Marketingul atelierelor de reparații auto - realizare web site service auto

Marketingul atelierelor de reparații auto - realizare web site service auto

În articolul de mai jos, veți găsi un ghid practic pentru marketingul atelierelor de service auto . Nu sunt gloante de argint sau scurtaturi. Acest lucru va necesita o muncă consistentă. Dar dacă faci aceste lucruri, ei absolut, 100%, vor avea un impact pozitiv asupra liniei tale de profit.

Cele mai multe dintre ceea ce găsiți aici, veți fi capabili să vă faceți singur dacă aveți ceva tehnic. Asta nu înseamnă că ar trebui să o faci singur. În multe cazuri, cel mai bun lucru pe care îl puteți face cu acest articol este să-l transmiteți altcuiva și să-i faceți să vă comercializeze pentru dvs. Aceasta poate să nu fie cea mai bună utilizare a timpului vostru. Dar indiferent cine o face, este imperativ ca aceasta sa fie facuta daca doriti sa aveti o afacere sanatoasa.

Modul în care este creat acest articol este de a vă oferi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce trebuie făcut pentru a comercializa un magazin de reparații auto. Pe parcursul articolului veți găsi legături care vă vor conduce la scufundări mai profunde în anumite subiecte. Recomandarea mea este să citiți complet articolul, apoi reveniți la început și începeți să urmați link-urile.

Zona de concentrare # 1 - site web

Când vorbești despre marketingul magazinelor de reparații auto, are sens doar să începi cu site-ul tău. Site-ul dvs. este hub-ul activităților de marketing ale magazinului auto. Dacă dvs. de marketing a fost Disney World, site-ul dvs. ar fi castelul Cenusareasa.

Orice alt loc pe care îl comercializați înapoi în site-ul dvs.

 • Marketingul dvs. prin e-mail - trimite link-uri către site-ul dvs.
 • Media dvs. socială - se leagă înapoi pe site-ul dvs. web
 • Google - link-ul BETTER înapoi la site-ul dvs.
 • Chiar și poșta directă - da - ar trebui să direcționeze oamenii către site-ul dvs.

Și acestea sunt doar câteva exemple de lucruri care vor face legătura către site-ul dvs. Web. Vor fi multe altele

Site-ul dvs. este adesea prima impresie pe care o au oamenii din afacerea dvs. Chiar și atunci când un client loial recomandă magazinul dvs. cuiva, vă va verifica online, înainte de a vă încredința în mașină.

Ai rostul. Site-ul dvs. este, fără îndoială, cea mai importantă parte a marketingului unei reparații auto.

Deci, ce caracteristici ar trebui să aibă un site bun magazin de reparații auto au?

 

Compatibilitate mobilă

Știu că ai auzit asta înainte. Promit că nu va fi o regurgitare a oricăror alte articole pe site-ul "caracteristici ale site-ului", dar, serios, acest lucru este important. Nu am fi continuat să batăm acest cal mort dacă nu am mai văzut site-uri web tot timpul care nu funcționează bine pe telefonul mobil.

Dacă urmăriți analiza site-ului dvs. web, probabil că veți găsi că majoritatea vizitatorilor site-ului dvs. vizitează pe dispozitive mobile. Înapoi în 2015 Google a anunțat că pentru prima dată căutările pe dispozitive mobile au depășit căutările efectuate de pe computerele desktop.

Iată motivul real pentru care este atât de important. Google și-a împărțit recent indexul astfel încât rezultatele pentru mobil și rezultatele desktop-ului să fie complet separate. Dacă căutați în timp ce utilizați un dispozitiv mobil, veți obține rezultate din indexul mobil. Dacă căutați utilizând un computer desktop, veți obține rezultate din indexul desktopului.

Dacă site-ul dvs. nu este prietenos cu dispozitivele mobile, nu veți fi găsit în partea de sus a indexului mobil - dacă sunteți chiar în indicele de telefonie mobilă.

Având un site web mobil prietenos pentru magazinul dvs. de reparații auto este cu siguranță important din punct de vedere al experienței utilizatorului, de asemenea. Oamenii obișnuiau să se simtă dispuși să aibă o experiență de utilizator sub-par atunci când vizionează site-uri pe telefonul lor. Doar nu doresc să mai facă asta.

Ceva de luat în considerare. Doar pentru că site-ul dvs. a funcționat bine pe telefonul mobil atunci când a fost nou nu înseamnă că funcționează încă bine pe telefonul mobil. Pe măsură ce a fost adăugat conținut, dacă persoana care a adăugat conținutul nu a acordat atenție, ar fi putut rupe aspectul dvs. mobil. Acest lucru este deosebit de comun cu imaginile și videoclipurile încorporate.

Puteți testa site-ul dvs. utilizând testul Google Mobile Friendly aici. https://search.google.com/test/mobile-friendly

Design atractiv

Checkered steaguri, vultur flaming, corvete rosii (nici măcar nu se specializează în corvette)

Când vă gândiți la site-urile de reparații auto, probabil vă gândiți la steaguri, vultur, flăcări și mașini de curse. Nu pot să încep să vă spun cât de multe site-uri de magazin auto am văzut cu un roșu Corvette în antet. Chestia e că pun pariu că acele magazine rareori au ocazia să lucreze la toate mașinile de sport.

Când oamenii vizitează un site web, trebuie să vadă imaginile cu care se pot asocia. Dacă conduc un Honda Civic, probabil că nu se referă la steagurile cu carouri și mașinile sport.

Acum, cu siguranță, dacă sunteți un specialist Corvette, puneți corveta pe site. Dar mă descurc.

Cea mai bună imagine pe care o puteți utiliza pe site-ul dvs. este un client zâmbitor, fericit. Poate că le-au fost înmânate cheile de către un consilier de serviciu. Poate că își conduc mașina și privesc înapoi în oglinda retrovizoare, la copilul lor în scaunul auto.

Ideea este să le arătați ceva la care se pot referi. Arata-le rezultatul dorit. Pentru a fi fericiți și încrezători în mașina lor.

Dincolo de imagini, gândiți-vă la emoțiile pe care doriți să le aibă atunci când vă vizitează site-ul. Culorile precum roșu și galben strălucitor sunt culori care spun "AVERTISMENT". Culori cum ar fi blues, verdeață și tansuri au tendința de a pune oamenii în largul lor. Teoria culorii joacă un rol important în eficiența unui site web.

Utilizați spațiu alb. Un site web aglomerat va da oamenilor o anxietate ca o cameră aglomerată sau o minte aglomerată. Spargeți conținutul în bucăți mici, ușor digerabile. Nu este nevoie să umpleți fiecare parte a paginii cu ceva.

Conținutul Centric pentru clienți

În calitate de proprietari de afaceri, avem tendința de a împărtăși fiecărui premiu pe care l-am primit vreodată. Vrem să știți despre bunicul nostru care a început afacerea cu 60 de ani în urmă. Vrem să știi cum a pornit-o, de ce a început-o, și întreaga istorie a companiei.

Există un loc pentru asta, dar nu este în față și centru.

Știți ce vrea clientul potențial să știe? Vor să știe:

 • Ce faci?
 • Cum îmi va face viața mai bună?
 • Cum fac afaceri cu tine?

În cartea lui Donald Miller, construirea unui Storybrand, te încurajează să faci clientul tău eroul povestirii și să te prezinți ca ghid.

În filmul The Karate Kid, Daniel Son a fost eroul povestirii. El a fost și cel mai slab personaj din poveste. Dar toți cei care au urmărit filmul doreau să fie Daniel Son. Cel mai puternic personaj din poveste a fost domnul Miyagi. El a fost ghidul lui Daniel Son. A făcut viața lui Daniel Fi mai bună.

Permiteți clientului dvs. să fie eroul. Tu ești ghidul. Asta înseamnă că povestea trebuie să fie legată de TINE. Poți să joci un rol secundar în poveste ... ... și e ok.

Cum faci acest lucru? Urmezi Storybrand Framework.


Credit de imagine: StoryBrand

 1. Identificați caracterul (clientul dvs.)
 2. Definiți problema (ce durere are clientul dvs.)
 3. Introduceți ghidul (magazinul de reparații auto)
 4. Dați-le un plan (cum vă veți face viața mai bună)
 5. Apelați-i la acțiune (spuneți-i cum să facă afaceri cu dvs. - apoi cereți-i să ia măsuri)
 6. Arătați-le ce arată succesul
 7. Arătați-le cum arată eșecul

Când introduceți ghidul, acesta este locul unde puteți vorbi despre dvs. înșivă. Puteți folosi declarații autoritare și declarații empatice. Acesta este locul unde vă spuneți despre anii dvs. de experiență, apartenența la asociații etc.

Dacă doriți să aflați cadrul StoryBrand, ridicați cartea. Dacă doriți să vedeți un exemplu de cadru în acțiune, aruncați o privire la pagina de pornire a acestui site web.

Echipa StoryBrand a reunit o resursă uimitoare gratuită pentru a face site-ul dvs. mai bun. Verificați-l la https://www.5minutemarketingmakeover.com/ .

Lista serviciilor pe care le oferiți.

Acestea pot fi pagini detaliate sub un dropdown de servicii sau pot fi o stivă de valoare simplă sub imaginea dvs. de erou pe pagina principală. În mod ideal, veți avea amândouă.


Exemplu de stivă de valori, așa cum este utilizat pentru asistența auto A1

Paginile detaliate vor servi în scopul optimizării motorului de căutare. Ceea ce vreau să spun este că vă vor ajuta să ajungeți când cineva caută pe Google. Foarte rar, cineva va citi o întreagă pagină de conținut despre patru aliniamente ale roților, dar o vor vedea în lista de servicii și știu că au găsit locul potrivit dacă asta căutăm.

Stiva de valori este de obicei găsită în partea de sus a paginii de pornire și poate fi văzută fără a trebui să derulați în jos. Este de obicei format din 3 sau 4 cutii mici care conțin text și sunt așezate orizontal pe pagină. Este un loc pentru a vă oferi serviciile primare, astfel încât acestea să fie în față și centru.

Ce tipuri de vehicule lucrați.

Ar trebui să faceți mai ușor pentru oameni să vadă ce tipuri de vehicule lucrați. Dacă veți lucra literalmente pe ceva, puteți scăpa cu a spune asta. "Lucrăm pe toate modelele și modelele". Dacă lucrați la mașini europene de înaltă linie, veți dori să specificați acest lucru. Dacă lucrați la camioane diesel, veți dori să specificați și acest lucru.

De asemenea, puteți utiliza categorii de autoturisme pentru a explica la ce lucrați. Cuvintele cum ar fi automobilele străine, autohtone, europene, SUV-uri, camioane ușoare și mașini sport vor avea un punct.

Aveți grijă să folosiți logo-urile producătorului. Cei mai mulți dintre ei le folosesc și nu le-au dat niciodată mâna, dar personal am primit o scrisoare de încetare și de respingere de la Mercedes-Benz pentru că aveau logo-ul pe site-ul meu când aveam magazinele mele. Știu deja că probabil îi vei folosi, dar o faci pe propriul tău risc.

opinii

Oamenii iubesc să vadă acele stele. 5 stele colorate spun oamenilor "ați luat decizia corectă".

Vom vorbi despre strategia de revizuire mai târziu în acest articol, dar știți că evaluarea afișată pe site-ul unui magazin de reparații auto vă va ajuta absolut să transformați perspectivele în clienți.

Există mai multe moduri de a face acest lucru.

 • Mărturii statice în conținutul site-ului dvs.
 • Link-uri pentru a examina site-uri precum Facebook, Yelp și Google My Business
 • Feed-uri live de la recenzie care solicită software cum ar fi Grade.us sau GatherUp

Este un lucru să-i spui oamenilor cât de mare ești tu. Este altul pentru a le permite clienților să le spună.

Cuvânt de avertizare - este împotriva multor termeni de serviciu revizuiți de site-ul web pentru a copia și a insera comentarii de pe site-ul lor în al tău. Este un lucru de a lua o recenzie sau două. Este ceva complet diferit pentru a copia și lipi pe toți.

Preferința noastră este să folosim software-ul așa cum am menționat mai sus. Folosim Grade.us si iubim. Acest software joacă interferențe între client și site-urile de revizuire. Asa functioneaza.

 1. Clientului i se trimite un e-mail sau un text și îi solicită o examinare.
 2. Clientul este adus la o pagină pe Grade.us, care îi permite să selecteze între una și cinci stele. De asemenea, vă pot oferi un feedback scris.
 3. Dacă selectează 5 stele, este considerată recenzie și este publică. Acestea au posibilitatea de a merge la site-urile de revizuire la alegere și de a vă revizui acolo.
 4. În cazul în care selectează mai puțin de 5 stele, le sunt multumite pentru feedbackul lor și informațiile sunt transmise pentru a vă permite să încercați să faceți lucrurile cum trebuie.

Astfel, nu numai că acest produs vă oferă mai multe recenzii, ci îi dă celor care v-ar fi dat o revizuire greșită (pentru lumea în care se văd) o priză pentru a-și împărtăși frustrările într-un loc care nu este văzut niciodată public.

Programarea online

Oamenii nu mai vor să vorbească cu oamenii. Îi place să scrie, prin e-mail, prin mesajul Facebook ... .. Orice altceva decât printr-o conversație reală. Este lumea în care trăim astăzi.

O modalitate ușoară de a juca la această dorință este de a permite oamenilor să își programeze online serviciul.

Acest lucru poate fi la fel de complex ca o conexiune cu calendarul software-ului dvs. de gestionare a magazinului, sau la fel de simplu ca o formă pe care cineva o umple.

Chiar dacă trebuie să vorbești cu oameni atunci când faci o întâlnire, lasă-i să inițieze întâlnirea în termenii lor, apoi ridică telefonul și îi sună când vezi că se întâmplă.

Informații despre Dropoff de la Bird

Mulți dintre clienții dvs. vor dori să renunțe la mașina după ore. Puteți să le faceți mai ușor prin punerea informațiilor de abandon al Bird-ului pe site-ul magazinului.

Creați un formular pe site-ul dvs. web, pe care îl pot completa cu toate informațiile de care aveți nevoie.

 • Numele clientului
 • Numar de telefon
 • Adresa de email
 • Metoda preferată de comunicare
 • Descrieți de ce vă părăsiți mașina astăzi

Apoi spuneți-le să-și scrie pur și simplu numele pe plicurile furnizate la slotul pentru picături, să le pună cheia în plic și să le arunce în slot.

Puneți o imagine a spațiului de descărcare de pe site. Chiar aveți o diagramă a locului în care se află la magazinul de reparații auto dacă nu este evident.

dotări

Spuneți clienților potențiali despre facilitățile pe care le oferiți la magazinul dvs.

Aveți o zonă de joacă pentru copii în sala de așteptare? Lăsați-i să știe. Mamele și tații ocupați vor ști că nu trebuie să găsească îngrijirea copiilor pentru a-și lua mașina în magazin. Ei se vor bucura, de asemenea, știind că copiii lor sunt bineveniți în afacerea dvs.

Ce opțiuni de transport oferiți? Aveți o navetă? Mașini împrumutate? UBER complementar? Aceste lucruri contează și ele sunt adesea diferența dintre cineva care te alege sau concurența ta.

Oferiți zone de lucru pentru clienți? Am avut două zone de lucru în sala noastră de așteptare și au fost întotdeauna folosite. În această lume conectată, oamenii nu trebuie să lucreze la muncă. Lucrul în zona de așteptare a magazinului auto nu ar trebui să fie diferit decât să lucrați într-un spațiu de lucru.

Evenimente

Multe magazine oferă evenimente pentru a aduce comunitatea în ușă. Valoarea atragerii oamenilor să intre în clădirea dvs., chiar și atunci când nu sunt încă un client, nu ar trebui să fie subevaluată.


Credit de imagine : Ratchet & Wrench / American & Import Auto Repair

Evenimente cum ar fi clinici de îngrijire a autovehiculelor, evenimente de networking în cadrul Camerelor de Comerț, Sondaje de Băieți Auto Care Merit Badge workshops - toate acestea introduc oamenii în afacerea dvs. și vor avea mult mai multe șanse să se gândească la magazinul dvs. atunci când au nevoie de servicii de reparații auto.

Puneți aceste evenimente într-o listă pe site-ul dvs. web. Distribuiți-o pe canalele sociale și puneți-o în campaniile dvs. de e-mail.

Blog

Fiecare site web ar trebui să aibă un blog. Blogul dvs. va servi în câteva scopuri.

Optimizarea motorului de căutare - blogul dvs. va fi un loc pentru a scrie piese scurte de conținut (postări de blog) care conțin informații pe care oamenii le caută. Când scrieți aceste postări, veți primi tot felul de cuvinte cheie și expresii cheie pe site-ul web al magazinului dvs. de reparații auto, pe care nu l-ați avea în nici un fel în conținutul dvs.

Acest conținut valoros arată, de asemenea, Google că magazinul dvs. este o autoritate pe tema reparării auto, reparații Powerstroke Diesel sau orice altceva despre care scrieți.

Conținutul Newsletter - Urăsc buletinul de știri (o să vorbesc mai târziu în secțiunea de marketing prin e-mail), dar este cel mai bun mod de a trece peste ceea ce vorbesc.

Când trimiteți e-mailurile de marketing ale magazinului dvs., veți dori să includeți conținut de valoare. Dar nimeni nu sa trezit vreodată și a spus "Vreau să citesc un e-mail frumos, lung astăzi".

Modul în care înțelegeți acest lucru este de a plasa întregul conținut al e-mailului într-o postare de blog (sau în mai multe postări pe blog) și de a pune fragmente în e-mailul dvs. printr-un link "Continuați citirea" care duce cititorul pe blogul dvs.

Lucrul grozav în acest sens este că puteți vedea ce abonați vă place să citiți, deoarece puteți vedea legăturile la care faceți clic în analiza furnizorului dvs. de e-mail marketing.

Event Wrap-Ups - am vorbit mai devreme despre găzduirea evenimentelor de la magazinul de reparații auto. Blogul dvs. este locul perfect, împreună cu dvs. social, pentru a posta poze și o descriere a ceea ce sa întâmplat. Data viitoare când găzduiți acest eveniment, puteți utiliza această postare de blog ca o modalitate de ao promova.

Opțiuni interesante - faceți niște prezentări pe blog-ul dvs., făcând câteva studii de caz despre unele dintre cele mai interesante reparații efectuate de magazinul dvs. Este minunat pentru motoarele de căutare și este, de asemenea, conținut de mare autoritate. Arată oamenilor că știi ce faci.

Când postați aceste reparații interesante, asigurați-vă că includeți o mulțime de fotografii sau, mai bine, videoclipuri.

Sfat pentru Pro: Oferiți tehnicienilor o stipendă pentru a scrie aceste articole pentru dvs. Dacă niciunul dintre dvs. nu sunteți scriitori buni, scoateți un telefon și înregistrați un videoclip despre reparații. Încărcați videoclipul pe YouTube, încorporați-l în blog și transmiți-l pe Temi, astfel încât să puteți obține toate cuvintele rostite ca text actual în postarea de blog pe care Google o indexează.

[titlu fără antet] În spatele caracteristicilor scenelor

Aceste trei elemente următoare nu sunt nimic pe care clienții dvs. le vor vedea vreodată, dar ele vor fi de neprețuit pentru dvs. și vă vor ajuta să luați decizii mai bune în marketingul magazinului auto.

Google Analytics

Google Analytics este un instrument gratuit care vă va permite să vedeți cât de mult trafic este accesat de site-ul dvs. web, de unde provine și ce fac vizitatorii dvs. când ajung acolo. Google Analytics este dotat cu funcții care sunt valoroase pentru magazinele de reparații auto .

Este destul de simplu de instalat pe site-ul dvs., dar procesul variază în funcție de tipul de site sau de site-ul dvs. CMS pe care este construit site-ul dvs.

Este posibil ca site-ul dvs. deja să aibă Google Analytics pe acesta. Puteți verifica la http://www.gachecker.com/ . În caz contrar, contactați-i pe webmasterul și cereți-i să vă ofere acces.

Dacă nu, utilizați https://builtwith.com/ pentru a afla ce platformă CMS a fost construită pe site-ul dvs. Web, apoi accesați YouTube și căutați "Cum să conectați Google Analytics la un site web (inserați cms / platforma aici). Apoi urmați instrucțiunile.

Sau cereți-i webmasterului să o facă pentru dvs.

Să-i instaleze Consola de căutare Google și un pixel pe Facebook în timp ce se află la el (mai târziu, mai târziu).

Consola de căutare Google

Consola de căutare Google este strâns aliniată la Google Analytics și este, de asemenea, un instrument gratuit care vă ajută să vedeți ce se întâmplă pe site-ul dvs. web. Consola de căutare are multe caracteristici, dar cea mai valoroasă caracteristică pentru o companie mică este alertarea atunci când există o problemă cu site-ul dvs. web. Consola de căutare Google vă va alerta prin e-mail atunci când site-ul dvs. Web nu este accesibil, când paginile nu pot fi accesate cu crawlere și multe alte posibile probleme.

Consola de căutare Google poate fi conectată la site-ul dvs. web și verificată în mai multe moduri, unele mai complexe decât altele. Prefer metoda de plasare a unei etichete HTML pe site-ul dvs. Aceasta este o altă situație în care o căutare pe YouTube va aduce rezultate excelente pentru instrucțiunile "cum să".

Facebook Pixel

Facebook Pixel permite Facebook să construiască o audiență de persoane care au vizitat site-ul dvs. Web. De asemenea, vă permite să urmăriți activitatea utilizatorilor și conversiile atunci când rulați anunțuri Facebook.

Crede-mă, când îți spun asta. Dacă nu difuzați anunțuri Facebook acum ....... chiar dacă aveți intenții zero de a rula vreodată anunțuri Facebook ...... .. instalați pixelul.

Lucrurile se schimbă. Modul în care vă comercializați astăzi magazinul de reparații auto nu va fi cel mai probabil același mod în care vă comercializați magazinul de reparații auto anul viitor.

Când adăugați mai întâi Facebook Pixel pe site-ul dvs., va trebui să colecteze date pentru o perioadă înainte de a putea să-l utilizați pentru a construi segmente de public. Dacă mergeți mai departe și instalați pixelul acum, dacă vă decideți vreodată să faceți publicitate Facebook mai târziu, veți avea un start bun în obținerea de rezultate bune.

Zona de Focus # 2 - Optimizarea motorului de căutare

Ok, acum că aveți un site web bun, trebuie să conducem traficul către el. Vom aborda o multitudine de moduri de a genera trafic pe site-ul dvs. în acest articol, dar modul principal și modul cel mai eficient din punct de vedere al costurilor este prin Search Engine Optimization, cunoscută și sub numele de SEO.

Înainte de a ajunge prea departe în SEO, vreau să fiu clar despre ceva. Voi folosi mult numele Google. Când spun asta, vorbesc cu adevărat despre toate motoarele de căutare. Google este gorila de 800 de lire atunci când vine vorba de căutare. La momentul acestei scrieri, Google a avut peste 86% din căutările în SUA și peste 92% în întreaga lume.

Pentru a vedea ultimele statistici, vizitați http://gs.statcounter.com/search-engine-market-share .

Când optimizați, optimizați pentru Google. Restul va urma.

Există "pălărie albă SEO" și "negru-pălărie SEO. Dacă te gândești la vechiul western, băieții buni aveau pălării albe și băieții răi purtau pălării negre.

White-hat SEO face SEO fără a încerca să manipuleze motoarele de căutare. Este vorba despre crearea celui mai bun și mai informativ site pe care îl puteți găsi în jurul subiectului pe care doriți să îl clasificați.

Black-Hat SEO folosește tehnici de manipulare pentru a face ca site-ul dvs. să pară un site web mai influent decât este, sau să încercați să-l clasați pe subiecte pe care nu ar trebui, cum ar fi numele magazinelor concurente.

Apoi, există "SEO pălăria gri". Acestea sunt lucruri care sunt puțin neclare. Împingă limitele pălăriei de culoare albă, dar nu ca o manipulare directă ca tehnicile de negru.

Vom vorbi mai ales despre tehnicile de alb-pălărie. Putem atinge câteva lucruri care ar putea fi considerate pălărie de gri. Când vine vorba de pălărie negră, la fel de mult cum ar putea fi tentată, nu o faceți.

SEO poate fi împărțită în câteva categorii.

 • SEO pe pagină
 • Off-Page SEO
 • SEO local

SEO pe pagină este chestia (da, "chestia" este un termen tehnic) pe care o facem și pe site-ul dvs. web pentru ao face mai bine.

Off-Page SEO este chestia pe care o facem pe site-urile altor persoane pentru a face site-ul dvs. să fie mai bun.

SEO-ul local este chestia pe care o facem pentru a face ca afacerea dvs. să vină în locuri cum ar fi listele de hărți ale Google atunci când oamenii efectuează căutări precum "magazine de reparații auto lângă mine" sau "reparații auto houston tx". Există o linie foarte subțire între SEO și SEO locale, iar linia devine destul de neclară.

SEO pentru magazine de reparații auto este destul de ușor, deoarece magazinele de reparații auto sunt întreprinderi locale. În cea mai mare parte, un magazin de reparații auto va face afaceri cu oameni care locuiesc și lucrează în interiorul unei raze de 5-7 mile de afacerea lor.

Acest lucru poate fi diferit pentru magazinele de specialitate. Dacă vă specializați în ceva de genul camioanelor diesel, autoturismelor europene, mașinilor exotice sau faceți o muncă de înaltă performanță - în cazul dumneavoastră, oamenii pot călători mult mai mult pentru a vă putea lucra pe vehiculele lor.

SEO pe pagină

Elementele de pe pagina la care ne uităm sunt:

 • Etichete de titlu
 • Descrieri meta
 • Header Tags
 • Cuvinte cheie
 • Conţinut
 • URL-
 • Adresa URL canonic
 • Imagini
 • Viteza paginii
 • SSL

Etichetele titlurilor - Etichetele titlurilor reprezintă una dintre principalele modalități de a spune unui motor de căutare ce înseamnă o anumită pagină a site-ului dvs. Web. Etichetele de titlu vor fi în mod normal introduse în setările paginii. Singurele locuri pe care le veți vedea sunt în rezultatele căutării, filele din browserul dvs. și în codul sursă al paginii dvs. Web.

Potrivit MOZ, eticheta titlului optim este:

Cuvânt cheie primar - Cuvânt cheie secundar Numele de marcă

Deci, dacă magazinul tău era Jim's Automotive și se află în Katy, Texas, eticheta titlului pentru pagina dvs. de pornire ar arăta probabil așa.

Reparații auto Katy, TX | Jim's Automotive

Etichetele de titlu trebuie să aibă o lungime de 55-60 de caractere, astfel încât să puteți încadra atât de multe informații în ele. Fii inteligent aici.

Eticheta titlului paginii dvs. de pornire ar trebui să aibă cuvântul dvs. cheie principal. Cel care cuprinde cel mai bine tot ceea ce faci și oamenii caută.

Paginile interioare și blogul dvs. sunt locul în care veți putea optimiza ceilalți termeni pe care doriți să îi clasați. Vom intra în acest aspect cu mult mai multe detalii în secțiunea despre conținut.

Meta Descriptions - Meta descrierea ta presupune că nu are nimic de-a face cu clasamentul de căutare. Deci, dacă descrierea meta nu afectează clasamentul de căutare, de ce vorbesc despre asta? Ei bine, eu nu sunt complet convins că ei nu sunt cu adevărat un factor de rang, dar știu pentru un fapt că sunt un factor de conversie.

Descrierea meta este afișată în rezultatele căutării, iar termenul căutat de căutător în Google este boldat când este afișat. Acest lucru ajută la convingerea căutătorului că site-ul dvs. este cel pe care îl căutau.

În mod ideal, descrierea dvs. meta ar trebui să fie mai mică de 155 de caractere. Utilizați-l pentru a spune căutătorului de ce magazinul de reparații auto este cel pe care ar trebui să-l aleagă.

Descrierea meta de pagină de pornire poate arăta astfel.

"Jim's Automotive a fost ales ca Mecanic favorit pentru cititorul de la Houston Chronicle în 2017 și 2018. Ne-ar plăcea să fim și dumneavoastră mecanicul favorit!"

Header Tags - Etichetele antetului dvs. au setat ierarhia conținutului dvs. Antetul H1 este cel mai important pentru SEO, dar celelalte contează.

Cea mai ușoară modalitate de a vă gândi la etichetele antetului este să vă gândiți la o schiță.

 • H1 este titlul general al conturului.
 • H2 este titlul secțiunilor principale ale conținutului.
 • H3 este titlul secțiunilor din cadrul fiecărei secțiuni primare de conținut.

Antetul etichetei poate continua să treacă prin H6, dar H1, H2 și H3 sunt cele mai frecvent utilizate etichete de antet.

Fiecare pagină a site-ului dvs. Web trebuie să aibă doar o etichetă de antet H1. Aceasta este ceea ce spune atât cititorului cât și motoarelor de căutare despre ce este vorba despre pagină. Dacă aveți mai mult de un H1, acesta confunde motoarele de căutare.

⚠️ Atenție - asigurați-vă că utilizați mai întâi etichetele antetului pentru ierarhia conținutului, apoi stilul. Doar pentru că vă place cum arată o antet particular, nu o utilizați acolo unde nu are sens.

Dacă doriți să obțineți o privire bună la etichetele antetului de pe site-ul dvs., utilizați Foxy Toolbar Foxy. Acesta este un add-on pentru browserul Firefox și nu folosesc de obicei Firefox, dar îmi place acest instrument.

Odată ce ați instalat bara de instrumente, mergeți la pagina web pe care doriți să o verificați și utilizați "simulatorul de căutare spider" pentru a vă afișa pagina. Veți vedea apoi etichetele antetului evidențiate pentru dvs.

Cuvinte cheie - Metadatele de cuvinte cheie nu mai sunt utilizate. Dacă introduceți etichetele de titlu și meta-descrierile și vedeți un loc pentru a pune în cuvinte cheie, pur și simplu nu. Nu este un factor de clasificare. Este o pierdere a timpului tău.

Acestea fiind spuse, cuvintele cheie care sunt în conținutul dvs. sunt absolut un factor de clasificare. Nu te deranja. Mai multe despre asta în secțiunea următoare.

Conținut - conținutul dvs. este, fără îndoială, cel mai important factor pentru clasarea site-ului dvs. web. Am avut oameni care vin la mine înainte de a le construi un site web și ei îmi spun cum doresc un site foarte simplu, fără prea multe texte pe el și ei doresc, de asemenea, să fie în partea de sus a paginii unu în Google. Doar nu modul în care funcționează SEO în această zi și de timp.

Pentru ca motoarele de căutare să considere site-ul dvs. suficient de autoritate pentru a-l afișa în primele poziții ale rezultatelor căutării, va trebui să aveți conținut destul de bun.

Dacă magazinul dvs. de reparații auto se află într-un oraș mic sau într-o zonă rurală în care nu aveți prea multă concurență, probabil că puteți scăpa de conținut foarte puțin. Dar dacă citiți acest lucru, probabil că nu este cazul.

Deci, cât de mult conținut trebuie să aveți? Aceasta va varia în funcție de piața dvs. și de concurența dvs. Modalitatea de a determina acest lucru este de a analiza concurența care câștigă în căutare.

Dacă magazinul care se află în poziția numărul 1 pentru cuvântul dvs. cheie are 1500 de cuvinte pe pagina de pornire, veți dori să fotografiați pentru 2000-2500. Dar nu este vorba doar de cantitatea de cuvinte. E vorba de calitate.

Totul începe cu cercetarea cuvintelor cheie. Trebuie să știți ce cuvinte caută oamenii. Motoarele de căutare au devenit destul de bune pentru a determina intenția căutătorului, deci nu trebuie să aveți întotdeauna cuvintele exacte pe care căutătorul le introduce în Google, dar cu atât mai aproape puteți obține mai bine.

Deci, dacă termenul de căutare "mecanica lângă mine" are un volum de căutare de 200.000 și termenul de căutare "magazine de reparații auto lângă mine" are un volum de căutare de 70.000, veți dori ca cuvântul dvs. cheie primar să fie "mecanic" dacă tehnicienii dvs. vor să se numească tehnicieni.

Așa cum am spus, motoarele de căutare înțeleg că atunci când cineva caută un mecanic, caută un magazin de reparații auto sau un centru de reparații auto sau un centru de service auto sau un tehnician auto.

Motoarele de căutare înțeleg termenii asociați. Ei înțeleg subiectele. Deci, nu vă prindeți în lucruri precum densitatea cuvintelor cheie. Încurcați în crearea conținutului pe care motoarele de căutare le vor citi și veți putea să vă presupuneți că afacerea dvs. este un loc pentru ca oamenii să își ia mașinile pentru service și reparații.

Aceasta este pentru pagina de pornire, despre pagina și pagina de contact. Celelalte pagini vor fi optimizate pentru termenii asociați cu diferitele servicii de reparații auto pe care le furnizați.

Deci, cum vă organizați conținutul? La profesioniștii Shop Marketing, suntem mari susținători în utilizarea paginilor cu piloni și a conținutului cluster .

 

O pagină de pilon este o pagină lungă, cu o mulțime de conținut despre un subiect principal. Această pagină este o pagină a pilonului pe tema marketingului auto de reparații. Paginile dvs. de pilon vor fi pe tema reparării auto, și veți dori să acoperiți cât mai multe fațete de reparare auto pe cât puteți în pagina dvs. de pilon.

Pagina dvs. de pilon despre repararea auto poate vorbi despre întreținere, anvelope, aliniere, diagnosticare, reparații electrice, servicii de transmisie și reparații și înlocuire, reparații la fața locului, ce să căutați într-un magazin bun, certificări ASE, diferitele tipuri de vehicule pe care le lucrați pe, și mai mult.

Apoi aveți paginile dvs. de cluster. Clusterele intră adânc în subiectele pe care le acoperiți în pagina dvs. de pilon. Pagina dvs. de pilon va face legătura cu paginile dvs. de cluster, iar paginile dvs. de cluster se vor conecta înapoi la pagina dvs. de pilon.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest mod de a scrie este faptul că este foarte ușor să vină cu idei pentru conținut. (link către videoclipul despre asta)

Verificați scufundările adânci pe paginile coloanelor de aici . Apropo, pagina pe care o accesați este o pagină cluster despre paginile cu coloane. Da, e un fel de meta. Noi stim :)

Paginile pilonului se referă la optimizarea site-ului dvs. în jurul unui subiect, în loc de cuvinte cheie. Acesta este modul în care oamenii gândesc și este modul în care motoarele de căutare încep să "gândească".

Link - uri interne - conținutul site-ului dvs. web ar trebui să facă legătura între un loc din site-ul dvs. web și altul. Acest lucru va fi valabil mai ales atunci când utilizați pagini cu coloane, dar este adevărat indiferent de modul în care organizați conținutul.

Asta e tot o legătură internă; un link dintr-o pagină a site-ului dvs. web la o altă pagină din site-ul dvs. web. Link-urile interne ar trebui să ia cititorul într-o călătorie pe site-ul dvs. web.

Nu forțați legăturile interne. Dacă conținutul dvs. este bine gândit, aceste legături ar trebui să vină în mod natural

URL - Adresa dvs. URL ar trebui să aibă cuvântul dvs. cheie primar pentru pagina din el. Deci, dacă aveți o pagină despre alinierea a patru roți, adresa URL ar trebui să arate așa.

www.yourdomain.com/4-wheel-alignments sau www.yourdomain.com/services/4-wheel-alignments

O regulă bună este că cineva ar trebui să poată ghici urlul unei pagini pe site-ul tău doar dacă știe subiectul acestei pagini.

Sistemul dvs. de gestionare a conținutului vă va permite să desemnați adresa URL a fiecărei pagini. Dacă nu, este timpul pentru un nou site Web.

Adresa URL canonic - adresa URL canonică este ceva ce se vede numai în codul site-ului dvs. Web. Scopul este de a spune motoarelor de căutare ce url doriți să folosească pentru acea pagină.

În multe cazuri, o pagină va avea mai multe url-uri care pot fi utilizate pentru a accesa-o. De exemplu:

 • www.yourdomain.com
 • www.yourdomain.com/home
 • www.yourdomain.com/home.html
 • www.yourdomain.com/index.html
 • www.yourdomain.com/home.aspx

Acestea ar putea fi toate link-uri către o pagină de pornire de pe același site web. Vrem ca motorul de căutare să utilizeze www.yourdomain.com ca adresă URL indiferent de calea pe care a urmat-o pentru a accesa pagina.

URL-ul canonic va spune motorului de căutare care este cel corect.

Fără URL-ul canonic, Google ar considera acest lucru drept 5 pagini diferite cu exact același conținut, iar conținutul duplicat nu este bun.

Un CMS modern ar trebui să adauge urlul canonic automat. Pentru a vedea dacă site-ul dvs. utilizează eticheta canonical url, vizualizați codul sursă și căutați termenul "canonical".

Imagini - imaginile dvs. sunt un alt mod de a spune motoarelor de căutare ce site-ul dvs. web, și pagini specifice în acest site web, sunt de aproximativ.

Imaginile trebuie să fie optimizate atât pentru cuvinte cheie, cât și pentru viteza paginilor și pentru localizarea geografică.

 

Optimizarea pentru cuvintele cheie:

Nume fișier: imaginea de pe pagina principală ar trebui să aibă cuvântul cheie în numele fișierului. Deci, unul dintre imaginile de pe pagina de start ar trebui să fie denumit ceva "auto-repair-katy-tx.jpg".

Alt-Text: textul alt este datele pe care le adăugați la imaginile de pe un site care descriu imaginea. Scopul original al alt text este pentru cititorii de ecran pentru ca persoanele cu deficiențe de auz să poată descrie imaginea cititorului. Motoarele de căutare utilizează aceste date pentru a determina ce sunt imaginile și despre ce este vorba despre un site web.

La fel ca numele fișierului de imagine, alt text ar trebui să includă cuvântul dvs. cheie. Un exemplu de acest lucru ar fi "Magazinul de reparații auto, Jim's Automotive în Katy, TX"

În cazul numelui de fișier și al altui text, nu o depășiți. Plasați-vă cuvântul cheie în numele fișierului și alt text pe o imagine pe pagină, apoi pentru celelalte imagini le numiți și le descrieți într-un mod care ar descrie de fapt imaginea.

Dacă aveți o imagine a unui tehnician care lucrează la o mașină, ați putea să-i numiți ceva de genul "mecanic-mark-performing-oil-change.jpg" și apoi alt text ar putea fi ceva asemănător

"Jim's Automotive, mecanicul Mark Thompson, schimbă uleiul într-o Toyota Camry din 2015".

Când scrieți alt text, gândiți-vă cum doriți ca un cititor de ecran să vă descrie o imagine dacă nu ați putut să o vedeți.

Vorbind despre cititorii de ecran, conformitatea cu ADA a devenit un subiect fierbinte în ultimii ani. Este o idee bună să faceți site-ul dvs. conform ADA. Citiți ghidul nostru de conformitate ADA aici. [inserați linkul spre pagina clusterului de conformitate ADA]

Optimizarea imaginilor pentru viteza paginii

Imaginile mari, dense încetinesc site-urile web, iar motoarele de căutare nu le plac site-urile lentă. Doriți imagini "ușoare" pe site-ul magazinului dvs. auto de reparații.

Imaginile sunt măsurate în dpi sau puncte per inch. Cu cât este mai mare dpi, cu cât imaginea este mai densă, cu atât dimensiunea fișierului va fi mai mare și cu atât mai mult va dura pentru ca un site web să încarce imaginea.

Webmasterii Rookie vor face adesea greșeala de a încărca imagini așa cum au venit de la cameră fără a le edita. Problema este că, cele mai moderne camere foto trag la cel puțin 300dpi. Un site web are nevoie doar de o imagine care să fie de aproximativ 72 dpi pentru a fi afișată în mod clar.

Există o mulțime de instrumente gratuite acolo pentru a redimensiona imaginile. Desigur, preferăm unelte precum Photoshop, dar folosiți ceea ce aveți. https://www.lifewire.com/free-photo-resizers-1357016 Dacă doriți un instrument gratuit cu caracteristici profesionale (și o curbă de învățare profesională), verificați Gimp. https://www.gimp.org/

Când optimizați imaginile, este important să ajustați mai întâi dimensiunea fizică a imaginii. Trebuie să știți care sunt cele mai mari dimensiuni absolute pe care o imagine o va afișa. Deci, dacă o imagine nu va fi afișată la o lățime mai mare de 1200px, redimensionați imaginea la 1200px lățime.

Odată ce dimensiunea imaginii este corectă, veți dori să ajustați rezoluția la 72dpi. Dacă doriți să le faceți foarte ușori, urmați procesul prin rularea imaginii prin PNG Tiny. https://tinypng.com/

Optimizarea imaginilor pentru GeoLocation

Aceasta este o tehnică mai avansată, dar simt că merită. Acoperim acest lucru în detaliu în clasa noastră gratuită pe Hărți Google pentru magazine de reparații auto .

Imaginile conțin metadate care oferă tot felul de informații. Acesta va conține lucruri cum ar fi tipul de cameră folosit, setările pe cameră, data și ora la care a fost realizată fotografia și multe altele.

Fotograful poate alege să introducă informații cum ar fi drepturile de autor, tipul de pe obiectivul folosit și multe altele.

Când utilizați un telefon sau alt tip de cameră cu GPS, coordonatele geografice pot fi inserate în meta date ale imaginii. Google va citi aceste date și se crede că ajută la SEO, în special la SEO local.

Vrem să inserăm datele despre locația geografică în imaginile noastre. Pentru a afla cum să faceți acest lucru, vizionați acest videoclip.

https://www.poweredbysearch.com/blog/8-essential-tips-optimizing-images-local-seo/

Viteza paginii - cu cât este mai rapid site-ul dvs., cu atât mai bine poate funcționa în motoarele de căutare.

Puteți testa viteza site-ului dvs. web cu testul Speed ​​Page. https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Acum este ușor să deveniți compulsivi în legătură cu acest lucru. Doar știți că nu veți avea niciodată de a obține viteza site-ului dvs. la 100. Google.com nu este chiar un 100. Trage pentru aproximativ 80 de pe desktop și mobil, și nu începe să stresați despre asta decât dacă sunteți în mijlocul anilor 70 sau sub.

Câștigurile cele mai rapide pe care le veți obține când încercați să creșteți viteza paginii dvs. vor fi de la reducerea mărimii fișierelor imaginilor. Am vorbit despre asta în secțiunea anterioară, deci tot ce vom spune despre imaginile din această secțiune.

Codul site-ului dvs. web este un alt factor al vitezei site-ului dvs. Aceasta este o problemă pe care nu o să-ți sapi în tine, așa că nu o să mai explic. Dacă credeți că codul site-ului dvs. Web vă provoacă o încetinire, angajați un dezvoltator pentru a vă ajuta să remediați acest lucru.

Gazduire de calitate scăzută poate cauza ca site-ul dvs. să ruleze lent. Cele mai multe site-uri web se află pe gazdele partajate. Aceasta înseamnă că mai multe site-uri web trăiesc pe un singur server. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar când puneți prea multe site-uri pe un server, lucrurile încep să încetinească

Cu cât este mai ieftin hostingul, cu atât este mai probabil ca serverul să fie supraîncărcat cu site-uri web. În plus, gazduirea ieftină se face în mod normal pe servere vechi, care încep să fie mai lent.

Deci, astfel de tacâmuri sunt - optimizați-vă imaginile și plătiți pentru hosting de calitate.

SSL - SSL înseamnă Secure Socket Layer. Singurul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți aici este că Google îi place SSL, așadar puneți pe site-ul dvs. un certificat SSL. Doar fă-o. Este absolut un factor de clasificare și unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le puteți face pentru a vă poziționa mai bine.

Blog - Am vorbit despre un blog în secțiunea site-ului din acest articol. Merită totuși repetat. Pentru scopuri SEO, ar trebui să aveți un blog.

Blogul dvs. este locul în care veți acoperi o mulțime de subiecte pe care oamenii le caută. Veți obține tot felul de cuvinte cheie în site-ul dvs., fără să vă gândiți chiar la asta.

Blogul dvs. va stabili, de asemenea, subiectul site-ului dvs., asigurați-vă că atunci când faceți bloguri, faceți bloguri despre subiecte relevante pentru repararea automată.

Au un blog, un blog de multe ori, și un blog profund. Acoperiți subiectele în detaliu. Da, e ok pentru a avea un cuvânt de articol 300 de cuvinte, dar face 1000 de cuvinte un obicei, și de a posta 2500 cuvânt blog-ul de fiecare dată atât de des.

Distribuiți articole, videoclipuri, imagini, evenimente, podcasturi și orice alte tipuri de conținut pe care le puteți justifica pe blogul dvs. Când folosiți video, transcrieți-l.

Punând totul împreună

Acum, că știți cei mai importanți factori de optimizare pe pagină, să aruncăm o privire la ceea ce arată în pagina perfect optimizată.

Notă: imaginea de mai jos este inspirată de graficul MOZ pe pagina Perfectly Optimized.

[ https://moz.com/blog/visual-guide-to-keyword-targeting-onpage-optimization ]

Off-Page SEO

Elementele din afara paginii se bazează în principal pe:

 • backlink
 • Semnale sociale
 • Citatele

Backlink - Backlink-urile sunt unul dintre cele mai puternice instrumente pentru a face site-ul dvs. să fie mai bun. Dacă te gândești la asta, are sens. Dacă o mulțime de alte site-uri web se leagă de site-ul dvs., site-ul dvs. trebuie să spună ceva important.

Pentru unii oameni, "backlink" are o conotație negativă. Asta pentru că tipii de pălărie negri folosesc pentru a construi mii de backlink fără valoare în comentariile de pe blog pentru a face un rang de site ... și a funcționat. Această tactică nu mai funcționează.

Există link-uri nofollow și link-uri următoare. Diferența constă în faptul că o legătură nofollow nu trece de-a lungul niciunui "suc de legături", în timp ce o legătura nu are loc.

Din acest motiv, majoritatea oamenilor se concentrează exclusiv pe obținerea de link-uri de poștă electronică. Problema este că, în cazul în care un site are prea multe link-uri, nu pare natural pentru motoarele de căutare. Vreți acele link-uri nofollow. Nu există o rație definită, dar dacă sunteți în jur de 60:40 sau 70:30, veți fi bine.

Doriți backlink de pe site-uri puternice. Site-uri cu autoritate de domenii superioare; Site-ul web unde este logic să se leagă de dvs. Acestea sunt fie site-uri web care au legătură cu industria de reparații auto, fie sunt legate de locația dvs. geografică.

Deci, este logic ca Motor Age Magazine sau WorldPac să se leagă de tine. Este logic ca camera dvs. de comerț locală să se leagă de tine. Este chiar logic pentru un blogger local de mama să se leagă de tine. Dar nu are sens ca un site de cusut din Pakistan să se leagă de tine, indiferent cât de multă autoritate are domeniu.

Unele moduri în care un magazin de reparații auto poate obține în mod natural backlink de calitate sunt:

 • Obțineți listarea în directoare de asociere, cum ar fi
  • ASA, MWACA, IGO
  • Camera de Comert
  • Birou de afaceri mai bun
 • Trimiteți comunicate de presă
 • Scrieți postări de blog pentru oaspeți
 • Deveniți o celebritate din industrie (scrieți pentru publicații comerciale)
 • Deveniți o celebritate locală (fii expert pentru postul local de știri)
 • Fii un oaspete pe podcast-uri precum Radio Remarkable Results

Link building ar trebui să facă parte din planul de marketing al oricărui magazin de reparații auto situat într-o piață extrem de competitivă. Construirea unei mulțimi de backlink de înaltă calitate, relevante, este posibilă în totalitate dacă sunteți inteligenți și răbdători. Nu fi tentat să cădeți în capcana de a cumpăra legături de calitate scăzută. Te va arde pe termen lung.

Semnalele sociale - semnalele sociale sunt adesea gândite ca legături de la social media la site-ul dvs. web. Întrucât aceasta este absolut un tip de semnal social, trebuie luate în considerare și altele.

Semnalele sociale sunt postări, plăceri, reacții, comentarii, acțiuni etc. De fiecare dată când cineva face ceva pe social media în legătură cu magazinul tău de reparații auto, pentru tine, care este un semnal social.

Atunci când motoarele de căutare văd o mulțime de activitate care se întâmplă pe social media în legătură cu o marcă, ei știu că ceva este în sus și veți vedea un impuls în clasament. Acesta este adesea un impuls temporar, dar se crede că semnalele sociale coerente vor produce efecte mai permanente ale clasamentelor.

Unele dintre lucrurile care pot provoca accidente în semnalele sociale sunt:

 • O poveste de știri referitoare la afacerea dvs.
 • concursuri
 • Scandaluri și dramă (nu vrei asta)
 • Ceva ce faci "virus"

Ce puteți face pentru a crește semnalele sociale pentru magazinul dvs.? Poate fi mult mai greu decât crezi, dar când reușești, merită efortul.

Citări - Citările sunt pur și simplu orice referire la afacerea dvs. care include cel puțin numele, numărul de telefon și adresa. Ele pot include, de asemenea, informații cum ar fi adresa web, orele, evaluările și multe altele. Pentru un magazin de reparații auto, aceasta este informația tipică pe care o veți găsi într-o citare.

Majoritatea oamenilor se gândesc la citări atunci când se gândesc la "SEO local", dar așa cum am menționat mai devreme, liniile dintre SEO și SEO locale s-au tulburat atât de mult încât este greu să vorbim despre unul fără a vorbi despre cealaltă. Când vindem SEO clienților noștri, nu mai facem diferența între cele două. Totul este inclus.

Marea majoritate a citărilor va include adresa dvs. web, oferind în mod eficient un link către site-ul dvs. web. Multe dintre acestea vor fi link-uri nofollow, dar amintiți-vă că doriți și acestea. #AllLinksMatter

Ok, această analogie va fi o întindere, dar o să mă duc oricum.

Ai condus vreodată din Carolina de Nord spre Carolina de Sud pe I-95? Dacă aveți, ați văzut o mulțime de panouri pentru un loc numit la sud de graniță. De-a lungul anilor au existat până la 250 de panouri publicitare, cu tot felul de cuvinte amuzante, nebunești despre ele.

Dacă conduceți acolo, pe măsură ce continuați să vedeți din ce în ce mai multe dintre aceste panouri publicitare, nu vă puteți ajuta decât să vă opriți.

Citările sunt cam așa. Cele mai multe citări pe care le vede un motor de căutare, cu atât mai mult interes va avea motoarele de căutare în afacerea dvs. Este la fel ca în cazul legăturilor, altfel.

Citările vor afecta în special rezultatele dvs. din Google Maps 3-Pack.

Există două categorii de citate:

 • Citatele generice
 • Nicate Citations

Citatele generice provin din directoare cum ar fi Yelp, Yellowpages.com, Merchant Circle etc. Este logic ca orice afacere să aibă o listă în acele directoare.

Citatele de nișă din lumea automobilelor ar proveni din directoare cum ar fi AutoMD, BimmerShops, Asociația pentru servicii auto, MWACA, Ask Patty etc. Acestea sunt directoare specifice pentru reparații auto.

Există mai multe moduri de a obține aceste citări:

 • Găsiți manual aceste directoare și creați propriile listări.
 • Plătind un serviciu ca Yext, WhiteSpark sau BrightLocal.
 • Folosind un serviciu de prezentare a agregatorilor, cum ar fi MOZ Local.

Când construim citări pentru clienții noștri, folosim un amestec al tuturor celor de mai sus.

SEO local

Așa cum am menționat cel puțin de câteva ori deja, SEO locale și SEO vechi regulate sunt atât de interdependente acum că eu ezită să le listați separat. Dar pentru că oamenii sunt atât de obișnuiți să vorbească despre ei ca servicii / procese individuale, voi pune local în propria sa secțiune.

Știți, nu faceți una fără cealaltă și veți vedea rezultate bune. Acțiunile dvs. locale de SEO vor crește clasamentele dvs. organice, iar clasamentele dvs. organice vor afecta clasamentele dvs. locale.

Voi simplifica puțin acest lucru spunând că atunci când vorbim despre SEO local, vorbim cu adevărat despre acțiunile pe care le facem pentru a vă face un magazin mai bun în pachetul Google Maps 3.

Am o clasă online despre Hărți Google pentru magazine de reparații auto, așa că voi lăsa carnea acestei conversații în acea clasă. Voi bate indicați ce trebuie să faceți aici și dacă vreți detaliile, mergeți la curs.

Acțiunile pe care trebuie să le luați pentru SEO local sunt:

 • Optimizați pe deplin listarea companiei dvs. pe Google My Business (GMB)
  • Completați toate secțiunile GMB. Ia-ți timp și fii corect.
  • Geotag imaginile înainte de a le încărca la GMB.
  • Postați frecvent listarea GMB.
  • Construiți citate. Construiți mai mult decât concurenții dvs. Obțineți mai multe citări decât concurenții dvs. Obțineți cât mai multe citări de nișă pe cât puteți.
  • Când creați citate, fiți în 100% consecvenți cu numele, adresa și numărul de telefon sau "NAP". Stradă și st. Nu sunt același lucru!
 • Mergeți la clasa mea de hărți. Serios.

Marketing prin e-mail

"E-mailul este mort". Aceasta este cea mai mare minciună din ultimul deceniu. În 2009, Wall Street Journal a publicat un articol în care afirmă că e-mailul este mort. Acesta a fost cel mai puternic articol prin e-mail al zilei.

De fapt, comercianții digitali au declarat din când în când că e-mailul este cel mai eficient canal de marketing al acestora.

Nu trebuie să fiți un marketer digital care să monopolizeze pe e-mail, deși dacă luați marketingul în propriile mâini și implementați tactici în acest ghid, sunteți absolut un marketer digital.

Luați ceea ce voi spune aici la inimă. Tot ceea ce vorbim în acest ghid este important. Dar odată ce toate chestiile fundamentale sunt în vigoare, marketingul dvs. prin e-mail vă va oferi cea mai mare întoarcere consecventă a oricărui lucru pe care îl faceți. Acesta va funcționa pentru tine luna peste lună, an peste an.

Lucrul interesant este că e-mailul vă va aduce rar un client nou, dar vă va aduce clienții existenți mai des. De asemenea, poate crește comanda medie de reparații .

E-mailul vă aduce clienții existenți mai des, pur și simplu, reamintindu-i cine sunteți. S-ar putea sa va ganditi "clientii mei nu ma vor uita". În sensul literal, poate ai dreptate, dar te vor uita absolut când un alt magazin face o mai bună activitate de marketing decât tu și ei decid să "vadă ce altceva este acolo".

Oamenii nu sunt loiali ca și când erau. Ele primesc mesaje de marketing toată ziua, iar unele dintre ele provin de la alte magazine care ar dori să aibă afacerea lor. În cazul în care clientul dvs. crede că celălalt magazin își dorește mai multă afacere decât dvs., le va oferi.

E-mailul va spori comanda medie de reparații prin introducerea clienților dvs. la serviciile pe care nu le știau că le-ați furnizat. Doar pentru că vin la tine pentru anvelopele lor, nu înseamnă că știu că le poți repara lumina motorului de verificare. Da, consilierul dvs. de serviciu ar trebui să facă oamenii conștienți de aceste lucruri, dar nu se întâmplă întotdeauna așa.

E-mailurile dvs. de marketing pot permite, de asemenea, oamenilor să știe despre produsele pe care le vindeți, ceea ce le va face viața mai bună. Mă gândesc la momentul în care aveam magazinele noastre, am vândut un produs numit Aquapel. Aquapel este ca RainX pe steroizi. În timpul sezonului ploios am trimis e-mailuri care promovează lamelele de ștergătoare de parbriz Aquapel și ștergătoarele de parbriz. Acestea au fost întotdeauna campanii de succes.

Pentru a face e-mail marketing aveți nevoie de un fel de software pentru a trimite e-mailurile. Aceste e-mailuri nu vor fi trimise prin e-mailul personal.

Pentru mulți dintre dvs., software-ul de marketing al magazinului va face această funcție. Trebuie doar să știți că aceasta este o funcție secundară a software-ului, astfel încât aceasta poate funcționa atât de bine. De asemenea, poate face o treabă remarcabilă. Continuați cu prudență.

O alternativă excelentă este să folosiți un sistem ca Constant Contact. Acest program de e-mail marketing este foarte ușor de utilizat și vine încărcat cu o mulțime de caracteristici. Există multe alte programe acolo, dar Constant Contact este preferința noastră personală. Obțineți o încercare gratuită aici (link afiliat).

Unele programe de marketing de mare e-mail includ:

 • Contact constant
 • MailChimp
 • Aweber
 • iContact
 • Picatură
 • ActiveCampaign

Ultimele două din această listă sunt mai orientate spre automatizarea marketingului și sunt depășite pentru majoritatea magazinelor de reparații auto. Acestea sunt doar câteva din numeroasele opțiuni disponibile.

Câteva dintre caracteristicile pe care le veți dori să vă asigurați că software-ul dvs. de e-mail marketing este:

 • Interfață de editare simplă
 • Abilitatea de a testa A / B sau "testul divizat"
 • Marea raportare

Frecventa - una dintre cele mai obisnuite intrebari pe care le primim este "cat de des trebuie sa trimit e-mailuri". Răspunsul la aceasta este pur și simplu, cât de des puteți, fără a vă dezabona pe oameni.

Cu cât este mai bine conținutul dvs. și cu cât este mai angajat baza de clienți, cu atât mai des puteți trimite. Acestea fiind spuse, majoritatea magazinelor vor trimite un e-mail de marketing o dată pe lună.

Conținut - cealaltă întrebare pe care o primim este "Ce trebuie să pun în e-mailurile mele?".

Să începem prin a vorbi despre ce NU să puneți în e-mailurile voastre.

 • Informații tehnice - Dacă nu sunteți un magazin de înaltă performanță, clienții dvs. nu le pasă de informațiile tehnice. Doar pentru că vă faceți griji cu privire la acele lucruri nu înseamnă că vor fi clienții voștri.
 • Rețete - Dacă v-ați abonat la lista de e-mailuri a restaurantului preferat, doriți să vă trimită informații despre întreținerea mașinii dvs.? Vrei chiar să ai încredere în asta dacă au făcut-o? Nu, nu ai fi vrut. Puteți să scăpați probabil de asta în jurul sărbătorilor, dar pur și simplu nu. De asemenea, rețetele sunt ceva pe care îl puneți în buletine de știri. Veți afla cum ne simțim în legătură cu buletinele de știri în scurt timp. Înțeleg că există unii dintre voi care fac acest lucru, iar experiența dvs. este că toată lumea o iubește, dar foarte puțini pot face asta.
 • O mulțime de cuvinte - Nimeni nu vrea să citească un e-mail lung. Majoritatea oamenilor vă citesc e-mailurile de pe un dispozitiv mobil. Faceți-le ușor pe ele. Este ok pentru a trimite conținut lung prin e-mail, nu-l trimiteți în e-mail. Utilizați extrase cu link-uri "Continuați să citiți" care trimit oameni pe blogul dvs. pentru restul conținutului.

Ok, deci ce ar trebui să trimiteți atunci?

 • Speciale, promoții și cupoane - aceasta este ceea ce oamenii doresc să primească prin e-mail. Oamenii vor să știe "ce este în ea pentru mine". Aceste e-mailuri le salvează banii.
 • Informații privind siguranța - când le poți arăta oamenilor că le cauți, le apreciază. Dacă o mare parte din baza dvs. de clienți este afectată de o retragere de siguranță, spuneți-le. Dacă puteți, segmentați-vă e-mailurile astfel încât numai persoanele afectate să obțină aceste informații. Sistemul dvs. de gestionare a magazinului vă va permite să extrageți o listă de persoane cu un anumit an și un model de vehicul.
 • Informații despre eveniment - Îți puneți pe o clinică de îngrijire a mașinilor? Îi ajutați pe cercetașii sau pe cercetașii de fată câștigând insignele de merit? Camera dvs. de comerț locală găzduiește un eveniment Business After Hours la magazinul dvs.? Aceasta este o mare informație de trimis prin e-mail.
 • Event Ups Wrap - După evenimentele menționate anterior, trimiteți un e-mail cu câteva poze și o scurtă descriere a timpului minunat de toată lumea.
 • Informații legate de campanie - În prezent desfășurați o campanie de marketing pentru Luna națională de îngrijire a mașinilor? Dacă da, deja postați la adresa dvs. socială. Anunțurile dvs. radio au fost modificate pentru a vorbi despre ele. Aveți un banner pe site-ul dvs. și imprimați garanții la fața locului pentru a vă promova Luna națională de îngrijire a mașinilor. E-mailul dvs. ar trebui să sprijine, de asemenea, această campanie.

Acestea sunt doar o mână de idei multe pentru ceea ce un magazin de reparații auto ar trebui să trimită în e-mailurile lor de marketing.

Dar, înclinați-vă, pentru că vă voi spune un secret. Voi face ceva de la asta. Oamenii vor spune: "Acea companie de comercializare a magazinelor de la magazin nu este în mintea lor". Concursul meu va folosi acest lucru împotriva mea ...... și eu sunt bine cu asta pentru că acesta este adevărul absolut.

Sunteți gata? Nu contează exact ce trimiteți în e-mailurile dvs. Ceea ce contează este că oamenii văd numele magazinului dvs. în mod regulat în căsuța de e-mail. Chiar dacă nu vă deschid niciodată e-mailurile, marketingul prin e-mail vă va crește linia de jos.

"Nu contează exact ce trimiteți în e-mailurile dvs. Ceea ce contează este faptul că oamenii văd numele magazinului dvs. în mod regulat în căsuța de e-mail .. Chiar dacă nu vă deschid niciodată e-mailurile"
- Brian Walker, Profesioniști în Marketing Shop

Da, desigur, funcționează mai bine atunci când aveți conținut excelent, iar oamenii vă deschid și citesc mesajele de poștă electronică, dar e-mail marketingul este eficient chiar și atunci când e-mailurile dvs. nu sunt atât de grozave.

Format - Oamenii sunt ocupați. Respectați timpul. De aceea nu ne plac buletinele de știri prin e-mail. Buletinele de știri de pe e-mail sunt e-mailuri istorice foarte lungi care acoperă o mulțime de subiecte diferite. Mulți proprietari de magazine s-au străduit să găsească conținutul pentru a le pune în buletinele de știri și se sfârșesc prin forțarea lor cu conținut de calitate scăzut și irelevanți care, în cele din urmă, determină ca oamenii să nu mai deschidă e-mailurile.

De-a lungul anilor, în cadrul agenției noastre de marketing, am creat o mulțime de buletine informative de e-mail pentru clienții noștri. Pe măsură ce ratele deschise au scăzut, am redus conținutul și am observat o creștere a ratelor deschise.

Aflăm că cele mai bune e-mailuri acoperă un singur subiect. Asta nu înseamnă că nu puteți să acoperiți mai multe subiecte într-un singur e-mail, dar nu forțați-l cu conținut de umplutură. Există momente în care trebuie să trimitem e-mailuri care conțin 3 sau 4 subiecte diferite. Când facem acest lucru, puteți fi siguri că este un conținut valoros.

Dacă sunteți blocat în a face un buletin informativ, încercați ceva diferit. Faceți un buletin informativ o dată pe trimestru, șase luni sau chiar anul. Creați-o profesionist, tipărită și trimisă prin poștă. Ron Ipach și-a împărtășit gândurile despre acest lucru într-un episod de "Pentru înregistrare" pe Radio de rezultate remarcabile .

Social Media

Când te gândești cum vei folosi media socială ca un instrument de marketing pentru magazinul tău de reparații auto, ar trebui să te abordezi cu mentalitatea înțelegerii că, de obicei, social nu va produce o rentabilitate imensă directă a investiției.

Ceea ce vreau să spun este că rareori veți putea să urmăriți venitul înapoi la postările dvs. organice sociale, dar nu lăsați acest lucru să vă descurajeze. Publicitatea socială plătită este o poveste diferită și vom vorbi mai târziu în acest ghid.

Oamenii preferă să facă afaceri cu persoane pe care le cunosc și le încredințează. Aceasta este magia social media. Ați arătat partea umană a afacerii dvs. și oamenii vor continua să construiască o relație cu dvs. între vizitele la magazin.

Acest lucru este minunat deoarece amplifică efectul celuilalt marketing atunci când îi puteți determina pe oameni să urmeze și să se angajeze cu dvs. pe canalele sociale.

Pentru majoritatea magazinelor, platformele sociale media care vor face cel mai mult sens pentru tine sunt Facebook, Instagram și Youtube. Dacă gestionați o mulțime de conturi corporative și de flotă, atunci LinkedIn poate avea sens pentru dumneavoastră.

Înainte de a sari în marketingul social media, înțelegeți că va dura ceva timp pentru ao face corect. Dar, cu o anumită planificare, gândire și câteva dintre instrumentele pe care le aveți la dispoziție, puteți maximiza fiecare minut pe care îl puneți în ea.

Facebook

Facebook este în continuare regele social media. Are mai mulți utilizatori decât orice altă platformă socială și ei sunt activi. Să începem cu câteva statistici.

Dacă vă place să vă căutați pe statistici, Wordstream a compilat această listă mare de statistici Facebook pentru 2018. Este sursa pentru statisticile de mai sus. ( https://www.wordstream.com/blog/ws/2017/11/07/facebook-statistics )

Nici măcar nu trebuie să te gândești la asta. Indiferent de aspectul avionului dvs. pentru clienți, dacă vă aflați în SUA - sunteți pe Facebook. Facebook ar trebui să fie platforma dvs. principală pentru marketingul social media.

Am împărtășit ultima statistică pentru un motiv. Mulți proprietari de magazine se tem să posteze prea mult. Totuși, aproape că nu puteți să o faceți. La o acoperire organică de 2,6%, înseamnă că pentru fiecare 1000 de persoane care vă plac pagina, 26 de persoane vor vedea în medie un post.

Vreau să luați două lucruri de la asta.

 1. Nu vă fie teamă să postați frecvent. Nu veți opri publicul deoarece postați prea mult. Am vazut magazine care au un "sistem" de a se asigura ca posta la social media o data pe saptamana. Presupun că este mai bine decât nimic, dar postarea zilnică este cea mai bună. Nici măcar nu doare să postezi de mai multe ori pe zi.
 2. Pune niște bani în spatele posturilor tale. Obțineți obiceiul de a verifica statisticile postărilor dvs. Când ai unul care are performanțe mai bune decât majoritatea, renunță la niște bani pentru a ridica postul și pentru a obține tot ce poți ieși din el. Începeți să cheltuiți 5 USD pe un post o dată pe săptămână și să mergeți de acolo. Doar asigurați-vă că nu cădeți pentru tentatia de a vă întări întotdeauna posturile dvs. promoționale.

Facebook vă va permite să partajați numai mesaje text, imagini, videoclipuri și linkuri. Puteți distribui orice tip de conținut dorit. Dacă doriți să distribuiți ceva care este doar audio, ca un podcast, transformați-l într-un videoclip și împărțiți-l.

Am scris un ghid cu tot felul de exemple despre ce ar trebui să afișeze magazinele de reparații auto pe social media, dar vom împărtăși câteva aici.

Videoclipurile care îți construiesc autoritatea - Folosind videoclipuri pentru a-ți arăta publicul că știi ce faci este unul dintre cele mai bune tipuri de conținut pe care să-l distribuie pe Facebook. În timpul unei reparații, apelați pe cineva la videoclipul pe care tu sau un tehnician vorbiți despre lucruri care arată experiența dvs.

Greg Buckley de la Buckley's Auto Care este un maestru în utilizarea video în marketingul magazinului său. Consultați acest videoclip unde arată o problemă relativ simplă provocând o problemă majoră pentru clientul său. Acesta este un exemplu excelent al unui videoclip al Autorității pentru celebrități.

De exemplu, în timpul unei lucrări de frânare, arătați cum curățați în mod corespunzător praful de frână întărit de componentele de frână și aplicați grăsimi în zonele adecvate ale plăcuțelor și etrierului. Sau în timpul montării curelei de distribuție, discutați despre motivul pentru care înlocuiți garniturile arborelui cu came, etanșările arborelui cotit și pompa de apă.

Verificați articolul nostru despre cum să utilizați video în magazinul dvs. de reparare auto .

Scoateți aparatul foto și lumină bine zona, astfel încât audiența dvs. să vadă despre ce vorbiți.

Imagini și text care permit oamenilor să cunoască echipa - Utilizați programe cum ar fi Canva sau Crello pentru a face o grafică plăcută atunci când un membru al echipei are o aniversare de aniversare sau un eveniment de viață ca o nuntă. Distrează-te cu el și încurajează-i pe adepții tăi să trimită dorințe fericite sau să împărtășească memoria preferată a acestui membru al echipei.

Când adepții dvs. se angajează în aceste tipuri de postări, se simt conectați la marca dvs. și sunt mult mai probabil să se refere la prieteni și este mai puțin probabil să vă lase pentru competiție.

Este aproape fără sfârșit ceea ce puteți face pe Facebook. Dacă sunteți creați, nu veți fi niciodată lipsiți de idei de postare.

Instagram

Instagram este doar al doilea la Facebook atunci când vine vorba de utilizatori și angajamentul de la cei din Statele Unite. Cu aproape 1 miliard de utilizatori, dintre care jumătate sunt utilizatori zilnici activi, Instagram este un gigant social media care continuă să crească.

Instagram are o bază de utilizator relativ mai mică, cu doar 6% ( https://www.statista.com/statistics/325587/instagram-global-age-group/ ) din totalul utilizatorilor săi de peste 55 de ani, așa că știți public. Dacă magazinul de reparații auto servește o comunitate de pensionari din sudul Floridei, Instagram poate să nu merite timpul, însă pentru majoritatea magazinelor este un loc viabil pentru a-ți comercializa afacerea.

Instagram este o platformă vizuală social media. Majoritatea postărilor sunt imagini și videoclipuri. Poți să faci doar postări în text în Istorii Instagram, dar de ce ai vrea să faci asta?

Când utilizați Instagram ca o afacere, veți dori să fiți puțin mai ușori în posturile promoționale. Mulți oameni s-au adunat la Instagram din cauza numărului de reclame pe Facebook.

Există 2 moduri de a posta pe Instagram. Puteți posta la feedul dvs. principal și puteți posta Povestiri. Diferența mare este că Istorii Instagram dispar după 24 de ore.

O regulă bună este cel mai bun conținut, cel mai lustruit conținut ar trebui să fie postat în fluxul dvs., în timp ce povestirile dvs. ar trebui să completeze conținutul dvs. de feed. Poveștile dvs. sunt mai "în mișcare". E rapid, nefolosit și nimeni nu te va privi în jos pentru asta.

Videoclipurile se desfășoară foarte bine pe Instagram. Videoclipurile Instagram postate în feed sau poveste trebuie să aibă o lungime mai mică de un minut. Dacă aveți conținut video mai lung pe care doriți să îl distribuiți, puteți face acest lucru cu Instagram Live sau IGTV.

Video Format mai lung - Instagram Live este doar un feed video live. Susține emisiuni de până la o oră. IGTV diferă de Instagram Live prin faptul că încărcați videoclipul preînregistrat. Are o limită de 10 minute, dar conturile verificate au permisiunea de a încărca videoclipuri cu o durată de până la o oră.

Verificarea - majoritatea magazinelor de reparații auto nu vor îndeplini cerințele actuale de verificare. Verificarea este rezervată personalităților publice, celebrităților și brandurilor globale.

Linkuri - Există doar câteva locuri pe care le puteți plasa un link clicabil pe Instagram.

 • În bio-dvs., toată lumea de pe Instagram poate plasa o legătură în biologia lor. În mod normal, acesta va fi un link către site-ul dvs. web.
 • În povesti - în cazul în care întâmpinați peste 10.000 de adepți sau ați fost verificați, puteți plasa link-uri "în sus" în povestirile voastre. Cele mai multe magazine de reparații auto nu vor îndeplini cerințele pentru acest lucru.
 • În reclame plătite - dacă faceți anunțuri plătite pe Instagram, puteți plasa linkuri în anunțurile dvs.

La prima vedere, s-ar părea că Instagram este mult mai limitator decât Facebook, și este. Dar este un lucru bun. Faptul este că brandurile care folosesc Instagram pentru a se conecta cu publicul lor văd 10x angajamentul pe Facebook.

Tipuri de conținut social

Când vă uitați la tipurile de conținut pe care doriți să le distribuiți, veți descoperi că cele mai multe postări din magazinul de reparații auto vor intra în aceste categorii.

 • Mesajele de la elementul uman - acesta este un conținut cum ar fi zilele de naștere și aniversări ale personalului, postări care arată cultura la magazinul dvs., împărtășirea despre animalele de companie, hobby-urile, familia etc. Aceasta acoperă părțile cunoscute, cum ar fi încrederea.
 • Posturile de implicare comunitară - aici arată modul în care magazinul dvs. este implicat și dă înapoi comunității. Împărtășiți-vă despre lucruri precum implicarea dvs. cu organizațiile non-profit locale, Camera de Comerț și activitățile comunității precum cursele de 5k etc. Aceasta acoperă partea de "încredere" a cunoașterii și a încrederii.
 • Posturile Autorității de Expert - acesta este conținutul pe care îl distribuiți și care arată expertiza dvs. Faceți multe din acestea. Distribuiți lucruri precum fixări interesante, realizări de magazin și personal, acreditări și informații educaționale. Aceasta acoperă partea de "încredere" a cunoașterii, precum și a încrederii.
 • Promovare - aici cereți oamenilor să cumpere de la dvs. Aceste postări vor introduce produse și servicii pentru publicul dvs. Dacă obțineți celelalte trei tipuri de posturi, oamenii nu vor fi dezactivați de postările dvs. promoționale. Vă sugerăm să limitați postările dvs. promoționale la 20% din postările dvs. generale. Deci, unul din fiecare 5 posturi la max ar trebui să fie promoțional.

Conținutul generat de utilizatori - conținutul generat de utilizatori face ca acțiunile și rapoartele să fie mari. Iată câteva exemple de conținut generat de utilizatori.

În primul rând, permiteți-mi să precizez:

 • Distribuiți = Facebook
 • Repost = Instagram

Exemplul 1 - conținutul postat de angajați. Pot exista momente în care consultanții dvs. de serviciu sau tehnicienii postați despre o experiență cu un client sau ceva interesant pe care ei lucrează. Acest lucru poate face un material foarte ușor de împărțit pentru magazinul dvs.

Acum știu la ce te gândești. Probabil că ați râs puțin, pentru că ați văzut câteva lucruri pe care personalul dvs. le împărtășesc personal și nu le-ați fi împărtășit niciodată.

"Dacă personalul dvs. împărtășește lucruri despre clienții sau vehiculele pe care nu ați fi dispus să le împărțiți de pe pagina magazinului dvs., este un semn bun că trebuie să obțineți o politică scrisă în domeniul social media și semnată de toți membrii echipei dvs. .“
- Brian Walker, Profesioniști în Marketing Shop

Exemplul 2 - conținutul postat de clienții dvs. A devenit obișnuit ca oamenii să verifice în afacerile pe care le vizitează pe tot parcursul zilei și să le spună prietenilor și adepților unde se află și ce fac. Acest lucru este minunat pentru magazinul dvs. și trebuie să găsiți modalități de încurajare a acestuia.

Când cineva verifică în magazinul dvs. și spune ceva frumos despre motivul pentru care sunt acolo, magazinul dvs. trebuie să împărtășească întotdeauna sau să repostă. În plus, ar trebui să comentați postarea acelei persoane ca afacerea dvs. Acest lucru vă oferă o expunere excelentă prietenilor și adepților clienților.

Exemplul 3 - conținut publicat de alte mărci. Fiind magazinul de reparații auto, ar trebui să urmăriți și să vă angajați cu alte branduri în domeniul social. Aceste branduri ar putea fi furnizori, asociații, influențatori, producători de piese, producători de automobile etc.

Să presupunem că Bosch împărtășește un post despre lamelele ștergătoarelor de icoane Bosch. Dacă vă aflați într-un sezon ploios în zona dvs. geografică, acesta este probabil un post bun pentru dvs. de a împărtăși sau reposta și este cel mai simplu conținut pe care îl veți produce vreodată.

Când aveți ocazia de a vă implica în alte branduri locale, puteți crește publicul prin comentarea postărilor lor. De exemplu, o altă afacere locală câștigă un premiu și postări despre acesta pe canalele sociale. Puteți să comentați postarea lor ca magazin de reparații auto și să le felicitați. Publicul lor de oameni locali va recunoaște probabil numele dvs. de afaceri și va merge sau vă va urma.

Etichetarea, marcarea hărților și verificările

Etichetarea - când este posibil, doriți să îi încurajați pe oameni să se eticheteze în fotografiile dvs. Acesta este un alt mod de a avea posturile magazinului dvs. văzute de mai mulți oameni.

O pagină de pe Facebook nu poate să eticheteze o persoană într-o postare sau într-o imagine, astfel încât fie va trebui să aveți etichete clienților dvs., fie va trebui să deveniți prieteni cu ei, astfel încât să le puteți eticheta în postările magazinului.

A deveni prieten cu clienții dvs. pe Facebook este ceva ce va trebui să vă gândiți din greu. Sigur, există unii dintre clienții dvs. care au devenit prieteni de-a lungul anilor, dar majoritatea nu sunt cu adevărat prieteni. Chiar vrei să diluezi ceea ce vezi de adevărații tăi prieteni cu toate postările clienților tăi? Pentru mulți, răspunsul este da. Dar gândiți-vă cu atenție la acest lucru.

Hashtagging - Utilizarea hashtag-urilor este o modalitate de a relaționa un post social media cu un subiect sau cu alte postări similare. Hashtagurile sunt mult mai utilizate pe Instagram decât Facebook, dar lucrează în ambele locuri și pot fi foarte utile.

Utilizați hashtag-uri pentru a apela asociații, mărci sau subiecte. Creați propriile hashtag-uri pentru a vă conecta toate postările într-o anumită campanie.

Iată câteva exemple de hashtag-uri utilizate de magazinele de reparații auto:

 • #BoschCarService
 • #NapaAutoCare
 • #InterstateBatteries
 • #BrakesForBreasts
 • #NationalCarCareMonth

Check-Ins - Una dintre cele mai bune modalități prin care puteți crea o dovadă socială este de a vă încuraja clienții să se conecteze la magazinul dvs. auto. Când fac acest lucru, mulți dintre prietenii lor vor vedea check-in-ul și știu că folosesc magazinul de reparații auto. Acest lucru va duce adesea la întrebări precum: "Îi recomanzi?" Sau "Cum îți place magazinul ăsta? Trebuie să fac ceva de făcut în mașina mea ".

Când se întâmplă acest lucru, așteptați până când clientul dvs. răspunde la prietenul lor și apoi răspundeți acelei persoane cu un prieten. "Spuneți-ne dacă ne putem ajuta. Ne-ar plăcea să fim de serviciu. Din moment ce sunteți un prieten de Jill, vă vom oferi 10% din prima dvs. vizită ". Evident, nu trebuie să oferiți o reducere.

Youtube

Am pus YouTube aici de unul singur, pentru că este un alt tip de social media. Oamenii se întreabă dacă este o platformă social media sau nu, dar consensul general este da. Dacă doriți să decideți singur, mergeți la un videoclip popular și citiți comentariile. Veți găsi că este foarte social.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să utilizați YouTube ca un magazin de reparații auto.

Motivul 1 - YouTube este al doilea motor de căutare din lume. Poți să introduci videoclipuri pe YouTube și să le trimiți pentru anumite subiecte, expunând magazinul dvs. la o mulțime de oameni. Obținerea de videoclipuri pentru a vă clasifica subiectul nu este dificil de făcut. Gândiți-vă cât de des ați căutat ceva și că un videoclip este unul dintre primele rezultate pe care le vedeți.

Iată elementele de bază ale obținerii unui videoclip pe Google și pe YouTube

 • Găsiți subiectele pe care oamenii le caută
 • Utilizați cuvintele cheie în videoclipul dvs.
 • Utilizați cuvântul cheie în numele fișierului videoclipului
 • Utilizați cuvântul cheie la începutul titlului dvs. video
 • Scrieți o descriere lungă cu o densitate optimă a cuvintelor cheie
 • Etichetați videoclipul cu cuvântul dvs. cheie
 • Încărcați o transcriere
 • Creați liste de redare și denumiți lista de redare cu cuvântul dvs. cheie
 • Creați o mulțime de videoclipuri și încărcați-le pe canalul dvs. YouTube

Motivul 2 - YouTube face foarte ușor să încorporați videoclipurile pe site-ul dvs. web. Încorporarea acestor videoclipuri în site-ul dvs. este doar o modalitate de a construi site-ul dvs. ca o autoritate pe subiectul dvs., deoarece videoclipurile se referă la repararea auto, iar site-ul web este despre repararea auto.

Iată câteva sfaturi pentru utilizarea YouTube pe site-ul dvs. Web.

 • Când creați videoclipuri pentru medii sociale, încărcați și ele pe YouTube.
 • Când faceți viața Facebook, descărcați-le și încărcați pe YouTube
 • Ori de câte ori creați un videoclip, transformați-l într-un post de blog.
  • Transcrie-o pe Temi.com
  • Încorporați-l într-o postare pe blog de pe site-ul dvs.
  • Puneți transcrierea ca text în postarea pe blog
 • Invitați alte persoane să vă încorporeze videoclipurile pe site-ul lor

Ultimul sfat pe care îl voi da pentru marketingul social media este acesta. Nu încercați să faceți totul. Când începeți, alegeți platforma preferată și perfecționați-vă utilizarea. După ce ați perfecționat platforma respectivă, treceți la următoarea.

Gestiunea reviziilor

Să rămânem cu tema "Oamenii le place să facă afaceri cu oameni pe care îi cunosc, cum ar fi și au încredere".

Cea mai bună modalitate de a câștiga încrederea unei persoane care nu a făcut afaceri cu dvs. este să-i lași să audă pe alții că țipă laudele tale. Când cineva îți lasă o revizuire, exact asta fac.

Oamenii nu se gândesc doar la sine însuși "permiteți-mi să las o revizuire pentru acest magazin auto care îmi place". Ei vor spune adesea soțului sau colegului lor când au o experiență extraordinară, dar asta e în măsura în care merge.

Pe de altă parte, atunci când cineva are o experiență neplăcută cu magazinul dvs., ei se vor gândi absolut la rândul lor să plece la o revizuire negativă. Ei vor spune tuturor că nu pot folosi magazinul tău. Vor să strige de pe acoperișuri.

Din această cauză, ca proprietar al unui magazin de reparații auto, trebuie să-i convingeți pe clienți să vă lase recenzii. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut. Problema este că oamenii sunt ocupați.

Când cineva are o mare experiență și îi cereți să vă lase o revizuire, bineînțeles ei spun da. Și ei o spun atunci când spun da, dar viața se strecoară și nu se mai întâmplă niciodată.

Acest lucru este important, totuși. Trebuie să obțineți cât mai multe comentarii posibil. Motivul pentru care este atât de important este că niciunul dintre noi nu este perfect. Indiferent cât de grozav este magazinul dvs. de reparații auto, vă veți încurca din când în când.

Dacă aveți doar patru recenzii și toate cele patru sunt 5 stele și cineva vă lasă o recenzie de 1 stea - tocmai ați trecut de la a fi un magazin de 5 stele la un magazin de 4 stele.

Dacă aveți nouăzeci de recenzii de 5 stele, cinci recenzii de 4 stele și două recenzii de 1 stea - atunci cineva vine de-a lungul și vă oferă o altă recenzie de 1 stea - sunteți încă un magazin de 5 stele.

Vezi cum funcționează?

Cea mai bună modalitate de a obține mai multe recenzii este să folosiți software de gestionare a recenziilor, cum ar fi Grade.us sau GatherUp.

Modul în care funcționează acest software este acesta trimite un e-mail sau un mesaj text clientului dvs. după numirea lor de serviciu de vehicule. Va continua să le reamintească la fiecare câteva zile până când vă vor lăsa o recenzie sau va atinge un plafon pe care l-ați setat pentru numărul de mementouri trimise.

E-mailul sau textul vor conține un link pe care clientul să-l urmeze pentru a accesa o pagină unde pot trimite feedback. Pe această pagină pot selecta între 1 și 5 stele și pot trimite feedback.

Dacă vă dau 5 stele, este considerată o recenzie și vi se va cere să meargă pe site-ul de revizuire la alegere pentru a lăsa o recenzie. Aceste site-uri sunt de obicei Google My Business, Facebook sau Yelp, dar nu se limitează la acestea. Revizuirea lor inițială poate fi afișată și pe site-ul dvs. web.

Dacă vă dau 1-4 stele, se consideră feedback. Acest feedback vă va fi trimis astfel încât să puteți contacta clientul și să vedeți dacă puteți îmbunătăți situația. Aceste informații nu sunt afișate niciodată în mod public, iar clientului tău nefericit i sa dat posibilitatea să se elibereze într-un loc ne-public.

Recenzile pot fi folosite în alte locuri în strategia dvs. de comercializare a magazinelor auto. Comentariile pot fi încorporate pe site-ul dvs. Ele pot fi, de asemenea, utilizate ca posturi de social media sau puse în e-mail-uri. Puteți chiar să le folosiți în videoclipuri în care are sens.

Faceți acest lucru o prioritate în eforturile dvs. de marketing și veți vedea că acesta va fi plătit pentru anii următori.

Publicitate Pay-Per-Click

Pentru cele mai multe magazine de reparații auto, marketingul care le aduce cele mai bune investiții directe în investiții sunt lucrurile pe care le fac pentru a le găsi în căutări.

Am vorbit de timpuriu în acest ghid despre SEO (optimizarea motorului de căutare). Problema este că SEO nu este rapidă. Este posibil să dureze mult timp ca site-ul magazinului dvs. să se situeze în partea de sus a paginii unul dintre rezultatele căutării.

Pay-Per-Click marketing (PPC) vă poate pune în partea de sus a paginii unu în ore.

Chiar și atunci când site-ul dvs. se situează foarte bine în căutarea organică, aveți în continuare concurenți care se afișează deasupra dvs. pentru că fac anunțuri plătite. Google afișează până la 4 anunțuri text PPC, un rezultat al hărții PPC și 3 rezultate organice deasupra rezultatelor căutării organice.

Asta inseamna ca, chiar daca te pozitionezi intr-o pozitie organica, exista sansa sa stai pe pozitia a 5-a pe pagina in ansamblu. Dacă nu afișați în Google Maps 3-Pack, ați putea fi pe locul 9 în ansamblu. Acest lucru este valabil mai ales pentru magazinele de pe piețele mai mari.

Iată cum poate arăta:

Realizarea anunțurilor PPC ar putea lua o pagină cu un rang înalt de la locul # 9 din pagină la cel mai bun punct de pe pagină - și aceasta poate face o diferență importantă pentru dvs.

Acum știu că mulți dintre voi credeți că oamenii nu fac clic pe anunțuri, ci să ne uităm la fapte.

"Clicurile pe liste de căutare plătite au bătut clicurile organice cu aproape o marjă de 2: 1 pentru cuvintele cheie cu intenții comerciale intense în SUA. Cu alte cuvinte, 64,6% dintre oameni fac clic pe anunțurile Google atunci când doresc să cumpere un articol online!"
- WordStream

https://www.wordstream.com/blog/ws/2012/07/17/google-advertising

Acest infographic arată valoarea anunțurilor PPC. Asta e informații reale. Toate sursele sunt citate în partea de jos. În cazul în care concurenții dvs. difuzează anunțuri Google, nu pierdeți 2/3 din clicurile potențiale, iar dvs. nu sunteți.

Scopul meu aici nu este să vă învăț cum să rulați anunțurile PPC, dar vă voi oferi câteva informații care vă vor ajuta atunci când aveți o discuție cu cine vă gestionează anunțurile PPC pentru dvs.

Dacă doriți să difuzați propriile dvs. anunțuri, iată câteva clase online pe care le recomand.

 • AdLeg - Kyle Sulerud - https://secure.adleg.com/adwords-crash-course
 • Ultimile anunțuri Google pe Udemy - https://www.udemy.com/the-ultimate-google-adwords-training-course/

Ok, aici mergem.

Anunțurile cu plata pe clic nu sunt ceva pe care l-ați setat și ați uitat. Este o modalitate foarte bună de a pierde o tona de bani și de a avea rezultate mediocre. Da, au fost momente în care am reușit să obținem un set de anunțuri pentru un client și nu trebuie să petrecem o anumită perioadă de timp optimizând-o din acel moment, dar urmărim acele anunțuri ca un șoim.

În marketing, ceea ce funcționează astăzi nu merge neapărat mâine. Fiți mulțumit cu anunțurile dvs. PPC și veți plăti pentru aceasta. Urmăriți cu atenție anunțurile și atunci când obțineți acel set de anunțuri cu adevărat formate, continuați să le urmăriți și comparați valorile dvs. în timp.

Cuvintele cheie negative sunt prietenul tău. Cuvintele cheie negative sunt o modalitate de a spune motorului de căutare să nu afișeze anunțurile atunci când un anumit termen este inclus în căutarea utilizatorilor.

Aici sunt cateva exemple.

 • Locuri de munca
 • Salariu
 • Ieftin
 • Liber
 • şcoli
 • Unelte

Lasă-mă să-ți pun asta pentru tine. Când cineva caută "repararea automată" vreți să vadă anunțul dvs. Când cineva caută "școli de reparații auto", nu doriți ca ei să vadă anunțul dvs. Sau când cineva caută "mecanica lângă mine" vrei să apară anunțul tău. Atunci când caută "mecanici ieftine lângă mine", probabil că nu doriți ca anunțul dvs. să apară.

Cineva ar trebui să analizeze termenii de căutare care determină afișarea anunțurilor dvs. și adăugarea la lista de cuvinte cheie negative, deoarece termenii de căutare nerelevanți afișă anunțurile. La începutul acestei perioade ar trebui să fim atenți zilnic. Odată ce anunțurile au fost difuzate timp de o lună, puteți trece la o examinare săptămânală.

Decideți cum doriți să gestionați termenii de căutare marcați. Un termen de căutare marcat este o căutare a numelui companiei dvs. Trebuie să decideți dacă doriți să plătiți pentru ca utilizatorii să facă clic pe anunțurile dvs. atunci când au căutat numele magazinului de reparare auto.

Există câteva procese de gândire aici.

 1. "Dacă cineva caută afacerea mea după nume, o să o găsească și nu vreau să plătesc pentru asta". 

  Acesta este un mod rațional de gândire. 

  Dacă ați făcut chiar și o activitate marginală de comercializare a magazinului dvs. de reparații auto, acesta ar trebui să apară în pachetul Google My Business 3 (lista hărților) și în partea de sus a paginii 1 în mod organic când cineva îl caută pe nume. Dacă nu, aveți ceva de făcut. 

  În orice mod, dacă folosesc numele magazinului dvs. în termenul de căutare, aceștia caută în mod special magazinul dvs. și ar trebui să-l găsească.
   
 2. "Vreau să fac cât mai ușor posibil clienților mei să mă găsească online. Vreau să fiu cât mai aproape de primul rezultat pe care îl văd când căutăm și nu vreau să văd concurența când mă caută ". 

  Acesta este și un mod rațional de gândire. Doar știți că veți plăti pentru aceste clicuri. Vestea bună este că ar trebui să fie clicuri destul de ieftine.

Trebuie să decideți acest lucru și trebuie să fii specific cu privire la preferințele pe care le ai cu managerul PPC. Multe companii PPC vor difuza anunțuri pentru termenii dvs. de marcă în mod prestabilit. Ei fac acest lucru pentru că se pare că vă conduc mai multe afaceri decât sunt într-adevăr. Acestea vă vor arăta toate clicurile și apelurile telefonice pe care le-au trimis și le veți crede.

Majoritatea persoanelor care caută numele firmei dvs. caută în mod special pentru dvs. și ar fi găsit-o, indiferent dacă difuzați anunțuri.

Un alt lucru de luat în considerare. Dacă aveți un buget mic PPC, nu plătiți pentru termenii dvs. de marcă. Economisiți bugetul pentru persoanele care nu știu cine sunteți și căutăm un loc minunat pentru a vă aduce vehiculul la service sau la reparații.

Cuvintele din anunțurile dvs. sunt mai importante decât orice altceva. Cuvintele sunt cele pe care oamenii le citesc și decid dacă dau click. Nu este vorba despre sumele licitate, deși acest lucru contează, și nu este vorba de toate setările, deși acest lucru contează prea.

În primul rând trebuie să înțelegeți cum funcționează anunțurile PPC.

Există un lucru numit "Scorul de calitate al anunțurilor". Cu cât sunt mai bune anunțurile dvs. și cu atât mai mulți oameni care le fac clic (în funcție de numărul de persoane care le văd), cu atât mai mare va fi scorul dvs. de calitate al anunțurilor.

Totul se referă la cât de mulți bani vor face motoarele de căutare. Să aruncăm o privire la două exemple.

Magazinul A are un anunț care rulează și licitează 10 $ pe clic. Pentru fiecare 10 persoane care văd acest anunț, o persoană face clic pe el. Google este plătit prin clic, astfel încât să facă 10 $ pentru fiecare 10 persoane cărora le afișează anunțul.

Magazinul B are un anunț care rulează și licitează 3 $ pe clic. Au făcut o treabă fantastică de a scrie un anunț convingător și pentru fiecare 10 persoane care văd anunțul, 4 dintre ele fac clic pe el. Google face 12 dolari pentru fiecare 10 persoane cărora le afișează anunțul.

Magazinul B plătește mai puțin de o treime din ceea ce plătește magazinul A și văd de patru ori rezultatele. În plus, Google face mai mulți bani în afara magazinului B pentru același inventar exact.

Ce face un anunț minunat? Cuvintele din anunț. Da, există și alți factori, dar cuvintele sunt de departe cea mai importantă parte a creării unui scor de calitate ridicat al anunțurilor. Dacă managerul dvs. PPC nu este un copywriter excelent, vă costă bani.

Trebuie să urmărești totul . Dacă nu vă urmăriți anunțurile, nu veți ști dacă bugetul de marketing este cheltuit în mod responsabil.

Acum, înțelegeți că, din moment ce aveți o locație de cărămidă și mortar, nu veți mai urmări niciodată 100% din conversiile dvs. în marketing. Întotdeauna vor fi oameni care vor umbla în ușă fără a chema sau a face o programare online. Când îi întrebi cum te-au găsit, ei îți vor spune "Google". Dar a fost asta dintr-un anunț PPC, un rezultat al hărții sau un rezultat organic?

Dar doar pentru că nu veți fi niciodată aproape de 100% în urmărirea dvs. nu înseamnă că nu trebuie să vă faceți tot ce este mai bun.

Utilizați numere de telefon de urmărire de la companii precum CallRail sau Convirza și le puteți utiliza în anunțurile dvs. numai pentru apeluri.

Utilizați inserarea numărului dinamic pentru a schimba numărul de telefon afișat pe site-ul dvs. atunci când cineva vine pe site-ul dvs. printr-un anunț PPC.

Utilizați codul de urmărire UTM, astfel încât să puteți urmări clicurile PPC prin intermediul formularelor online și să le vedeți în Google Analytics.

Urmărirea clienților prin intermediul canalelor dvs. de marketing până la o vânzare vă va spune unde lucrează și unde nu este. Merită efortul.

Social Media Advertising

Aproape fiecare platformă social media oferă o oportunitate de publicitate. Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn și Twitter sunt cele mari și puteți să faceți publicitate pe toate.

Publicitatea pe social media ar trebui să facă parte din planul de marketing al magazinului dvs. auto. Social media este înlocuirea pentru reclama de televiziune și panou, deși acestea pot fi ambele opțiuni viabile.

Lucrul frumos despre publicitatea în mass-media socială este că orice afacere mică o poate permite, iar în formele sale cele mai simple, nu aveți nevoie de un profesionist care să vă ajute să faceți acest lucru.

Pentru moment, ne vom concentra pe Facebook. Acesta va fi opțiunea cea mai viabilă pentru majoritatea magazinelor auto de reparații pentru a face publicitate. Dacă puteți face publicitate pe Facebook, puteți face publicitate pe Instagram. Facebook deține publicitatea Instagram și Instagram se face prin Facebook Business Manager sau Ad Center. Este aproape unul în același.

În ceea ce privește celelalte, un magazin de reparații auto ar putea alege cu siguranță să facă publicitate pe LinkedIn, Pinterest sau Twitter, dar marea majoritate nu va. Putem să ne întoarcem și să-i umplem pe alții mai târziu.

Postări sponsorizate față de anunțurile Facebook. Când vorbim de publicitate pe Facebook, oamenii confundă adesea Posturile Sponsorizate și Anunțurile Facebook.

Postările sponsorizate sunt cea mai simplă formă de publicitate Facebook. Acesta a fost doar o modalitate de a obtine mai multi oameni pentru a vedea posturile dvs. organice, prin plata unui pic de bani. Acum, de fapt, aveți anumite opțiuni de direcționare disponibile pentru a afișa postările dvs. sponsorizate unor persoane foarte specifice. Liniile continuă să se estompeze între postările sponsorizate și anunțurile Facebook, dar ele sunt încă foarte diferite.

Postările sponsorizate sunt foarte simple pentru ca oricine să se poată face singuri. Aceasta este ceea ce majoritatea proprietarilor de magazine vor alege să facă.

Cea mai mare diferență dintre cele două este că postările sponsorizate sunt live pe pagina dvs. de pe Facebook, în timp ce anunțurile Facebook nu au început ca postare și nu trăiesc deloc pe pagina dvs.

Anunțurile Facebook au mai multe opțiuni decât postările sponsorizate. Acestea sunt un nivel mai înalt de publicitate și sunt mai complicate pentru înființare și performanță. Puteți să vă orientați mult mai mult când selectați persoanele cărora doriți să le afișați anunțurile și puteți măsura, monitoriza și urmări anunțurile Facebook în moduri pe care nu le puteți face niciodată cu postările sponsorizate.

Există multe tipuri diferite de anunțuri pe care le puteți rula pe Facebook. Acestea sunt concepute pentru scopuri diferite, iar Facebook va optimiza anunțurile pentru a-și îndeplini scopul dorit.

Ceea ce simtim cel mai mult sens pentru un proprietar de magazin de utilizat în marketingul lor de reparații auto sunt:

 • Anunțurile de sensibilizare a mărcilor
 • Anunțuri de trafic
 • Anunțuri de implicare
  • Îi place
  • Evenimente raspunsuri
 • Vizualizări video

Nu este la fel de obișnuit, dar puteți alege și să faceți:

 • Anunțuri generatoare de plumb
 • Anunțuri mesaje

Anunțurile de conștientizare a anunțurilor sunt anunțuri care pur și simplu expun oamenii la faptul că magazinul dvs. există și este acolo pentru a le servi. De obicei, nu există apel la acțiune. Aceste anunțuri sunt ieftine pentru a rula și sunt foarte ușor de configurat.

Anunțurile de trafic sunt anunțuri create în scopul de a direcționa traficul către site-ul magazinului de service auto. Acestea ar putea fi anunțuri generice care îi aduc pe pagina principală a site-ului dvs. sau ar putea fi anunțuri intenționate care promovează un produs sau un serviciu care leagă o anumită pagină de destinație care promovează acel produs sau serviciu.

Anunțurile de implicare sunt anunțuri create pentru a conduce un fel de acțiune în cadrul Facebook. Anunțurile noastre de implicare preferate pentru magazinele de reparații auto sunt anunțuri de pagină și anunțuri de răspuns la evenimente.

 • Pagina ca anunțurile sunt anunțuri proiectate să aducă aprecieri noi pentru pagina dvs. de pe Facebook. Acestea sunt minunate deoarece cresc numărul de persoane pe care le puteți accesa cu postările dvs. organice (cele pe care nu le plătiți). Aceste anunțuri sunt, de asemenea, ușor de configurat și sunt relativ ieftine.
   
 • Anunțurile de răspuns la eveniment promovează un eveniment Facebook. Acestea vor fi utile în special pentru magazinele de reparații auto care găzduiesc evenimente cum ar fi clinici de îngrijire a autovehiculelor, evenimente de networking pentru afaceri etc. Lucrul pe care trebuie să-l cunoașteți este că trebuie să creați un eveniment în cadrul Facebook pentru a utiliza acest tip de anunț.

Anunțurile cu afișare video pot fi tipul nostru preferat de anunțuri Facebook. Motivul este că acestea sunt incredibil de ieftine pentru a alerga și sunt foarte eficiente. Anunțurile cu afișare video costă în mod normal banii clienților noștri per vizionare. Video este, de asemenea, cel mai consumat conținut de pe Facebook. Este modul în care oamenii preferă să consume conținut online.

O caracteristică excelentă a anunțurilor de afișare video este că puteți crea segmente de public personalizate de la persoanele care au văzut anunțul - cu procentajul pe care l-au vizionat. Deci, dacă doriți să rulați un anunț nou pentru persoanele care au vizionat un anumit videoclip cu 25% din cale, puteți să o faceți. Aceasta face ca publicul să fie mai relevant și să obțină rezultate mai ieftine.

Anunțurile generatoare de plumb sunt folosite pentru a colecta informații de contact direct din Facebook. Ne plac aceste tipuri de anunțuri și le folosim deseori cu succes. Ele sunt puțin mai greu de configurat, dar atunci când sunt făcute în mod corect pot deveni un instrument excelent pentru a conduce noi afaceri și / sau pentru a crește audiența.

Anunțurile generatoare de plumb funcționează bine, deoarece fac o experiență ușoară pentru utilizatorii Facebook. Când cineva vede anunțul dvs. și dă clic pe el, apare un formular din Facebook care este pre-populate cu informațiile de contact stocate pe Facebook. Utilizatorul nu are nevoie să introducă nimic, așa că nu încercați să completați un formular pe telefon.

De asemenea, puteți adăuga întrebări personalizate, cum ar fi "Când doriți să aduceți vehiculul în serviciu?". Acest lucru permite utilizatorului să facă o întâlnire de serviciu fără a părăsi Facebook.

Mesajele pe anunțuri vă permit să creați anunțuri care, când se face clic, vor deschide Facebook Messenger, astfel că utilizatorul poate avea o conversație cu dvs. chiar atunci.

Toate tipurile de anunțuri disponibile pe Facebook sunt optimizate pentru rezultatele dorite. Anunțurile asemănătoare cu paginile vor fi afișate persoanelor care ar putea să plaseze pagini. Anunțurile de vizualizare video sunt afișate persoanelor care au mai multe șanse să vizioneze videoclipuri. Anunțurile Messenger sunt afișate persoanelor care au mai multe șanse să se angajeze în mesageria cu marca dvs. Și așa mai departe - și așa mai departe.

Câteva sfaturi pentru crearea de anunțuri Facebook excelente.

Marile anunțuri Facebook nu se întâmplă din întâmplare. Ele provin din studierea, testarea și perfecționarea ambarcațiunii. Un mare creator de anunțuri Facebook este ca un mare tehnician de diagnosticare auto. Ceea ce le face grozav nu sa întâmplat în școala tehnică. A venit din experiența reală pe care au primit-o de la șederea la curs, când o mașină cu probleme le-a lovit fundul.

Aflați că primele anunțuri Facebook nu vor funcționa așa bine. Dacă o fac, mergi să cumperi un bilet de loterie pentru că tocmai ai avut noroc. Dar după ce ați făcut o vreme, începeți să aflați ce funcționează și ce nu. În cele din urmă ajungeți la punctul în care funcționează mai multe anunțuri decât atunci când nu știți lucrurile pe care trebuie să le modificați pentru a le face să funcționeze.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul anilor. Sperăm că vă va ajuta să aveți anunțuri de performanță performante puțin mai repede.

Creativul este Regele

Creația dvs. este cel mai important lucru în anunțul dvs. Cuvintele, imaginile și videoclipurile pe care le folosiți trebuie să fie în lucru și trebuie să testați totul pentru că ceea ce inițial credeți că va funcționa probabil că nu va fi.

Text - Cuvintele pe care le folosiți vor fi diferite în funcție de scopul anunțului dvs.

De exemplu, un anunț de conștientizare poate fi un videoclip de 30 de secunde care promovează magazinul dvs. de reparații auto și cuvintele pot fi la fel de simple precum "Cel mai bun magazin selectat 3 ani consecutiv în Premiile Daily Choice Reader's Choice"

Dacă cereți oamenilor să devină client și să ia o acțiune cum ar fi stabilirea unei întâlniri, textul dvs. trebuie să spună o poveste - povestea clientului dvs. - nu a voastră. Cuvintele pe care cititorul le citează trebuie să rezoneze cu ele. Ar trebui să descrie durerea pe care o au. Ar trebui să le atragă și să-i facă să-și amintească experiențele trecute. Vă recomandăm să utilizați cadrul StoryBrand.

Apelați-vă publicul într-un mod pe care îl vor recunoaște. Dacă aveți un cartier uriaș lângă dvs. și numele acelui cartier este Oak Knoll, începeți anunțul dvs. cu cuvintele "Hei Oak Knoll Residents". Le va atrage atenția. De asemenea, le va atrage și atenția celorlalți, deoarece vor să știe ce lipsesc.

Visuals - Este un caz rar că vom folosi o singură imagine într-un anunț. Utilizatorii de Facebook preferă interacțiunea. Cel puțin, utilizați un anunț carusel care are mai multe imagini. Când puteți, utilizați un videoclip. Recompensele Facebook recompensează anunțurile video și video aproape întotdeauna mai bine decât anunțurile imagine.

Când poți, folosește imagini și clipuri video profesionale în anunțurile tale. Aceasta nu este posturile dvs. organice unde prime și autentice câștigă ziua. Când oamenii văd o piesă de marketing prost produsă, aceștia își asumă o calitate slabă în orice alt loc din afacerea dvs.

Public

Aflați cu cine sunteți publicitate - Trebuie să vă alocați timp pentru a vă defini publicul. Unde locuiesc ei? Unde lucreaza ei? Ce conduc? Ce este important pentru ei atunci când luați o decizie de cumpărare?

Vrei să te întrebi tot ce poți despre acea persoană și să răspunzi la fiecare întrebare. Aceasta se numește crearea avizului dvs. pentru clienți .

Odată ce ai o imagine a acelei persoane în mintea ta, dă-i acelei "persoane" un nume. Pentru scopurile noastre, o vom numi "Maria". Mergeți online și găsiți o imagine pentru a reprezenta Maria, apoi imprimați-o și agățați-o pe perete. Când creați un anunț, creați anunțul special pentru "Mary".

Audiențe personalizate - Utilizați caracteristica de audiență personalizată pentru a defini cine faceți publicitate. Cu acest instrument puteți să creați segmente de public personalizate în mai multe moduri diferite. Mai jos sunt câteva dintre cele mai frecvente moduri de a crea o audiență personalizată.

 • Vizitatorii site-ului Web - dacă aveți pe site-ul dvs. Pixel pe web (și ar trebui să aveți), puteți crea audiențe ale persoanelor care au vizitat site-ul dvs. sau chiar persoane care au vizitat anumite pagini ale site-ului dvs. Web. Apoi, puteți face publicitate direct acelui grup de persoane.
   
 • Vizualizări video - am vorbit despre acest lucru mai devreme în această secțiune, însă dacă faceți anunțuri cu afișare video, puteți crea un public particularizat în afara persoanelor care au vizionat o anumită durată a anunțului dvs. video. Să presupunem că ați făcut un anunț video pentru alinierea a patru roți. Ai putea să faci o audiență personalizată de persoane care au vizionat cel puțin 25% din videoclipul respectiv și să difuzeze un anunț doar acelor persoane.
   
 • Listă de e-mail - puteți să încărcați o listă cu adresele de e-mail ale clientului dvs. pe Facebook și să creați o audiență personalizată a acelor persoane. Facebook se va potrivi cu adresele lor de e-mail cu profilurile lor Facebook și acum vă puteți promova un anunț clienților existenți.

Lookenike Audiences - Facebook poate crea audiente care arata ca alte segmente de public. Pentru că știu atât de mult despre noi, pot să se uite la o listă de e-mailuri sau la o altă audiență personalizată și să construiască o nouă audiență de persoane care "arătau" publicul respectiv.

Acești oameni pot locui în aceeași locație geografică, au aceleași niveluri de venit, au aceleași interese, au aceleași obiceiuri de cumpărare și cine știe ce altceva.

Crearea unor segmente de public interesante poate fi un instrument puternic pentru extinderea accesibilității anunțurilor dvs.

Utilizați întotdeauna Retargeting - Retrogetarea este o modalitate excelentă de a capta persoanele care au vizitat site-ul dvs. și nu au urmat apelul dvs. la acțiune.

Te-ai dus vreodată la un site ca Amazon și te-ai uitat la un produs, apoi mai târziu în acea zi când te afli pe Facebook, vezi un anunț de la Amazon care promovează exact ceea ce te uiți? Se numește retargeting și poți să o faci și tu.

Ați auzit vechea zicală că este nevoie de 7 atingeri de marketing pentru a face pe cineva să devină un client. Nu sunt sigur de știința exactă din spatele acestui fapt, dar ideea afirmației este adevărată. Oamenii rareori cumpără prima dată când văd mesajul tău de marketing. Trebuie să le lovești cu mai multe atingeri.

Pentru a face anunțuri retargeting veți avea nevoie de Pixelul Facebook de pe site-ul dvs. Web.

Atunci când cineva vizitează site-ul dvs. web, veți putea să-i afișați un anunț mai târziu. Acestea sunt un public extrem de relevant deoarece au fost deja pe site-ul dvs. web. Au arătat deja un interes și reclama dvs. poate fi ceea ce îi convinge să revină și să facă afaceri cu dvs.

Integrați-vă anunțurile cu celălalt marketing. Nu faceți anunțuri aleatorii doar pentru a face anunțuri. Anunțurile dvs. ar trebui să respecte calendarul de marketing. Dacă cineva v-a văzut e-mailurile, panourile sau directoarele - și apoi văd unul dintre anunțurile dvs. Facebook - ar trebui să fie cohesive.

Dacă desfășurați în prezent o campanie pentru Luna națională de îngrijire a mașinilor, anunțurile dvs. Facebook ar trebui să mențină aceeași temă.

Scalați-vă încet bugetul . Nu am niciun motiv greu de susținut acest lucru, dar am constatat că, atunci când facem mari sari în bugetul nostru, costul pe rezultat crește semnificativ.

Scalați-vă bugetul în creșteri mici. Dacă vă aflați la un buget de 5 USD pe zi, nu-l ciocniți doar la 50 de dolari pe zi, totul într-o singură fotografie. În schimb, bump la 15 dolari, apoi câteva zile mai târziu merge la 30 dolari, apoi la 50 dolari. Experiența noastră ne spune că veți face banii să mergeți mai departe făcând acest lucru.

Întotdeauna rulați mai multe anunțuri și le testați unul împotriva celuilalt. Rularea unui singur anunț este doar leneș și nu vă oferă o modalitate de a testa modificările. V-ați fi șocat de cât de mult un singur cuvânt sau emoji pot afecta anunțul pozitiv sau negativ.

Executați mai multe versiuni ale unui anunț. Fie ca Facebook să determine un câștigător. Ucideți anunțul pierdut și faceți altul cu o ușoară schimbare. Apoi faceți totul din nou.

Publicitatea în domeniul social media poate fi o modalitate foarte bună de a-ți dezvolta magazinul de reparații auto. Amintiți-vă că face parte dintr-un plan de marketing al unui magazin de reparații auto, și nu planul de marketing în ansamblul său. Învățați-vă să realizați, să testați, să optimizați.

Mass media

Desigur, există mereu mijloacele dvs. tradiționale de publicitate în mass-media, cum ar fi radio, televiziune, ziare etc.

Majoritatea întreprinderilor mici, cum ar fi magazinele de reparații auto, nu vor utiliza aceste medii de publicitate, deoarece acestea nu se potrivesc în mod obișnuit cu bugetul de marketing al unei întreprinderi mici și deoarece acestea sunt utilizate de obicei pentru marketingul de conștientizare, și nu pentru răspunsul direct.

Acestea fiind spuse, am folosit personal radioul în marketing și publicitatea magazinului auto și am avut niște rezultate uimitoare - dar nu a fost făcut așa cum ați crede. Există o strategie foarte specifică pe care o recomand să o utilizați atunci când utilizați radioul pentru a comercializa un magazin de reparații auto .

Vom construi această secțiune a mass-media ceva mai mult în timp.