Motive pentru care trebuie să vă actualizați site-ul

Nu există nicio modalitate mai bună sau mai rentabilă de a face publicitate afacerii decât pe World Wide Web. Trucul, totuși, nu o are doar un site web, ci dezvoltarea site-ului potrivit si actualizare site contant.

S-ar putea lua multe decizii care să intre în actualizarea site-ului dvs. și ne-am descompus cele 14 motive-cheie ale noastre în următoarele categorii:motive pentru care trebuie să vă actualizați site ul

1. Apelul vizual

Când oamenii vizitează site-ul dvs., îl văd ca o reflecție a organizației dvs. Dacă site-ul dvs. arată profesional și este încărcat cu informații utile cititorii vă vor vedea ca o autoritate și expert. De asemenea, dacă site-ul arată slab proiectat și structurat și / sau depășit, aceștia vor face aceleași ipoteze despre compania dvs. Site-ul ar trebui să evidențieze produsul și / sau serviciul dvs., iar aspectul ar trebui să arate armonios, consecvent, o actualizare site constanta.

Conținutul dvs. a dat date despre el - postări pe blog, evenimente și altele similare? Este logic să eliminați sau să actualizați conținutul depășit. Pe măsură ce site-urile web se maturizează și se dezvoltă, deseori devine evident că anumite părți nu mai funcționează și că devin depășite. Un exemplu evident de acest lucru este utilizarea flash-ului .

 

2. Responsabil și mobil prietenos

Europa este acum o societate cu smartphone-uri . Cheltuim două ore pe telefonul smartphone în fiecare zi; de două ori mai mult decât laptopurile și PC-urile . Dacă luați în calcul acest lucru cu actualizarea Google din 21 aprilie 2017 pentru dispozitivele mobile ignorând piața de telefonie mobilă este o afacere foarte riscantă. Acum este considerată practica obișnuită de a face un site mobil prietenos (design receptiv).

Responsive Web Design este o colecție de tehnici care permit unui site să se flexeze și să se adapteze la dimensiunea ecranului pe care îl vedeți. Cineva care vă deschide site-ul pe un smartphone mic ar putea fi afișat pe același site ca persoana care o deschide pe laptopul lor etc. Pentru multe companii, ar putea chiar să aibă sens să vă designați site-ul " mobil prima ".

"Zi de zi, numărul de dispozitive, platforme și browsere care trebuie să funcționeze cu site-ul dvs. crește. Responsabilitatea web design-ului reprezintă o schimbare fundamentală în modul în care vom construi site-uri web pentru deceniul următor. "- Jeffrey Veen

În concluzie, dacă nu ați actualizat site-ul dvs. într-un timp, șansele sunt că este posibil să conduceți utilizatorii mobili și clienții potențiali departe. Găsiți informații cu privire la designul nostru de site responsibil pe mobil .

3. Tehnica și codificarea

Browser-ul dvs. este compatibil? Este valabil codul dvs. sursă (HTML și CSS)? Site-ul dvs. respectă standardele web de bază? Este limbajul de programare tehnic și / sau (versiune) depășit?

Un factor important pe care ar trebui să-l luați în considerare este creșterea gradului de utilizare în designul web. În fiecare an, standardele web se modifică radical și tehnicile de construire a site-urilor devin mai avansate pentru a se conforma celor mai recente standarde. În cazul în care site-ul dvs. a fost dezvoltat acum câțiva ani, acesta are, probabil, o mulțime de cod HTML inutil și poate încetini viteza încărcărilor site-ului dvs. - ceea ce poate, la rândul său, să influențeze clasarea în rezultatele căutării Google.

Includerea tehnicilor moderne, cum ar fi codarea CSS, va permite paginilor dvs. web să se adapteze la toate dispozitivele smartphone.

4. fotografii stoc

Când construiți site-ul dvs., este important să selectați numai componente care vor avea un impact pozitiv asupra obiectivelor site-ului web. Un aspect al unui site în care acest lucru este valabil mai ales este fotografia. Prea multe modele de site-uri datate au o dependență prea mare pe fotografiile de stoc. Există o serie de argumente cu privire la motivul pentru care nu se folosește imaginile de stoc acoperite în blog de către Grant Epstein, inclusiv:

  • Viziunea voastră față de viziunea altcuiva
  • Cost pe termen scurt comparativ cu costul pe termen lung
  • Conectare imediată

Utilizarea imaginilor pe site-ul dvs. reflectă cu exactitate mesajul de afaceri pe care încercați să îl prezentați?

5. Utilizarea eficientă a apelurilor la acțiuni

Multe site-uri datate nu au apeluri eficiente la acțiuni care convertesc utilizatorii către clienți. O solicitare de acțiune (CTA) este un buton sau un link pe care îl plasați pe site-ul dvs. web pentru a determina clienții potențiali să devină potențiali prin completarea unei acțiuni pe pagina dvs. de destinație. Este USP dvs. și apel la acțiuni evidențiate în mod clar pe fiecare pagină de destinație? Cât de importante sunt acestea, sunt suficient de interesante pentru a convinge vizitatorul să finalizeze acțiunea dorită?

6. Eficiența măsurării

Veți putea măsura eficiența site-ului dvs. web. Un site vechi nu poate fi echipat cu instrumentele necesare care vă vor ajuta să măsurați cât de eficient este prezența online. Printre acestea se numără cartografierea căldurii, urmărirea conversiilor și înregistrările utilizatorilor. În zilele noastre, există o gamă largă de instrumente online pe care le puteți investi pentru a vă ajuta să măsurați ce funcționează și ce nu se află pe site-ul dvs., până la cele mai mici detalii. Cu toate acestea, pentru a le utiliza, veți avea nevoie de un site web modern.

7. Conținutul

Prima impresie a site-ului dvs. ar fi în mod evident aspectul global, dar un cititor vă vizitează site-ul deoarece căută informații utile. O reproiectare a site-ului vă poate oferi și posibilitatea de a re-adresa modul în care comunicați cu toți vizitatorii dvs. și de a scrie o copie care este simplă, ținta și mai eficientă - amintiți-vă, în lumea modernă "du-te mai repede și mai repede" -4 secunde pentru a angaja noi vizitatori.

Conținutul unui site web ar trebui să fie considerat cel mai important lucru, deoarece ajută la stabilirea eficienței unui site web. Conținutul site-ului web proaspăt și unic este un factor foarte important în a încuraja oamenii să revizuiască site-ul dvs. mai des.

8. SEO și actualizarea website-ului

La fel ca un site de marketing digital și SEO ar putea fi nevoie de o reîmprospătare. Dacă nu actualizați site-ul dvs., este sigur că va cădea în topul motorului de căutare. Motoarele de căutare consideră site-urile web cu cel mai recent conținut cel mai relevant pentru utilizatorii web. Conținutul dvs. ar putea fi de aur, dar dacă este același conținut ca acum 5 ani, atunci crawlerele motoarelor de căutare ar putea să nu creadă că este la fel de relevantă.

Redesignul vă oferă, de asemenea, șansa de a regândi direcționarea în funcție de cuvinte cheie și rata globală de conversie a site-ului dvs. web. Modul în care oamenii caută și felul în care căutările s-au schimbat dramatic în ultimii ani, chiar mai adevărate cu explozia dispozitivelor smartphone aflate acum în uz.

9. Oferiți o navigare ușoară .

Când vorbim despre experiența utilizatorului (UX), ne referim la totalitatea experienței vizitatorilor cu site-ul dvs. - mai mult decât arata, UX include cât de ușor este să utilizați site-ul dvs., cât de rapid este, cât de ușor este pentru a găsi informații și cât de puțină fricțiune există atunci când vizitatorii încearcă să finalizeze orice acțiune pe care încearcă să o finalizeze. Navigarea pe site-ul dvs. web ar trebui să se concentreze pe îndreptarea vizitatorului potrivit spre experiența necesară.

10. Este rata dvs. de respingere favorabilă?

Definiția ratei de respingere reprezintă procentajul persoanelor care ajung pe site-ul dvs. și pleacă fără să viziteze oa doua pagină. O rată mare de respingere este un semn evident al unui site învechit sau slab performant. Utilizatorii de site-uri web părăsesc de obicei un site în grabă, fără a vizita alte pagini, pur și simplu pentru că nu găsesc ceea ce caută instantaneu sau nu-i plac aspectul!

Vizitatorii dvs. pleacă imediat după ce au aterizat pe site-ul dvs.? Cum compară site-ul dvs. cu standardele industriale estimate? (Statistici de la Kissmetric)

Puteți monitoriza rata de respingere de pe site-ul dvs. prin intermediul Google Analytics. Fie ca un site web întreg sau pe bază de pagină. Uită-te la rata de respingere în următoarele domenii:

Locație - dacă compania dvs. este o afacere locală care deservește clienți în Regatul Unit, trebuie să vă așteptați la o rată mare de respingere din afara Regatului Unit. Dacă sunteți o afacere locală, segmentați cu siguranță traficul pentru a înțelege cum funcționează traficul în zona dvs. locală și pentru a evita ca acesta să fie deranjat de vizite irelevante.

Dispozitiv - un utilizator desktop, un utilizator de tabletă și un utilizator mobil au deseori intenții diferite. De exemplu, așteptăm ca mai mulți oameni să sară pe un dispozitiv mobil decât un utilizator desktop sau de tabletă, deoarece utilizatorii de telefonie mobilă caută adesea informații specifice, cum ar fi răspunsul la o întrebare față de navigarea sau cumpărăturile ocazionale.

Nou vs Returning - Un vizitator care se întoarce are intenția diferită față de un nou vizitator. Este comun pentru vizitatorii noi să aibă o rată de respingere mai mare decât vizitatorii care se întorc, deoarece sunt mai puțin familiarizați cu marca dvs. sau cu site-ul dvs. Web. Ar trebui să segmentați traficul pentru a optimiza individual pentru vizitatorii noi și vizitatorii care se întorc.

Mediu - Persoanele care vin pe site-ul dvs. prin intermediul unor medii diferite, cum ar fi recomandări de pe site, email, social, direct, organic, plătit, afișat, offline, comunicate de presă etc, vor avea adesea așteptări diferite și pot avea rate de respingere substanțial diferite.

În cazul în care o cantitate alarmantă de utilizatori săriți ar putea fi necesar să vă regândiți site-ul web, SEO sau strategia de marketing digital.

11. Viteza site-ului

Timpul de încărcare al site-ului dvs. web este un factor major în faptul că oamenii stau sau părăsesc site-ul și nu se mai întorc niciodată. Kissmetrics a publicat un material infographic despre subiect. Vă recomandăm să utilizați un instrument precum YSlow, Google Page Speed ​​Insights sau Pingdom și să aflați cât timp este încărcat site-ul dvs. Dacă scorul dvs. nu este de până la par, atunci va trebui să regândiți acele elemente ale site-ului dvs. încetinind-o. Imaginile și dimensiunea imaginilor pot fi adesea un factor. Aflați mai multe de pe blogul nostru cu privire la importanța optimizării imaginii online

12. Ușor de actualizat site-ul

Ar trebui să aveți posibilitatea de a vă actualiza propriul site. Un site web actualizat, bazat pe un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, facilitează administrarea acestuia, evită orice cod dezordonat, pur și simplu scrieți ceea ce doriți în mod organizat (editorul WYSIWYG). În acest fel, puteți să vă adăugați sau să vă schimbați conținutul în funcție de obiectivele dvs. specifice, optimizând în mod constant site-ul dvs. Web. Industria de web design continuă să se îmbunătățească. Printre acestea se numără menținerea modelelor proaspete, actualizarea blogurilor, redarea imaginilor și împingerea promoțiilor și a anunțurilor în timp util.

13. Îți vei reduce riscul de a fi hacked.

Poveștile de site-uri web și feed-urile sociale care se hrănesc devin din ce în ce mai frecvente. Deficiențele de securitate își pot înlătura capul urât pe orice site web, nou sau vechi, dar probabilitatea unor defecte de securitate care afectează un site web mai vechi este mult mai mare, deoarece se bazează pe codificarea mai veche și tehnologia mai puțin sigură.

14. Integrarea site-urilor web

Pentru marea majoritate a întreprinderilor, site-urile integrate sunt esențiale pentru furnizarea nivelurilor necesare de servicii. Am prezentat avantajele noastre pentru integrarea site-ului aici. Clienții dvs. vor aștepta accesul la un blog, la un formular de contact, la un formular de asistență și, dacă este cazul, la funcții de cumpărături, pe un singur site ușor de utilizat. Acestea vor necesita o autentificare unică și acces rapid la informații exacte și în timp util în orice moment. Integrarea site-ului dvs. cu implementarea, urmărirea, facturarea și sistemele CRM, cum ar fi Sage, MS Dynamics sau Salesforce, reduc riscul de greșeli și confuzii. Multe întreprinderi mici încep să utilizeze o colecție de instrumente open source pentru diferite activități, doar pentru a fi forțate să utilizeze o strategie complexă, greșită și greu consumatoare, care implică copierea manuală a informațiilor de la un sistem la altul.

O reîmprospătare a site-ului web este un moment perfect pentru a găsi modalități de a salva timpul de administrare și de a îmbunătăți serviciul clienți.

Concluzie

Pe scurt, informațiile de mai sus evidențiază semnele cele mai importante și cele mai comune pe care trebuie să le căutați atunci când doriți să aflați dacă site-ul dvs. devine "veche pălărie". Deși pot exista alte semnale care necesită o actualizare a site-ului web, ar trebui să existe destule informații pentru a vă călăuzi pe calea cea bună.

Siempre utilice el conversor de Word a HTML para evitar un código desordenado en sus sitios web!

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |