Dacă sunteți în căutarea pentru o platformă de comerț electronic ieftin sau gratuit open source, ați ajuns la locul potrivit.

Ei bine, tehnic, ai putea alege doar despre orice cadru de comerț electronic, deoarece majoritatea dintre ele sunt destul de ieftin așa cum este.Cele mai bune 11 Open Source Platforme de comerț electronic pentru 2017

Cu toate acestea, modelul open source a adus tot felul de laude de la oamenii care îl folosesc, în special având în vedere aceste sisteme de magazin online sunt complet libere, acestea sunt gestionate și dezvoltate de numeroși oameni din întreaga lume, și puteți găsi de obicei, o mulțime de documentare și postări pe blog pentru a vă ghida de-a lungul drum.

Când cercetarea și alegerea oricare dintre aceste cadre de comert electronic, este important pentru a decide tipul de experiență de dezvoltare pe care îl căutați.

Iată câteva întrebări pe care ar trebui să ia în considerare sa te intrebi:

Sunteți interesat de auto-hosting?

Sau ai prefera să plătească o mică taxă pe lună pentru a avea găzduire și toate caracteristicile de comert electronic împachetate într-un singur pachet frumos?

Una dintre deciziile principale este dacă doriți unul dintre open source platforme (gratuit) de comert electronic sau un user-friendly unul mai mult, care implică o taxă lunară.

De exemplu, ai putea opta să plătească cât mai puțin de 9 $ pe lună pentru o platformă de comerț electronic cum ar fi Shopify, care are totul ca hosting, un constructor de site-ul, plugin-uri, instrumente de marketing, precum și opțiuni de inventar incluse.

Datorită creșterii concurenței și a cerințelor crescânde ale clienților pentru confortul ultracomercial, companiile de comerț electronic continuă să inoveze și să furnizeze caracteristici din ce în ce mai puternice ale platformelor lor. Există câteva lucruri de reținut pentru a găsi cea mai bună platformă de comerț electronic pentru nevoile dvs.Cele mai bune platforme de comerț electronic pentru anul 2017

În mai 2016, Google a dezvăluit că mobilul a depășit desktop-ul în căutările de produse . Acest fapt a pus comerțul mobil în fruntea și centrul fiecărei companii de comerț electronic și a condus în centrul experienței de cumpărături mobile. Pur și simplu, dacă nu începeți cu o abordare "mobilă în primul rând" pentru experiența dvs. de cumpărături, vă puneți pe seama dvs. într-un dezavantaj competitiv încă de la început.

Comerțul social a fost o altă tendință care a înflorit pe tot parcursul anului. Potrivit unui studiu, media socială influențează decizia de cumpărare a aproximativ 74% dintre cumpărătorii online . În plus, 60% dintre comercianții cu amănuntul care au implementat comerțul social au declarat că au câștigat noi clienți din diferite rețele sociale. Comerțul social oferă cele mai bune avantaje, permițând clienților să achiziționeze direct de pe canalele media preferate, în loc să trebuiască să ieșiți dintr-un coș de cumpărături separat. Această simplitate a integrării va continua să crească și să domine în 2017.

Linia de fund: În timp ce optimizarea motorului de căutare și designul de experiență extraordinară a utilizatorilor sunt importante, platformele de comerț electronic de astăzi urmăresc să valorifice tendințele de comerț mobil și social.

Întrebați-i pe un comerciant sau pe un proprietar de afaceri ¨Ce le-ar plăcea cel mai mult în activitate?¨ și probabil vă vor spune "Mai mulți clienți !". Ce este prioritar adesea pe lista de dorințe al unei companii? Mai mult trafic pe site-ul lor. Există multe modalități prin care puteți crește traficul pe site-ul dvs. (din reclam, optimizare SEO, platforme sociale, articole in blog-uri, recomandari si comentarii pozitive, etc) , iar în postarea de astăzi vom examina 25 dintre acestea, inclusiv mai multe modalități de a spori traficul site-ului GRATUIT.

 

1. Reclamă25 de moduri de a crește traficul către site ul dvs

Aceasta este atât de evidentă, o vom privi mai întâi. Căutarea plătită, publicitatea în rețelele sociale și publicitatea grafică reprezintă modalități excelente de atragere a vizitatorilor , de construire a mărcii dvs. și de obținere a site-ului dvs. în fața oamenilor. Ajustați strategiile plătite pentru a se potrivi cu obiectivele dvs. - doriți doar mai mult trafic sau doriți să creșteți și conversiile? Fiecare canal plătit are avantajele și dezavantajele acestuia, deci gândiți-vă cu atenție asupra obiectivelor dvs. înainte de a ajunge la cardul dvs. de credit.

Dacă sperăți că mai mult trafic pe site-ul dvs. va avea ca rezultat și mai multe vânzări, va trebui să vizați cuvintele cheie cu intenții comerciale intense, ca parte a strategiilor de căutare plătite. Da, concurența pentru acești termeni de căutare poate fi acerbă (și scumpă), dar plățile pot fi merita.

21 de super puteri necunoscute ale telefoanelor inteligenteTelefonul iPhone sau telefonul Android vă poate ajuta să numărați pași, să programați texte, să faceți fotografii mai rapide și multe altele. Iată cum.

Telefoanele de astăzi sunt mai inteligente decât probabil știți. Iată câteva dintre lucrurile surprinzătoare pe care le pot face pentru a vă menține în siguranță și sănătoase și pentru a ușura viața. În majoritatea cazurilor, nu este nevoie să descărcați o aplicație suplimentară - și atunci când recomandăm o aplicație pe care o face Apple sau Google.

Există mici difererente pentru utilizatorii Android: instrucțiunile și capabilitățile variază de la model la model și la model. Dar instrucțiunile noastre ar trebui să funcționeze pentru cele mai recente smartphone-uri.

Am grupat in patru categorii: 
Sanatate si siguranta 
Confidențialitatea
Faceți sarcinile mai ușoare 
Locatie

Nu există nicio modalitate mai bună sau mai rentabilă de a face publicitate afacerii decât pe World Wide Web. Trucul, totuși, nu o are doar un site web, ci dezvoltarea site-ului potrivit si actualizare site contant.

S-ar putea lua multe decizii care să intre în actualizarea site-ului dvs. și ne-am descompus cele 14 motive-cheie ale noastre în următoarele categorii:motive pentru care trebuie să vă actualizați site ul

1. Apelul vizual

Când oamenii vizitează site-ul dvs., îl văd ca o reflecție a organizației dvs. Dacă site-ul dvs. arată profesional și este încărcat cu informații utile cititorii vă vor vedea ca o autoritate și expert. De asemenea, dacă site-ul arată slab proiectat și structurat și / sau depășit, aceștia vor face aceleași ipoteze despre compania dvs. Site-ul ar trebui să evidențieze produsul și / sau serviciul dvs., iar aspectul ar trebui să arate armonios, consecvent, o actualizare site constanta.

Conținutul dvs. a dat date despre el - postări pe blog, evenimente și altele similare? Este logic să eliminați sau să actualizați conținutul depășit. Pe măsură ce site-urile web se maturizează și se dezvoltă, deseori devine evident că anumite părți nu mai funcționează și că devin depășite. Un exemplu evident de acest lucru este utilizarea flash-ului .