15 tactici de experți pentru a obține mai multe comentarii pe blog

15 tactici de experți pentru a obține mai multe comentarii pe blog

Căutați o modalitate ușoară de a obține mai multe comentarii pe blog WP?

Cererea vizitatorilor să comenteze la noile postări de blog vă poate ajuta să generați clienți potențiali și să dezvoltați relații semnificative cu publicul dvs. Cu toate acestea, găsirea unor modalități de a genera mai multe conversații în secțiunea de comentarii poate fi o provocare dacă ești începător.

Acest articol vă va arăta cele mai bune tactici pentru a obține mai multe comentarii pe blog.

Cuprins
 1. 1. Rulați un Giveaway
 2. 2. Verificați setările dvs. de prevenire a spamului
 3. 3. Scrieți articole din listă
 4. 4. Pune întrebări deschise
 5. 5. Adăugați videoclip la conținutul dvs
 6. 6. Comentează alte postări de blog
 7. 7. Răspundeți la comentarii
 8. 8. Permiteți utilizatorilor să se aboneze la comentarii
 9. 9 Notificați utilizatorii despre răspunsurile la comentariile lor
 10. 10. Creați postări în jurul comentariilor de top
 11. 11. Cereți abonaților dvs. de e-mail să comenteze
 12. 12. Activați Comentarii pentru postările vechi
 13. 13. Faceți un anunț
 14. 14. Afișează comentarii recente
 15. 15. Cereți feedback pe rețelele sociale

De ce ar trebui să încurajezi mai multe comentarii?

Există multe motive pentru care proprietarii de bloguri ar trebui să încurajeze mai multe comentarii pe site-ul tău.

Obținerea mai multor comentarii pe blog vă poate ajuta să:

 • Creșteți dovada socială: site-ul dvs. pare mai popular atunci când mai mulți oameni comentează conținutul dvs.
 • Vedeți dacă conținutul dvs. ajută: comentariile sunt o modalitate excelentă de a aduna feedback despre conținutul dvs. și de a vedea dacă vă ajută publicul.
 • Creșteți implicarea: cititorii dvs. vor să fie auziți. Comentariile le oferă acelor oameni o voce, rezultând multă implicare.
 • Aflați despre publicul dvs .: înțelegerea publicului dvs. prin intermediul comentariilor vă ajută să aflați mai multe despre aprecierile, neaprecierea și punctele dure. Acest lucru vă poate ajuta să vă dezvoltați produsele, serviciile și produsele pentru a satisface mai bine nevoile acestora.

În loc să fie o valoare vanitară, comentariile pe blog sunt o modalitate eficientă de a vă apropia de publicul dvs., de a crește dovezile sociale, de a aduna feedback valoros și de a învăța cum să le serviți mai bine.

Cum să obțineți mai multe comentarii pe blog

Când înveți cum să obții mai multe comentarii pe blog, se rezumă la 2 lucruri:

 1. Facilitând lăsarea unui comentariu
 2. Oferirea oamenilor un motiv să comenteze

Dacă este implicată prea multă frecare în lăsarea de comentarii pe blog, oamenii nu o vor face. De exemplu, dacă utilizați un sistem de comentarii care le cere utilizatorilor să treacă prin prea multe cercuri, aceștia vor renunța.

Așa că va trebui să eliminați această fricțiune și să oferiți un motiv bun pentru ca oamenii să interacționeze cu secțiunea dvs. de comentarii.

Având în vedere acest lucru, haideți să descoperim cele mai bune modalități de a obține mai multe comentarii pe blog.

1. Rulați un GiveaWay - concurs cadou

Desfășurarea unui concurs cadou este una dintre cele mai simple modalități de a determina oamenii să lase comentarii pe blogul tău. Nu numai că un giveaway poate îmbunătăți implicarea publicului, dar poate ajuta și:

 • Creșteți gradul de cunoaștere a mărcii
 • Creșteți-vă lista de e-mailuri
 • Sporiți-vă urmăritorii din rețelele sociale
 • Promovați produse sau servicii
 • Colectați conținut generat de utilizatori (UGC)
 • Crește-ți adepții blogului

Tot ce trebuie să faceți este să faceți o cerință ca utilizatorii să lase un comentariu pe blog pentru a intra în giveaway-ul dvs.

În acest exemplu de la WPBeginner Engage Facebook Group , ei le-au cerut fanilor să comenteze la una dintre mai multe postări de blog și să lase un link către comentariul lor pentru a câștiga. Acest lucru a dus la sute de comentarii noi și tone de interacțiuni cu fanii lor.

Înrudit : Cum WPForms a obținut peste 11.000 de membri ai grupului Facebook cu RafflePress

Puteți derula orice concurs de pe site-ul dvs. WordPress cu un instrument de giveaway precum RafflePress.

RafflePress este cel mai bun plugin viral pentru WordPress. Face foarte ușor să creezi cadouri și concursuri virale în câteva minute, fără a angaja un dezvoltator.

Puteți începe rapid alegând unul dintre șabloanele de giveaway prefabricate, concepute pentru a atinge obiective specifice de giveaway. Apoi, vă puteți conecta cu platforme de social media , cum ar fi LinkedIn, Facebook și Twitter, pentru a vă crește numărul de urmăritori sociali și a crește traficul pe site-ul dvs. prin acțiuni de partajare socială.

RafflePress vine cu un generator de cadouri drag-and-drop, care facilitează crearea rapidă a concursurilor, fără a fi necesară codificarea. De asemenea, se integrează cu serviciile populare de marketing prin e -mail pentru a vă crește lista de e-mail.

Este ușor să lansați un giveaway pentru a obține mai multe comentarii pe blog cu RafflePress. Cu acțiunea de înscriere Lăsați un comentariu , puteți cere participanților să lase un comentariu în schimbul înscrierii în concurs.

Doar faceți clic pe acțiune pentru a o adăuga la widgetul giveaway și spuneți utilizatorilor ce doriți să facă. De asemenea, le puteți cere să posteze linkul către comentariul lor pentru a verifica intrarea lor.

Când alegeți un câștigător, puteți utiliza selectorul aleatoriu de câștigători și puteți trimite un e-mail câștigător direct din tabloul de bord WordPress.

2. Verificați setările dvs. de prevenire a spamului

Am menționat mai devreme necesitatea de a elimina fricțiunile din comentariile dvs. de pe blog. Un lucru care poate provoca conflicte este instrumentele de prevenire a spamului.

Acesta poate include orice tip de Captcha în care utilizatorii trebuie să rezolve un puzzle sau să introducă un cod înainte de a li se permite să comenteze.

Deși s-ar putea să împiedicați accesul unor comentarii spam, mulți spammeri pot trece cu ușurință de metodele dvs. de prevenire. Pe termen lung, ați putea pierde comentarii, deoarece este frustrant pentru utilizatori să le părăsească.

O modalitate de a combate acest lucru este să vă reevaluați setările de spam și să utilizați un instrument mai ascuns, cum ar fi pluginul Akismet anti-spam. Sau puteți opta pentru o formă mai avansată de Captcha, cum ar fi Google Recaptcha, care necesită doar o simplă casetă de bifare pentru a demonstra că utilizatorul nu este un robot spam.

Puteți consulta acest articol pentru mai multe modalități de a reduce spamul de comentarii în WordPress .

Știați că RafflePress are o opțiune invizibilă Recaptcha pentru cadouri. Aceasta înseamnă că protecția împotriva spamului funcționează invizibil în fundal și se afișează unui utilizator numai atunci când există activitate suspectă.

3. Scrieți articole din listă

Unele dintre cele mai populare articole de pe internet sunt postări bazate pe liste care împărtășesc 10 moduri de a face ceva sau 27 de cele mai bune plugin-uri WordPress de folosit pentru site-ul tău.

Listele numerotate ca acestea sunt ușor de citit pentru oameni. De asemenea, sunt excelente pentru SEO și pot genera tone de trafic de căutare organic. În plus, atunci când oamenii fac clic pe postare, știu că vor primi informațiile de care au nevoie.

Cea mai bună modalitate de a obține mai multe comentarii la aceste tipuri de articole este să le ceri cititorilor să adauge la listă. Acest lucru nu numai că oferă cititorilor tăi o modalitate atentă de a contribui la conversație, dar oferă și modalități simple de a-ți îmbunătăți articolul.

În acest exemplu de la WPBeginner, ei au cerut cititorilor să adauge sugestiile lor pentru cele mai bune site-uri ecologice care utilizează WordPress. Cu sugestiile adăugate, lista a crescut de la 10 la 23 de site-uri.

4. Pune întrebări deschise

O altă modalitate de a genera mai multe comentarii pe propriul blog este să închei fiecare postare cu o întrebare adresată cititorilor tăi. Chiar și ceva atât de simplu precum „Ce părere aveți despre XYZ” este suficient pentru a oferi utilizatorilor încrederea necesară pentru a-și exprima opiniile.

Chiar dacă comentariile pe blog sunt mult mai anonime decât în ​​persoană, mulți oameni sunt timizi online. Așadar, a pune o întrebare ușoară precum cea de mai sus îi poate face pe oameni să se simtă mai confortabil adăugând comentariile lor.

Încercați să puneți întrebarea îndrăzneață, astfel încât să iasă în evidență și să fie ușor de identificat. În caz contrar, cititorii ar putea derula complet.

Aruncă o privire la exemplul de mai sus de la ProBlogger. Darren Rowse încheie articolul cu o întrebare simplă, deschisă, rezultând o mulțime de comentarii pe blog.

5. Adăugați videoclip la conținutul dvs

Includerea videoclipurilor în postările de pe blog este o modalitate eficientă de a îmbunătăți numărul de comentarii pe care le primiți. Asta pentru că, în general, oamenii își amintesc cu până la 70% mai mult din ceea ce văd și aud decât ceea ce citesc. Deci, dacă încorporați conținut video relevant în blogurile dvs., există șanse mari să generați mai mult interes.

Marie Forleo, influență de top în rețelele sociale, include videoclipuri în postările sale, generând sute de comentarii de la cititorii implicați.

Utilizarea video este, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți șansele articolelor dvs. de a apărea pe prima pagină a rezultatelor motorului de căutare. Google prezintă din ce în ce mai mult conținut video în fragmentele sale prezentate, așa că apariția acolo poate genera tone de trafic direcționat către site-ul dvs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre statisticile rețelelor sociale , inclusiv statisticile pentru videoclipurile YouTube, consultați acest lucru.

6. Comentează alte postări de blog

O altă modalitate de a crește vizibilitatea blogului și, la rândul său, de a obține mai multe comentarii este să vă asigurați că marca dvs. este activă pe mai multe platforme de pe internet. Comentând pe alte bloguri și canale de social media, creșteți șansele ca oamenii să vă verifice blogul și să-și facă reciproc.

Cheia aici este să fii vizibil pe canalele care sunt relevante pentru publicul tău. Nu are rost să comentezi pe un blog de frumusețe dacă scrii despre cele mai recente dispozitive Apple. Oamenii nu vor fi interesați.

Cu toate acestea, dacă vă faceți timp pentru a lăsa comentarii și opinii atente pe un blog cu un public similar cu al dvs., autorul blogului vă va întoarce favoarea. În plus, comunitatea de fani care îl respectă pe autorul respectiv va urma probabil exemplul.

Mulți bloggeri folosesc instrumente precum Commentluv și Disqus pentru a gestiona și a genera mai multe comentarii. Deoarece aceste instrumente extrag conținut de pe site-ul comentatorului, îl încurajează să lase comentarii de înaltă calitate.

Ai putea chiar să postezi oaspeți pe acele bloguri dacă ai timp. Autorii blogurilor vă permit de obicei să includeți un backlink către site-ul dvs. în biografia autorului dvs., care este o altă modalitate excelentă de a obține mai multă atenție asupra conținutului și comentariilor dvs.

7. Răspundeți la comentarii

Urmând sfatul anterior, ar trebui să vă asigurați că răspundeți la comentariile de pe blogul dvs. și la orice răspuns la comentariile pe care le lăsați în altă parte.

Dacă îți ignori comentariile, conversația se va stinge și vei pierde feedback valoros din partea publicului tău. Cu toate acestea, dacă cititorii tăi văd că îți pasă suficient să răspunzi la comentarii, îi încurajează să se alăture conversației.

În calitate de proprietar al site-ului web, nu doriți ca postările dvs. de blog să treacă în vid și să fie lăsate nerecunoscute. Nici cititorii tăi nu vor ca comentariile lor să fie ignorate.

Răspundeți atent la toate întrebările pe care le primiți pentru a arăta că vă pasă de feedbackul publicului dvs. Și dacă nu există întrebări la care să răspundeți, mulțumiți cititorilor pentru comentarii. Acest lucru face ca ei să comenteze mai multe postări viitoare.

8. Permiteți utilizatorilor să se aboneze la comentarii

Când cineva lasă un comentariu pe site-ul dvs., va trebui de obicei să marcheze pagina pentru a reveni și a vedea dacă altcineva comentează articolul. Cu toate acestea, dacă nu vă marchează postarea sau nu uită numele site-ului, nu se vor mai întoarce niciodată.

Pentru a combate acest lucru, puteți permite cititorilor să se aboneze la toate comentariile de pe postările dvs. de blog WordPress. În acest fel, vor primi un e-mail ori de câte ori cineva comentează.

Puteți face acest lucru cu pluginuri de comentarii WordPress sau puteți adăuga o opțiune pentru a vă abona la fluxul RSS.

Acest lucru nu numai că va ajuta la stimularea discuțiilor pe site-ul dvs. web, dar vă va crește și afișările paginii.

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a afla cum să permiteți utilizatorilor să se aboneze la comentarii în WordPress .

9 Notificați utilizatorii despre răspunsurile la comentariile lor

În mod similar, ori de câte ori cineva lasă un comentariu pe site-ul dvs. web, nu există nicio modalitate prin care să vadă dacă cineva răspunde la comentariul său inițial. Din nou, de obicei ar trebui să marcheze pagina și să o viziteze mai târziu, ceea ce majoritatea utilizatorilor nu vor face.

Folosind acest ghid, este ușor să notificați utilizatorii cu privire la răspunsurile la propriile comentarii în WordPress. În acest fel, vor primi un e-mail numai dacă cineva răspunde la comentariul său.

Dacă îți faci un obicei din a răspunde la majoritatea comentariilor pe care le primești, această tactică ar putea duce la o comunitate de blog extrem de captivantă.

10. Creați postări în jurul comentariilor de top

Există câteva conversații excelente de purtat în secțiunea de comentarii care merită mai multă atenție. Deci data viitoare când vedeți un comentariu deosebit de perspicace, de ce să nu îl folosiți ca inspirație pentru următoarea postare nouă?

Puteți începe postarea cu o captură de ecran a comentariului inspirator și un link către site-ul web al utilizatorului respectiv. Apoi puteți continua să vă scrieți părerea despre comentariul de după.

Odată ce articolul este live, trimiteți un e-mail sau un mesaj pe rețelele sociale comentariului inițial și spuneți-i că au fost sursa ta de inspirație. Ei ar putea împărtăși articolul cu publicul lor, atrăgând mai multă atenție și mai mult trafic către site-ul dvs.

Această tactică vă permite să vă recompensați cei mai buni comentatori și să le oferiți recunoașterea pe care o merită. De asemenea, îi încurajează pe aceștia (și pe alți cititori) să revină și să comenteze mai mult în viitor.

11. Cereți abonaților dvs. de e-mail să comenteze

O altă modalitate ușoară de a obține mai multe comentarii pe blog este să trimiți e-mail abonaților la newsletter și să le ceri să se alăture conversației. Mulți agenți de marketing de conținut au descoperit că abonații de e-mail au mai multe șanse să partajeze conținutul dvs. cu rețeaua lor și sunt cei mai probabil să comenteze atunci când îi întrebați.

Puteți încerca să vă semnați buletinul informativ obișnuit cu un îndemn, solicitând utilizatorilor părerea lor despre articolele dvs. Sau puteți folosi sugestia de mai devreme în acest articol și întrebați cititorii ce ar mai adăuga la postare pentru a crea mai mult conținut grozav.

Pentru ca e-mailurile dvs. să aibă succes, va trebui să vă perfecționați liniile de subiect ale e-mailului pentru a crește ratele de deschidere a e-mailurilor. Atunci poți fi sigur că vei atrage mai mulți vizitatori pe blogul tău și că vei crește numărul de comentarii extrem de importante.

12. Activați Comentarii pentru postările vechi

Mulți bloggeri dezactivează comentariile la postările mai vechi de blog pentru a reduce spamul inutil de comentarii. Cu toate acestea, unii oameni probabil vă descoperă postările, vă vizitează blogul și decid că vor să comenteze.

Puteți activa cu ușurință comentariile pentru postările vechi de blog din tabloul de bord WordPress.

Doar navigați la Setări » Discuție din panoul de administrare WordPress și găsiți titlul „Alte setări pentru comentarii”. Apoi continuă și debifează caseta de lângă titlu, „Închide automat comentariile la postările mai vechi de 14 zile”.

Acum, cititorii pot lăsa un comentariu la postările tale mai vechi și pot continua discuția.

13. Faceți un anunț

Pe măsură ce site-ul dvs. web continuă să crească, probabil că sunt multe schimbări pe care va trebui să le faceți pentru a vă îmbunătăți șansele de succes. Cu toate acestea, oamenilor nu le place întotdeauna schimbarea, așa că este o idee bună să primiți feedback din partea publicului despre noile actualizări, funcții sau subiecte demne de știri.

Scrieți o postare de anunț în care să explicați modificările și cereți-vă publicului să vă spună ce cred ei în comentarii. Puteți folosi feedbackul pentru a rezolva orice problemă în actualizările viitoare, ca o modalitate de a vă servi mai bine publicul. În plus, le va arăta că prețuiești opinia lor.

WPForms anunță în mod regulat noi actualizări ale plugin-ului formularului de contact pe blogul lor, generând o mulțime de comentarii. Drept urmare, au o comunitate online înfloritoare.

14. Afișează comentarii recente

Când cineva ajunge pe pagina de pornire a site-ului dvs., nu este ușor să vedeți discuțiile care au loc pe blogul dvs. De exemplu, ar putea avea loc o dezbatere aprinsă căreia un nou vizitator ar putea dori să se alăture.

În WordPress, este ușor să afișați comentariile recente în orice zonă pregătită pentru widget-uri a site-ului dvs. web. Doar navigați la Aspect » Widgeturi din tabloul de bord WordPress și trageți Comentarii recente în zona pe care ați ales-o bara laterală. widgetul

Apoi, toate cele mai recente comentarii se vor afișa oriunde este vizibilă bara laterală pe site-ul dvs., iar utilizatorii pot intra în conversație.

15. Cereți feedback pe rețelele sociale

Social Media este o modalitate excelentă de a genera trafic către site-ul dvs., dar știați că o puteți folosi pentru a obține mai multe comentarii pe blog cu câteva cuvinte bine plasate?

În loc să partajați postări bune cu link-uri către cel mai recent articol pe rețelele sociale, cereți feedback-ul urmăritorilor. Puteți scrie ceva simplu, cum ar fi „Mi-ar plăcea să vă aud gândurile, lăsați un comentariu, vă rog”.

Acest tip de actualizare arată din nou că prețuiești opinia publicului tău în loc să-ți promovezi doar punctul de vedere.

Știați că: integrarea feedurilor de social media pe site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a crește implicarea, abonații și cunoașterea mărcii.

Asta e!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cele mai bune tactici pentru a obține mai multe comentarii pe blog. Acum nu mai rămâne decât să puneți în practică aceste sfaturi grozave și să urmăriți cum se dezvoltă discuțiile. 

Nu sunt comentarii publice despre “15 tactici de experți pentru a obține mai multe comentarii pe blog ”

Lasă comentariul tău - se acceptă link dofollow şi style text: b,a[href],i,u,strong.

In reply to Some User
What is 281 + 366 =

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |