Potrivit specialistilor SEO, din cauza trimiterii articolelor, articolele în sine pot fi clasate pe prima pagină de pe Google, adesea pentru cuvinte cheie cu coadă medie sau lungă și pot genera trafic moderat.

Cu trimiterea articolelor, se poate câștiga trafic pe site-urile lor web. Este o tehnică eficientă off-page Search Engine Optimization (SEO). Obiectivul din spatele trimiterii unui articol este de a derula o campanie fără a fi nevoie să plătiți pentru tehnici precum Google AdWords sau alte reclame plătite.

 

Ce este trimiterea articolului?

După cum sa menționat mai sus, trimiterea articolelor se referă la procesul de trimitere a articolelor de înaltă calitate legate de blogul dvs. către site-uri web sau directoare de înaltă calitate și bine recunoscute. Scopul fundamental din spatele acestui lucru este îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare al blogului dvs., precum și creșterea traficului pe care îl primește.

Există diferite site-uri de trimitere a articolelor disponibile pentru a alege. Pentru a adăuga avantajul oamenilor, site-urile gratuite de trimitere a articolelor sunt mai numeroase decât cele plătite.

Trimiterea articolelor este considerată a fi una dintre cele mai eficiente, mai sigure și mai accesibile tehnici pe care SEO le încorporează. Trimiterea articolelor în SEO oferă două opțiuni - link no-follow și link do-follow. În funcție de tipul de public pe care compania dorește să îl atragă, poate alege între cele două.

De ce site-urile cu trimiteri de articole sunt importante pentru companiile online?

În era tehnologiei și a marketingului digital, există diverse tactici pe care companiile și companiile le folosesc pentru a crește popularitatea site-ului lor și pentru a câștiga mai mult trafic.

Aceste metodologii includ SEO, marketing social media, e-mailuri și multe altele. Tehnicile utilizate depind de obicei de tipul de public pe care o companie dorește să îl atragă. Una dintre metodele în devenire ale publicității digitale este trimiterea articolelor.

Trimiterea articolelor este una dintre cele mai eficiente și populare tehnici SEO off-page . Este procesul de trimitere a articolelor de calitate legate de blogul dvs. către site-uri web de înaltă calitate și de înaltă calitate.

Singurul scop al trimiterii de articole este de a atrage mai multe audiențe pe blogul dvs., precum și de a spori vizibilitatea și popularitatea acestuia.

În ultimii ani au fost dezvoltate diverse site-uri de trimitere a articolelor.

Trimiterea articolelor și marketingul ajută o companie să publice și să își promoveze conținutul pe site-urile de vizualizare a articolelor. Ajută la creșterea clasamentului motorului de căutare în timp ce crește traficul pe site.

Clasamentul motorului de căutare este îmbunătățit în continuare prin adăugarea cuvintelor cheie potrivite în conținut. Folosind această tehnică, se poate crește gradul de conștientizare cu privire la marca și produsele lor.

Deoarece potențialul trimiterii articolelor ca instrument de marketing digital va crește doar în viitor, șansele ca acesta să devină vechi și învechit sunt sumbre. Acest articol își propune să facă lumină asupra trimiterii articolului și a acestuia.

Avantajele trimiterii articolelor pe site-urile gratuite de trimitere a articolelor

Trimiterea articolelor este una dintre cele mai preferate tehnici executate de diverse companii și companii pentru a spori vizibilitatea site-urilor lor web.

Bloggerii și antreprenorii tind, de asemenea, să folosească site-urile de trimitere a articolelor pentru a spori vizibilitatea blogurilor lor.

Recent, au fost dezvoltate diverse site-uri de trimitere a articolelor cu aprobare instantanee. Din nou contribuie semnificativ la eficiența acestei tehnici SEO specifice.

Există diferite motive pentru care trimiterea articolelor este o tehnică de încredere pentru a câștiga trafic.

Două avantaje cheie ale trimiterii articolului sunt:

  • Îmbunătățiți clasarea site-ului dvs. (afacerea online) pe motoarele de căutare, cum ar fi Google. Acest lucru se datorează îmbunătățirii eforturilor de PR, precum și numărul de backlink-uri.
  • Prin generarea de conținut care oferă informații valoroase asupra industriei în care se ocupă afacerea dvs. online, vă puteți stabili ca expert. Acest lucru ajută la crearea interesului și la răspândirea conștientizării. De asemenea, ajută la creșterea încrederii cu potențialii clienți. Acest lucru le oferă un motiv pentru vizitarea site-ului dvs. web și, prin urmare, creșterea ratei de conversie.

Câteva dintre aceste motive sau avantaje pentru care trimiterea unui articol pe site-urile gratuite de trimitere a articolelor sunt citate mai jos-

(i) Trimiterea unui articol pe astfel de site-uri web poate ajuta la îmbunătățirea clasamentului blogului dvs. pe diferite motoare de căutare, cum ar fi Google, Bing, Yahoo și multe altele.

(ii) Aceste site-uri contribuie la creșterea popularității și vizibilității blogului sau site-ului dvs. web.

(iii) Aceste site-uri de trimitere a articolelor vă ajută să vă stabiliți ca expert într-un anumit domeniu și să îmbunătățiți autoritatea domeniului blogului dvs.

(iv) Puteți crea, de asemenea, backlink-uri cu diverse site-uri web DR ridicate pentru a spori traficul pe care blogul dvs. îl primește.

(v) Abundența acestor site-uri va crește doar în viitor și, prin urmare, veți avea o listă considerabilă de site-uri de prezentare a articolelor din care să alegeți.

(vi) Se poate forma rapid o legătură solidă cu cititorii, ceea ce facilitează din nou creșterea popularității blogului dvs.

(vii) Dacă articolul dvs. devine viral, acesta va contribui în mod semnificativ la creșterea site-ului sau a blogului dvs. în ceea ce privește clasele motorului de căutare, vizibilitatea, popularitatea și traficul.

Fiecare backlink pentru site-ul dvs. web este în esență ca un vot, care ajută la creșterea vizibilității site-ului dvs. web. Trimiterea articolelor mărește numărul de cititori și generează trafic. Îți îmbunătățește prezența mărcii. Prin această strategie SEO, se poate obține, de asemenea, backlink-uri către site-ul lor web pentru o viață întreagă.

Liniile directoare importante pentru trimiterea articolelor pe site-urile de trimitere a articolelor de top

Trimiterea articolelor, deși este un proces simplu, uneori poate fi dificilă.

Există diferiți factori care trebuie luați în considerare atunci când recurgeți la această tehnică SEO. Având în vedere toate elementele critice, câteva orientări cruciale sunt menționate mai jos-

(i) Este imperativ să faceți o listă de site-uri de trimitere a articolelor care să conțină site-uri web de înaltă calitate și de înaltă calitate.

(ii) Este o condiție prealabilă să vă înregistrați pe fiecare site web completând informațiile, în special adresa dvs. de e-mail.

(iii) Trebuie, de asemenea, să specificați categoria adecvată căreia îi aparține blogul, cum ar fi frumusețea, politica, educația etc.

(iv) Este întotdeauna recomandat să includeți linkul site-ului dvs. web, precum și cuvintele cheie asociate în caseta de descriere a autorului.

(v) Cel mai important factor al trimiterii articolului este acela de a scrie un articol interesant și atrăgător, cu erori gramaticale minime. Se observă frecvent că majoritatea oamenilor tind să evite citirea articolelor prea lungi. Prin urmare, este vital să mențineți articolul scurt și simplu.

(vi) Cuvintele cheie sunt esențiale pentru fiecare articol, deoarece joacă un rol esențial în atragerea publicului pe site-ul dvs. web. Prin urmare, ar trebui să vă asigurați că includeți aceste cuvinte cheie decis în conținut.

(vii) Odată terminată procedura de scriere, editați și corectați articolul și trimiteți-l la site-urile de trimitere a articolelor pe care le-ați selectat.

(viii) Moderatorul vă va verifica articolul și va stabili dacă acesta trebuie publicat sau nu pe site. În cazul în care articolul dvs. este aprobat, site-ul v-a trimis un e-mail prin care vă informați despre acest lucru.

Cea mai populară listă de site-uri de trimitere a articolelor

Site-urile populare de trimitere a articolelor dețin multă importanță, deoarece contribuie la promovarea conținutului.

Prin această metodă, se poate obține o calitate ridicată a backlink-urilor și, prin urmare, este o bună strategie SEO. Trimiterea articolelor ajută la creșterea traficului de căutare, lansează clienții potențiali și vânzările și, în cele din urmă, îmbunătățește credibilitatea online a companiei.

Să ne uităm la câteva dintre cele mai populare liste de site-uri de trimitere a articolelor pentru dvs. imediat

1. Sites.google.com

Google oferă acest mediu pentru construirea de linkuri. Utilizatorii îl pot folosi pentru a adăuga conținut și substanță pe bloguri. Este gratuit.

2. Github.com

Acest site este un site popular de trimitere a articolelor și are, de asemenea, evaluări bune. Aceasta înseamnă că articolele publicate aici vor avea audiență.

3. Ezinearticles.com

Este un site de promovare a conținutului și oferă o mare varietate de conținut cititorilor săi. Ezinearticles este un loc popular pentru activități de marketing, precum și pentru promovarea conținutului. Acest site web are o bază bună de audiență și este, de asemenea, gratuit.

4. iSnare.com

Acest site permite articole gratuite și este și o platformă de distribuire a comunicatelor de presă. Este o platformă cu plată. Cu toate acestea, taxă mică de 2 dolari SUA pentru publicarea conținutului. ISnare ajută utilizatorul să își publice conținutul pe peste 2000 de pagini web. Mai mult, pe măsură ce utilizatorul achiziționează mai multe credite, obține și fezabilitatea de a obține serviciul de trimitere a articolelor la o rată mai ieftină.

5. Myarticle.com

myarticle.com le permite utilizatorilor să-și publice conținutul online. Are mai multe categorii și, prin urmare, oferă o cameră completă pentru confirmarea articolelor utilizatorului.

6. Articlebiz.com

Acest site este popular atât în ​​rândul cititorilor, cât și al autorilor. Este similar cu site-ul menționat mai sus, myarticle.com, deoarece are o bază de date extinsă de articole. De asemenea, are un public semnificativ.

7. Goarticles.info

Acest site permite utilizatorului să publice conținutul pe mai multe site-uri web. Are o bază de date cu o listă de articole cu numeroase categorii.

8. Storify.com

Storify este un alt site celebru pentru crearea și partajarea de bloguri și povești. Oferă caracteristicile combinării mai multor articole, sau concentrării pe un singur subiect, sau chiar a face un punct.

9. Tumblr.com

Tumbler permite crearea de microbloguri și ajută utilizatorii să partajeze conținut cu o rețea de editori. Blogurile de pe site pot fi create în timp minim.

10. Quora.com

Quora este o platformă care conține conținut într-un format de întrebări și răspunsuri. Obiectivul său este de a ajuta la partajarea și dezvoltarea cunoștințelor la nivel global. Alegerea acestuia pentru trimiterea articolului poate fi, de asemenea, destul de utilă pentru dvs., deoarece este unul dintre site-urile cele mai apreciate pentru a viza tipurile de public potrivite. De asemenea, asigură oportunități de backlinking destul de productive.

Pașii de urmat după depunerea și aprobarea articolului

Trimiterea unui articol pe site-urile gratuite de trimitere a articolelor este un proces simplu, dacă aveți în vedere toate liniile directoare menționate mai sus. După ce obțineți permisiunea de la site-urile specifice de trimitere a articolelor, puteți crește vizibilitatea site-ului sau blogului prin implementarea altor pași utili. Unele dintre ele sunt menționate mai jos-

(i) Se pot trimite noile backlinks create de la site-urile de trimitere a articolelor către site-urile de trimitere ale motorului de căutare.

(ii) Puteți, de asemenea, să faceți ping la backlink-urile nou create pentru a le indexa de către diverse motoare de căutare cât mai curând posibil.

(iii) Marcarea legăturilor dvs. de backback utilizând diverse site-uri web de marcare și profiluri existente de social media este un pas foarte necesar pentru a sistematiza procesul de creștere a popularității blogului dvs.

(iv) Se poate obține, de asemenea, backlinks de înaltă autoritate prin trimiterea articolelor lor către înaltă autoritate site-urile de trimitere a Directorilor de .

(v) Se observă adesea că oamenii preferă de obicei conținutul vizual decât conținutul scris. Ținând cont de acest gând, au fost dezvoltate, de asemenea, diverse site-uri de prezentare video. Se poate converti conținutul lor în videoclipuri și le poate trimite pe astfel de site-uri web.

Site-uri de trimitere a articolelor din India

Unul dintre avantajele semnificative ale tehnicii de trimitere a articolelor este disponibilitatea unei liste lungi de site-uri de trimitere a articolelor în India.

Nu este surprinzător să existe o mulțime de astfel de site-uri web, deoarece această tehnică specială de SEO este preferată de majoritatea persoanelor și companiilor, precum și câștigă proeminență zi de zi.

Un alt avantaj al trimiterii articolelor este că majoritatea acestor site-uri web sunt gratuite și, prin urmare, utilizatorul nu trebuie să cheltuiască prea mult pentru a crește clasamentul motorului de căutare al blogului său.

Dar, înainte de selectarea site-urilor web, trebuie să înțelegeți clar categoria la care aparține site-ul sau articolul, precum și tipul de public care trebuie vizat. Unele dintre site-urile populare de trimitere a articolelor sunt menționate mai jos-

(i) tumblr.com cu rangul Alexa 56

(ii) evernote.com cu un rang Alexa 502

(iii) buzzfeed.com are rangul Ahrefs de 505

(iv) medium.com cu un rang Ahrefs de 84

Site-uri de trimitere a articolelor cu aprobare instantanee

Recent, au fost dezvoltate diverse site-uri web de trimitere a articolelor cu aprobare instantanee.

Acest lucru contribuie considerabil la eficiența generală a acestei tehnici SEO off-page. Aprobarea instantanee accelerează procesul de trimitere a articolelor prin eliminarea așteptării îndelungate la care sunt supuși indivizii după trimiterea conținutului lor.

Aprobarea instantanee permite, de asemenea, blogului dvs. să câștige popularitate și vizibilitate într-un ritm mai rapid, deoarece procesul de trimitere a articolelor devine minim consumator de timp. Diverse site-uri de trimitere a articolelor din India sunt disponibile cu funcția de aprobare instantanee. Unele dintre aceste site-uri web sunt enumerate mai jos-

(i) livejournal.com/ având rangul Moz 9.3

(ii) buzzfeed.com/ cu un rang Moz 7.6

(iii) wattpad.com/ având rangul Moz 6.8

(iv) academia.edu/ care are rangul Moz 7.1

În cele din urmă, permiteți-ne să avem o listă de peste 89 de site-uri de trimitere a articolelor din India care vă pot ușura sarcina de trimitere a articolelor

1. seekalpha.com
2. hubpages.com
3. ehow.com
4. largerpockets.com
5. brighthub.com
6. buzzle.com
7. examinator.com
8. squidoo.com
9. apsense.com
10. selfgrowth.com
11. Thefreelibrary.com
12. Sooperarticles.com
13. Articlesfactory.com
14. Abilogic.com
15. articlespromoter.com/
16. articleseen.com/
17. warticles.com/
18. articlesss.com/
19. articlepole.com/
20. articlesubmited.com/
21. webpronews.com
22. sharehealthtips.com/
23. idleexperts.com
24. jumparticles.com/
25. articlecatalog.com/
26. articlealley.com
27. articlesbd.com/
28. evancarmichael.com
29. articleside.com/
30. a1articles.com/
31. articledoctor.com/
32. selfgrowth.com/
33. prolinkdirectory.com
34. articlecity.com/
35. netezinearticles.com/
36. articles.abilogic.com/
37. articlesforwebsite.com/
38. libervis.com/
39. galoor.com/
40. webmasterslibrary.com/
41. articleslist.net/
42. article1.co.uk/
43. ourblogpost.com/
44. articlecede.com/
45. openarticles.com/
46. ​​articleswrap.com/
47. learnnpublish.com/
48. srmarticles.com/
49. hubpots.com/
50. adarticles.net/
51. magportal.com/
52. easy-articles.com/
53. allthewebsites.org/
54. articlecube.com/
55. 123articleonline.com/
56. articleavenue.com/
57. simplysearch4it.com/
58. howtoadvice.com/
59. pr4-articles.com/
60. feedsfloor.com
61. letsbefamous.com/
62. articleuploads.com/
63. articlemedia.co.uk/
64. freearticleposting.com/
65. dime-co.com/
66. articlegeek.com/
67. streetarticles.com/
68. marketmyarticle.com
69. ezinepost.com/
70. articlization.com
71. uberarticles.com/
72. otherarticles.com/
73. awebcity.com/
74. upublish.info/
75. articlesnatch.com
76. threadwatch.org/
77. articlebliss.com/
78. realestateproarticles.com/
79. articlicious.com/
80. threadwatch.org
81. loudpages.com/
82. earticlesonline.com
83. facearticle.com/
84. ezinemark.com/
85. myseoarticle.com/
86. guestsposting.com/
87. webwire.com
88. Amazines.com
89. Highrankdirectory.com

Înfășurându-l!

În era marketingului digital, este esențial nu numai pentru marile companii și industrii, ci și pentru bloggeri și persoane fizice să implementeze metodologiile de marketing potrivite.

Scopul fundamental din spatele marketingului digital este de a atrage un public mai larg și de a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare al unui site web sau blog.

Trimiterea articolelor este una dintre cele mai populare, eficiente, eficiente și preferate tehnici off-page încorporate în SEO. După cum s-a menționat mai devreme, trimiterea articolelor este procesul de trimitere a conținutului de înaltă calitate pe site-urile web de trimitere a articolelor de înaltă calitate.

Această tehnică facilitează îmbunătățirea popularității și vizibilității blogului dvs. Poți să-ți trimiți cu ușurință conținutul pe o listă gratuită de site-uri de trimitere a articolelor și să obții diverse backlinks.

Procesul de trimitere a unui articol pe astfel de site-uri web este sistematic și vă oferă rapid să aveți în vedere liniile directoare esențiale specifice. Ar trebui să aveți o înțelegere clară a categoriei căreia îi aparține blogul, a cuvintelor cheie aferente, a publicului pe care îl vizează și multe altele.

Avantajul semnificativ al trimiterii articolelor este disponibilitatea unei multitudini de site-uri web din care să alegeți. Scopul acestei tehnici va crește doar în curând și, prin urmare, șansele ca aceasta să devină învechită sunt sumbre.

Un alt motiv pentru care trimiterea articolelor este atât de popular este faptul că nu costă bani, adică este gratuit. Această strategie SEO vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul motorului de căutare fără niciun cost.

Astfel, puteți implementa această strategie, precum și alte tehnici plătite. Orice tactică este obligată să vă ajute prezența online a companiei dvs. și a dvs. Deoarece acesta este gratuit, de ce să nu profitați la maximum de el.

Acesta este unul dintre principalele motive care contribuie la creșterea popularității sale ca instrument de marketing.

Un curs de optimizare a motorului de căutare vă poate ajuta să învățați practicile cheie legate de site-urile de trimitere a articolelor.