Vă sabotați clasamentele Google?

Vă sabotați clasamentele Google?

Majoritatea companiilor își sabotează clasamentul local pe Google și cel mai rău este că nici măcar nu își dau seama ...

Vă sabotați clasamentele Google?

Parcurgeți această listă ca o listă de verificare pentru a determina dacă vă sabotați propriile clasamente Google.

Realizăm frecvent audituri SEO și aproape 100% dintre companiile pe care le examinăm fac cel puțin una dintre cele 11 greșeli frecvente din acest articol. Așadar, există șanse mari să descoperi că faci și câteva greșeli.

 

Cu toate acestea, nu vă descurajați dacă găsiți câteva greșeli. Vestea bună este că este destul de ușor să remediați toate acestea.

Scopul meu aici este să vă ajut să identificați ce nu este în regulă și ce vă împiedică să vă poziționați pe primul loc în rezultatele locale ale Google, iar apoi depinde de dvs. să luați măsuri pentru a curăța totul.

Bine, să începem cu cea mai ușoară greșeală de remediat ...

 

1. Fără profil Google My Business

Când vă gândiți la optimizarea motorului de căutare (SEO), atunci vă gândiți imediat la clasarea site-ului dvs. în rezultatele Google. Cu toate acestea, cu SEO local, există un pic de răsucire.

Căutați „dentiști din apropiere” și veți vedea o hartă mare în colțul din dreapta sus. În plus, veți vedea informații despre cabinetele stomatologice listate în principalele rezultate (adică nume, adresă, număr de telefon, recenzii etc.).

Iată ce se întâmplă ... că informațiile provin de la pagina de profil Compania mea pe Google a fiecărei companii , nu de la site-ul lor!

Deci, dacă nu aveți încă o pagină de profil Compania mea pe Google, pierdeți. Este 100% gratuit să configurați acest lucru și nu ar trebui să vă ia mai mult de 20 de minute. Faceți clic aici pentru a afla mai multe și pentru a vă configura astăzi .

Nu uitați chiar ultimul pas, care este verificarea înregistrării companiei dvs. Acesta este un pas important pentru a vă asigura că sunteți proprietarul paginii dvs., astfel încât dvs. (și nimeni altcineva) să puteți face modificări în viitor.

 

2. Înregistrări duplicate

Următoarea greșeală obișnuită pe care o văd este că am duplicat paginile de profil Compania mea pe Google.

Google urăște conținutul duplicat în rezultatele căutării. Este o experiență proastă pentru utilizatorii lor să vadă aceleași informații de două ori în rezultatele lor și este o risipă a resurselor Google pentru a analiza și stoca informații duplicate.

De aceea, crearea listelor duplicat este contrară termenilor și condițiilor Google. Fiecare locație comercială trebuie să aibă o singură pagină de profil Compania mea pe Google. Pentru a vedea dacă aveți mai multe pagini, utilizați instrumentul Moz Local .

Introduceți pur și simplu numele și adresa afacerii dvs., iar instrumentul lui Moz vă va informa dacă există câteva liste duplicate care plutesc online. Dacă există, contactați Google pentru a le elimina cât mai repede posibil, astfel încât să nu vă trageți în jos clasamentul.

 

3. Categorii relevante lipsă

OK, acum să analizăm cea mai frecventă (și adesea cea mai costisitoare) greșeală făcută pe pagina de profil a Companiei mele pe Google. Din experiența mea, cea mai mare greșeală este lipsa unor categorii relevante.

Nu grăbiți acest pas critic atunci când vă configurați pagina.

Gândiți-vă la categorii precum secțiuni din Pagini Galbene. Cu cât faceți publicitate în mai multe secțiuni, cu atât este mai probabil ca potențialii dvs. să vă găsească.

Deci, cu cât categoriile mai relevante, cu atât mai bine. Rețineți că este împotriva termenilor Google să includă categorii irelevante, așa că aveți grijă când selectați categoriile dvs.

Google nu face acest lucru foarte ușor, așa că vă recomand să aruncați o privire la această listă mare pentru a găsi toate categoriile relevante pentru afacerea dvs. Un alt sfat este să revizuiți categoriile pe care companiile locale de top le-au selectat în profilurile lor.

 

4. Informații de contact lipsă pe site-ul dvs. web

Accesați pagina de contact a site-ului dvs. web și confirmați că toate informațiile dvs. de contact sunt listate pe pagină.

Mai precis, asigurați-vă că numele, adresa și numărul de telefon al companiei dvs. sunt listate ca text (nu o imagine!). Astfel, Google vă poate citi cu ușurință informațiile de contact și le poate verifica acuratețea.

Google nu dorește să afișeze informații incorecte în rezultatele căutării. Acest lucru ar fi devastator pentru credibilitatea lor și, în timp, ar pierde utilizatorii.

Așadar, una dintre măsurile pe care Google le ia pentru a asigura acuratețea este compararea informațiilor listate pe site-ul dvs. web cu informațiile listate pe pagina de profil Compania mea pe Google. Dacă site-ul și profilul dvs. nu afișează aceleași informații de contact exacte, va trebui să vă editați site-ul și / sau profilul Compania mea pe Google pentru a le asigura coerența.

Acest lucru ne duce la greșeala # 5 ...

 

5. Informații NAP incoerente online

Greșeala # 5 este NAP inconsistentă, care este pur și simplu un acronim pentru N ame, A ddress și P hone number.

După cum am menționat mai sus, este important să aveți aceleași informații de contact listate atât pe site-ul dvs. web, cât și pe pagina Compania mea pe Google.

Dar asta nu este tot…

Google face acest pas uriaș mai departe și compară informațiile dvs. de contact listate pe site-ul dvs. web cu informațiile listate pe alte site-uri de pe întregul internet!

Aceasta înseamnă că trebuie să aveți un NAP consistent pe fiecare pagină web care listează informațiile dvs. de contact. În principal, vorbim despre directoare comerciale, deoarece acestea sunt tipurile de site-uri web cele mai susceptibile de a afișa informațiile dvs. de contact public online.

Pentru a verifica NAP inconsecvent, mergeți din nou la instrumentul de căutare local Moz . Introduceți pur și simplu informațiile despre companie și instrumentul vă va spune rapid dacă aveți probleme.

 

6. Referințe lipsă

O citație este pur și simplu o mențiune a NAP-ului dvs. pe un alt site web.

În greșeala nr. 5 de mai sus, am subliniat importanța coerenței în toate citatele dvs. online. Ei bine, doar pentru că ai consistență nu înseamnă că ești clar.

Este posibil să vă lipsească câteva citații importante care vă afectează șansele de a vă clasa pe Google.

Pentru a verifica dacă vă lipsesc citările importante, puteți începe folosind instrumentul de căutare local Moz. Dacă găsiți că există oportunități, atunci pur și simplu adăugați toate informațiile despre companie pe site-urile web.

OK, este suficient în ceea ce privește NAP-ul și citările dvs. Să trecem la greșelile care nu sunt atât de ușor de remediat ...

 

7. Fără recenzii ale clienților

Majoritatea companiilor se luptă să primească recenzii ale clienților online. Așadar, dacă ți-au lipsit recenzii la profilul Compania mea pe Google, atunci nu te bate prea rău pentru că nu ești singur.

Problema este că este nevoie de un efort real în scopul clienților dvs. pentru a adăuga o recenzie.

Îmi pare rău să spun că nu există nicio soluție glonț de argint aici. Tot ce puteți face este să întrebați (prin e-mail, în persoană și prin telefon) și să facilitați cât mai ușor fiecare client să lase o recenzie.

Dintre aceste 3 metode, am constatat că cererea prin e-mail - împreună cu un link și instrucțiuni - este cea mai eficientă metodă, deoarece clientul dvs. nu trebuie să vă găsească profilul, îi conduceți direct către acesta.

Obținerea unor recenzii pozitive va fi probabil un proces lent, dar, în timp, se adaugă și vă va oferi un adevărat avantaj competitiv, greu de replicat.

 

8. Conținut de site web de calitate scăzută și subțire

Celelalte 4 greșeli nu sunt direct legate de profilul Compania mea pe Google. Asta pentru că Google și-a schimbat algoritmul pentru a încorpora mai multe semnale, cum ar fi conținutul de pe site-ul dvs. web.

Site-ul dvs. joacă un rol important în gradul în care profilul dvs. Compania mea pe Google se va clasa în rezultatele căutării. Dacă site-ul dvs. web este plin de conținut de calitate slabă, subțire (mai puțin de 500 de cuvinte pe pagină, ca regulă generală), atunci veți lupta pentru a vă clasa în Google.

Dacă te gândești la asta din perspectiva Google, atunci are mult sens ...

Misiunea Google este de a oferi căutătorilor cele mai relevante pagini web, care sunt cel mai probabil să răspundă la întrebările căutătorilor. În general, paginile web cu mai mult conținut oferă mai multe informații decât paginile web cu mai puțin conținut. De aceea, este atât de important să revizuiți toate paginile dvs. web cheie și să vă asigurați că au cel puțin 500 de cuvinte cu conținut relevant.

 

9. Nu există linkuri relevante de înaltă calitate

Link-urile de la alte site-uri web de înaltă calitate și relevante au fost întotdeauna un factor major în SEO și, mai recent, Google folosește linkuri în algoritmul lor de clasare locală.

Aceasta înseamnă că nu vă puteți baza doar pe o pagină de profil optimizată pentru Compania mea pe Google și pe citate. De asemenea, trebuie să investiți în tactici pentru a obține linkuri relevante și de înaltă calitate.

Probabil vă întrebați cum puteți obține alte site-uri web pentru a vă conecta la site-ul dvs.?

Primul pas pe care îl recomandăm întotdeauna este să afișăm afacerea dvs. în directoare relevante și de calitate. Directoarele vă pot ajuta să puneți o bază de legături și oferă, de asemenea, citații (mențiuni despre numele, adresa și numărul dvs. de telefon).

Pe termen lung, cel mai bun mod de a atrage link-uri de calitate este de a publica și de a promova conținut excelent. Știu că probabil nu este ceea ce doriți să auziți, dar cel mai bun mod de a face ca alte site-uri web să se conecteze la site-ul dvs. este să creați ceva la care merită conectat. Dacă încercați să utilizați comenzile rapide, atunci veți avea probabil probleme în drum.

 

10. Ignorarea rețelelor sociale

De-a lungul anilor, a existat un anumit dezacord în rândul experților cu privire la impactul rețelelor sociale asupra SEO. Aruncați o privire la factorii de clasificare SEO locali ai lui David Mihm și veți vedea că activitatea de pe rețelele sociale este unul dintre multele semnale pe care Google le folosește pentru a clasa companiile. (În contrast, articolul BrightLocal 2020 privind factorii de clasificare SEO locali nu ia în considerare rețelele sociale).

Există o mulțime de dezbateri cu privire la acest lucru, dar indiferent dacă sunteți de acord că activitatea de pe rețelele sociale influențează în mod direct clasamentul, nu se poate nega faptul că rețelele sociale pot oferi un canal util pentru a crea mai multă expunere și buzz despre afacerea dvs.

Așa cum am menționat mai sus, cel mai bun mod de a obține linkuri către site-ul dvs. este cu un conținut excelent. Și una dintre cele mai bune modalități de a vă promova conținutul pentru a-l prezenta în fața publicului țintă este prin intermediul rețelelor sociale. Deși nu considerăm că rețelele sociale sunt principalul motor al succesului SEO local, credem că este o greșeală să ignorăm complet rețelele sociale.

 

11. Niciun site web optimizat pentru mobil

Ultima eroare nu este crearea unui site web optimizat pentru dispozitive mobile.

SEO local și dispozitivele mobile merg mână în mână, deoarece din ce în ce mai mulți oameni își folosesc dispozitivele mobile pentru a căuta companii locale din mers.

Eu personal fac asta tot timpul ...

Chiar și când sunt acasă, îmi voi folosi dispozitivul mobil mai degrabă decât să merg și să pornesc computerul și să aștept să se încarce. Pe măsură ce mai mulți dintre potențialii dvs. se adresează dispozitivelor mobile, aceștia se vor aștepta să vadă un site web optimizat pentru mobil.

Google a început deja să experimenteze cu etichete în rezultatele căutării lor pentru a le spune căutătorilor ce rezultate au pagini web adaptate pentru dispozitive mobile. Apoi, în aprilie 2015, Google și-a actualizat algoritmul pentru a include semnale de compatibilitate cu dispozitivele mobile în algoritmul lor de clasare. Și mai recent, în 2018, Google a trecut la indexarea pe primul dispozitiv mobil, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. mobil va fi principalul site web pe care Google îl analizează în scopul clasificării. Și de ceva vreme (de la 1 iulie 2019), Google a activat implicit indexarea pe mobil pentru toate site-urile web noi.

Deci, dacă nu ați făcut-o deja, trebuie să creați un site web optimizat pentru mobil, pentru a concura în rezultatele căutării locale în lunile și anii următori.

 

Vrei ajutor cu SEO local?

Am experienta, stiu ce functioneaza, exista cateva tactici SEO verificate care se potriveste la peste 80 de proceste din situatii.

DE CE CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT, CLASAREA ANUNȚULUI - CE ESTE, FACTORII CARE INFLUENȚEAZĂ SCORUL DE CALITATE, RATĂ DE CLICRELEVANȚĂ: A DOUA COMPONENTĂ CA MĂRIME, CALITATEA PAGINII DE DESTINAȚIE, UNDE POT GĂSI SCORUL MEU DE CALITATE, AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR CU GOOGLE, SCOR DE CALITATE, COSTULUI PE CLIC, CLIENȚI POTENȚIALISCORULUI DE CALITATE, CAMPANII GOOGLE ADS, GOOGLE ADSÎMBUNĂTĂȚI CAMPANIILE PUBLICITARE, CĂUTAREA GOOGLERAPORTAREA GOOGLE ADS, RELEVANȚA CUVINTELOR CHEIE,REZULTATELOR CĂUTĂRII

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |