Creare site -uri ieftine, graseli des intalnite

Te gândești la crearea unui nou site web cu buget restrans ( creare site-uri ieftine )? Sau aveți în vedere o reîmprospătare a site-ului dvs. existent?

Ce moment interesant! Drept???

Acum, nu vrem să va stricam entuziasmul și să va gânditi la toate afacerile pe care le va genera noul site pentru tine daca sunteti convingatori cu un buget mic ( creare site -uri ieftine ) . Cu toate acestea, înainte de a vă arunca cu capul înainte, ne-ar plăcea să vă asigurați că nu faceți aceste greșeli foarte frecvente și costisitoare din cauza resurselor limitate.Creare site uri ieftine graseli des intalnite

Greșeală # 1: Focalizarea a 90% din efortul dvs. pe designul site-ului

Oglindă, oglindă pe perete ... aceasta este probabil cea mai frecventă greșeală a tuturor!Creare site uri ieftine graseli des intalnite

Ok da, designul noului site este important. Și da, ar trebui să i se acorde o atenție deosebită. Dar ar trebui să fie o prioritate maximă? Ar trebui să-ți ia tot timpul si suportul bugetar? Ar trebui să vă petreceți ore întregi pe forme de butoane, să uitați umbrele și efectele de parallax?

Raspunsul este un clar, NU! Iată motivul pentru care:

Designul minunat, singur, nu este sfârșitul - totul este tot. Designul dvs. ar trebui să joace un rol de susținere, nu rolul principal, celorlalte aspecte ale site-ului dvs., care vor avea un impact mai mare asupra liniei dvs. de fund, cum ar fi copia dvs. convingătoare, canalele de vânzări vizate, machetele de pagini de destinație și opțiunile pentru lista de adrese de e-mail . Deci, până când aveți toate aceste elemente în ordine, nu îndrăzniți chiar să începeți să vă gândiți la proiectarea noului dvs. site.

Cu toată onestitatea, design-ul este doar o distracție mare de paiete strălucitoare pentru tine atunci când e primul lucru pe care începi să lucrezi la crearea noului site. Veți fi atât de prinși în asta, încât până când proiectul dvs. va fi finalizat, veți fi atât de pregătiți să vă lansați deja site-ul, nu veți mai dori să cheltuiți mai mult efort pe celelalte părți ale site-ului dvs. .

Copiile, planșele și canalele de vânzări ar trebui să dicteze designul dvs. ... nu invers.

Așadar, faceți-vă o favoare uriașă și salvați designul pentru ultimul pas înainte de a vă construi propriul site web. Petreceți timpul necesar pentru a vă îngriji mai întâi de celelalte elemente. Apoi, veți găsi de fapt procesul de proiectare merge mult mai repede și veți avea un site web final care se comportă mai bine atunci când vine vorba de generarea de afaceri.

Este o victorie.

 

 

Greseala # 2: Alocarea întregului buget pe crearea noului site web (constructie site, design si continut: efecte vizuale, descrieri si poze)

Doamne, acum este o greșeală deosebit de dureroasă.

Te-ai gandit la cat ar putea costa sa creezi un nou website? Da, probabil ai idee.

Bine, dar ați luat în considerare și costurile pentru menținerea site-ului dvs. web, păstrarea acestuia în siguranță, susținerea acestuia, efectuarea de modificări și promovarea lui către publicul țintă?

Dacă ați răspuns "nu", nu sunteți singuri, alocati timp pentru acestea: ¨Pregatitiva, ca sa nu va pregatiti de esec¨.

Ne aflăm că majoritatea antreprenorilor, subestimează în mod grosolan ceea ce ar putea fi necesar pentru a nu menține site-ul web în funcțiune, ci pentru a vă asigura că funcționează într-adevăr așa cum doriți, ceea ce înseamnă că generează mai mulți clienți, clienți și venituri pentru afacerea dvs.

Iată un indiciu: optimizarea și întreținerea în permanență a site-ului dvs. va costa mult, mult, mult mai mult decât crearea inițială a site-ului.

Și tu ar trebui să investești pe site-ul tău în permanență, pentru a te asigura că ajută la susținerea afacerii tale. Site-ul dvs. este la fel de important ca locația de cărămidă și mortar, dacă nu mai mult. Vă rog, vă rog, vă rog, nu vă neglijați. Dacă faceți acest lucru, probabil veți ajunge să plătiți un braț și un picior pentru ao remedia ", atunci când ați fi putut cheltui mai puțin, cu condiția să fiți atenți periodic pe site-ul dvs.

Bine, acum că suntem pe aceeași pagină, să vorbim de numere.

La fel ca toți întreprinzătorii inteligenți, probabil știți ce procent din veniturile pe care le puteți aduce în afacerea dvs. pentru scopuri de marketing online. Vă recomandăm să luați 75-80% din acest lucru și să îl lăsați deoparte pentru întreținerea, optimizarea și marketingul continuu al site-ului dvs. web. Acum, luați cele 20-25% pe care le-ați lăsat și asta este suma pe care o puteți cheltui pe crearea inițială a site-ului dvs.

Uau. Aveți un apel de trezire? Aceste numere sunt conforme cu modul în care ați alocat inițial bugetul site-ului dvs. web?

Nu bănuim. Cu toate acestea, în timp ce acest lucru poate necesita o schimbare drastică în modul dvs. de gândire financiară atunci când vine vorba de a gândi despre site-ul dvs., vă promitem că va plăti.

Un plan de a îmbunătăți site-ul dvs. cu 1% în fiecare zi după lansare și de a cheltui suma X făcând acest lucru va afecta afacerea dvs. într-un mod mult mai mare decât a cheltuia aceeași sumă pe crearea inițială a site-ului vreodată.

Greseala # 3: Să nu uitați să obțineți feedback de la publicul țintă despre site-ul dvs. nou înainte de lansare

Imaginează-ți asta.

Ați cheltuit mii de dolari și ați lucrat multe luni pe site-ul dvs. nou. Și în cele din urmă tocmai ați lansat acest băiat rău! Woo hoo! Este momentul ca clienții să înceapă să se rostogolească.

Cu excepția ... tot ce auziți sunt greierii digitali. Uh oh.

Încercați să vă dați seama ce se întâmplă, credeți că ar putea fi A ... și cheltuiți mai mulți bani și timp pentru a face această schimbare. Încă nu există clienți. Acum încercați B ... încă clienți.

Ești într-o gaură adâncă și te-ai săpat mai adânc și mai adânc. Și aveți un timp foarte greu să vedeți lumina de la capătul tunelului.

Puteți evita acest scenariu mizerabil, obținând feedback pe noul dvs. site înainte de a-l lansa. Și aici este kickerul ... doriți să obțineți feedback de la alții care sunt fie în publicul țintă și / sau nu cunosc compania dvs.

Acest lucru vă va permite să obțineți feedback nefiltrate în toată gloria sa. Da, uneori doare. Da, uneori înseamnă că trebuie să te întorci și să faci schimbări. Dar, veți aprecia cu adevărat intrarea sinceră atunci când aceasta are ca rezultat un site web cu performanțe mai bune.

Sună bine? Dar s-ar putea să te întrebi: "Cât de greu este să obții feedback?"

Suntem aici pentru a vă spune super duper dvs. ușor atunci când utilizați un instrument numit UserTesting.com . Accesați site-ul web, introduceți adresa dvs. URL și obțineți un videoclip gratuit al unei persoane reale care utilizează site-ul dvs. web ... și vă oferă feedback. Vreau mai mult? Va trebui să plătiți pentru aceștia, dar veți descoperi că suma de 50 $ pe care o cheltuiești pe test este o chestie mult mai ieftină decât crearea unui site care nu obține rezultate și apoi trebuie să se întoarcă și să o repare.

De ce nu puteți obține un videoclip acum al site-ului dvs. actual? Pun pariu că veți fi surprins de cel puțin unul dintre comentariile pe care le primiți din testul dvs. de utilizator.

Un bonus special (și gratuit) pentru a vă ajuta cu noul site ...

Acum, că știți de cele mai importante greșeli, am creat un ghid gratuit pentru a vă ajuta să vă creați noul site rapid și la prețuri accesibile.

Am ajutat atât de mulți antreprenori să creeze noi site-uri web (și au creat 5 versiuni diferite ale site-ului nostru). Și am perfecționat știința (și arta) în spatele unor site-uri web eficiente din punct de vedere al costurilor, care generează venituri. Ne-ar plăcea să vă împărtășim câteva dintre metodele noastre pe care le puteți aplica cu ușurință atunci când lucrați pe noul dvs. site nou pentru a economisi timp și bani în acest proces.

Source: https://www.bixamedia.com/new-website-mistakes/

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |