Strategii de a obtine atentie prin crearea reputatie online

Să facem față: oamenii fac deciziile de cumpărare pe baza a ceea ce găsesc despre tine online. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce apare în SERP când introduceți numele firmei dvs. în caseta de căutare și apăsați pe Enter. Și acest proces de control al rezultatelor căutării se numește gestionarea reputației online.Strategii de a obtine atentie prin crearea reputatie online

Din păcate, aceasta este una dintre acele practici atunci când ne întoarcem la imaginea noastră de brand a fost deja compromisă. Chiar dacă aceste probleme pot fi abordate cu ușurință, cheia este de a construi și de a pune în aplicare strategia de ORM înainte de ai nevoie de ea.

Să vedem cum să facă acest lucru.

Evaluați dvs. actuală Reputație Online

75% dintre utilizatorii dvs. nu vor privi trecutul primei pagini a SERP. Deci, pentru a afla cât de bine funcționează afacerea dvs. online, trebuie să vă puneți în slujba clienților dvs. Cu alte cuvinte, trebuie să evaluați clasamentul dvs., căutând numele de marcă, produsele și angajații dvs. pe Google. Iată ce trebuie să știți:

 • Google utilizează căutări personalizate și locale, pentru a oferi cel mai relevant conținut. Prin urmare, o persoană care caută afacerea dvs. nu va veni peste aceleași rezultate ca și vei face. Acesta este exact motivul pentru care trebuie să vă asigurați că vă conectați la Contul dvs. Google înainte de a începe de cercetare.
 • Utilizați cuvintele cheie oamenii vor căuta.
 • Verificați dacă există erori de scriere sau variații ale numelui tău.
 • Rezultatele căutării variază în motoarele de căutare. Deci, chiar dacă Google este rege, ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, la alte motoare de căutare majore.

Ce categorie de rang nu se încadrează în?

După ce colecta rezultatele căutării, aveți nevoie pentru a vedea dacă acestea sunt satisfăcătoare sau nu. Și anume, există mai multe categorii pot cădea în. Fiecare dintre ele poate influența în mod semnificativ modul în care oamenii percep afacerea ta.

 • Rezultatele căutării negative înseamnă că există cel puțin o bucată de conținut răspândire cuvânt negativ de gura despre tine. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că site - ul sau produsele dvs. sunt rele. În lumea de astăzi de hyperconnectivity, este tulburător ușor să fi reputația tanked de comentarii negative, informații false, atacuri concurente, acoperirea media negativă, și site - uri de ură.
 • Rezultatele de căutare nerelevante sau depășite sunt un indicator evident că aveți nevoie pentru a începe îmbunătățirea reputația online.
 • Căutări care nu sunt despre tine. Acest lucru înseamnă pur și simplu că există o altă companie care utilizează același nume on - line. În cel mai bun caz, aceste rezultate ale căutării va împiedica un utilizator de a găsi tine. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă dacă te confundat cu cineva cu o reputație proastă? Acest lucru poate afecta imaginea de ansamblu de brand.
 • Relevante căutări sunt bazate pe conținutul exacte despre dvs. sau brand - ul. Desigur, nimeni nu se așteaptă să se încadrează în această categorie de la bun început. Acest lucru este ceva ce trebuie pentru a câștiga timp.

Dă site-ul dvs. un impuls

Rețineți că site - ul dvs. este în continuare canalul principal de promovare on - line afacerea dvs.. Potrivit Nielsen Group , site - uri de brand sunt a doua sursă de publicitate Cel mai de încredere pentru clienți. Pentru a vă asigura că site - ul dvs. rămâne relevante pentru vizitatorii dvs., trebuie să acorde o atenție la o gamă largă de elemente.

Design UX

Site - ul de proiectare este coloana vertebrală a crea o experiență pozitivă pentru utilizator . Odată ce o persoană care vizitează site - ul dvs., primul lucru pe care îl vor observa este aspectul său. Dacă site - ul dvs. apare murdar, neprofesional, lent sau greu de navigat, ei vor pur și simplu abandona și du - te pentru unul dintre concurenți. Pentru a evita acest lucru la timp, trebuie să:

 • timpul de încărcare tăiat
 • optimiza site-ul pentru mobil
 • adăugați o casetă de căutare ușor de găsit
 • oferă un meniu ușor de utilizat și navigarea pe site
 • optimizați imaginile și videoclipurile
 • utilizați îndemnuri atractive

Creați pagini relevante

Crearea de pagini relevante este centrul nervos al fiecărui site cu autoritate. De exemplu, Despre noi vă oferă o șansă de a umple site - ul cu faptele pe care doriți clienții să știe despre brand - ul. Spune - le cum sa născut afacerea dvs., ce valorile corporative, obiective și atitudini sunt. Dă povestea ta un context adecvat și permite utilizatorilor dvs. să se familiarizeze cu brand - ul. Același lucru este valabil și pentru resursele, produsele noastre, și știri secțiuni. Paginile mai relevante despre brand - ul, cu atat este mai mare clasamentul dvs. va fi.

Optimizați paginile dvs. pentru ORM

Reputația online este totul despre branding. Pentru a stimula imaginea de brand, trebuie să adăugați numele de marcă pentru toate locurile cruciale de pe site-ul dvs., cum ar fi navigarea, pozițiile, ancora de text, categorii de produse, și etichete de titlu.

Creați un blog

Când vine vorba de îmbunătățirea clasamentelor dvs. în SERP și de stimularea reputației dvs. online, blogging-ul este esențial din mai multe motive. În primul rând, acesta joacă un rol extrem de important în păstrarea site-ului dvs. relevant. În al doilea rând, fiecare post pe care îl scrieți are potențialul de a apărea pe prima pagină cu rezultatele căutării. Prin încărcarea regulată a conținutului dvs., veți avea mai multe șanse să fiți indexați, conectați și clasați de motoarele de căutare.

Pentru a face eforturile dvs. blogging-ul la nivelul următor, trebuie să creați și să publice conținut industriei relevante în mod regulat. Monitorizați trending topics, da răspunsuri la toate întrebările populare și fără răspuns, trimite mesaje unice care să rezoneze bine cu cititorii dvs., și oferă o experiență multimedia prin videoclipuri, fotografii, animații și gif-uri.

Pro tip: Promote Yourself

Blogul companiei dvs. nu trebuie să fie doar dvs. blog. Cu autor Google+ , puteți începe blogul personal cu privire la orice subiect care este legat de nișă. Acesta este un mod uimitor de a stimula brand - ul personal și de a face site - ul chiar mai relevant. Un astfel de exemplu este Danny Sullivan, Search Engine Land redactor-șef, care are , de asemenea , blog - ul său personal numit târî prin noroi.

Recomandat pentru tine

Webcast, 11 ianuarie: Tot ceea ce CEO și Fondatorii de pornire trebuie sa stii despre consilieri tehnici, CTO, agenții și ingineri

Deci, dacă doriți să creați câteva bloguri pentru tine sau compania dvs., le conectați la profilul dvs. Google+ prin autor Google+. De asemenea, asigurați - vă că numele dvs. este în titlul blogului (pentru Sullivan, e blog personal Danny Sullivan ).

Creează-ți Social Media Prezență

With the rise of social media, user-generated content has become a must. Remember that everyone, from your stakeholders to customers, is talking about you online. They are discussing your customer services on Facebook, tweeting about your products, and commenting on your content on your blog and LinkedIn. Moreover, social networks are considered highly relevant and authoritative, which is why search engines rank their profiles high.

Given all these facts, it’s obvious that investing in your social media presence is obligatory. However, you need to do this wisely. Namely, you want to create several strong social profiles on important social networks and keep them up to date. There’s little point in creating a bunch of profiles on social networking channels no one cares about.

Unele dintre profilurile sociale cele mai proeminente pentru a crea și menține în mod regulat sunt Google+, Facebook. Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Vimeo, și Quora. Pentru a construi imaginea de brand și reputația acolo, trebuie să se supună câteva reguli de aur de marketing social media:

 • Fii deschis la critici și feedback
 • Monitor brand - ul și produs menționează cu instrumente de monitorizare social media , cum ar fi Google Web Alerts, menționează, Mențiune socială, Talkwalker și Topsy
 • React și de a răspunde în timp util
 • Be polite and professional
 • Dacă te-ai înșelat în legătură cu ceva, să accepte responsabilitatea și ne cerem scuze.

Distribuiți conținutul

În afară de a posta conținut de pe blog-ul dvs., de asemenea, trebuie să-l distribuie altor site-uri si platforme. Aici câteva modalități uimitoare de a face acest lucru:

Construieste afacerea prin blogging-ul de oaspeți

Google ne spune că blogging - ul de oaspeți este mort. Cu toate acestea, statisticile ne spun contrariul. Și anume, 64% din marketing susțin că peste 25% din activitatea lor de SEO este dedicat securizarea link - uri. Când este vorba de ORM, vizitatorule postarea se face într - un mod ușor diferit.

Și anume, aveți nevoie pentru a găsi oportunități perfecte de link building. Nu sunteți în căutarea pentru unul dintre acele site-uri în cazul în care numele dvs. vor fi menționate abia. În schimb, trebuie să publicați conținutul dvs. pe site-uri care vă va oferi o pagină de bio sau a vă permite să creați un profil personalizat. În mod logic, cu atât mai bine site-ul, cu atât șansele de a paginii dvs. de autor în rezultatele căutării.

Face interviuri

When you are asked to do podcasts or interviews, this is an amazing opportunity for you to raise brand awareness and build a better online reputation. In such cases, your name or your brand name will probably be placed in the title of the content, which will rank better in SERP. Once the article or the video is live, you should post a link to it on your website’s In the Media/Press section.

Asigurați-video

Ever listened to Google’s Matt Cutts or Moz’s Rand Fishkin? Their videos are brief, to the point, and highly relevant. Most importantly, apart from covering some great digital marketing topics, they have also helped them build a strong personal brand and present their companies as approachable to their target audience. When posting a video, don’t forget to add your company’s name in the title of the video.

Inapoi la tine

În cele din urmă, trebuie să ne amintim că monitorizarea este cheia pentru reputația online. Monitorizați orice știri și discuții despre afacerea dvs., fie ele pozitive sau negative. Numai în acest fel vei fi capabil să abordeze toate problemele în timp util și de a construi un brand durabil și ușor de recunoscut.

The free online CSS code beautifier takes care of your dirty code and strips every unwanted

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |