25 Strategii SEO Off Page pentru creșterea gradului de pagină în SERP

25 Strategii SEO Off Page pentru creșterea gradului de pagină în SERP

În acest nou cadru al algoritmului de căutare Google, accentul se pune mai mult pe optimizarea strategiilor SEO Off Page . Site-urile au fost afectate de recente și viitoare viitoare actualizările algoritmice . Ar trebui să ne concentrăm pe îmbunătățirea vizibilității căutării. Există mai multe strategii utilizate pentru a crea mai multe semnale înapoi la activele site-ului web ale individului. Planificarea ar trebui să fie corect mapată pentru a îmbunătăți performanța paginilor web atunci când vine vorba de căutare. Ar trebui să înțelegem imaginea mai largă a tendințelor de căutare. Există o creștere a paginii cu rezultatele motorului de căutare, clasament SERP. Google încearcă să răspundă la o mulțime de întrebări, iar acest lucru poate însemna că ne ia traficul sau poate însemna că există o oportunitate de a intra în acele funcții sau răspunsuri. Tendința a început cu Hummingbird și a continuat acum cu RankBrain în jurul intenției. Google utilizează viteza pe mai multe dispozitive și experiența utilizatorului. Vizita multiplă a cumpărătorilor este importantă.

Două componente majore ale SEO

Există două componente majore ale SEO la optimizarea paginii de pe pagină:

  • Pe pagina SEO
  • SEO în afara paginii

Pe pagina SEO se referă la setările pe care le putem aplica pe site-ul nostru web pentru a optimiza motoarele de căutare. Ar trebui să optimizăm titlurile, descrierile, să folosim structuri URL adecvate, să facem o navigare ușor de utilizat.

SEO Off Page este una dintre principalele părți ale optimizării motoarelor de căutare. Există mai multe off page tehnici SEO utilizate pentru a îmbunătăți rangul paginii în pagina cu rezultatele motorului de căutare . Off Page are loc în afara paginii. Ar trebui să construim link-uri de bună calitate cu site-uri cu autoritate bună, prin care să ne clasăm mai sus în clasamentul SERP

 

25 Strategii SEO Off Page

În această postare, voi descrie strategiile SEO Off Page . Aceste strategii sunt:

1.) Conjuncție SEO și social media:

Roboții de căutare Google pot să nu se acceseze cu crawlere în paginile de socializare; în același mod în care accesează cu crawlere paginile web obișnuite. Descoperim că paginile de social media mai implicate, înfloritoare cu acțiuni și implicare, tind să funcționeze mai bine. Cu cât primim mai multe acțiuni, cu atât avem mai mulți oameni care se bucură de postările noastre. Majoritatea dintre noi rulăm strategii de marketing multi-canal. Postăm și linkuri către știri relevante, asigurându-ne că ne împărtășim propriul conținut de casă cel puțin o dată pe săptămână. Este mult mai ușor să vă concentrați asupra unei promoții desfășurate exclusiv prin intermediul Facebook, dar în prezent, specialiștii în marketing desfășoară aceeași campanie prin e-mail, PPC, social media și mobil. Ar trebui să facem teste A / B pentru eficiența campaniei și să luăm decizii în cunoștință de cauză pe baza analizelor campaniei. Putem folosi un instrument precum Hootsuite, Sprout Social, Buffer pentru a ne programa în avans mesajele. Motoarele de căutare precum Google iau semnalul social ca o valoare importantă pentru clasarea paginilor web. Aceasta este una dintre strategiile de bază SEO Off Page aplicate de toți Optimizatorii de motoare de căutare.

2.) Optimizarea site-ului mobil:

Site-ul mobil este puțin lent. Nu a fost o prioritate. Google a început proiectul AMP care a trecut la viteza dispozitivelor mobile. Chiar și o întârziere de o secundă în timpul de încărcare are ca rezultat o reducere de 7% a conversiei. Google susține că proiectul Accelerated Mobile Pages ne poate ajuta să îmbunătățim viteza de încărcare cu 15% până la 85% . Există o mulțime de resurse pentru a ne ajuta să începem sau putem lucra cu consultanți de marketing digital pentru a ajuta site-ul nostru mobil să respecte standardele. Factorii de influență sunt optimizarea pentru mobil, conținut de calitate, căutare vocală, microformate, inteligență artificială.

3.) Streaming de aplicații mobile:

Site-urile mobile și aplicațiile mobile au fost instrumente foarte valoroase. Nu se exclud reciproc. Acestea servesc scopuri diferite. Site-urile mobile sunt menite să aducă noi perspective. Aplicațiile mobile se referă la păstrarea și recompensarea clienților cu un flux constant de conținut pentru a păstra loialitatea. 70% din trafic provine de la utilizatori de telefonie mobilă. Serviciul Google Streaming de aplicații poate afișa conținut relevant din aplicații fără a descărca nimic. 65% din timp o petrece o persoană consumând conținut media prin intermediul smartphone-urilor, 85% din timp pe smartphone-urile din cadrul aplicațiilor. 50% dintre întreprinderile mici intenționează să aibă o aplicație mobilă în acest nou an 2017.

4.) Grup comunitar social:

Implicarea cu comunitatea noastră socială este un aspect foarte important atunci când dorim ca comunitatea noastră socială să împărtășească conținutul nostru viral. Ar trebui să oferim cât mai multă valoare adepților noștri, astfel încât aceștia să ne devină loiali și să adore să împărtășească conținutul nostru. Ar trebui să reținem că aproape toate linkurile pe care le obținem de pe site-urile de socializare nu sunt urmărite, dar acest lucru nu înseamnă că nu au nicio valoare. Este, de asemenea, o formă de link building. Mențiunile din rețelele sociale câștigă teren, deoarece factorii de clasare și configurarea corectă a profilurilor din rețelele sociale pot crește, de asemenea, SEO. Ar trebui să încercăm să devenim membri ai celor mai populare site-uri de rețele sociale precum Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, Twitter etc. și să creăm un grup comunitar. În acest fel, ne putem extinde rețeaua online, să împărtășim lucruri între noi și să promovăm compania sau site-ul nostru web pentru a ne construi o reputație online.

5.) Postări pe blog:

Ar trebui să scriem un blog propriu pentru compania sau site-ul nostru web și să includem o mulțime de conținut unic. Ar trebui să fim preciși în ceea ce încercăm să transmitem utilizatorilor din intrarea noastră pe blog și să ne promovăm blogul în directoare și motoare de căutare de bloguri. De asemenea, ne putem promova blogul sau site-ul web prin postarea de comentarii în alte bloguri legate de servicii care permit link-uri în secțiunea de comentarii care pot fi accesate cu crawlere de către motoarele de căutare. Aceste bloguri sunt identificate ca bloguri Do Follow . De asemenea, putem solicita un blogger invitat pentru blogul nostru, invitându-i să scrie conținut precis și unic. Această strategie va câștiga mai mult credit din punct de vedere al motorului de căutare.

6.) Postare pe forum:

Putem să ne creăm un forum sau un forum de discuții online și să începem o discuție sau să împărtășim subiecte cu prietenii noștri. De asemenea, putem posta sau răspunde la un thread în alte legate de servicii forumuri preexistente care permit link-uri în semnătura noastră care pot fi accesate cu crawlere de către motoarele de căutare.

7.) Marcaje sociale:

Marcarea socială este un alt mod puternic de promovare a site-ului nostru web. Mulți dintre noi nu știu cum să le folosim, ceea ce duce la spam-ul site-urilor de marcare socială . Putem face marcaje sociale pe site-uri populare precum Digg, Delicious, StumbleUpon, Propeller etc. Trebuie să fim foarte atenți în timp ce facem acest lucru și ar trebui să gestionăm corect etichetele care sunt esențiale pentru difuzarea știrilor noastre pe o rețea extinsă. Acest lucru poate crește traficul site-ului nostru web, în ​​funcție de cât de eficient am participat.

8.) Implicarea în rețelele sociale:

Putem face afacerea, site-ul sau blogul nostru popular prin implicarea oamenilor pe platformele de socializare. Prezența pe rețelele sociale ne va ajuta să ne dezvoltăm afacerea și, de asemenea, să ne ajute să obținem mai multe legături înapoi. Principalele site-uri de rețele sociale sunt Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest etc. Putem seta campanii de concurs.

9.) Schimb de legături:

Link-uri de schimb cu site-uri web legate de servicii, denumite în mod obișnuit ca Thematic Link Exchange . Acest lucru poate ajuta la creșterea popularității link-ului nostru. Acesta poate fi un factor major în algoritmul Google Page Rank. Trebuie să fim atenți la pălăriile negre în timp ce facem schimburi.

10.) Link Baiting:

Ar trebui să plasăm ul site-ului web link- ca o referință a site-urilor web , de unde am copiat sau publicat un alt site web de știri sau conținut în blogul sau site-ul nostru web. În acest fel, conținutul nostru devine demn de încredere. Acesta este un alt mod de a crește popularitatea link-urilor.

11.) Cross-Linking:

Ar trebui să conectăm noastre interne paginile utilizând cuvântul cheie vizat ca text de ancorare . Această strategie poate fi adesea dificil de implementat. Aceste tipuri de link-uri au o pondere mai mare din punct de vedere al motorului de căutare. Acest lucru crește popularitatea link-ului nostru, care este un alt factor major al algoritmului Google Page Rank.

12.) Partajarea fotografiilor:

Putem partaja sau publica fotografiile produsului site-ului nostru web și le putem face publice. Putem cere prietenilor noștri să comenteze și ei, ceea ce va ajuta la creșterea traficului către site-ul nostru. Putem folosi site-uri de partajare a fotografiilor precum Flickr, Picasa, Photo Bucket, Picli, Tumblr, Instagram, Imgur etc.

13.) Promoții video:

Putem publica și partaja videoclipuri despre produsele noastre, opinii ale experților și recenzii ale produsului nostru și le putem face publice pe YouTube, Metacafe, Dailymotion, Vimeo, Vine, Hulu etc. Aceasta este una dintre activitățile importante SEO off-page.

14.) Listări locale și pagini galbene:

Putem face site-ul nostru local astfel încât motoarele de căutare să poată vizualiza cu ușurință conținutul site-ului nostru. Acest lucru ne va ajuta să ajungem la un public vizat. Putem trimite site-ul nostru la Google local, Maps, Yahoo local, Yellow Pages, Superpages, HotFrog, etc. Acesta este încă un lucru important în lista de strategii SEO Off Page, care nu trebuie ratată!

15.) Promovare comunicat de presă:

Ar trebui să mergem pentru depunerea relațiilor publice, în timp ce ne promovăm afacerea sau acționăm ca furnizor de servicii. Putem folosi site-uri web populare PR, cum ar fi 1888pressrelease, Open PR, PR Leap etc. Acest lucru ne va ajuta să publicăm site-ul nostru în Știri Google.

16.) Trimiterea clasificată:

Putem trimite anunțuri pentru a ne promova produsele gratuit. Există diverse site-uri clasificate precum Craigslist, Kugli, MySpace, iMadespace, Vivastreet etc.

17.) Listarea afacerilor:

Putem trimite site-ul nostru către repertorii de afaceri de renume și îl putem arăta publicului local, precum și publicului global. Aceste listări de companii și site-uri clasificate ne pot ajuta să creștem traficul și să conducem. Există câteva populare site-uri de înregistrări de afaceri precum bing, Justdial, Yelp.com, Sulekha etc.

18.) Întrebări și răspunsuri:

Ar trebui să participăm la Întrebări și Răspunsuri. Putem pune întrebări relevante și putem plasa un link către site-ul nostru web în secțiunea sursă. Acesta este un alt mod excelent de a crește popularitatea link-ului nostru.

19.) Partajarea documentelor:

Putem partaja documente comerciale, broșuri de informații și diapozitive în documente Google, SlideShare etc. Acest lucru ne ajută să ne promovăm site-ul. Ați reușit să faceți acest lucru printre activitățile SEO off page?

20.) Trimiterea directoarelor CSS, W3C și RSS:

Site-ul de proiectare web își poate trimite site-ul web către directorele de site-uri web CSS și W3C, care pot conduce trafic către site-ul lor web. De asemenea, își pot trimite site-ul web în directoare de flux RSS, ceea ce îi va ajuta din nou să obțină mai mult trafic.

21.) Dezvoltare widget sau gadget:

Ar trebui să dezvoltăm un widget sau gadget interactiv, cum ar fi un sondaj online sau un widget de jocuri pentru site-ul nostru și să le publicăm pe blogul sau site-ul nostru web sau pe alte site-uri populare de rețele sociale precum Facebook și altele. Ne putem invita prietenii să voteze sau să se joace sau să folosim widgetul sau aplicația, ceea ce ne va ajuta să ne sporim brandingul și vizitele pe site.

22.) Campanie de anunțuri PPC:

Fiecare campanie de anunțuri cu plată pe clic este unică, dar toate au aceleași caracteristici: o structură logică, organizată, o cercetare cuprinzătoare a cuvintelor cheie și o gestionare și întreținere continuă. Ar trebui să luăm în considerare structura contului site-ului nostru web pentru a îmbunătăți performanța și a reduce cheltuielile. Astfel, desfășurarea campaniilor publicitare este un alt lucru important în lista de top tehnicilor SEO off page .

23.) Localizarea prețurilor și alte informații:

Articolele din catalog ale site-urilor web ale întreprinderilor trebuie definite, administrate și să specifice moneda și valoarea articolului.

24.) Combinarea prin rapoarte și accesarea ROI:

Câmpurile de valută și preț ar trebui interogate și raportate. Rapoartele și agregările trebuie să afișeze întotdeauna valori în moneda de referință. Ar trebui să creăm rapoarte personalizate. Putem programa rapoarte care afișează valoarea convertită a utilizatorilor.

25.) Compilarea recenziilor din mai multe surse:

Există mai multe moduri de a compila recenzii din mai multe surse. Cel mai bun mod este să conectați adresa URL a site-ului dvs. în Open Site Explorer. Acest instrument oferă o mulțime de utilități fără taxe. Afișează toate linkurile de intrare. Putem să scanăm linkurile noastre de intrare cu cea mai înaltă autoritate pentru a obține o oportunitate de a obține alte linkuri similare.

Avantajele strategiilor SEO Off Page:

  • O creștere a clasamentelor:

Site-ul web se va clasa mai sus în SERP. Acest lucru va însemna, de asemenea, mai mulți vizitatori pe site-ul nostru.

  • O creștere a numărului de pagini:

Page Rank este un număr între 0 și 10. Acesta indică importanța unui site web în ochii Google. Clasarea superioară înseamnă, de asemenea, o expunere mai mare. Este o secvență nesfârșită de evenimente în care un lucru duce la altul și apoi la altul etc.

Astfel, este imperativ să țineți o verificare asupra celor menționate 25 de strategii SEO Off Page, pentru a spori clasamentul paginilor în clasamentul SERP .

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |