Un ghid simplu pentru o campanie de succes marketing de e-mail azi

Un ghid simplu pentru o campanie de succes de marketing de e mail de aziDacă sunteți o agentie marketing online în mediul de afaceri contemporan, apreciați cât de competitivă a devenit această piață. Fie că sunteți o afacere mică sau un brand stabilit, va trebui să concureze pe o platformă globalizată. Dar asta nu e tot; tehnici de marketing care au livrat anterior mărfurile sunt rapid măturate. O companie de incredere SEO va ajuta să rămâneți la curent cu strategiile pentru a rămâne trend înainte de ambalaj. 


Adevărul este că, piața de internet este foarte volatilă și nu este de mirare multe branduri se lupta pentru a-și optimiza campaniile de marketing. Înainte de a stăpâni chiar și cele mai recente tehnici de marketing digital, un altul va fi deja a apărut și va trebui să țină tweaking strategia. Ei bine, una dintre strategiile de marketing cele mai versatile astăzi rămâne de e-mail. Acesta este un instrument care a rezistat atacului de la alte metode populare de marketing pentru a continua livrarea mărfurilor.


E-mail marketing în numere e mail marketing

Dacă ați fost întrebați cum de a întineri fading campania de marketing pe internet, este timpul pentru a da un alt e - mail marketing numere try.The au vorbit în mod clar și ei susțin cazul e - mail marketing ca o strategie de marketing moderne. Conform unui Statistică raport 2016 E - mail Radicati lui , e - mailul va fi folosit de 3 miliarde de oameni până în 2020. Același raport spune că 205 de miliarde de email - uri sunt trimise zilnic și până în 2019, numărul va fi crescut la 246 miliarde.Ea devine mai bine; rentabilitatea investiției (ROI) pentru email - uri este imensă. La fiecare 1 $ cheltuit pe e - mail marketing, veți obține un randament mediu de așteptat de $ 38. Într - un eMarketersurvey de profesioniști de marketing în 2015, 80% au spus de e - mail marketing este un instrument foarte eficient în achiziția și reținerea clienților.


Un ghid pentru construire a listei dvs. de e-mail

E - mail bate alte rețele media sociale Facebook și mâinile în jos atunci când vine vorba de conversie și eficiență. De fapt, e - mail bate Facebook și căutarea combinate atunci când vine vorba de conversie , conform unor inteligente Insights . Dacă ați fost în căutarea pentru instrumentul de comunicare ideal de afaceri, 72% dintre consumatori spun că preferă e - mail în comparație cu orice alte instrumente. Acest lucru este potrivit unui studiu realizat de Marketing Sherpa .
Același raport spune că 61% dintre consumatori se bucură de a primi un e - mail de promovare in fiecare saptamana , din cauza creierului si oferte pe care le găsesc. 38% mai spun că ar dori să primească aceste e - mailuri , chiar mai frecvent. Ei bine, un studiu de monitorizare a campaniei arată că  sunteți 6X mai multe sanse de a obtine un clic-through dintr - o campanie de e - mail decât de la un tweet . Un alt studiu realizat de  McKinsey spune ca e - mail este 40x mai eficient la dobândirea de noi clienți decât Twitter și Facebook.


Privind la toate aceste cifre, devine evident că email marketing ar trebui să fie în centrul campaniei de marketing online. Daca nu se folosesc deja de e - mail, vi se pierde mare de timp. Ai nevoie să discutați cu agenția de SEO  cu privire la modul de a integra e - mail în campanie în curs de desfășurare sau chiar rulați - l pe cont propriu. 


Stimularea de afaceri cu e-mail, e-mail de afaceri

Acum, că ați aprecia modul în care e-mailuri tarif în ceea ce privește numărul, este important să se ia în considerare ceea ce înseamnă acest lucru pentru compania dumneavoastră. Indiferent de tipul de afaceri sau organizației sunteți de marketing, e-mail poate debloca potențialul.
Unele dintre cele mai mari campanii de e-mail conduse de Poncho, mama și tata bani, Birchbox, Postmates, Dropbox și Cook a Smarts sunt idei foarte simple, care sunt ambalate creativ în e-mailuri minunat. Efectul rezultat este un impuls pentru aceste branduri. Pentru a aprecia ce o campanie de e-mail bine conceput poate face pentru afacerea dvs., luați în considerare următoarele:

Segmentarea consumatorilor

- Acest lucru ajută în marketing mai ușor direcționate. Aceasta, la rândul său, duce la o mai mare implicare, care este ceea ce vrea fiecare comerciant.

Low-cost cu o schimbare de marketing

- În comparație cu toate celelalte instrumente de marketing de astăzi, e-mail trebuie să fie cel mai ieftin avand in vedere nu există costuri de imprimare, de distribuție și de publicitate. Dacă vă decideți pentru a automatiza și urmări, aceasta este doar o mică deasupra capului.

Înaltă rentabilitate a investiției (ROI)

- Fiecare comerciant vrea cea mai mare ROI, dar acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut. Cu e-mail, veți obține un randament foarte mare pe fiecare dolar cheltuit.

Nemijlocirea

- Dacă construiți o pornire, nu există nici o modalitate mai bună de a comercializa decât prin e-mail. Rezultatele sunt imediate, deoarece e-mailuri, prin natura lor, sunt considerate urgente și au nevoie de acțiune imediat. Dacă aveți un apel la acțiune bună, este ușor de a stimula abonații să ia măsuri imediate.

O acoperire globală

- E-mail vă permite să ajungă la clienții vizați oriunde s-ar putea fi într-o clipă. Nu există nici o altă tehnică digitală care oferă astfel de beneficii și cu e-mail, puteți urmări rezultatele cu ușurință. Social media ar putea fi populare, dar nu ai nici o modalitate de a ști dacă oamenii sunt de fapt citesc conținutul.

Ușor de a crea, trimite și urmări

- Dacă sunteți în căutarea pentru o campanie de marketing, care poate fi configurat rapid, e-mail marketing este calea de a merge. Este posibil să se stabilească și să primiți e-mailuri care rulează în cel mai scurt timp, atâta timp cât aveți liste de e-mail. instrumente automate de e-mail de marketing vă va ajuta să urmăriți ratele de deschidere și ratele de clic, de asemenea. Acest lucru face mai ușor pentru a îmbunătăți conținutul de marketing pentru rezultate mai bune. Desigur, există multe alte motive serviciul dvs. de SEO ar trebui să fructifice e-mail marketing; el contribuie la dezvoltarea gradului de conștientizare de brand, face mai ușor de marketing prin marketing orientate și ajută la creșterea vizibilității mărcii, este ușor de a partaja e-mailuri.


Optimizarea e-mailurile dvs. pentru a creste eficacitatea

Este important să se înroleze la serviciile unui expert SEO extrem de experiență pentru a ajuta la optimizarea e-mailurile. Acest lucru ar trebui să se facă prin segmentați clienții, inclusiv link-urile necesare pagini relevante, făcându-l ușor pentru a vă dezabona, evitând tehnici de spam, păstrând textul scurt și ușor pentru a scana și testarea e-mailurilor înainte de a le trimite. Tu ar trebui să ofere, de asemenea, spațiu clienților și pentru a evita bombarda-le cu prea multe e-mailuri promoționale și nu se bazează pe mai mult de automatizare. E-mailurile ar trebui să fie, de asemenea, optimizat pentru mobil acum, că majoritatea utilizatorilor de internet folosesc ecrane mici.
O campanie de e - mail marketing poate schimba cu ușurință soarta afacerii dvs. luptă. Este o strategie rentabilă de promovare , care vă ajută să vizați clienții potriviți. Când ați terminat profesional, e - mail stimulează conversie pe dvs. site - ul de afaceri crește angajamentul și construiește brand - ul în nișă. Este cel mai versatil instrument de marketing pe care un comerciant de internet poate găsi astăzi.

Cluj, web design Cluj, realizare site Cluj

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |