25 de moduri de a crește traficul către site-ul dvs.

Întrebați-i pe un comerciant sau pe un proprietar de afaceri ¨Ce le-ar plăcea cel mai mult în activitate?¨ și probabil vă vor spune "Mai mulți clienți !". Ce este prioritar adesea pe lista de dorințe al unei companii? Mai mult trafic pe site-ul lor. Există multe modalități prin care puteți crește traficul pe site-ul dvs. (din reclam, optimizare SEO, platforme sociale, articole in blog-uri, recomandari si comentarii pozitive, etc) , iar în postarea de astăzi vom examina 25 dintre acestea, inclusiv mai multe modalități de a spori traficul site-ului GRATUIT.

 

1. Reclamă25 de moduri de a crește traficul către site ul dvs

Aceasta este atât de evidentă, o vom privi mai întâi. Căutarea plătită, publicitatea în rețelele sociale și publicitatea grafică reprezintă modalități excelente de atragere a vizitatorilor , de construire a mărcii dvs. și de obținere a site-ului dvs. în fața oamenilor. Ajustați strategiile plătite pentru a se potrivi cu obiectivele dvs. - doriți doar mai mult trafic sau doriți să creșteți și conversiile? Fiecare canal plătit are avantajele și dezavantajele acestuia, deci gândiți-vă cu atenție asupra obiectivelor dvs. înainte de a ajunge la cardul dvs. de credit.

Dacă sperăți că mai mult trafic pe site-ul dvs. va avea ca rezultat și mai multe vânzări, va trebui să vizați cuvintele cheie cu intenții comerciale intense, ca parte a strategiilor de căutare plătite. Da, concurența pentru acești termeni de căutare poate fi acerbă (și scumpă), dar plățile pot fi merita.

 

2. Obțineți Social

Nu este suficient să produci conținut deosebit și să speri că oamenii o găsesc - trebuie să fii proactiv. Una dintre cele mai bune modalități de a crește traficul către site-ul dvs. Web este de a utiliza canalele media sociale pentru a vă promova conținutul . Twitter este ideal pentru linkuri scurte, rapide (și tentante), în timp ce promovarea Google+ poate ajuta site-ul dvs. să apară în rezultatele de căutare personalizate și pare a fi deosebit de eficient în nișe B2B. Dacă sunteți o companie de produse B2C, ați putea găsi o tracțiune excelentă cu site-uri sociale de dimensiuni mari precum Pinterest și Instagram. Iată mai multe sfaturi despre valorificarea maximă a marketingului social media .

 

3. Amestecați-o

Nu există o formulă magică pentru succesul marketingului de conținut, în ciuda faptului că unii ar crede. Din acest motiv, modificați lungimea și formatul conținutului dvs. pentru a vă face cât mai atrăgător posibil diferite tipuri de cititori. Interspersa posturi de știri mai scurte, bazate pe știri, cu conținut în formă lungă , precum și materiale video, infografice și date bazate pe date pentru impact maxim.

4. Scrieți titluri irezistibile

Titlurile sunt una dintre cele mai importante părți ale conținutului dvs. Fără un titlu convingător, chiar și cel mai cuprinzător post de blog va merge necitit . Stăpânește arta scrisului principal . De exemplu, scriitorii de la BuzzFeed și Upworthy scriu adesea în sus douăzeci de titluri diferite înainte de a se stabili în final pe cel care va conduce cel mai mult trafic, așa că gândiți-vă cu atenție la titlul dvs. înainte de a lovi "publicați".

5. Acordați atenție SEO-ului pe pagina

Gândiți SEO este mort? Mai gandeste-te. Optimizarea conținutului dvs. pentru motoarele de căutare este încă o practică valoroasă și utilă. Folosești cel mai mult textul altui imagine? Creați linkuri interne către conținut nou? Ce este cu meta descrierile? Optimizarea optimizării pentru SEO nu trebuie să aibă vechime și ar putea contribui la creșterea traficului organic.

6. Cuvinte cheie cheie pe termen lung

Ați acoperit bazele cuvintelor cheie cu intenție comercială ridicată? Apoi este timpul să vizați și cuvinte cheie cu coada lungă . Cuvintele cheie cu coada lungă reprezintă cea mai mare parte a căutărilor pe web, ceea ce înseamnă că, dacă nu le direcționați ca parte a eforturilor dvs. de căutare plătită sau SEO, pierdeți.

 

7. Începeți blogging-ul oaspeților

Înainte de a spune - nu, blogging-ul prietenilor adevărați nu este mort , în ciuda a ceea ce ați auzit. Asigurarea unui post de oaspete pe un site de renume poate crește traficul de bloguri pe site-ul dvs. și vă ajută să vă construiți marca în afacere. Fi avertizat, totuși - standardele pentru blogging-ul clienților s-au schimbat radical în ultimele optsprezece luni, iar tacticile spam ar putea avea ca rezultat sancțiuni rigide. Procedați cu prudență.

8. Invitați alții la Blogul clienților de pe site-ul dvs.

Blogurile pentru clienți sunt o stradă cu două sensuri. În plus față de postarea de conținut la alte bloguri, invitați oameni în nișa dvs. pentru a blog-ul pe propriul dvs. site . Este posibil ca aceștia să împărtășească și să facă legătura cu articolul lor, care ar putea aduce cititori noi pe site-ul dvs. Doar asigurați-vă că postați conținut de calitate și original original, fără link-uri spam, deoarece Google creează o scădere în ceea ce privește blogurile clienților de calitate redusă.

 

9. Mergeți după traficul de recomandări

Mai degrabă decât să încerci să convingi alte site-uri să se leagă de tine (un proces obositor și de durată), să creezi conținut care să te conecteze.

Când Larry a scris despre loviturile dintilor proverbial pe care eBay le-a luat de la actualizarea Google Panda , am reușit să obținem o legătură de la Ars Technica în secțiunea Editor's Pick alături de link-urile către The New York Times și National Geographic. Nu este prea șubredă - și nici nu a fost vârful rezultat în traficul de referință. Aflați ce tipuri de linkuri trimit o mulțime de trafic de recomandări și cum să le obțineți în acest post .

 

10. Postați conținut la LinkedIn

LinkedIn a devenit mult mai mult decât un mijloc de a găsi un alt loc de muncă. Cea mai mare retea sociala profesionala din lume este acum o platforma valoroasa de publicare, ceea ce inseamna ca ar trebui sa postati continut pe LinkedIn in mod regulat. Acest lucru poate spori traficul pe site-ul dvs. , precum și creșterea profilului dvs. în industria dvs. - mai ales dacă aveți o valoare moderată până la cea mare.

 

11. Implementați Schema Microdata

Schema de implementare (sau un alt format de microdate) nu va crește neapărat traficul către site-ul dvs., însă va facilita motoarele de căutare să găsească și să indexeze paginile . Un alt beneficiu al utilizării schemei pentru SEO este că poate duce la fragmente mai bune de site bogate, care pot îmbunătăți ratele de clicuri.

12. Link intern

Puterea profilului dvs. de legătură nu este determinată exclusiv de numărul de site-uri care se leagă de dvs. - poate fi afectat și de structura de legătură internă . Atunci când creați și publicați conținut, asigurați-vă că vă țineți cont de oportunitățile pentru legături interne. Acest lucru nu numai că ajută la SEO, ci duce la o experiență mai bună și mai utilă pentru utilizator - piatra de temelie a creșterii traficului pe site-ul dvs. Web.

13. Liderii de gândire în industria interviului

Gândiți-vă că interviurile sunt doar pentru marii legali? Ați fi uimit câte persoane vor fi dispuși să vorbească cu dvs. dacă le întrebați. Trimite e-mailuri care solicită un interviu pentru lideri de opinie din industrie și să publice interviurile de pe blog - ul . Nu numai că recunoașterea numelui va spori credibilitatea și va crește traficul către site-ul dvs., intervievatul va distribui probabil și conținutul, extinzându-și în continuare amploarea.

 

14. Nu neglija marketingul prin e-mail

Atât de multe companii se concentrează pe atragerea de noi clienți prin intermediul marketingului de conținut, care uită de metodele mai tradiționale. Marketingul prin e-mail poate fi un instrument puternic, și chiar o explozie de e-mail cu un succes moderat poate duce la o creștere semnificativă a traficului. Aveți grijă să nu bombardați oamenii cu e-mailuri neobosite despre fiecare actualizare a afacerii dvs. De asemenea, nu treceți cu vederea puterea marketingului cuvânt-of-mouth , mai ales de la persoanele care se bucură deja de produsele sau serviciile dvs. Un memento prietenos prin e-mail despre un serviciu sau un produs nou vă poate ajuta să vă măriți și traficul.

15. Asigurați-vă că site-ul dvs. este receptiv

Zilele în care navigarea pe Internet se făcea exclusiv pe PC-uri desktop au dispărut de mult. Astăzi, mai mulți oameni decât oricând înainte folosesc dispozitivele mobile pentru a accesa internetul și dacă îi obligați pe vizitatori să-și prindă și să-și schimbe drumul în jurul site-ului, îi spuneți în principiu să meargă în altă parte. Asigurați-vă că site-ul dvs. este accesibil și vizibil confortabil într-o serie de dispozitive , inclusiv smartphone-uri mai mici.

16. Asigurați-vă că site-ul dvs. este rapid

Ați găsit vreodată așteptați treizeci de secunde pentru a încărca o pagină Web? Nici eu. Dacă site-ul dvs. va dura pentru încărcare, rata de respingere va fi ridicată. Asigurați-vă că paginile dvs. sunt optimizate din punct de vedere tehnic , inclusiv dimensiunile fișierelor imagine, structura paginilor și funcționalitatea pluginurilor terță parte. Cu cât este mai rapid încărcarea site-ului dvs., cu atât mai bine.

 

17. Crearea unui sentiment comunitar

Oamenii doresc să-și vorbească și să cântărească despre subiectele despre care se simt pasionați, construirea unei comunități în site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a începe o conversație și de a crește traficul pe site-ul dvs. Web. Implementați un sistem robust de comentare prin intermediul unor soluții terțe, cum ar fi comentariile Facebook sau Disqus, sau creați un forum dedicat în care vizitatorii pot pune întrebări. Nu uitați să vă administrați comunitatea pentru a vă asigura că sunt îndeplinite standardele minime de respect.

18. Ascultați-vă în secțiunile de comentarii

Probabil că vizitați cel puțin câteva site-uri care sunt relevante pentru afacerea dvs. în mod regulat, de ce să nu participați la conversație? Comentariul nu oferă neapărat o impulsionare imediată a traficului de referință imediat, dar obținerea unui nume pentru dvs. prin furnizarea unor comentarii inspirate, gânduri provocatoare pe blogurile și site-urile din industrie este o modalitate foarte bună de a-ți obține numele acolo - ceea ce poate duce ulterior la conducând mai mult trafic către site-ul dvs. Amintiți-vă că, la fel ca în cazul postării oaspeților, calitatea și relevanța sunt esențiale - ar trebui să fiți angajați cu alți oameni în cadrul dvs. de nișă, fără a renunța la legăturile de spam pe site-uri independente.

 

19. Examinați datele din Google Analytics

Google Analytics este o sursă neprețuită de date despre aproape orice aspect conceptual al site-ului dvs., de la cele mai populare pagini la cele demografice ale vizitatorilor. Păstrați cu atenție datele dvs. Google Analytics și utilizați aceste informații pentru a vă informa strategiile de promovare și de conținut. Fiți atenți la ce posturi și pagini se dovedesc cele mai populare. Inspectați datele vizitatorilor pentru a vedea cum, de unde și când va veni traficul de pe site.

20. Activați-vă pe mediile sociale

Nu este suficient să partajați conținut doar prin intermediul canalelor sociale - trebuie să participați activ și la comunitate. Aveți un cont Twitter? Apoi, participați la discuții de grup cu hashtag-uri relevante. Publicul tău lasă comentarii despre postările tale pe Facebook ? Răspundeți la întrebări și angajați-vă cu cititorii dvs. Nimic nu se oprește mai repede decât utilizarea rețelelor sociale ca canal de difuzare - folosiți mediul social așa cum a fost intenționat și, de fapt, interacționați cu fanii.

21. Trimiteți conținutul dvs. către site-urile Aggregator

În primul rând, o declarație de respingere a responsabilității - nu spamați Reddit și alte site-uri similare care speră să "atingă jackpotul" traficului de referință, deoarece nu se va întâmpla. Membrii unor comunități precum Reddit sunt extraordinar de pricepuți pentru spam-ul deghizat ca legături legitime, dar, din când în când, nu este rău să trimiteți link-uri pe care aceste publicații le vor găsi cu adevărat utile. Alegeți un subprogram relevant, trimiteți conținutul dvs., apoi vizionați traficul.

 

22. Includeți video în strategia dvs. de conținut

Conținutul bazat pe text este bine și bun, dar videoclipul poate fi un atu valoros atât în ​​atragerea de noi vizitatori, cât și în a face site-ul dvs. mai atrăgător. Datele arată că reținerea informațiilor este semnificativ mai mare pentru materialele vizuale decât pentru text, ceea ce înseamnă că marketingul video este o modalitate excelentă de a atrage atenția publicului dvs. și de a crește traficul pe site-ul dvs. în același timp.

23. Cercetarea concursului

Dacă nu ați folosit software cum ar fi BuzzSumo pentru a verifica ce au făcut concurenții dvs., sunteți într-un dezavantaj uriaș. Aceste servicii agregă performanța socială a anumitor site-uri și conținuturi pentru a vă oferi o vizualizare rapidă a subiectelor care rezonează cu cititorii și, cel mai important, pentru a face runde pe social media. Aflați ce citiți (și vorbește) despre oameni și că ați putea emula acest tip de conținut pentru a aduce trafic pe site-ul dvs. Web.

 

24. Webinarii gazdă

Oamenii iubesc să învețe, iar seminariile web reprezintă o modalitate excelentă de a vă împărtăși înțelepciunea cu publicul care vă așteaptă cu nerăbdare. În combinație cu o campanie eficientă de promovare socială, webinarurile reprezintă o modalitate foarte bună de a crește traficul către site-ul dvs. web. Trimiteți un e-mail o săptămână sau mai devreme, precum și o ultima șansă de înscriere cu o zi înainte de webinar. Asigurați-vă că arhivați prezentarea pentru vizionarea ulterioară și că vă promovați webinarurile pe scară largă prin intermediul rețelelor sociale. Dacă vă întrebați cum să faceți un webinar , faceți clic pe link pentru câteva sfaturi.

25. Participă la conferințe

Indiferent de industria în care vă aflați, există șanse să existe cel puțin una sau două convenții majore și conferințe care sunt relevante pentru afacerea dvs. Participarea la aceste evenimente este o idee bună - vorbind la ei este chiar mai bună. Chiar și un angajament de vorbire decentă pe jumătate este o modalitate excelentă de a vă stabili în calitate de lider de gândire în industria dvs. și de a obține o expunere semnificativă pentru site-ul dvs.

Ei bine, asta e doar pentru postul de astăzi. Dacă aveți propriile sfaturi pentru creșterea traficului pe site-ul dvs., mi-ar plăcea să le aud.

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |