Tactici SEO avansate, care vor crește serios traficul de căutare

Tactici SEO avansate care vor crește serios traficul de căutareStiati ca 80 la suta din totalul traficului web începe cu un motor de căutare ? Uimitoare, nu - i așa? Este motivul pentru a investi în tactici SEO este o necesitate absolută pentru orice proprietar de site.

Corectă optimizarea motorului de căutare înseamnă a îmbunătăți clasarea dvs. de căutare prin tactici SEO, care , la rândul lor , înseamnă mai mult trafic, conversii și venituri. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care avem deja o grămadă de articole pe SEO pe acest blog , inclusiv acesta , asta și asta . Fac tactici SEO de bază în WordPress nu este foarte greu. Instalați una dintre multele plugin-uri excelente de SEO, completați căutare fragmentul METABOX pentru fiecare bucată de conținut și sunteți de cele mai multe drum acolo. Cu toate acestea, pentru a lua site-ul dvs. la nivelul următor ar putea necesita unele tactici SEO mai avansate decât atât.Din fericire, asta este exact ceea ce vrem să vorbim despre în acest articol. Mai jos veti gasi o serie de tehnici de nivel următor pentru optimizarea motorului de căutare, care poate ajuta (semnificativ) creșterea traficului pe site.Suna bine? Atunci să se arunca cu capul în dreapta.

 

Gata pentru a adăuga unele noi pagini la SEO playbook dvs.?

Apoi, să acorde o atenție la tehnicile de mai jos.

1. Date utilizator de cercetare

Deși mulți oameni cred de SEO ca fiind ceva în primul rând tehnic, în cele din urmă, este cea mai mare parte despre imaginind ceea ce utilizatorii doresc și au nevoie și apoi livrarea acestuia.Cu cât vă puteți satisface nevoile publicului dvs. cu conținutul dvs., cu atât șansele ei vor faceți clic pe titlurile, citiți articolele tale, sari de pe lista dvs. de e-mail și / sau să cumpere produsul.Desigur, pentru a face acest lucru, cel mai bine este să știe ce este ce caută. Cel mai simplu mod de a afla asta ar fi dacă te-au spus în mod direct, nu? Din fericire, ei fac. Nu prin e-mail problemele lor direct la tine (deși unii fac asta, le - ai fi surprins), dar există o mulțime de locuri de online, unde oamenii sunt destul de vocali despre ce fel de ajutor de care au nevoie.Un exemplu bun este Quora . Dacă nu sunteți familiarizați cu platforma, Quora este un pic ca Yahoo Answers , dar în ajutor. Oamenii pun întrebări cu privire la tot felul de subiecte și de a primi răspunsuri de la oameni cu adevărat inteligente (și ocazional celebrități).

Pentru a afla mai multe despre publicul, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la site-ul și introduce cuvântul cheie principal în bara de căutare. Acest lucru vă va oferi grămezi de oamenii își pun întrebări despre acest subiect, plus răspunsuri altele au furnizat deja.cercetare QuoraAveți posibilitatea să copiați și inserați unele dintre întrebările așa cum sunt și să le utilizeze ca titluri de blog posta direct. Cu toate acestea, în cazul în care nu eși este cazul, sunteți sigur de a găsi o mulțime de inspirație pentru subiecte de blog post.Un loc în mod similar bun pentru cercetare utilizator este Reddit care are comunități pentru doar despre orice subiect. Dacă găsiți subreddits relevante și asculta discuția, veți acumula o mulțime de introspecție în oameni în nișă.În cele din urmă, puteți , de asemenea , al meu interogările de căutare în Google altele de tip. Mai multe instrumente de acolo colectează informații de la Google în funcția de sugestiile automate și vă puteți da idei pentru conținut cât și cuvinte cheie coadă lungă. Check out Übersuggest , Instrumentul pentru cuvinte cheie și AnswerThePublic . Nu va fi rău. Cluj

 

2. Crearea și optimizarea paginilor de destinație

Atunci când cineva face clic pe unul dintre link-urile dvs. în rezultatele de căutare, în cazul în care nu au teren? Sansele sunt pe pagina dvs. de pornire, un post de blog sau o parte similară a site-ului. Cu toate acestea, mai ales atunci când obiectivul dvs. este generarea și / sau vânzări de plumb, este de multe ori mai bine să utilizați o pagină de destinație în loc.Ce este o pagină de destinație? Cum este diferit?O pagină de destinație este o pagină dedicată pentru un subiect care are un anumit scop. Există o serie de site-uri acolo care le folosesc foarte cu succes. De fapt, în ghidul lor definitivă pe WordPress SEO, Echipa Yoast recomandăm să transforme posturile cele mai importante în pagini (ghid în sine este , de asemenea , o pagină, BTW).Copyblogger Media a crea , de asemenea , pagini de destinație pe o serie de subiecte populare pe care le aduna o mulțime de link - uri și atenție.pagina de destinație Copyblogger Ambele companii sunt un succes enorm si poti modela comportamentul lor cu ușurință. Când faceți, urmați acest proces:Alegeți un cuvânt cheie coadă lungă pentru a construi o pagină pentruAdauga titlu, descriere meta, cuvinte cheieIncludeți cel puțin 2000 de cuvinte (care este la fața locului dulce pentru rang înalt pe Google)Investiți în design profesionalInclude marturii (dacă este cazul)După aceea, încă mai trebuie să investească în construirea link-ul, în scopul de a rang înalt. Cu toate acestea, odată ce ați atins un anumit nivel, va fi greu să te împinge de pe tron.

 

3. Reorienteze conținutul

Știm cu toții că acest conținut este rege și mulți dintre noi să păstreze crearea de conținut nou în mod regulat, pentru acest motiv. Cu toate acestea, chiar dacă funcționează, se poate obține destul de exhaustivă.O abordare mai inteligente este de a utiliza același conținut și reambaleze-l în diferite forme. După tot ce au făcut deja de cercetare, de ce să nu folosească informațiile în cel mai eficient mod?De exemplu, puteți recicla mesaje blog ca:Tutoriale videoprezentări PDF-uri Podcast-uri Infographics Nu cred că e posibil? Ei bine, Jay Baer de la Convinge & Conversia în mod regulat reușește să transforme o bucată de conținut în opt . Dacă el poate face acest lucru, de ce nu?În plus, există și alte avantaje: puteți utiliza conținutul reconvertite pentru a atrage atenția asupra și link-uri la site-uri extrem de autoritate, cum ar fi SlideShare, YouTube, Docstoc și Quora. Pentru un efect maxim, asigurați-vă că noile elemente de conținut sunt la fel de înaltă calitate ca originalul.Conținut

 

4. Actualizare mai vechi

Din moment ce vorbim deja despre utilizarea conținutului existent în loc să creeze o suplimentare, actualizarea posturile existente și paginile este, de asemenea, una dintre cele mai avansate tactici SEO. Google iubește până la data de conținut. Este unul dintre criteriile lor de clasament și motivul pentru care au început să arate datele publicarea în rezultatele lor de căutare (eu personal nu clic pe orice articol mai vechi de 2014, nu?).datele de publicare în rezultatele căutării Google

Cu toate acestea, până la data nu trebuie să însemne noi, aceasta poate însemna, de asemenea, actualizate. De exemplu, s-ar putea molid, până la un post mai vechi, cu o nouă introducere, date suplimentare, imagini noi (sau infografică) sau orice altceva care face mai valoros.În timp ce sunt la el, palmă „(+ anul actualizat)“, la sfârșitul titlului pentru a lăsa vizitatorii să știe acest articol este în stare proaspătă (și, de asemenea, începe clasamentul pentru cererile de căutare care includ anul). Când faci, nu uitați să schimbați data publicării în cadrul WordPress.modifica data de publicare în WordPressAsta funcționează cu adevărat? Da.

Cineva care folosește această tehnică de SEO cu efect de mare este Brian Dean al Backlinko . Blog - ul său aduce în sute de mii de vizitatori în fiecare lună și are multe articole pe prima pagină sau chiar primul loc de Google.Cu toate acestea, atunci când te uiți la RSS al site-ului, veți vedea că el a publicat doar vreodată aproximativ 30 de posturi de blog din ultimele patru-cinci ani:backlinko rss feedCu toate acestea, atunci când verificați articolul său despre SEO on-page, care a publicat în 2012/2013, observați că titlul articolului spune „2016 Update“ și că a fost modificat ultima dată în luna octombrie a anului trecut.tactici SEO avansate: actualizare conținut mai vechiO variantă a acestei tehnici nu este de a actualiza articole întregi , dar în loc să adăugați cuvinte cheie noi-coadă lungă pentru a le.

Pentru asta, tot ce trebuie să faceți este să verificați de căutare Consola Google sub Trafic de căutare> Caută Analytics . Aici, veți găsi expresii de căutare că site - ul este deja rang pentru.de analiză de căutare în consola de căutare GoogleAcum le sorta dupa poziție și derulați în jos până când vedeți totul (mai adica nu pe prima pagină a Google) clasament de mai jos poziția zece. Dați clic pe o mică săgeată pentru a vedea care pagina se clasează pentru acest cuvânt cheie. După aceea, editați acea pagină și adăugați cuvântul cheie coadă lungă la conținut. Două sau trei ori este suficient. Faceți acest lucru în mod regulat (la fiecare câteva luni) și vă sunt obligate să crească în mod semnificativ traficul.

 

5. Adăugați conținut unic la Pagini Arhiva

WordPress creează automat tot felul de pagini de arhivă pentru anumite categorii, tag-uri și alte lucruri. Dacă este făcută corect, le puteți transforma în pagini extrem de autoritate.Cum? Ei bine, primul pas este de a adăuga conținut unic pentru ei. Fără, ele creează pericolul de a privi foarte similar cu bucla principal, pe care Google ar putea interpreta ca conținut duplicat.Făcând acest lucru este simplu. Doar du - te la Mesaje> Categorii și faceți clic pe una dintre intrări.

Când faci, veți obține opțiunea de a modifica numele, slug și, cel mai important, descrierea categoria.edita categorie wordpressÎn funcție de tema dvs., indiferent de conținutul pe care îl adăugați la descrierea dvs. va apărea în partea de sus a paginii arhive - oportunitatea perfectă pentru a adăuga conținut unic. ( În cazul în care tema dvs. nu afișează descrierea categoriei, asigurați - vă că pentru a schimba șablonul de pagină în mod corespunzător.)

Mai mult decât atât , dacă aveți Yoast SEO instalat, puteți utiliza chiar și instrumentul lor de analiză de conținut pentru a optimiza în continuare pagina cu un titlu de SEO, descrierea meta și mai mult.SEO pentru categoria arhiveUn site care face acest lucru cu mare succes este WPBeginner . Arhiva lor plugin - uri se afla pe locul numărul unu pentru cuvântul cheie „cele mai bune plugin - uri WordPress“ (chiar înainte de WordPress plug -in directorul oficial) , deoarece au folosit tehnica descrisă mai sus.arhiva categorie pe primul loc de GoogleIată cum arată pagina arhivă:tactici SEO avansate: adaugati continut unic la pagini de arhivă

 

6. Embrace LSI

Nu că nu este un nou designer de droguri. LSI standuri pentru Indexare latente semantice și este ceva ce Google consideră atunci când clasament site - uri web. In termeni simpli LSI înseamnă că Google acordă o atenție la cuvintele din jurul cuvântului cheie pentru a descoperi dvs. intenția din spatele posturi și a paginilor.

Iată un exemplu:

Când se folosește cuvântul mere în conținut, Google nu știe dacă vă referiți la un fruct sau bine - cunoscut companie de electronice din California. Se poate determina doar că din conținutul din jur. Prin urmare, dacă ați menționat , de asemenea , iPad - uri, Steve Jobs, Cupertino și linii lungi în fața Apple Magazine, sensul va fi destul de clar.LSI consideră, de asemenea, sinonime. Aceasta înseamnă că puteți folosi diferite cuvinte cu același înțeles pentru a clarifica punctul fără a repeta keyphrase exact peste si peste din nou (sau ceea ce este, de asemenea, cunoscut sub numele de „scriere bun“). Este, de asemenea, o modalitate de a evita umplutura de cuvinte cheie.

De exemplu, în acest articol în loc să vorbesc mereu despre „tactici SEO“, voi menționa, de asemenea, „tehnici de SEO“, „metode SEO“ și alte variante. Acest lucru va face prima lectura (care este intenția din spatele LSI, în primul rând) și dă-mi voie să includă mai multe cuvinte cheie.Daca nu sunt prea adeptii acest lucru, puteți utiliza întotdeauna un tezaur . De asemenea, cu unele creier storming, eu sunt sigur că vă puteți da seama cuvinte legate de cuvântul cheie principal pe care utilizatorii ar fi în căutarea.În același timp, asigurați-vă că nu folosiți prea LSI, din moment ce este la fel de rău ca umplutura de cuvinte cheie. Întotdeauna se concentreze asupra a face curgă natural conținutul. Scopul este de a îmbunătăți calitatea conținutului dvs. pentru utilizator, nu-l diminueze, în scopul de a face apel la motoarele de căutare.Esti gata pentru a pune aceste tehnici de SEO avansate În acțiune?

 

Concluzie

SEO tactici avansate vă permit să crească traficul, pentru a îmbunătăți Topul de căutare și de a face conținutul mai atrăgător atât cititori și motoarele de căutare.De cercetare de utilizator extinse, crearea și optimizarea paginilor de destinație și peste repurposing actualizarea conținutului de propulsarea pagini de arhivă și folosind LSI, există o mulțime puteți face decât simpla completare a unui fragment de căutare.Cu toate acestea, este important să se țină cont de faptul că obiectivul este întotdeauna utilizatorul final și crearea unui conținut unic și de înaltă calitate pentru ei. Tehnicile descrise aici nu sunt o modalitate de jocuri de noroc motoarele de căutare, ci doar abordări pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți conținutul web.Acum vrem să auzim de la tine. Ce SEO avansate tactici de a face utilizați pe site-ul dvs.? Să ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |