Vă sabotați clasamentele Google?

Majoritatea companiilor își sabotează clasamentul local pe Google și cel mai rău este că nici măcar nu își dau seama ...

Vă sabotați clasamentele Google?

Parcurgeți această listă ca o listă de verificare pentru a determina dacă vă sabotați propriile clasamente Google.

Realizăm frecvent audituri SEO și aproape 100% dintre companiile pe care le examinăm fac cel puțin una dintre cele 11 greșeli frecvente din acest articol. Așadar, există șanse mari să descoperi că faci și câteva greșeli.

 

Cu toate acestea, nu vă descurajați dacă găsiți câteva greșeli. Vestea bună este că este destul de ușor să remediați toate acestea.

Scopul meu aici este să vă ajut să identificați ce nu este în regulă și ce vă împiedică să vă poziționați pe primul loc în rezultatele locale ale Google, iar apoi depinde de dvs. să luați măsuri pentru a curăța totul.

Bine, să începem cu cea mai ușoară greșeală de remediat ...

Ghidul SEO pentru a conduce un trafic de calitate

SEO pe scurt

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) se referă la toate activitățile care vizează conducerea unui trafic de calitate către un site web prin listări organice de motoare de căutare. Pentru a funcționa bine, site-ul dvs. web trebuie să:

  • fii prietenos cu motoarele de căutare
  • au conținut valoros
  • poartă o anumită autoritate și încredere prin link-uri de pe alte site-uri web

Ai rezolvat totul? Atunci performanța SEO a site-ului dvs. web va trece prin acoperiș!

În acest ghid pentru SEO pentru începători, vă vom prezenta pas cu pas prin procesul de optimizare SEO a site-urilor dvs. web. După citirea acestui ghid, veți putea începe optimizarea site - uri web pentru mai mult trafic organic de unul singur . Prin trafic organic, ne referim la traficul pentru care nu ați plătit motoarele de căutare.

Să luăm interogarea „cumpără tricou online”. Secțiunea marcată în verde cuprinde listele neplătite. Aceste listări sunt ceea ce ne propunem cu SEO. Secțiunea marcată cu roșu conține reclame. Publicitatea în Google se face prin Google AdWords.

Motivele achizitiei unui web site de primarie

Satisfacerea intereselor generale ale colectivitatilor

Administratia publica locala prin institutiile sale - primarie si consiliu judetean sau local - se afla in serviciul cetateanului, astfel aceasta urmareste satisfacerea intereselor generale ale colectivitatilor pe care le reprezinta si armonizarea lor cu cele individuale. Pentru a-si putea realiza in mod eficient rolul administratia publica trebuie sa prevada si sa programeze, sa organizeze procesul de executie, sa decida, dar sa si pregateasca varinate de decizie, sa coordoneze si sa controleze intreaga activitate de punere in executie si de realizare a valorilor politice. Posibiltatea realizarii acestor actiuni se poate asigura doar daca administratia publica este eficienta, deschisa fata de cetatenii care manifesta tot mai mult dorinta de a fi auziti si inteslesi de catre institutiile publice.

Cresterea eficacitatii prin achizitie web site primarie

Prin imperativul administrativ de eficacitate, administratia publica a fost constransa totodata sa integreze noi tehnologii de organizare a activitatii, dintre care implementarea sitemelor informationale se afla inca din pacate pentru Romania la un nivel incipient necesitand o serie de imbunatatiri. In vederea studierii in mod corect a problematicii implementarii tehnologiiilor infomationale in administratia publica din Romania pe parcurul acestui articol se va realiza analiza site-ului Primariei Municipiului X, facandu-se o serie de referiri si comparatii cu paginele web ale altor institutii similare din tara dar si din strainatate.

Scadere cheltuieli, transparenta

In vederea asigurarii realizarii unui proces adminitrativ, eficient, econom, dar mai ales orientat catre cetatean si transparent reprezentantii colectivitatii locale din municipiul X, pornind de la exigentele socitatii actuale au considerat in anul 2020 ca realizarea/actualizarea unui site al primariei este un pas important in scopul indeplinirii acestor deziderate si achizitie de servicii profesionale.

Ghidul SEO esențial pentru începători

 

Dacă toată lumea are o chemare, atunci una dintre ele este SEO. Împreună cu media plătită, SEO este pâinea și alimentele  și unele dintre ceea ce facem cel mai bine. Echipele noastre de SEO sunt pline de tocilari auto-proclamați care sunt obsedați de backlink-uri, strategia de conținut și, mai presus de toate, practicile de pălărie albă. Ne place să credem că avem unii dintre cei mai buni dintre cei mai buni când vine vorba de guru SEO și am pus timpul și efortul în înțelegerea profunzimilor SEO și a modului în care îl puteți folosi pentru a vedea un succes uimitor pentru afacerea dvs. Avem rezultatele pentru a demonstra acest lucru.

Ne compilăm expertiza pentru a oferi un tutorial perfect pentru începătorii SEO. Indiferent dacă sunteți un startup mic sau o afacere mare, aceste informații pot schimba drastic vizibilitatea și, în cele din urmă, succesul mărcii dvs. Vom trece în revistă câteva cunoștințe fundamentale și concepte cheie care vă vor pune în poziția de a deveni propriul dvs. profesionist SEO.

What is SEO?

Să începem de sus. SEO este un acronim pentru optimizarea motoarelor de căutare și, în forma sa cea mai concisă, este practica creșterii atât a calității, cât și a cantității de trafic către site-ul dvs. web prin rezultate de căutare organice. Cel mai bun SEO permite persoanelor care caută produsul dvs. să îl poată găsi cu ușurință și să ofere cele mai potrivite informații. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de a implementa tactici SEO pălărie albă care au ca rezultat clasarea site-ului dvs. web pe SERP. SEO cu pălărie albă se referă la strategiile SEO care sunt în conformitate cu termenii și condițiile marilor motoare de căutare, inclusiv Google.

Creare site primarie, Realizare site, administrare site primarie comunala

Top 12 sugestii structurale de luat in seama pentru creare site primarie comunala eficient si o administrare site facila.
 

Un site pentru institutie publica primarie trebuie sa includa o structura si informatii obligatorii conform ghidului POCA de creare site primarie, astfel, trei sectiuni principale: Despre institutie, Detalii contact si Informatii publice - la creare site primarii . Fiecare sectiune si subsectiune este clar definit in ghidul POCA de realizare site primarie.  Informatiile publice trebuie sa respecte, conform RGPD, LEGE nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru creare site primarii.

Valoare contract 2880 RON, detalii SEAP, CUI 36246651, Cod CPV 73413000-8 Realizare site web :Go On 2880 institutie publica conform POCA

 Valul alfabetizarii infomatice demonstreaza in societatea actuală bazata pe internet si comunicare la scara globala ca site-urile sofisticate devin din ce în ce mai mult o normă fireasca demonstrand potentialul imens inca nexeplorat. Creare site primarie pentru a ieși in evidenta, un site de primarie ar trebui să aibă un conținut convingător și un web design cu o atracție vizuală, să atraga prin implicare, rol informativ și să reflecte spiritul și activitățile din comunitate oferind o administrare site intuitiva si accesibila.

Creare site institutie publica, primarie, directie, obligatoriu prin lege

Potrivit Legii 161/2003, fiecare primarie ar fi trebuit sa aiba pana la sfarsitul anului 2008 propriul site web, prin intermediul caruia toate informatiile legate de primarie sa fie transparente.

Realizare site poca primarii institutii publice - creare site primarieOamenii sunt extrem de inventivi cand interesele lor sunt implicate, crearea unei prezențe online interactive care să apeleze la membri reprezentativi, părinți, bunici, lideri ai comunitatii sa încurajează implicarea, sa întăreasca comunitatea și sa promoveze loialitatea. Cu ajutorul unui program software pentru care include o funcție de gestionare a conținutului site-ului, primaria dvs. poate obține un site securizat, personalizat și ușor de utilizat. Mai jos sunt câteva sfaturi de pentru a face site-ul dvs. convingător și eficient:

Creare site institutie publica, primarii cu structura conform legii